Hej då

Nu blir det inget uppdaterat här på ett par dagar. Kommer hem på söndag, får se hur pass pigg jag är då.

Hej svejs!

Puss

Go morgon

Idag har jag en hel mass att göra. Så till att börja med borde jag verkligen inte sitta här.

Ska slänga in täcke och kudde i bilen och vägbeskrivningen också. Sen är det en hel massa annat att ta tag i. Får se om jag hinner in här något mer idag, och så regnar det lite ute! Perfekt eftersom jag tänkt rida...

Måste i alla fall bränna lite nya skivor till bilen så dags att äta frukost och stressa runt med allt som ska göras!

Hörs senare! Puss

God morgon

Vem uppfann egentligen snooze???

Jag kommer visserligen upp ur sängen när jag måste, men är det inget inplanerat så snoozar jag mer än gärna. Så nu ligger jag efter med allt jag tänkt göra idag ju. Men, men inte mycket att göra åt. Man verkar ju inte lära sig i vilket fall.

Ska gå ut och tvätta stallet nu, hoppas att det inte tar alltför lång tid. Funderar på att tvätta en av hästarna också. Egentligen skullle alla fått bada, men de där väderleksrapporterna som lovade sol hela veckan? Tja, inte stämde de överhuvudtaget...

Massage skulle jag inte tacka nej till

Hela nacken är stel och i ryggen finns en och annan muskelknut. Härligt... Inte alls.

Jag ska hoppa i säng nu och se till att komma upp i vettig tid imorgon. Ut och tvätta stallet, som nog tar ett par timmar typ. Sen rida både Loppan och Cirren, lastträna Lilleman. Fixa med bilen inför Norrköping på fredag. Packa det som ska med. Har säkert glömt något redan.

Så sängen nu.

Natti natt!

Hejsan svejsan

Inte hunnit skriva här idag kom jag på.

Igår tog jag tag i klädhögen! Bra gjort. Men fortfarande skulle jag verkligen behöva STÄDA.

Idag har solen skymtat fram, eller när jag gick ut för att sola försvann den... Så jag låg där lite halvt under täcket och slumrade ett tag. Sen nu tittade den fram en stund igen, men gick åter i moln och då tröttnade jag. Så nu funderar jag på vad jag ska hitta på. Det är lite för varmt för att rida än så länge. Skicka ett mess till Lisa och åka och bada kanske? Men det är kanske lite kallt för det i luften. Lika kass sommar i år som förra. Någon supervarm vecka och sen bara mulet och regn. Hoppas att augusti blir lite finare i alla fall.

Tacos till mat idag kanske? Får se vad som orkas.

Dagen

Idag har jag hunnit med en del faktiskt.

Var inne i stan, jag och Carita var och hälsade på farmor på sjukhuset. Blev kvar där en stund. Sen åkte vi förbi Jula och hämtade en sak åt mamma. Därefter vidare till AF, sen var syster godissugen så in en sväng på VIP eller hemmakväll eller vad det nu heter. Synsam och hämta linser och sist bort till Ica Maxi och handla lite. Blev varsin glass också.

Sen har vi varit ute och ridit en lång sväng i skogen. Kul med sällskap, tror att hästarna tycker detsamma. Träffade några "grannar" på vägen hem som vi pratade med en stund. Trevligt när man kan stå och prata lite med grannarna, de har vi aldrig träffat innan vad jag minns.

Lasttränat med Lilleman har jag också hunnit med. Jag tycker så mycket om den hästen! Han är underbar. Coolaste!

Kan någon typ muta solen att ta en sväng förbi Ljunga kanske?

Den får gärna stanna veckan ut sen. Norrköping i helgen också, eller bara jag slipper regn förresten.

Nu är det verkligen dags för frukost. Dagen försvinner ju annars.


Frukost på Irland

Go morgon

Huvudvärken är borta!

Har tagit en lång skön dusch nu på morgonen och ska strax gå ner och äta frukost. Sen bär det väl av in till stan en sväng. Inte för länge dock. Har en del annat jag måste göra. Ska se om jag får tag på veterinären också, så Windy kan ultras på måndag.


Tre såna här vill vi ha nästa år


Nu är det natti natt

Huvudvärkstabletten på plats i magen. Tänderna borstade och katten är ute. Sängen ser tom ut...

Natti natt allesammans! Hörs imorgon.

Det där städandet förresten

Tror ni jag tog tag i det efter ridturen???

Såklart inte. Lisa efterfrågade mig på msn, och sen var jag fast. Så fortfarande ligger alla mina kläder i en hög nedanför hyllorna. Det tar max en halvtimme att vika ihop allt, men man ska ta sig tiden också.

Sängen lockar något helt otroligt mycket just nu. Konstigt med tanke på hur mycket jag sovit det sista. Ska släppa ut katten innan jag lägger mig, hör att han ligger i fåtöljen utanför dörrn till rummet... Han pyser när han sover. Haha, lilla gullet.


I favoritsängen <3

Test på expressen

Gjorde ett test på expressen, "Ditt hemliga sexliv", trodde att man skulle få någon slags sammanställning av svaren, men när jag var klar och kryssat i alla frågor så står det:

Tack för dina svar!

/ Expressen.se


 


Huvudvärk....

Ajaj i mitt huvud. Ska nog dra mig mot sängen strax. Och se om huvudvärken går över. Egentligen borde jag väl ta en tablett direkt istället.

Så det får nog bli ett par alvedon till "nattmacka".


Staden imorgon

Tror att det blir en tripp in till staden imorgon. Hämta ut nya linser, besöka arbetsförmedlingen, och hälsa på farmor.

Behöver en bodylotion också, ska se om jag hittar min från Nivea annars får det bli den andra från Dove.


Dove VS Nivea

Vi får som sagt se vilken jag hittar. Morgondagens enda pryl att köpa förutom linserna då.

Deprimerande väder

Om solen kunde titta fram lite nu det sista på min semester så skulle jag bli JÄTTE glad. Det här urtrista vädret gör mig mest bara nedslagen och ledsen. Det är inte så roligt att göra något alls. Blir inte heller peppad att göra något. Ond spiral. Nästa vecka drar det igång igen också, full fart från tidig morgon till sen kväll. Då blir orden JAG SKA BARA väldigt vanliga igen...

Nu är frågan om jag ska ta en ridtur i skogen med en häst och sen roa mig med att städa bland alla kläder ikväll, eller om jag ska låta hästarna vara och ta tag i städningen direkt. Har en känsla av att om jag rider en häst eller två så fastnar jag här framför datorn, men vad är det som säger att jag inte gör det i vilket fall. Disciplin??? Det är lite illa med det just nu tror jag. Lär väl börja ösregna på mig om jag beger mig ut i skogen, men den risken får jag väl ta. Ska höra med lillasyster om hon vill ta den ena hästen.

Hörs senare!


Lilla hjärtat hoppar i våras!

Vera är hemma

Så var bilen hemma igen. Och jag är lite fattigare...

Egentligen skulle väl bromsarna fixats också, det skakar en hel massa i bilen när man bromsar, men efter att ha suttit i kö i 40 minuter så stängde telefonväxeln för idag och pappa blev lite sur. Så likabra att hämta hem bilen. Blev ju ingen anmärkning på besiktningen. Så det får bli en annan gång.


Nej jag sover inte när jag kör bil, haha

Dags att bege sig ut en sväng igen

Men att ladda batterierna till filmkameran kan jag nog vänta med tills på onsdag, det ska tydligen vara enda dagen med sol. Trist!

Nu ska jag hämta in Lilleman från hagen och lastträna lite med honom. Är han inte alltför blöt så blir det lite mys i stallet med borstning och hovlyftning också.


Det var ett tag sen han var så liten, nu är han stora killen!


Frankrike

Ska ju dit i september =)

Ska bli roligt att komma iväg en sväng. Förhoppningsvis blir det ytterligare någon resa i höst. Men det vet man väl aldrig. Ingenting är planerat i vilket fall. Irland till våren lockar väldigt mycket också. En kryssning hade inte heller varit fel.

Resor är himla roligt. Att få se lite annat.


Colleen kör bil på Irland


Inne en sväng

Det regnar lite grann, fint duggregn just nu. Men med tanke på hur vädret skiftar så kan det nog ösa ner om någon halvtimme, eller kanske solen tittar fram? Men det är väl önskedrömmar. Man skulle varit ledig den där superdupervarma veckan. Det hade varit något. Sola, bada och ha härlig sommarsemester! Men nä, inte då. När jag är ledig mina två ynka veckor, då ska det regna, regna lite till, sa jag förresten att det regnar?

Ge mig sol och fina sandstränder!!!


Ta tag i dagen nu

Den där listan får jag skriva senare.

Hade förresten fått brev ifrån arbetsförmedlingen innan. De undrar visst vad jag har för mig. Har i vilket fall tänkt gå dit i veckan, samtidigt som jag ska hämta ut mina linser och hälsa på farmor.

Men nu ska jag bege mig ut i stallet en sväng. Borde ha en datorfri dag eller vecka kanske?

Duktig Colleen

Nu har jag svarat på en hel massa mail som legat olästa för att inte glömmas bort. Så nu är mailen tom igen. Eller tom är väl en överdrift, det ligger säkert onödigt många mail däri. Men det får väl bli något att roa sig med i vinter. Hej och hå vad klockan går då. Redan halv ett. Borde fixa lite med en hel massa saker. Ska nog skriva mig en lista. Det känns så bra när man kan kryssa av saker man gjort. Tycker inte ni det?


Ladda videokameran kanske?

Tror att jag ska göra det så att lillasyster kan filma när jag rider Loppan och Cirren ikväll. Kan nog hjälpa till med försäljningen av dem tror jag. Och just nu har jag inga bra filmer, de är så gamla så tror inte att dem gör pojkarna rättvisa. Men tyvärr verkar det svårt att få sålt just nu. Väldigt synd för jag tror att båda har en framtid i högre tävlingsklasser. Bara vi hittar rätt ryttare och hem!


Min parfym är slut =(



Men saken är den att jag har ju x antal andra parfymer som ännu inte är tomma. Ändå tänker jag varje gång jag är på stan att jag borde köpa en ny. Det är som en besatthet. Eller kanske inte besatthet, men jag vill köpa en ny, men samtidigt vet jag att det finns några andra att ta slut på först. Så nu är jag duktig och har tänkt att inte shoppa mer på ett tag. Det ni! Min garderob är ganska full också, så det är inte direkt för att jag behöver något som jag köper det. Det har blivit lite som ett beroende. Inte bra alls. Well kläderna får knappt plats så där är det inköpsstopp om det inte skulle vara något väldigt speciellet.


Förra året, mycket ledig plats.... Det ser inte likadant ut nu kan jag lova...

Inlämnad

Sådär, nu vart bilen inlämnad för service.

Sitter i soffan, men tror att jag ska lägga mig i sängen och vila en stund till. Mår inget bra alls, för lite sömn inatt? Eller vad? Sängen är dock överfull av kläder för tillfället. Något jag nog får ta tag i senare.

Go morgon

Jag lät bli snooze idag, även om jag nu längtar tillbaka till sängen. Är det riktigt illa så kommer jag dyka ner där igen när bilen är lämnad. Men ska försöka att låta bli.

Drömde en så konstig dröm inatt. Helt osammanhängande och ja, lite halvotäck om man som jag är höjdrädd. Väldigt mysko dröm. Kanske därför jag är trött nu också, ingen mardröm men närapå i alla fall.

Nu ska jag hämta fram bilen och tömma den på lite saker som inte behöver ligga kvar i den. Bla saker som ska till hon som har hand om connemarasakerna, grejerna har legat där sen Björbäck, haha. Får väl följa med upp till riksen skulle jag gissa på.

Nä dags att dra! Vi hörs! Puss

Sovdags för lääääänge sen

Ska ju upp om några timmar igen ju. Blev väldigt sugen på tacos innan, vad är det för fel på mig? Haha. Kladdkakan nere lockar den också, men näpp, jag tänker inte vika ner mig. Sängen och drömmar blir det.

John blund är stulen så jag får tänka på någon annan ;)

Natti natt på er! Puss

Haha

Intressanta diskussioner på MSN med Johanns.

Allt från riks, ryttarfester, herpes haha och en massa annat mellan himmel och jord. Skönt med roliga vänner som underhåller en på kvällarna när man inte kan sova!

Men man lär sig alltid något nytt =)

ny design??

Jag är sugen på en ny design, men är livrädd att sabba den jag har... Johanna darling har gjort den jag har nu, hennes blogg hittar du HÄR.

Men just nu orkar jag nog inte ge mig på att göra om här. Men en ny header kanske? Ska se vad jag kan trixa fram...

Veckan som kommer

Hmm lite planerat. Jag som tänkt att inte ha något för mig alls... Men, men så kan det vara.

Måndag: Bilen ska lämnas på service, får se hur länge den blir borta?

Fredag, lördag och söndag befinner jag mig i Norrköping med Lisa <3. Vi ska ut en sväng eller två, titta på connemaror, bada? och jag ska ta en massa kort om vädret tillåter.

Sen är semestern slut. =(

Jag och Carita ska in och hälsa på farmor också, som brutit benet. Stackarn. Hämta ut linser ska jag också göra, så jag ser världen...
 

Jag önskar att vi bodde närmre varandra!!!

smart or not...

Imorgon ska jag upp tiiiidigt. Vid 6 ringer klockan. Ska lämna in bilen för service klockan 7 i Habo. Så inget snoozande imorgon med andra ord. Får se hur jag klarar av det. Måste verkligen sluta att snooza. Förr var jag värsta morgonmänniskan, nu är jag piggare på kvällarna istället. Not good.

Livet kan vara orättvist

Sitter och läser en blogg som skrivs till minne av Therese. Man blir verkligen rörd.

Läs här

och en lista

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? vet inte faktiskt
Vad tycker du om kärlek? - vad vore världen utan kärlek???
Har du flashat/strippat nångång? - Haha, det har säkert hänt
När kramade du någon sist? - innan idag
Saknar du någon speciell person? - nej inte just för stunden, men det kan ju ändras om några timmar...
Har du svårt för att bli kär? - kan så vara
När kysste du med någon sist? - i måndags
Ångrar du det? - nej varför skulle jag det
Är du singel? - pass
När fick du senast en komplimang? - ingen aning
Har du hånglat med någon av samma kön? - nej

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - nope
Gjort något riktigt dumt: - det har jag säkert gjort
Gjort nåt olagligt: - ja
Blivit polisanmäld: - nej
Fått din mamma att gråta: - har jag nog
Skämts över dina föräldrar: - tror jag alla har någon gång
Skämts över dig själv: - det har säkert hänt
Sagt jag älskar dig och menat det: - ja
Dricker du: - de händer väl
Vilka kläder sover du i: - inga, sover alltid naken
Vad hatar du verkligen: oj, hata är ett starkt ord
Har du varit kär i någon du inte haft chans på:  nej
Är du ensam nu: - ja
Vill du gifta dig: vet inte, klarar mig nog utan haha
Vill du ha barn: - ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: - jag
Såg dig gråta: hm, mamma?
Fick dig att gråta: - mamma igen
Du delade en drink med : Putte I think
Du gick på bio med: tror att det var Mackan, Annika, Putte, Manne och Nicklas
Skällde på dig: vet inte

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: nej
Kramat någon: Ja - jag gillar kramar!
Pussat någon: Ja - pussar är oxå bra!
Köpt någonting: nej
Sjungit: det har jag nog gjort

HAR JAG?
Digitalkamera: ja en sån har jag, eller två är det väl....
Telefon på rummet: ja två till och med
Egen dator: JA
Könssjukdom: haha, nej
Husdjur: Muffins <3
Bra kompisar: Underbara!!!


Glöm det där med solig dag...

Regnet började vräka ner mitt på dagen och har så fortsatt. Nu är det iofs uppehåll så jag tänkte väl bege mig ut med en häst eller två. Kanske locka med syster på en tur i skogen.

En aningens annorlunda


solig dag

Ja, solen är framme. Jag ska inte sitta inne utan bege mig ut och lastträna Lilleman nu.

Får se vad jag hittar på mer idag. Blir väl lite bloggning senare antar jag.

Inte alls på humör idag

Känner mig halvseg =(

Borde bege mig ut och rida häst nummer två, men orkar inte. Hoppade med Loppan innan, gick riktigt bra, 90 hela centimetrar vågade jag mig över utan att tro att jag skulle dö. Det ni!  Hästen tycker dock att det är tönthöjder. Så en duktig liten ryttare skulle inte skada!


Go morgon

Solen skiner utanför fönstret!

Äntligen!

Men molnen är inte långt borta så det blir nog en fight idag. Själv hejjer jag självklart på solen!

Inga planer för dagen än, skönt det. Eller det beror ju lite på hur man ser det, ska ut och rida ett par hästar, lastträna en annan och kanske pyssla lite med en fjärde och en femte. Saknar Beauty, som befinner sig hos pojkvännen och borde brunsta snart. Min lilla tjej som aldrig brukar vara borta mer än 5-6 dagar, har haft lång semester hemifrån i år.


Matte och ögonsten <3

trötter

Sängen snart.

En hel semestervecka är borta redan. Och jag har gjort typ ingenting. Känns lite sådär.

Längtar efter solen!!!


Go dag

Blev lång sovmorgon idag. Första gången på semestern som jag inte ställt larmet. Välbehövligt faktiskt.

Nu ska jag och systerytster ut och rida en sväng. Får se om det blir skogen?! I helgen ska jag i alla fall rida på banan och hoppa lite med Loppan i alla fall. Men det är morgondagen det.

Nu ska jag gräva fram lite kläder och sen gå ner och äta frukost. Eller tvärtom kanske? Är lite grann hungrig, frukost sen kläder får det nog bli.

Lite bilder...

Det var ett tag sen jag la in bilder i datorn... Över en månad sen, typ en och en halv... Hittade bilder från Liseberg. Det var en stund sen vi var där.


Vi hittade ett badrum...


Sen hittade vi en säng...


Sen hittade vi vårt hemliga rum, men det var nog inte öppet längre, men vi vet ju att det finns =)


En söt igelkott


Puss, haha


Emilie och hennes bror - går dock inte köpa på Ikea...


Ett sånt här vore inte helt fel i vinter...

Go dag i ösregnet

Japp, nu vräker regnet ner... Jag som ville ha sol på min semester. MEN det får väl bli lite städning idag istället då. Hade annars tankar på att tvätta klart stallet, men det får nog bli imorgon istället.

Ska ladda in bilderna från igår. Återkommer...


Staden hela dagen....

Har varit i stan nästan hela dagen. Eller från typ 13-20 i alla fall... Shoppat, fast jag inte borde. Eller behöver, men det är väl samma sak. Drömt mig bort i drömmarnas land. Borde ringa det där telefonsamtalet...

Sitter och tänker.


Borde sova nu och skriva lite mer lättlästa inlägg också. Natt på er!


Inlägg 1500

Sedär, hade jag hållt samma inläggsstatistik som innan hade vi varit förbi 1500 för länge sen, men tid och ork finns inte riktigt just nu som sagt. Lite fler bilder kanske? Ska försöka fixa det, och då borde jag ladda batteriet till kameran. Tack för påminnelsen.

Natti natt

Nu ska jag sova. Försöka komma upp tidigt imorgon så jag hinner rida innan det är dags att åka till stan.

Så sov gott allesammans!

Motivation noll...

Det finns ingen motivation för bloggen alls just nu. Känns lite tråkigt, för det är så roligt att gå tillbaka om nåt år och titta. Så får nog bli lite seriös i alla fall. Lite svårt att minnas vad man haft för sig annars.

För lite sömn inatt... Men supergod frukost och ett mysigt bad jämnar ut förlusten av sömn! Vet dock inte om huvudet håller med mig, men äh. 

Gårdagen spenderades på A6 ihop med Annika. Jag hämtade ut min mp3 som jag fick i utbyte mot den andra som inte funkade, tur att jag orkade pallra mig iväg och klaga... Har dock inte laddat den än. Inte haft tid och ork. Var i alla fall smakråd till Annika, =) kul, annars är det oftast jag som provar kläder. En massa affärer hann vi med, sen tänkte vi äta köttbullar på Ikea, men ändrade oss när vi stod i kön (skönt med andra som också har beslutsångest). Så det blev tacobuffe, men den var inte så god. Sen gick vi till apoteket, men där var det kö, men vi tog en kölapp och skyndade bort till Coop och sen var det lagom till vårat nummer när vi var tillbaka vid apoteket! Perfekt! Smarta tjejer!

Sen åkte vi förbi ett par affärer vid Eurostop också, sen vidare mot Bankeryd och Anza en sväng, var något som de inte fick ordning på där så Annika blev inringd. Efter en stund där så styrde vi mot Risbro för att hämta barnen som var ute och fiskade med Mackan, Nicklas och Manne. Satt vid sjökanten vid ett bord och åt choklad och jordgubbar medans vi väntade på grabbarna. Underbart i solen! Även om det blåste lite grann.

Annika och barnen hängde med en sväng hem till mig och Tea var ute och red på Loppan. Så duktig!

Fullspäckad gårdag med andra ord. Imorgon blir nog lite lätt stressad också, men sen ska jag nog varva ner lite.

Semesterdag 2

Var tog den vägen?

Blev visserligen sängen lite för länge...

Sen har jag roat mig med att tvätta stallet, ha lite ont i huvudet och sen inte mycket mer. Sitter vid msn nu och planerar lite för imorgon. Träffa Lisa och Emilie. Sen får vi se vad vi hittar på. Blir en sväng på Ikea i alla fall.

Börjar bli trött nu. Hmm, halv tio? Knas.

God morgon

Sovmorgon första semesterdagen =)

Ska ner och äta frukost strax, sen slå en pling till Annika. Sätta igång en maskin tvätt också tror jag.

Har i alla fall klarat av ett par samtal, så det är uppklarat. Skönt!

Nu har jag suttit här och "skrivit" i 20 minuter, så dags att ge upp kanske?

SEMESTER!!!

Nu var sista arbetsdagen avklarad! Så två veckors ledighet nu, känns super.

Lagom fullspäckat schema imorgon tror jag. Försöka hinna med hästarna på morgonen, sen in till stan en sväng med Annika. Hämta min mp3. Ringa några samtal också, inte glömma!!!

Finns massor mer att göra, men det får nog bli ganska lugnt tror jag.

Nu ska jag och mamma kika på en film, har tryckt i mig alldeles för mycket chips och dipp, så jag mår liiite illa. Att man aldrig lär sig. Aja, nu blir det film i soffan, ska nog ta med täcket ner =).

Kanske skriver något mer sen, annars natti natt på er!

Natti natt

Nu är det sovdags för mig. Helt slut är jag idag. Imorgon är det jobb 6 timmar sen semester!!! Ska bli så himla skönt.

Nä, sängen kallar. Blir nog kanske lite seriösare bloggning nu på semestern när jag har lite mer tid över. Hoppas jag i alla fall...

Hej hallå, jag lever faktiskt

Var jättelänge sen jag skrev tror jag.

Har varit fullt upp ett tag, men snart är det semester. Jobbar lite i helgen bara, sen TVÅ lediga veckor! Wiihoo =)

Jag har lite flyt med mina trasiga teknikprylar får man väl säga... Telefonen blev ju utbytt och i veckan lämnade jag in min mp3 som varit knas, och idag ringde de och sa att den blir utbytt till en nyare modell, och svart också =), så flyt som sagt. Nu är frågan bara vilka hörlurar som hör till vilken mp3, jag använder liksom inte de som kommer med, kan inte ha såna. Så båda får väl följa med så kanske de vet där? Undrar när jag ska åka och hämta den bara?

Nu ska jag strax bege mig ut och rida och sen duscha. Lägga i en tvätt var det ju också, glömmer ju bort det mesta just nu känns det som.

Har precis bokat flygbiljetter till Frankrike också, 16-19 september =), ska bli roligt att komma iväg lite. Bort från stress och vardag.

Men som sagt, semester på måndag. Då ska jag fixa med lite papper och grejer, och ringa några samtal. Hoppas på bra väder så jag kan tvätta stallet, eller så blir det stalltvätt i vilket fall, så jag slipper det sen. Städa lite ska nog också hinnas med.

Spikmattan en stund =)

Nu blir det en dejt med spikmattan tror jag. Sen blir det nog sängen så ska borsta tänderna först. Och bädda för sängen är tom just nu.

Lika bra att stänga ner här också lär inte orka pallra mig ur sängen i vilket fall.

gjort den innan???

Minnet sviker i så fall...

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/fler tatueringar.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån/skolan
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag är med barn
( ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[?] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[ ] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik. 
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv


fortsätter...

Vad heter du?: Colleen
Ålder: 23 
Längd: 172cm
Vikt: 56
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: gröna typ
Beroende av: en massa saker
Hur mycket smink använder du dagligen?: maskara
Vad har du ätit idag? frukost, lunch och godis
Dagens klädsel: hunnit med några, just nu träningsbyxor och tröja
Glädje just nu? en hel massa saker
Irritation just nu? insektsbettet på mitt finger som gör *** ont
Senaste låt du hörde?: När vi två blir en - Gyllene tider
Senaste inköp?: (?) en påse godis och en dricka
Vilka hårfärger har du haft?: samma som alltid
Brukar du äta frukost? ALLTID!!!
Vad gör du om helgerna?: beror helt på
Gillar du att få uppmärksamhet?: Det gör väl alla
Husdjur: en katt och några hästar (om de räknas som husdjur) säkert några dammråttor också
Hur är ditt hår?: axlarna, borde klippa mig igen
Brukar du bädda sängen?: det händer väl ibland, men jag har hört att man inte ska göra det
Har du mest skivor eller filmer?: FILMER.
Favoritaffär? MQ får det nog bli

Vad har du på väggarna?: Tapeter...
Hur många timmar sover du per natt?: för få för det mesta
Beskriv dig själv med tre ord?: Glad, snäll och omtänksam
Vem betyder mest för dig?: alla mina vänner, familj och hästarna
Föredrar du att vara singel?: Inte med rätt sällskap...
Är du singel?: ?
Senaste hångel?: nån vecka sen
Är du nöjd med dig själv?: jodå
Hur mår du just nu?: trött annars är det väl bra
Senaste program du såg på?:ingan aning, det var länge sen
Senaste film?: minns inte, pinsamt, undrar om det inte var bio Johan Falk - gruppen för särskilda insatser
Vad var det senaste du sa?: jag får väl ställa klockan
Hur ofta tvättar du ansiktet?: haha ska man ha koll på sånt?
Vem vet mest om dig?: ingen vet allt om mig i alla fall, men Lisa vet nog en hel del
Vad har du i ditt fönster?: Lampa, ljus, snäckskal från Irland och några andra saker
Vem var den senaste personen du umgicks med?: Mamma
Hur dags gick du och la dig igår?: La mig 23 och då var jag knappt vid medvetande... (ingen alkohol dock)
Och klev upp?: hmm, minns inte, halv tio kanske
Vad behöver du mest just nu?: En kram och mys
Har du fler kort på dig själv än dina vänner?: nja, det undrar jag
Har du bra minne?: för det mesta, men har varit kasst ett tag - stress...
För eller emot plastikoperationer?: upp till var och en
Vad ska du göra ikväll?: spikmatta!!! <3
Svårt eller lätt för att sitta still?: beror på situation
Brukar du se ner på andra människor?: det är nog inte ofta i alla fall
Är du enkelspårig?: haha ingen aning
Hur vill du avsluta det här?: haha, ganska kassa frågor... återigen

Inläggsbombning påväg...

Har superduper tråkigt. Funderar på spikmattan, men inte riktigt än, så det får bli några listor sålänge...

Jag har:
(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarett
( ) Rökt en cigarr
(x) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) fått sparken
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
( ) skolkat
(x) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x)sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
( ) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) fått pengar av en uteliggare
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) velat spotta på någon jag ogillar
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

Ogillar kryssfrågor egentligen, men det får väl funka.

...

Uttråkad!!!

Har ingenting alls som jag vill syssla med just nu. Eller egentligen har jag väl massor som behöver göras, men jag är trött, trött, trött. Sa jag att jag var uttråkad?

Musiken jag lyssnar på gör inte saken bättre, inte att jag blir mer uttråkad, men ensam...

Well, det är en jobbarvecka kvar, sen är det semester.

Boka flygbiljetter skulle jag kanske göra också.


Go morgon

Nu ska jag strax iväg mot först Jönköping och hämta upp Lina, sen är det E4an i princip hela vägen...


Sova

Sovdags!

Imorgon bär det av på roadtrip ner mot skånetrakten, eller björbäck om man ska vara petig. Ska åka vid halv fem så borde sovit för länge sen!

Vi hörs!


Sängen here we go

Japp, sovdags.

Har ont i en tand =( så det är synd om mig. Borde letat rätt på kvittot till mp3n men det får bli imorgon. Så åker jag in till stan på fredag efter jobbet. Tror jag.

Nä natti natt på er.

Sängen lockar nog i alla fall

Konstigt nog så var jag tröttare idag än annars, trots att jag gick och la mig tidigare än vanligt igår. Mycket konstigt. Fast egentligen skulle jag väl lägga mig vid typ åtta för att få min sömn... Men det är lite i tidigaste laget.

Näpp, nu blir det sängen, ingen ide att sitta här och slö. Är ändå ingen inne på msn att prata med... Undrar var Lisa är?!

Natti natt allesammans! Hörs imorgon I guess.

Gilmore Girls =)

Idag fick jag en lite försenad födelesdagspresent av lillasyster. Femte säsongen av Gilmore Girls, har alla de andra säsongerna. Att jag köpte sjätte och sjunde innan femte var för att jag inte hade full koll på vilka säsonger jag hade. Men nu är den i alla fall komplett, återstår bara att se när man har tid att titta också. Någon gång i framtiden förhoppningsvis.

Satsa på en ny serie nu kanske? Men vilken i så fall?

Piggnat till

Nu är jag inte alls lika trött som innan. Kanske borde man inte gå in överhuvdtaget när man kommer hem?! Men byta kläder kan ju vara en fördel. Jag borde egentligen fixa matlåda nu, men jag orkar inte. Det får bli morgondagens problem...

Funderar på om det är sängdags än? Men borsta tänderna först kanske.

Städa lite till också?

Borde egentligen städa klart också. Och leta reda på kvittot till mp3n. Suck, frågan är när jag ska åka in till staden? Får väl bli på torsdag eller nåt. En vecka kvar sen att jobba sen lite semester! Härligt! Hoppas på soligt väder. Sola och bada! Hinna hästarna på förmiddagen så man kan ta det lugnt resten av tiden. Låter väl som en bra ide. Annonser på pojkarna också, så de kanske blir sålda någongång. Ta tag i det imorgon kanske?



Totalt slut

Kan man gå på 110% en hel dag?

Eller säger kroppen ifrån efter ett visst antal timmar, eller när man sätter sig ner för att äta något?

Min säng lockar typ till tusen, men jag har en del saker kvar att göra. Så den får vackert vänta. Även om kudden ser väldigt inbjudande ut. Men nej, borde egentligen byta kläder och bege mig ut till hästarna. Ska nog börja med Lillemannen idag. Frågan är vad vi ska hitta på?

Näpp

Nu blir det sängen. Ögonen slår snart igen.

Hörs nog imorgon igen! Natti natt.


Är det inte den ena...

Så är det den andra...

Mobilen är tillbaka, utbytt iofs, men fungerande. Vad slutar funka helt då? Jo, min mp3 som jag köpte förra sommaren. Så leta kvitto och åka till expert i veckan blir det väl nu då. SUCK!!! Kan saker inte bara fungera? Mp3n har iofs varit mysko med batteritiden som verkligen inte varit som den skulle. 24 timmars speltid, sure... Inte i närheten, klarade ju inte ens dagskiftet det sista. Vilket är typ 8 timmar. Så man kan ju undra?! Aja, ska leta fram kvittot och åka in med den i alla fall. Så får vi väl se, den är ändå inte särskilt praktisk, men är ju lite mer minne i den än i dem andra. Trist i alla fall när grejerna slutar funka bara sådär. Knall fall, död....

Men, men det finns väl en mening med det också.

Funderar på om jag ska bege mig mot sängen snart? Är liiiite trött idag. Undrar varför, har ju varit en relativt lugn helg. Lagom med sömn, i alla fall i söndags, blev väl lite sent i fredags, kanske.

Har en massa saker till att ta tag i. Imorgon?!?! Och så kom jag på ytterligare en sak. Haha. Imorgon som sagt. Eller i veckan åtminstone.

hmm, måndag

Vet inte vad jag ska skriva för överskrift idag. Men i alla fall, måndag, ny vecka. Full fart från första början. Tiden idag har bara forsat fram. Skönt det iofs, men nu är jag trött. Har dock en del att fixa med innan det blir sängen. Inte för att jag brukar lägga mig vid tio över sex... Det händer nog väldigt sällan. Haha,

Planer för veckan??? Lördag - Björbäck.
Annars INGENTING. Det är ovanligt bigtime. Men det lär säkert ändras. Förvånar mig inte alls. Fortsätta tvätta stallet också, kanske? Men det får gärna vara lite soligare, började i lördags, men det åskade och blev inte riktigt som jag tänkt mig.

I fredags träffade jag Lisa en sväng, gick runt lite på Ikea och tittade.


Känns som jag bara svamlar när jag skriver?


Jobbar två veckor till, sen är det två veckors semester. Hoppas det fina vädret kommit tillbaka tills dess! Men nu skiner solen faktiskt ute. Ska väl bege mig ut och rida lite. Men en liten powernap skulle inte sitta fel... Haha, får bli en annan gång dock.


Sovdags

Nu ska jag bege mig mot sängen.

Har ingen motivation alls att blogga. Undrar varför? Motivationen brukar ju infinna sig ibland i alla fall. Men inte nu. Aja, jag har ju massor med annat att göra. Så det får väl vara såhär.

Nu ska jag i alla fall sova, är jättetrött. Imorgon börjar en ny arbetsvecka. Tiden går för fort.

darling är hemma

Igår var jag på MediaMarkt och hämtade telefonen! Äntligen, den har varit borta i tre veckor. Vet inte vad det var för fel på den, men den var i alla fall utbytt, så ny telefon, dock fick jag behålla min gamla batterilucka?! Haha, lite mysko. Men den är ju snyggt sliten så spelar inte så stor roll. Kommer dock sakna mitt "senilband". Får köpa ett nytt.

Åskade som bara den igårkväll ju, ett hus vid Habo kyrka började brinna. Otäckt, det har varit många bränder i veckan.

Nu får det strax bli sängen. Är jättetrött. Och snart är det ju ny arbetsvecka. Två till veckor sen semester ett litet tag.

Borde kolla flygbiljetter imorgon också.

Nyduschad

Sitter här i soffan med ett linne och det är varmt, varmt, varmt.

Ska strax ta mig mot sängen och lite sömn inför natten. Imorgon blir det stan en sväng! Längtar!

I helgen blir det nog ganska lugnt, ska nog ge mig på att tvätta stallet dock. Så det är klart. En sak mindre att tänka på. Men det är inte jättejobbigt så blir väl en förmiddag eller nåt.

Fila på ett par annonser ska jag också göra. Och städa klart här hemma.

Men först är det ju en arbetsdag kvar, innan det är helg!

=)

Och jag hittade alla mina bikinis =)

Så nu är jag rätt nöjd! Jag hade hittat de redan i förra veckan om jag använt ögonen och inte stressat så mycket. Stressad till bristningsgränsen. Insane...

Har i alla fall räknat ihop lite siffror sen Teneriffa (ja ett tag sen) och skickat över det till flickorna. I höst blir det en ny resa, Lisa och jag i alla fall, får se om det är några fler som vill med? Bara att säga till i så fall. I september blir det Frankrike också =). Spännande! Säkert en massa annat inplanerat också, men just nu står det still i hjärnan. 22 augusti ska jag i alla fall hjälpa Lisa, (tror att det var rätt datum va?).


hittad =)

Bättre sent än aldrig???

Min vinterjacka! ligger i tvättmaskinen nu... Som sagt bättre sent än aldrig, den hade hamnat bakom en stol någon gång i vintras när jag varit ute vid en sjö där vi grillade. Vet inte varför den hamnade där från första början, får väl se om röklukten går ur också.


Gosjacka!!!

trötter

Helt slut är jag. Värmen gör att man inte orkar mycket alls. Idag ska jag roa mig med lite städning. Välbehövligt. Egentligen skulle jag hellre lägga mig i sängen en stund. Men då somnar jag väl där.

Underbar väder är det, varmt? Javisst, men jag tänker inte klaga. Fast på jobbet skulle en AC verkligen inte skada. Det är typ 35 grader vid våran maskin.... Jättehärligt, not!

Igår var det bad efter jobbet, eller inte direkt, för det åskade som s*tan, så vi väntade ut ovädret. Sen blev det bad, och en vända in till stan. Tjat, tjat - det är ni bra på!

Wiiie!!!

Imorgon ska jag hämta min älskling. Rehab är avklarat! Prima mående? Saknad i vilket fall! Längtar!!!

RSS 2.0