Sovdags

Mitt internet har varit helt knäppt ikväll. Så irriterande.

Men nu är det sovdags, jättetrött!!!

Hörs imorgon!

Välkommen våren

Idag är det sjukt underbart väder ute!!!

Solen skiner, det blåser lite grann MEN det är varmt.

Jag ska bege mig ut och rida en häst snart, kommer bli ett par språng på banan också, för den har tro det eller ej torkat upp under dagen. Men väntar lite med hästen tills det är någon mer hemma, dumt att skutta runt när man är helt ensam.


God morgon sista mars

Japp, imorgon är det april. Då måste det ju vara vår! Eller hur?!

Solen försöker titta igenom molnen och jag hoppas att den lyckas framåt dagen i alla fall. Det blåser inte lika mycket ute nu som det gjorde igår och inatt. Men det är egentligen bara bra att det blåser, snön försvinner fortare och det torkar upp. Är ganska geggigt överallt.

Har precis ätit frukost vid datorn, samtidigt som jag svarat på mail och ringt ett samtal, fick inte svar på min fråga så får ringa igen vid 12-tiden. Suck, ogillar när papper försvinner på posten och speciellt när det är viktiga papper.
 
Ska kika runt lite till på nätet nu så kanske det blir nåt mer inlägg innan jag ger mig ut?!

YRKE

Tänker vidare på vad jag vill jobba med?

Jag har funderat på förskollärare, men jag vet inte om det är jag?

Polis??? Kanske det, men närmsta utbildning är i Växjö.

Fast jag har låååång tid på mig att bestämma mig, sista ansökningsdagarana är ju i höst.

Emilie och jag ska göra högskoleprovet då också, får nog öva en massa till det, gick inget bra på det gamla när jag provade innan....

Trött hela tiden igen

Varför då???

Jag har varit så pigg det sista men nu de sista dagarna har jag blivit jättetrött.

Idag har jag suttit och funderat på vad jag vill plugga. Som läget ser ut nu så är det ju kanske smart att plugga. Men jag har typ ingen aning vad jag vill göra. När jag gjorde ett test på nätet fick jag upp följande jobb:

Yrkesförslag inom området
Gränskontrollant
Parkeringsvakt
Flygplatskontrollant
Tulltjänsteman
Räddningsledare
Väktare
Kustbevakningstjänsteman
Officersyrken
Arbetsmiljöinspektör
Brandman
Skorstensfejare
Polis
SOS-operatör/larmoperatör Brandingenjör


God morgon

Jag ska snart in till stan. Arbetsförmedlingen...

Krockar med hovslagaren, men resten av folket hemma får ta hand om det. Jag hinner nog hem till unghästarna tror jag. Jag hoppas det i alla fall.

Ska ta en dusch nu och sen röra mig mot staden. Det var is på rutorna innan så får väl skrapa dem också antar jag.

Snön smälter och solen skiner

Perfekt!!!

Jag är less på all snö. Jag vill ha vår!!!

Ska snart ut och rida häst nummer två.

Ställa om klockan

Har ni gjort det???

Jag har inte gjort det än, men datorn har fixat det själv och även mobilen har fixat det själv =)
Min smarta Nokia!!!

Så det är bara två klockor i rummet att ställa om och sen klockorna i stallet också så klart.

Grått och trist ute, ungefär som mitt sätt att skriva i bloggen för tillfället. Ni får ursäkta det, men ska försöka bättra mig.

Drömde inatt, konstig dröm, men ändå bra. Men så mycket olika "ingredienser". Betyder drömmar något???

Trött - Tröttare - Tröttast

Jag ska lägga mig och sova nu. Är helt slut. Dagen har varit bra, men kall.

Hingstvalen blev inte lättare nu när ytterligare en superintressant hingst blev godkänd. Så nu har jag väl fyra-fem intressanta som ska kollar igenom noga i veckan. Måste ju bestämma och boka snart.

Men nu är det som sagt sängen.

Hörs imorgon!

God morgon

Uppe sen ett tag tillbaka. Sitter och sparar ner alla bilder på hårddisken, så jag kan formatera mina kort till kameran. Börjar bli klar med det nu. Så nu är nog allt sånt fixat inför dagen. Ska ge mig ut i stallet strax, bara äta frukost först. Får se om jag hinner rida en häst. Det vore ju bra, annars lär i alla fall Loppan vara galen imorgon...

Muffins har kommit på att det är mysigt att sova inne hos mig, så han står och krafsar på dörren tidigt på morgonen, inte roligt. Och han ger sig inte heller, men det är väl ett signum för katter. De kan sitta och titta på en sorkhög en hel dag liksom...


Nyfiken

Man blir så nyfiken när man ser att det är inne en del folk på sidan, men man vet inte vem.

Näpp, sova var det.



Natti natt!!!

Såååå trööööött

Och fryser om fötterna gör jag också.

Funderar starkt på att gå och lägga mig, ska i så fall bara värma min vetekudde och sen blir det sängen.

Imorgon är det upp tidigt och fixa hästar och stall och sen styr vi bilen mot Skövde. Hingstpremiering på Grevagården. Ska bli jättekul! Synd bara att vädret är som det är, har varit himla fint de sista åren. Men, men.

Har pratat med Johanna i typ två timmar nu ikväll. Blir alltid såna roliga samtal, även om vi inte pratar om nåt speciellt.

Ska springa ner och värma vetekudden nu och sen blir det nog sova. Och jag som knappt gjort något alls idag, konstigt.

Borde spara alla bilderna på hårddisken också, men det hinner jag imorgon, orkar inte det nu.

Slutat snöa

Nu har det i alla fall slutat snöa.

Jag ska snart gå ut i stallet och fixa. Hästarna är blöta så jag tror att de får en vilodag idag, de har ju gått en del det sista.

Ringde arbetsförmedlingen innan, men tydligen fanns det inte i min handlingsplan att jag skulle rapportera sökta jobb, hon tyckte att det var onödigt eftersom jag ska in till arbetsförmedlingen på måndag, men jag fick i alla fall berätta vad jag sökt. Och den här gången var det en jättegullig person jag fick prata med. Hon jag pratade med sist var inte alls lika trevlig.

Ska nog fila lite på mitt cv och sen ge mig in till stan någon dag och lämna det i lite butiker. Snart är det ju sommar så då kan det ju behövas lite extra personal. Eller hur?

Go morgon

Det snöar ute igen. Snart ger jag upp! Det här vädret tar bort all motivation. Jag går på auotpilot tills våren är här tror jag. Och det är kanske tur. Annars skulle jag nog bara sitta i sängen och grina.

Hästarna är blöta, har varit ute sen tidigt så idag blir det nog ingen ridning. Men jag har iofs massa att fixa inför morgondagen i alla fall, så det gör egentligen inte så mycket. Batterier till videokameran ska laddas, kameran ska fixas med alla minneskort och jag ska spara ner alla bilder på hårddisken. Lika bra att lägga in musik och filmer samtidigt.

Ringa ett par samtal om jobb också, sitta i kö till AF telefon, det blir väl kul? Sista var det jättelång kö, irriterande!

Nu ska jag kolla om det finns några till jobb att söka innan jag ringer AF.

Lite trött idag, Lisa och jag kollade på film igår och det blev ganska sent. Är för övrigt lite avis på gamla jobbarkompisarna som är i Sälen nu, sitta i en bastu skulle inte vara fel...

Kallt, kallt, kallt

Och trött är jag också.

Solen skiner ute, fint! Men det hade varit ännu lite bättre om snön inte fanns och det var plusgrader. Japp, jag klagar lite. Det måste man får göra ibland.

När jag ändå är igång och klagar så kan jag ju ta en sak till. Satt och kikade på jobb på AF hemsida och hittade några att söka, bla ett som landstinget hade annonserat. Sista ansökningsdag var 27e mars, imorgon med andra ord. Sidan låg kvar uppe för jag ville få till ett bra CV men igår när jag skulle söka så fanns annonsen inte kvar i platsbanken. Klickade på länken som man skulle använda för att söka jobbet och då står det att ansökningstiden har gått ut??? När sista ansökan var 27/3, om man nu tänker ta bort annonserna när man fått in massa ansökningar tycker jag att man kan låta bli att skriva sista ansökningsdag. Jävligt irriterande måste jag säga.

Färdigklagat för stunden!

En Shopaholics Bekännelse

Jag och Lisa var ju på bio igårkväll och tittade på den. Blev faktiskt lite besviken, trodde att den skulle vara bättre. Inte var det många som såg den heller, när vi gick in (iofs 35min innan filmen skulle börja...) så var biosalongen tom. Så vi sprang runt lite och tog lite kort när vi stog på scenen och när jag satt helt ensam i salongen (stora salongen också). Har de övervakningskameror så får de sig nog ett gott skratt, haha. Innan bion skulle vi ta en fika, men allt var redan stängt, typiskt, så det blev McDonalds och en McFlurry, javisst, trots att det var iskallt tog vi glass =)  

Go morgon

Fortfarande massa snö ute och kallt är det också.

Har försökt komma in på telias sida så jag kan ladda telefonen. Men icke, det går inte. Grymt irriterande. Ibland blir man less på internetet.

Borde gå ner och hänga tvätten och plocka ner gårdagens tvätt också. Nu eller om en liten stund?

Kika på jobb också. Jag får ingen ro.


Synd att man inte kan rida ut, lär vara isgata under all snö.... För jag behöver verkligen tänka. Fundera.

Lite till snö kanske?

Japp, ännu mer snö.

Varför? Det är nog en fråga de flesta ställer sig... Inte lär det finnas något svar heller.

Jag är så less på det här vädret nu, snön kan väl hålla sig uppåt? Här nere vill vi ha vår nu. Premieringen i helgen blir ju inte rolig om det ska hålla på att snöa en massa.

Idag har jag roat mig med att städa lite grann, tvättat några maskiner tvätt och sen ridit ett par hästar. Hade tänkt kolla på jobb nu men jag är sååå trött. Får göra det imorgonbitti. Upp tidigt och släppa hästarna och sen tror jag att jag ska hålla mig uppe. Ska träffa Lisa imorgonkväll också, egentligen skulle vi varit på Irland nu, längtar dit en hel del. Men det blir ju fler resor.

Hörs väl imorgon antar jag...

Och Emilie - Du får inte sluta blogga!!!

Go morgon

Tänkte jag skulle ta tag i lite städning idag. Och tvätta lite också. Så inte mycket tid framför datorn. Det får bli senare i så fall.

Ute är det massa snö men solen skiner i alla fall. Men nu vill jag verkligen ha vår.

Premiär snart ju =)

TRAILER


Go morgon

Så kom den förbannade snön tillbaka. 5 nya centimetrar som ska smälta bort igen. Suck!!! Ibland blir jag så less på Sveriges väder.

Idag ska jag in till synsam på linskoll, och sen lämna en fårskinnspadd till Lina och därefter möta upp Lisa på A6, blir fika och lite prat. (Eller mycket prat skulle jag gissa). Ska låta bli att shoppa idag... Får se hur det går???

Borde ge mig ut i stallet och fixa iordning där men jag mår inte hundra. Stel i nacken är jag. Sängen ser otäckt lockande ut, men då lär jag inte hinna göra något i stallet... Men kanske bara en halvtimme?

Ska läsa ikapp lite nu så får vi se hur det blir.

Film ikväll

Har precis ätit nybakade bullar! Smaskens.

Nu blir det snart film, Patrik 1,5. Hoppas den är bra. =)

Skriver mer imorgon. För sen blir det nog sängen när filmen är slut, och hästarna innan det också.


Morning

Dags för frukost strax sen ut i friska luften. Ingen sol idag, men jag tror att det är några plusgrader i alla fall.

Ska visst bli sämre väder i veckan nu =( hoppas de har fel!!!

Ny header

Jag är inte säker på om jag ska ha den i svart eller i vit? Provar med den svarta till att börja med så får vi se.

Burr burr

Jag fryser.

Huvudvärken har släppt i alla fall, men jag är nog lite hungrig nu. Inte konstigt med tanke på hur äcklig hamburgaren var som jag åt innan. Det är säkert därför jag mår lite illa också. Roligast (egentligen kan man väl inte kalla det roligt...) var att jag fick beställa min mat, men sen tog det tills min hamburgare var klar tills Emilie fick beställa.... Kul liksom, då hade jag ju hunnit äta upp. Sen glömde han att ge mig drickan också. Suck, antar att han kanske var ny, annars var det illa.

Har varit ute med en häst och har den andra kvar. Tror att det får bli en promenad till fots, skönt att få gå lite själv också. Och fortsätta fundera. Sen är det färdigfunderat för idag.

Inga som helst planer för kvällen. Det blir nog en film eller två. Lagom jobbigt.

Emilie - öppet hus - shopping

Det är vad jag roat mig med idag. Fixade iofs stallet på morgonen också.

Sen mötte jag Emilie i stan, vi var på öppet hus på högskolan. Men jag har ju inte den blekaste vad jag vill plugga. Det var i alla fall massa gratis godis överallt. Kom på nu att jag glömde alla papper i bilen...

Sen blev det lite mat på Sibylla och en sväng på stan. Hittade gulligaste kepsen på H&M. Eftersom det var kö på ovanvåningen gick vi ned i källaren, och där hängde en så fin jacka. Så den fick också följa med hem. Nu räcker det med shopping ett tag.

Ska strax ge mig ut i stallet och rida ett par hästar, bara huvudvärken ger med sig. Behöver fundera lite och det finns inget bättre ställe än stallet att göra det.

VERA VERA VERA

Ja, Vera är min bil då, om ni inte visste det.

Köpte ju henne i höstas och har nog lovat bild ett par gånger tror jag. Så knäppte ett par bilder häromdagen när vi varit ute och fotat hästarna.

Så här ser hon ut!!!


Lite från shoppingen också kanske?

Blir inga bilder... Kanske, kanske orkar/hinner jag det någon annan dag. Men jag tänker inte lova något... För fortfarande saknas det bilder på bilen (som jag förövrigt har på datorn nu - blir nästa inlägg...) och på sadelkammaren (som det också finns bilder på, måste bara plocka ihop dem också - så det skjuts nog på framtiden).

Well, hittade lite smått och gott på Gekås. Några saker till hästarna följer nästan alltid med hem. Och tre filmer! The fast and the furious, 2 fast and 2 furious och World trade centre, missade ju den när den gick på tv. Vet ju inte hur WTC är, men de andra är ju riktigt bra! Action med bilar liksom, och sen en katastroffilm.

Köpte även lite presenter till lillasyster som fyllde år igår. Och hon har smitit till Stockholm på konsert idag så jag och mamma har två hästar extra i helgen.

Lite kläder blev det också, hittade några snygga stickade tröjor i en riktigt fin modell, så det fick bli en av varje färg. Billiga var dem också. Några skjortor fick också följa med hem. Och ett par fleecetröjor som alltid är skönt att ha!

Säkert en massa till saker som jag glömt =)

Ny version av MSN

Japp, Msn tycker att jag ska använda den nya versionen som finns.

Självklart!!!

Det vet vi ju hur det gick sist...

Utslängd varannan minut.

Det störde inte bara mig, utan även alla jag pratade med. Hur kul är det liksom???

Colleen har loggat in

Colleen har loggat in

Colleen har loggat in

Ja, vi har fattat det nu liksom.

Så NEJ msn, jag tänker inte uppdatera till den nya versionen... Jag är så nöjd för mitt msn funkar nästan helt prickfritt sen min dator kraschade och den gamla versionen kom tillbaka. Så inga uppdateringar här inte.

Då lär de flesta blocka mig...

Snart så

HÄR

Go morgon

Varit vaken i över en timme faktiskt =)

Idag är det hästar och stall hela dagen, ska fixa lite i sadelkammaren tror jag. Har massor av saker överallt som bara ligger och skräpar. Onödigt!

Sen ska jag städa upp lite och tvätta också, massor att göra om man bara vill med andra ord....

Hej hej

Sitter inne fast solen skiner utanför fönstret. Men ska ge mig ut nu tänkte jag. Fixa lite i stallet och sen rida en häst. Sen är det lunchfodring och så blir det en till häst att rida när mamma kommer hem.

Hörs senare!!!

Solen skiner och fåglarna kvittrar

Så det är alldeles för fint väder för att sitta inne. Så dags att gå ut i det fina vädret!!!

Hemma igen

Men är sååå trött. Så det får bli lite rapport imorgon istället. Ska ut och fodra hästarna strax och sen blir det sängen. Det var segt att köra hem idag, brukar aldrig vara trött när jag kör.

Men imorgon som sagt, titta tillbaka då =)

Natti natt!!!

Go natt

Nu ska jag sova. Så nu är det natti natt.

Hörs imorgon!

Puss på er!!

HV vidare

Till semifinal.

Vad bra!!! Nu borde alla vänner vara nöjda och glada. Hoppas det går lika bra i nästa runda. Har dock ingen aning vilka de möter. Men det lär säkert komma fram det också....

Hmm, hamnade på Linas blogg och där var en utmaning =)

Alla som läser måste lägga in i sin blogg...

Vad har du för färg på dina ridbyxor?  Gråa, svarta, vita (och olika varianter av de färgerna)

Har du ridstövlar eller ridskor?
  Bara ridstövlar, graninge på vintern, annars läderstövlar

Vad är din favorithäst för ras? Connemara

Anväder du chaps? Aldrig

Vad har du för storklek på din hjälm?  55

Hur högt har du hoppat?  135cm med B- och C-ponny (liten och dum...)

Hur bra tycker du ditt stall är från1-10?   Eget stall så 10a

Är hästar ditt liv? De är en stor del av mitt liv i alla fall

Inne på ditt rum, syns det att du gillar hästar? Finns väl en del hästgrejer, ja 

Har du ridit en häst som är över 160 cm i mankhöjd? Japp

Har du ridit en hel svarthäst/ponny?  Ja, min vackra!!!

Har du ridit en fjordning? Jag tror inte det

Har du ridit en shettis?  Ja, en svart busig

Har du ridit en travare? Ja, några stycken på en praktik

Du har hoppat högre än 50cm?  Ja

Du rider dressyr i bland? Eller väldigt ofta...

Du andväder alltid hjälm när du rider?
Ja skulle inte falla mig in att rida utan

Du kan stallreglerna? Det är mina egna regler, så ja

Du är istallet mer än 7 gånger i veckan? Ja, det blir nog fler än sju gånger

Har du en speciell favorit häst/ponny? Ja

Du rider mer än 4 gånger i veckan? Ja

Du bor nära ett eller flera stall?  Ja, 50 meter

Du går på ridskola? Nej

Har du ridit ute i skogen på en häst? Ja

Du har ridit ute i skogen på en ponny?  Ja

Du brukar rida i ridhus eller paddock?  Ja

Har du haft sommarhäst? Nej, har ju egna hela året

Har du ridit mer än 1 år på ridskola?  Eh ja

Tycker du om att hoppa?  Nja, men jag försöker komma igång igen

Tycker du om att rida dressyr?  Japp

Har du ridit in en häst/ponny? Några stycken och fler lär det bli

Vad är det högsta du har hoppat med ponny?  135 cm

Vad är det högsta du har hoppat medhäst? 120 cm

Vilken färg tycker du mest om på hästar?  Svart

Hur många hästar har du haft? 11, men 9 av de har vi fortfarande

Rider du för någon privattränare? Inte för tillfället

Hur länge har du ridit?  Sen jag var typ 3 år, så 20 årsjubileum i år

Vad fick dig att börja rida?  Mamma

Har du tävlat?
Ja

Isf, hur höga klasser? LB dressyr och LB hoppning tror jag

Vilken gren gillar du mest? Dressyr

Vilket ridläger är bäst?  Mullsjö när jag var jätteliten

Har du egen häst? Ja

Isf, vad har du för sadlar? flera olika

Vad har du för träns?
hästarna har varsitt

Hur många täcken har du? ska jag räkna? det är över 20 skulle jag tro...

Hur många benskydd har du? många par

Hur många vojlokar/schabrak har du?  Ingen aning, men det är en hel del
Hur många grimmor har du? massor, borde rensa....
Hur många grimskaft har du?
en hel massa...


Ska snart sova

Annars kommer jag vara jättetrött imorgon.

Kom på att jag glömt att väga upp höet inför morgondagen nu när jag var ute och fodrade så det blev lite extratid i stallet. Men det är bara mysigt att vara där. Tror att jag ska ta tag i att ordna upp i sadelkammaren snart. Nu när det börjar bli varmare är det mycket roligare att göra saker ute. När det är kallt och man måste ha massa kläder på sig så blir det mycket bökigare.

Borde egentligen gå och lägga mig nu, ska upp vid typ halv fem. Innan var det min vanliga gå upp tid. Nuförtiden sover jag en del timmar till. Men det får man när man är arbetslös tycker jag. Något plus ska det väl finnas.


Kan våren vara här snart

Jag hoppas det i alla fall. Mycket snö har smält undan medans jag var i stan idag. Och så många timmar var jag inte borta....

Vill ha sol och vår. Egentligen vill jag utomlands, solbrännan börjar försvinna nu... Den har suttit länge, i alla fall på ryggen och magen. Hoppas på en solig sommar, då jävlar ska det solas =)


Så där

Nu sitter jag här i soffan igen. Kanske skulle fråga mamma om hon vill titta på Bucket list med mig? Är trött redan och då är klockan bara sju. Hmm, inte bra. Idag har ändå varit en ganska lugn dag. Hästarna har fått vila och kommer få vila imorgon med, så sen måste jag rida resten av veckan och hela nästa vecka för nästa helg är det premiering. Och då lär jag väl inte hinna rida. Tidsprogrammet var inte utlagt igår, men skriver jag att det inte är utlagt så ligger det säkert där på Spafs sida...

Har varit inne på AF idag och inte gjort så mycket, som vanligt där... Får vänta tills 30 mars innan man får vara med i jobbgarantin, om man inte fått jobb tills dess. Men vem vet, det kanske man har? Jag ska i alla fall söka lite jobb nu, hittade en del roliga som jag tror skulle passa. Men det är väl x antal hundra som söker dem... Var förbi anza en sväng också. Tittade på nya lagret som vart stort.

Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Men sitter och tänker på vad jag kan tänkas köpa imorgon. Har ett par saker på inköpslistan redan =), och det lär säkert bli en del saker till som följer med hem.

HV spelar sjunde avgörande match idag, på hemmaplan. Så jag hejjar så där sporadiskt som vanligt. Orkar inte titta men hejjar i alla fall på dem... Mest för att de allra flesta i bekantskapskretsen gör det haha. Grupptryck???

God morgon

Det var ett tag sen jag loggade in här direkt när jag satt mig vid datorn....

Brukar bli en massa andra sidor först. Sovit så gott så, men drömt lite konstigt. Men inatt är första natten på länge som jag inte vaknat en eller flera gånger. Hade ändå gärna sovit en stund till. Men idag har jag ju lite att göra.

Ska strax gå ner och äta frukost och sen ut och göra stallet.

Ha en fin dag allesammans så hörs vi senare!


Sova strax

Ska snart sova. Men börjar piggna till igen, inte bra...

Tror jag ställer klockan på halv åtta. Måste komma upp då, för jag har lite att göra innan jag åker till stan imorgon. Och vill inte stessa och hinna rida en häst. Så upp vid halv åtta, så får vi väl se hur det blir med det

Men nu när det är ljust ute på morgonen så är det hundrar gånger lättare att komma upp mot när det är becksvart ute. Och man blir mycket piggar och gladare.

I'm alive

Har bara inte hunnit skriva här. Tycker inte att det är jättetrevligt att sitta och skriva i bloggen när man har kompisar hemma... I alla fall inte om man har annat att göra. Så därför har det varit dåligt med uppdaterandet i helgen.

Och nu är jag grymt trött så det blir inget långt inlägg nu heller. Tjötar lite på msn, men ska snart ta de få stegen bort till sängen och lägga mig. Funderar på när jag ska gå upp imorgon???

God morgon

Kom i säng seeent igår. Satt och fixade med alla filmer och som sagt, sent blev det. Klockan var nog framåt halv ett och sen upp vid klockan halv sex idag. Så lite halvtrött är jag. Har redan hunnit med en sväng in till Jönköping. Handlat mat och annat gott tills ikväll. Nu ska jag gå ner och se om jag hittar de sista filmerna tills ikväll. Saknar ett par år.

Hörs senare!

Woohoo knappar är roligt

Mina dagar ser rätt lika ut nuförtiden. Hästar och stall =)

Och jag trivs så bra med det. Hinner med hästarna igen, inte samma stress. Jag har lyckats varva ner. Det tog lite tid, men nu har jag fått in lite rutin på allt också. Nu ska jag bara fortsätta att hålla motivationen uppe och blir det lite bättre väder så är det ännu enklare!

Vad ska jag mer skriva? Det blir mycket häst nu, men händer ju inte så mycket annat. Snart är jag en sån där ensamvarg haha.

Vad som är så roligt med knappar kan intresserade läsa på min andra blogg.


Snön gör verkligen att motivationen inte är på topp

Men det är inte så farligt som det brukar vara. Men om solen bara var framme lite grann skulle det vara mycket enklare. Egentligen har jag en hel del att göra idag när jag tänker efter. Så det där med slappardag kanske var önsketänkande???

Undrar om jag ska åka och handla själv eller kanske lägga en uppgiften på syster? Hon är ju ändå på plats så att säga...


Igår satt jag och tittade på film från när Lilleman var liten - det blir tomt utan föl här hemma i år

God morgon

Blä, vad snö det kommit. Eller kanske inte jättemycket, men tillräckligt för att det ska ta lång tid att smälta bort. Så typiskt eftersom det skulle vara plusgrader i helgen, då kunde det ju blivit bra underlag, men inte då.

Idag blir en slappardag tror jag, känner inte för att göra mer än nödvändigt. Rida hästarna och fixa stallet och leta reda på några till band till helgen.

Sen ta det lugnt och titta på någon film ikväll.

Imorgon är det fredagen den 13e igen

Det var det väl förra månaden också?


Min andra blogg...

Ni som är intresserade kollar väl där också va???

Hästarna fick ju en egen blogg, så de tar ju inte upp så mycket utrymme här längre. Bara ibland...

HÄR


Snäll =)

Syster fick låna bilen idag.

Locket till kylaren på hennes var visst borta... Så den stog kvar parkerad mitt på gången så jag tänkte att jag backar väl tillbaka den, och när jag ändå hade bilen upplåst så kunde jag ju lika väl kolla motorutrymmet. Och vem hittar locket? Om inte jag? Måste vara för att jag lyckades försnilla bort min telefon i jackfickan häromdagen...

Så min bil är ute på äventyr i snöyran. Stackarn, och på tal om det så har jag nog inte visat någon bild än va? Men hon behöver bada först tror jag...

Lite mer snö kanske???

Just nu HATAR jag det svenska vädret!!!

Imorse och fram till 15 så har det varit soligt och varmt. Plusgrader och skönt väder. Nu snöar det igen. Varför i helvete ska det komma mer snö. Det räcker nu, ingen vill ha den förbannade snön. Vi vill ha vår nu.

Jag ska inte sitta här nu utan fixa lite med en del filmer till helgen, eller i alla fall plocka fram och ordna lite. Så får vi se vad jag hinner med idag. Får väl roa mig med det imorgon annars, om det fortsätter att snöa...

Jisses

Har rensat i min mail nu. Det är inte klokt hur mycket skräp som ligger kvar där. Men nu är den ganska ren igen i alla fall. har svarat på en massa mail också som blivit liggande och sen försvunnit låååångt ner i listan. Måste skärpa mig lite där.

Nu ska jag kika om det finns några roliga jobb att söka.

Vad ska man säga???

Fick det här mail för ett tag sedan. Tror människan att man tänker svara? Jag har ju ingen aning om vem det är liksom...

Hello Dear 
How are you today?  I hope that everything is ok with you as it is my great pleasure to contact you in having communication with you starting from today,Please I wish you will have the desire with me so that we can get to know each other better and see what happens in future.  

I will be very happy if you can write me back  for easy communication so that we can know each other, I will give you my pictures and details about me upon hearing from you. Waiting for your response as I wish you all the best.   

Yours new friend, Janet Sana

Sorry Janet Sana, jag är nöjd med de vänner jag har....

God morgon

Tidigt inne här idag. Ska ju in till stan snart. Hade tänkt fixa stallet först. Men någon ridning hinner jag nog inte med, hade kollat lite fel på tiden.

Borde leta reda på kvittot till skorna också. Får se om jag hinner det sen. Nu ska jag äta frukost och sen gå ut och mocka.

Hörs senare ikväll tror jag.

Mobil anmäld försvunnen....

Vet ni vad jag lyckades med innan?

Skulle ut och rida Cirren, plockade fram telefonen för säkerthets skull liksom, så får den alltid följa med. Men sen när jag ska gå ut så hittar jag den inte, letar och letar. Ringer till den, men den är inställd på möte, så det piper bara till. Ger upp till slut, och beger mig iväg på skrittur med Cirren. När vi är på väg hem så känner jag något i ena fickan... Och där är den ju. Frågan är hur jag kunde missa den typ fem gånger??? Det måste man väl kalla liten och smidig telefon?


Mobilen och jag på Irland förra våren

Fodra hästarna

Och sen äta något själv tror jag. Åt en macka innan men är hungrig igen. Dumt, dumt så här sent på kvällen.

En pizza och skål med godis skulle inte vara fel... (Väldigt nyttigt, va???)






Lite överdrivet kanske...

Full fart hela dagen

Jag har fångat motivationen igen =)

Men det betyder att jag inte hinner med allt annat som jag borde. Snart får jag nog göra mig ett schema. En sak som i alla fall är bra är att det är ljust vid klockan sex på morgonen. Då är det enklare att inte gå och lägga sig igen. Imorgon ska jag in till arbetsförmedlingen, något roligt möte... Sen ska jag till Lantmännen/Granngården eller vad det nu heter nuförtiden, foder till hästar och hönor. Tror att det blir lite lucernhack till Lilleman också. Sen tror jag att jag ska gå en sväng på stan, måste ta med skorna som det var fel på. Har ju inte varit på stan sen jag köpte dem...

Innan allt det här ska jag fixa stallet och rida en häst har jag tänkt mig, och äta och duscha. Tror ni jag hinner? Eller ska jag skippa ridningen kanske?


Var passar du att bo???

Test på facebooken... Mitt resultat visste jag ju redan innan jag gjorde testet =)

Your Result: Landsbygden

Copy-of-sydafrikansk-landsbygd-1_profile

Du passar bäst att bo ute på landsbygden. Skogen och djuren är dina bästa vänner. du vill inte bo för nära storstaden men ändå inte för långt bort ifrån den. En typisk lördagsförmiddag för dig tillbringar du med en picknick ute i det vilda.


God morgon tisdag

Nu snöar det igen =(

Jag som hade hoppats på fint väder idag också. Men, men. Snart måste väl våren ändå komma? Jag ska strax gå ut i stallet, rider nog Loppan innan jag fixar det andra tror jag.

Sitter och fixar lite med ny header och så också. Får se när jag ändrar =)

Klar för idag

Har inte hunnit med någon inladdning av filmer, får ta det imorgon istället. Var ute i stallet tills klockan sju, då var det fortfarande ganska ljust. Var iofs inne en sväng vid tre och åt lite mat och satt en stund framför tvn, fixade all disk som stog och tvättade mina stalljackor som började bli väldigt smutsiga.

Så jag är väldigt nöjd med min dag. Har hunnit med en hel del. Gick en sväng i hagarna och borstade bort en massa gammal päls på hästarna. Våren är nog på väg nu, för de fäller en hel massa. När mamma kom hem så tog vi in Cirren och Lilleman så jag kunde rida en sväng. När Cirren och jag var tillbaka fick Lilleman komma ut en sväng i gången och göras lite ren och trassla ut man och svans. Det är dags att sätta igång på allvar med honom nu. Ett år kvar till hingstpremieringen på ett ungefär. Så vi har lite att träna på.

Nu ska jag återgå till msn och mitt samtal med Lisa.

Hörs kanske senare, annars blir det mer update imorgon =)

Solen skiner =)

Ja så himla härligt. Jag är bara inne en snabbis för att kolla en sak. Ska ge mig ut och fixa stallet nu och fodra hästarna. Snön smälter sakta bort nu när det blivit lite varmare och solen hjälper till (men man kan verkligen undra varför den skulle komma överhuvudtaget?).

Imorse när vi släppte hästarna vid klockan sex så var det ljust ute!!! För bara ett par veckor sen så var det ju mörkt på morgonen. Helt underbart i vilket fall. Och jag har mycket lättare för att vakna till och ta tag i dagen istället för att lägga mig och sova igen.

Stallet nu och sen tänkte jag ladda in lite filmer i datorn. Jag och Lisa ska ha en connemarahelg till helgen tänkte vi. Så då ska vi kika på gamla videor från hingstpremieringarna. Ska bli himla kul. Men jag har att göra om jag ska få iordning alla videor till helgen. Så en hel del tid framför tv och dator kommer det att bli. Undrar om man kan få in även de gamla videorna till datorn? Som ligger på den gamla videokameran? Jag får kolla upp det.  Och leta lite efter min firewire kabel också.

Full fart!!! Jag trivs!!! Bara våren som saknas...

Hej hallå

Skriver lite snabbt nu här på morgonen. Ska strax gå ut i stallet. Tänkte börja med att rida en häst innan jag fixar allt annat.

Hoppas på att solen ska hitta hit också, det är mulet och marken är återigen täckt av snö =(

Natti natt

Nu ska jag lägga mig. Upp tidigt imorgon och låt bli att sova en stund till, får se hur det går?

Men nu är det sängen för mig. Go natt!

Ojojoj

Sorry för jättekass uppdatering.

Kom precis på att jag nog inte skrivit något här sen i fredags. Igår började det snöa... Och det har fortsatt. Ligger en del snö nu igen =( inte alls kul. Hade hoppats att våren var här. Men tydligen inte än.

Jag och Lisa sitter och planerar tävlingssäsongen nu. Det var några år sedan jag tävlade sist, men både Loppan och Cirren behöver komma ut på tävlingsbanorna. Så nu blir det hårdträning för mig och hästarna fram till maj. Då drar det igång på allvar om jag får som jag vill.

Sen ska Lilleman få komma igång ordentligt så jag kommer ha massor att göra, bara lite vår så jag får extar motivation vore underbart!!!

Nu är allt fixat i stallet

Stallet klart. Mockat, fyllt vatten och vägt upp hö. Spånade ett par boxar också. Har duschat och ska snart klä på mig tänkte jag.

Muffins har hittat upp till mig och ligger bredvid i soffan och sover.

Ha det fint så hörs vi nog imorgon kväll. Kanske...

Fler snabba inlägg

Ska strax bege mig ut i stallet och göra klart allt där. Igår hann jag rida båda hästarna!!! Loppan var pigg och busig och Cirren gick fint och lydigt som vanligt. Får se om jag hinner rida idag också? Litet frågetecken där. Hela helgen fullbokad, det var länge sen det var en lugn helg. Well, well hästarna och stallet var det.

Ha en fin helg så får vi se när jag hinner skriva nästa gång.

Ett snabbt inlägg bara

Ska gå ut i stallet snart.

Gårdagen var himla bra. Massagen och floatingen var avkopplande och skönt, men man ska nog göra det ett par gånger för att lyckas koppla av helt. Sen var vi uppe på a6 och åt. Lyckades få parkeringsböter *morr*. Men, men det kan alltid vara värre så. Tittade på Ghost Rider igårkväll och tycker att den var bra.

Men som sagt nu är det stallet. Hinner inte sitta inne vid datorn så mycket nu. Har massor att ta tag i egentligen. Så, dags att börja.

Go morgon

Ett litet inlägg såhär på morgonen. Har varit uppe ett tag. Ska snart bege mig ut i stallet och göra iordning allt där och hinna rida en häst också hade jag tänkt.

Idag ska Lisa och jag på floating och massage, nice!


Jag vill utomlands igen

Sitter och tittar på bilderna från Teneriffa i november och längtar till solen nu.

Sola, bada och dricka drinkar. Jag vill!!!

Ska nog stänga ner här

Och gå och borsta tänderna och sen sova. Är lite hungrig också, eller hungrig, men jag vill ha något att tugga på. En chokladkaka hade inte varit fel. Jag får äta en sån i mina drömmar =)

Natti natt och sov så gott.

Minnet är inte vad det har varit

Trodde att jag skrev imorse, men det gjorde jag visst inte. Idag har jag varit på Scandinavian photo med lillasyster och sen blev det några timmar på Anza, kul att träffa allt folk. Det blir ju inte så ofta längre.

Det har snöat idag också, så nu är det en halv decimeter snö ute igen. Inte kul... Jag vill ha vår nu (har jag sagt det innan??), det vet jag väl att jag har. Men just nu känns våren såååå långt bort. Men det säger väl svisch så är den här.

Har fixat hela stallet idag, så det tog lite längre tid än vanligt. Men jag har ju ganska mycket tid så egentligen bara bra. Men jag skulle behöva en medhjälpare här hemma, så man kan göra lite mer med hästarna. Lite svårt att göra allt med unghästarna själv. Så en typ praktikant vore ju helt perfekt. Då blir det lite gjort också, kanske skulle sätta ut en annons?

Kvällen har jag spenderat i tv-soffan, kollade på något program på tvn och sen på en film, bristande bevis. Riktigt bra, se den om ni inte sett den. Anthony Hopkins i huvudrollen.

Fast and Furious

I år har den fjärde Fast and Furious filmen premiär. Sitter och kikar runt lite vad som står om den. Enligt Imdb har den premiär 3 april. Det är ju snart =)

Både Vin Diesel och Paul Walker är med i den här. Då borde den ju vara bra, eller hur? Annars borde de ju inte ställa upp?

IMDB



Bild från IMDBs sida.

Snart ny vecka igen

Helgen har gått för fort. Och det har blivit för lite sömn också, så egentligen borde ju helgen kännt lång? Eller hur...

Funderar på att lägga mig snart, lär inte hålla mig vaken om jag ska titta på film, så sängen känns mest lockande för tillfället. Som sagt, ny vecka imorgon. Ska följa med lillasyster till Scandinavian photo och kolla på kamera i veckan och då tänkte jag titta förbi anza också, var ett tag sen jag såg alla. På onsdag ska jag och Lisa på floating och massage, lite lyx i vardagen =). På söndag är det årsmöte för SCS också. Lutar mycket åt Örebro fredag-lördag också. Så massor att göra den här veckan.

Nä, borsta tänderna och sen sova? Det låter väl som en toppenidé, eller? Saknas några timmars sömn, men ska försöka komma upp inte alltför sent imorgonbitti.

Natti natt på er!

RSS 2.0