IRLAND 2008 - onsdag

Sådär. Nu har jag lite tid över så jag tänkte i alla fall börja skriva om Irland.

Resan startade i Jönköping där vi möttes upp hemma hos Lina. Sen bar det av mot Göteborg City Airport, vi stannade vid ett köpcenter där vi passade på att äta och köpa färdlektyr till planet. Jag köpte Cosmopolitan och vi hade väldigt roligt åt allt innehåll i den. Vi hittade fram till flygplatsen utan missöden och checkade in vårt bagage och gick igenom kontrollerna, Lina fick gå en extra gång för hon hade telefonen på sig första gången. Planet ifrån Irland som vi skulle åka med var lite sent, men vi fick gå på till slut och då kom nästa försening, en passagerare, saknades, han hade fått ett boarding nummer så han måste ju checkat in, men borta var han i alla fall och till slut så lyfte planet - om än lite försenat. Flygningen gick riktigt bra, ingen turbulens och piloten landade planet tryggt och säkert på "den gröna ön".

image36
Jag, Lisa och Lina i Jönköping innan avfärd

Vi landade långt bort och fick gå en bra bit innan vi var inne på "flygplatsen", våra väskor hade redan kommit så vi tog de och skyndade oss bort mot biluthyrningen. Vi läste igenom kontraktet ordentligt och begav oss sen ut i luften för att hitta vår bil. Naturligtvis stod den så långt bort det bara gick att komma. En grå Opel Astra fick vi. Några små repor var det på den men vi dokumenterade med våra kameror ifall det skulle vara något när vi lämnade tillbaka bilen.

image38
Våran bil, också kallad fanten, hmm svängradie vad är det?... 

Sen körde vi mot första destinationen som var Hawthorne Bed & Breakfast i Maynooth. Lyckades köra fel på väg ut ur Dublin och sen körde vi förbi infarten till B&B också men vi var i alla fall framme i tid. La in våra grejer på rummet och promenerade sen in till centrum för att äta något. Lisa och jag delade på en Hawaii. Sen var det dags att sova.

image39
Första Bed & Breakfastet vi bodde på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0