Buggeli bugg

Blev buggkurs idag trots att halsflussen precis gett sig. Kände mig rätt pigg igår och enda gången det gör ont i halsen nu är när jag gäspar?! Mysko.

Var dock slut efter halva tiden. Hoppas det inte straffar sig senare.

Imorgon är det jobb igen. Vilket påminner mig om att ställa larmet.


Vaknade vid åtta imorse (vi var väl hemma från sigges vid 3). Så jag hade hoppats på att jag skulle vara trött nu, men det är visst inte så. Aja, har ju sovit en hel massa den sista veckan så jag ska nog inte ha några problem att komma upp imorgon hoppas jag. Planen är att hästarna ska få komma in på nätterna snart också, egentligen i fredags men tja, jag var ju inte så pigg då...

Wiihoo

Lördag och Colleen känner sig???

Mycket bättre!!!

Vaknade vid typ fem... I tidigaste laget en lördag eller vad säger ni? Tog mig ur sängen och åt lite frukost. Satte mig och kikade på en film men sen började jag känna mig rastlös. Så ut en sväng bland hästarna i hagarna, myspys. Dock fortfarande jätte rastlös. Man blir väl det när man legat instängd i tre dygn. Bestämde mig för en barbacka tur på Cirren. Frihetskänsla. Orkade dock inte så länge. Sen blev det duscha och fixa iordning sig. Träffa vännerna och ut till sigges loge. Orkar jag var väl frågan? Såklart, halsflussen försvann mer och mer under dagen =)

Björn Rosenström spelade, helt galet på dansgolvet var det. Armbågar överallt och folk gungade någon meter eller två så mina då vita skor är fulla med smutsfläckar =(

En himla trevlig kväll var det i alla fall! Tack för det Lisa, Nicklas och Manne. Jag behövde få komma ut och röra lite på mig. Glömde tyvärr kameran, måste bli bättre på att ha den med igen ju.

...

Om man vill ha en andra chans

ska man då inte visa att man är värd den???

Inte trött

Kanske kan bero på att jag sovit sen i tisdags typ. Men lite surt när man fortfarande inte är helt hundra, (75 är väl mer rätt eller 60 egentligen). Vad ska man göra liksom? Innan var jag lite trött i alla fall men det försvann. Hungrig är jag också, men jag kan inte äta. Knas, eller vad. Får inte i mig nåt, det är väl för att jag vet att det gör ont. Stel i både axlar, rygg och nacke är jag. Massage skulle vara väldigt välkommet! Men, men ska försöka mig på att sova lite i alla fall. Ska kika i en bok så länge.

Natti på er!

Lina har visst utmanat mig

Så lika bra att ta tag i saken då =P

Regler:Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och
berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla
svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar
(förutom på fråga 1)! LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Colleen
2. Ett ord på fyra bokstäver: Chic
3. Flicknamn: Carola
4. Pojknamn: Carl
5. Yrke: Chaufför
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Cardigan
8. Mat: ChickenMcNuggets
9. Sak i badrummet: Cerat
10. Plats/stad: City
11. En orsak att vara sen: Cirkusbesök
12. Något man skriker: Cool
13. Film: Con Air
14. Något man dricker? Citronsaft
15. Band: Cafferty Chris
16. Djur: Connemara
17. Gatunamn: Cederströmsvägen
18. Bil: Corvette
19. Sång: Cociane

Jag utmanar ingen speciell. Den som vill får känna sig manad. Men C var ju helt sjukt svårt att hitta vissa ord ju.

Men nu har jag gjort utmaningen Lina! Bättre sent än aldrig =P

Längtan

Jag saknar dig.

Det kommer jag alltid göra.

Alla roliga stunder.

Du var min klippa i vardagen.

Jag önskar du var här.

Du förstod alltid.

Varför ska livet vara så orättvist för?

Ny header

Gjorde den ju för ett tag sen. Har bara inte orkat ändra html-koderna.


Däckad av halsfluss

Halsfluss är inget roligt, jag har varit förpassad till sängen sen i tisdags, har väl varit uppe sisådär en kvart, max. Inte orkat titta på tv, öppna datorn, knappt haft ork att svara på sms. Feberfrossa i tisdags, sov inte på hela natten. Har orkat sitta upp i typ fem minuter innan jag börjat må dåligt.

Men nu är jag så sjukt uttråkad och ensam. Varje gång det plingar i telefonen blir man glad. Prata har jag inte kunnat göra de sista två dagarna, det har låtit, hmm, tja inte som mig i alla fall. Idag känns det i alla fall lite bättre, men jag har inte vågat mig upp än. Vill inte gå upp och känna att jag fortfarande mår piss. Men lite i magen måste jag nog ha, åt yttepytte lite äggröra och en potatis igår, det enda jag lyckats äta annars är vindruvor och vatten och fruktsoda. Och så klart värktabletter, men det har varit ett helvete att svälja.

Blä, jag vill inte vara sjuk. Det är dags att bli frisk nu!!! Jag har en hel massa saker som jag ska göra ju. Inte har jag tid att ligga i sängen hela dagarna.

Mamma har nog varit orolig att jag ska vara död på mornarna. Lever gör jag dock fortfarande, även om jag önskade att jag var död ett par gånger de senaste dygnen. Var länge sen jag var så här sjuk. Måste varit en fem-sex år sedan.


HEMMA

Åh, vad jag har saknat Sverige. Jag brukar aldrig ha hemlängtan, men den här resan har jag haft det varje dag. Nu är jag äntligen hemma och ska gå och lägga mig i min egen säng och imorgon kommer ingen väckarklocka ringa. Det är sovmorgon =) Underbart.

Natti natt så får vi se när jag orkar och hinner skriva ett längre inlägg om frankrike.

Hejdå Sverige och Hej Frankrike

Nu ska jag strax styra bilen mot Jönköping och Ikea för att hämta upp mitt resesällskap upp till Skavsta. Vid kvart i tolv går vårt flyg till Frankrike och en flygplats i Paris med ett namn jag inte kan uttala eller skriva...

Vi får väl se om det finns någon dator lättillgänglig där nere, annars kommer det rapport här så småningom.

Ha det fint allesammans!


Puss och kram!

Stallet städat

Jag är klar med stallet, eller mest sadelkammaren. Ska bara sopa av stallgången så ser det respektabelt ut där också.

Borde egentligen ta tag i städningen här inne också, men orkar inte det idag. Så det får bli morgondagens bekymmer. Och då måste jag tvätta allt som ska med mig till Frankrike också. Hej o hå.


Storstädning på G

Och tvättning. Allt ligger huller om buller. Ska börja i stallet och jobba mig genom allt. På söndag kommer det spekulanter och tittar på Loppan och Cirren, hoppas det verkar bra. Lilleman går numer i egen hage då han blivit lite väl hingstig mot de andra. Vill verkligen inte att de ska skadas nu när de ska säljas. Och transportträningen? Det går framåt, igår stod han still i släpet ett bra tag! Framsteg.

Nästnästa vecka måste jag boka UL till Beauty och Janne, jag hoppas verkligen att Beauty är dräktig nu. Det vore så trist annars. Och att den lill* i Jannes mage är kvar, men fången är typ borta nu. Så skönt. Men hon går på gräsmattan i en nedbetad hage för säkerhets skull. Ingen puls alls, men lite varm i fötterna fortfarande.

Men nu var det som sagt städning på schemat. Ut i stallet och fixa i sadelkammaren till att börja med.

Online incheckning RyanAir???

Jag ska på något sätt lyckas checka in mitt bagage online? Jag har inte ens orkat läsa hur än... Engelska mitt i natten eller mitt i en superstressig vecka för den delen är inte att rekommendera. Men i eftermiddag så måste jag ta tag i det. Så jag får med min väska. Lite snopet annars ju.

Jag vill ha en KRAM, en stor kram. Men idag känns allt i alla fall bra mycket bättre. Skönt det. Men snart måste väl ändå allt vända? Det kan ju inte bara gå nedför hela tiden, eller?

Buggkurs nästa

Snart ska jag iväg till Habo sporthall, möter upp Linnea och Manne och någon mer förhoppningsvis. Sen är det bugg i en timme, (vi lär vara döda eller vad efter...). Ska bli roligt att hitta på något nytt.

Helg =)

Äntligen helg. Idag blev det sovmorgon till alldeles för sent. Antagligen välbehövligt antar jag. Kaotisk vecka så nu blir det en lugn helg. Funderar på om jag ska spåna boxar eller ta itu med hästarna först? Klippa pojkarna också kanske? Dags för installning nu? Börjar bli ruggigt ute ju.

Igårkväll roade jag mig lite med photoshop =). Men bara en liten stund, sen tröttnade ögonen och hjärnan och det blev chips och lite youtube istället.







Ensam är stark?


Bloggen är normal

Den har ju sett ut som tio svåra år de sista dagarna. Men nu är den visst tillbaka i normalläge? Mysko. Men känns bra. Slipper jag ju göra om den nu. För det har jag inte ork till.

RSS 2.0