Nu är jag hemma igen

Är så trött så trött. Så det blir inte mycket mer skrivet idag. Jag ska sova nu, börjar ju jobba vid sex imorgon så ska försöka sova igen lite missad sömn i alla fall.

Hej då Sverige

Nu sticker vi till Finland över helgen. Och det verkar bli fint väder så bara hoppas att det inte blåser när vi är ute på sjön. Måste ner och äta frukost nu annars hinner jag inte. Hoppas att jag inte glömt nåt, men körkort och pass är med så jag ska nog klara mig.

Hej då tills på söndag!

Nu har jag packat

I alla fall det mesta. Lite saker kvar men det hinner jag nog med imorgon tror jag. Klockan står på sju i alla fall. Är riktigt, riktigt trött nu, men det kanske är för att jag gick upp vid sju imorse. Får väl sova i nästa liv eller nåt...

Var ju och shoppade idag, blev en jacka. Hittade två fina men föll lite mer för den ena. Sen köpte jag ett set med Bh och trosor också.

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.

Iväg på shopping

Ska jag nu. Borde åka nu men har en sak till att fixa. Sen blir det shopping och därefter diretkt till jobbet. Sen hem och sova och imorgon är det kryssning!!! Har inte packat än, men jag hinner nog det ikväll eller imorgonbitti...

Hinner säkert skriva lite imorgon också.


Hann aldrig blogga innan jobbet ju

Och nu är det ny dag. Jag ska egentligen inte sitta här utan sova för jag ska upp tidigt imorgon och rida Cirren innan jag ska iväg in till A6 och shoppa lite med Lisa. Så nu är det läggdags, får se om jag hinner skriva nåt imorgon.

På väg till jobbet

Är jag alldeles strax. Hinner inte fixa mat så jag svänger väl förbi ica så får det bli nåt där istället. Blir inget mer bloggat idag för jag orkar nog inte slå igång datorn när jag kommer hem. Igår var jag riktigt, riktigt trött. Känns inte alls bra, men jag ska väl lyckas vända det. Så småningom i alla fall.

Nä dags att jobba lite, även om jag mycket hellre hade varit hemma och fixat med allt som behöver göras. Men, men man kan inte alltid få som man vill.

Men jag är envis och det brukar bli som jag vill till sist i alla fall.

Packa inför kryssningen

Jag måste ju packa också, frågan är vad? Jag har inte en aning om vad jag ska ha med mig. Kameran ska i alla fall följa med, måste bara se till att ladda batterierna så den inte dör, det vore så himla typiskt ju. Jag skulle egentligen behöva åka in till stan och shoppa. Kanske kan jag lura med Lisa på torsdag, båda jobbar kväll då. Ska höra med henne i alla fall. Hmm, undra när jag ska hinna med och packa bara? Fredag morgon? Men det känns lite dumt om jag inte hinner, får väl bli imorgon antar jag. Ska i alla fall bli skönt att komma iväg och slippa allt, kanske man egentligen skulle lämna telefonen hemma? Men det lär ju aldrig hända...


Fixat

Nu är alla mail ivägskickade, bara ett par samtal till att ringa. Sen ska allt förhoppningsvis snart vara klart. Hoppas verkligen att det funkar nu också. Och att det lugnar ner sig lite när allt är fixat och klart. Jag behöver varva ner lite. Hinner ju inte med nåt känns det som.

Tisdag

Idag sov jag lite väl länge. Men det blir lätt så när man jobbar hela kvällen. Man blir trött. Idag har fått vara en lugn dag än så länge. Har ringt lite viktiga telefonsamtal och har ett par till att ringa och några mail att skriva innan det är dags att åka iväg till jobbet. Måste fixa matlåda också.
 
Åter till mailen.

Jag vill ut och shoppa

En jacka till hösten. Men jag har en känsla att det inte finns nån som vill hänga med? Linnea är numera Nässjöbo och Lisa har nog rätt fullt upp tills på fredag och Emilie bor för långt bort. Och gå själv är inte så kul ju. Men, men vi får se hur det blir.

Telia och sms

Jag börjar bli knäpp på telia. Varför, varför fastnar mina sms på vägen? Det är inte roligt när inkommande sms trillar in mitt i natten och är skickade flera timmar tidigare. Var har de varit under tiden kan man undra? Är det FRA som granskat dem? I så fall är det nog inget av intresse. Trist är det i alla fall, och det är ju inte bara en gång nu utan det är ofta. Grymt störande...

God morgon!

Har iofs varit uppe några timmar redan men hann inte skriva nåt här. Har varit ute i skogen på en skrittrunda med Loppan, det är så underbart på morgonen. Solen skiner, fåglarna kvittrar och man kan bara njuta! Vi träffade på både ett rådjur och en älg. Såg kantareller lite här och var gjorde vi också.

Nu ska jag se om jag lyckas få in ljudboken "The secret" på min mp3 eller om jag måste lägga den i mediaplayern först. Blir säkert mer skrivet senare.

Nu är det dags att sova

Och ni som är inne och tittar glöm inte skriva en kommentar.

Nu ska jag sova så go natt!

Inte mycket att göra

Nu när det är så sent på kvällen. Ska väl snart sova antar jag. Just nu laddar jag upp lite bilder på facebook, från paddlingen. Men ska som sagt sova snart.

Bussbiljetterna

Är bokade för resan upp till Stockholm, hem kommer vi ju alltid. Tänk, för bara ett halvår sen hade jag blivit galen om inte allt var helt fixat. Men nu vet jag att det mesta brukar lösa sig till det bättre. Visst är jag duktig. Kanske, kanske börjar jag släppa lite på kontrollen?

Nu är det bara packa kvar. Men det hinner jag ju göra i veckan, frågan är vad man ska ha med sig? Är ju bara ett par dagar men man kommer väl som vanligt att packa alltför mycket.

Motivation?

Hur lyckas man få den tillbaka? Är det bara att bestämma sig eller ska man vänta ut den?

I wanna be a popstar


Snabbspolning

Varför går allt så fort just nu? Jag vill dra ner på tempot lite, hinna med min planering ju. Men egentligen kanske det här är det bästa som kan hända. Jag hinner inte planera och det är nog bra men det är svårt att bryta ett invant mönster. Jag har alltid planerat - så länge jag kan minnas och nu hinner jag inte med det längre, eller lite planeras det ju men inte så långt i förväg som jag är van vid. Nu läggs planerna från dag till dag. Det är kanske därför tiden går alldeles för fort. Allt dyker upp så fort?

Time is ticking

Idag är en sån dag då jag inte vill eller orkar göra något men egentligen har en massa saker som borde göras. Vad gör man då? Tar tag i allt eller fortsätter att inte göra något? Jag tror att jag ska göra det förstnämnda. Ta tag i lite saker. Lär ju inte ha tid med det i veckan. Tvätta lite kläder också kanske. Nästa vecka är det kryssning! Woohoo.

Att välja?

Vi måste välja. Tre ska bli en, men det är svårt. Hur gör man egentligen? Det är väldigt svårt tycker jag, speciellt som alla verkar bra. Vi får ta tag i det nu idag för sen lär vi inte hinna. Så time to choose.


Kanotpaddling

Som sagt så var vi ju på paddling med jobbet fredag-lördag. Vi lyckades pricka in solsken på fredagen, på lördagen var det iofs lite mulet och blåste en del men vi slapp regnet. Mycket sömn blev det dock inte. Men det tog jag igen igår... Somnade väl vid halv sju eller nåt och sov gott till nio imorse. Välbehövligt efter jobbveckan, då jag bara varit tröttare och tröttare på morgonen ju längre veckan gått, och när det sen knappt blev nån sömn i fredagsnatt så, man kan väl säga att jag sov gott inatt.

Jag slapp hamna i vattnet, men alla var inte lika lyckosamma. Inga bilder på det då jag inte vågade ha kameran uppe när vi paddlade, lite synd, hade varit kul att ha. Men några bilder kan jag ju bjuda på i alla fall.


Lägerelden


Eftersläntrarna - Dennis dumpade Putte på en ö...


Micke o Mackan fixar tältet

Ett par dagar

att blogga ifatt har det blivit nu. Ska bara lyckas få över bilderna till datorn, de ligger i kameran och inte på nåt minneskort. Så jag ska klura lite på det innan jag skriver hur helgen och paddlingen varit.

Hmm, jag hinner nog packa imon va?

Jag orkar inte nu så det får bli imorgon istället. Är helt slut så jag ska strax sova. Annars har jag gjort det mesta som jag tänkt mig. Får försöka komma ihåg att ladda telefonen imorgon också.

Men nu är det go natt som gäller.

Internet är jättesegt

Så det får bli ett inlägg här istället. Borde egentligen duscha och packa. Ska göra det snart, men hamnade här först. Och eftersom internet är så segt så blev det ett inlägg här, men frågan är vad jag ska skriva? Har egentligen massa jag kan skriva om men jag måste ju orka också. Och just nu gör jag inte det.

Jag vill sova nu! Men lär vara uppe i alla fall ett par timmar till, suck, inte alls roligt.

OS silver till Rolf-Göran Bengtsson

Roffe vann OS silver tidigare idag! Grymt bra gjort, tycker verkligen han va värd det.

Hur ska jag hinna med allt?

 Innan jag lägger mig ikväll ska jag hunnit:

  • Rida Loppan  
  • Rida Cirren
  • Packa inför paddlingen imorgon
  • Svara på några fler mail
  • Det var något mer viktigt men jag har glömt bort det nu

Borde egentligen ge mig ut nu, men jag är så trött och har ont i huvudet.


Att ge upp? eller kämpa vidare?

Idag ville jag verkligen ge upp, bara strunta i allt och försvinna. Tänk om det vore så enkelt. Men så bra blir det ju inte, så det var bara att kämpa på. Men jag är envis och har jag bestämt mig för något så slutför jag det. Om det är en bra eller en dålig egenskap vet jag inte. Ibland kan den nog vara riktigt dålig.

Men att ge upp? Nja det ligger inte riktigt i min natur, på gott och ont. Jag är som sagt grymt envis. Så jag brukar få som jag vill till slut.

Strömmen gick precis

Men var tillbaka fort igen men det är väl bäst att stänga ner här och sova nu. Varit så trött idag, så det behövs lite sömn nu.

Så go natt!

Titta vilka jag körde ikapp i stan

Kanske inte så bra att köra ikapp polisen och sen ta kort, haha, men jag kunde inte låta bli och vi stod faktiskt vid rödljusen.


Shopping idag

Det blev inte så mycket shoppat, och jag som tänkt bränna pengar ju. Men jag var inte riktigt på humör. Det blev i alla fall några nya schabrak till Loppan. Sen köpte jag en väska för jag vet inte vad det tagit åt min hjärna just nu? Jag glömde bla väskan imorse och ville inte gå runt med en påse så det blev en ny brun väska.

Sen tog vi ett par resebroschyrer, i oktober lutar det väl åt att vi drar iväg, i alla fall en vecka, jag skulle gärna vara borta i två, men en är bättre än ingen. Egypten lockar lite faktiskt, men vi får se var vi hamnar. Snart dags att bestämma och boka i så fall.

Gick även en sväng på Ikea men det är inte bra, man vill verkligen ha eget place när man strosar runt där inne. Det är så kul att titta på alla fina saker, kanske skulle man jobba med inredning av hus?

Det får bli bilder en annan dag, såg en så fin bil på parkeringen men ska retuchera bort nrplåten innan jag sätter in den här.

Dags att sova

Ska stänga ner här nu och se till att sova. Så man inte är så trött, förhoppningsvis i alla fall. Imorgon blir det inget bloggande förens senare på kvällen, jag ska till stan och shoppa med Lisa. Ska bli skönt att få prata igenom lite saker.

Men nu är det som sagt dags att sova så god natt!

Uppehåll?

Jag har fullt upp så egentligen borde jag kanske ta ett litet blogguppehåll. Men det är skönt att skriva av sig här ibland. Men tiden räcker väl inte till riktigt, men bloggen är som sagt en bra plats att släppa loss tankarna lite. Även om jag inte skriver allt. För det hinner jag tyvärr inte. Annars skulle det vara långa inlägg och speciellt idag.

Jag tror

att det är dags att göra något nytt. Allt är för inrutat just nu, jag känner mig fast. Eller hur man nu ska uttrycka det. Så dags att släppa taget och gå vidare? Jag tror att det lutar väldigt mycket åt det hållet just nu. Lite sorgligt kanske men just nu känner jag mig så uttråkad? Det är egentligen inte rätt ord, men jag är grymt trött på det just nu. Så trött att det inte finns något roligt i det alls. Jag brukar ju alltid vara positiv men nu är jag inne i en svacka. Kanske kan morgondagens shopping hjälpa lite. I alla fall för stunden, men det är ju inte för stunden det behövs.

Det är kanske det som är fel, jag har varit förkyld och trött i åtta veckor och inte kunnat göra mycket alls. Kan det vara därför? Nej, jag tror nog inte på det men jag vill gärna hitta nån undanflyckt. Men, men att göra nya saker är alltid (nästan) kul så får väl satsa på det.

go morgon

Hinner egentligen inte skriva här nu men ett go morgon måste ju klämmas in.

Hörs senare!

Nu är det dags att sova

Det blir i alla fall tidigare läggdags idag än vad det blev igår. Men jag borde inte vara vaken vid den här tiden när jag ska upp och jobba imorgon, men konstigt nog så har jag börjat piggna till på eftermiddagarna igen. Kanske är det för att den envisa sommarförkylningen i princip släppt sitt tag om mig. Sex timmars sömn är väl ganska okej? Eller hur?

Och i så fall är det dags att stänga ner här. Go natt!

Det verkar segt med blogg.se idag?

Jag har i alla fall haft fullt upp idag. Jobbat 6-15, blev väl kvar en stund extra. Sen hem och göra iordning hästen för saluvisning, han gick riktigt bra och skötte sig så fint, min lilla sötnos. Efter det blev det en tur i skogen ihop med mamma, vi var ute längre tid än vi tänkt oss. Och nu sitter jag här och försöker varva ner det sista. Borde redan sova men jag är inte trött. Och klockan som står på kvart i fem. Jaja, jag kommer ju upp men jag lär bli tröttare och tröttare ju längre veckan går.

Imorgon är det också inbokat visning av häst och på onsdag ska jag och Lisa ut på shoppingtur, torsdag är lugn, än så länge. Och på fredag ska vi ju och paddla kanot med jobbet så lördagen är jag ju också borta. Söndag är lugn, i alla fall just nu, Carita kommer hem fråm England då.

Så en vecka som verkligen är fullt upp. Känns som jag går lite för nära väggen för tillfället...

Go kväll

Har inte hunnit sitta vid datorn tidigare. Men nu så. Får bli ett litet snabbt inlägg nu för jag har ett par andra saker som vill prioriteras.

Så skriver mer om en stund.

Go morgon

Har redan varit uppe en halvtimme och ska strax iväg till jobbet.

Snart kommer det vara mörkt ute på mornarna. Inte kul alls. Hösten och vintern närmar sig...

Ha en bra dag så hörs vi senare.

Go natt

Nu ska jag sova!

Ska strax sova

Har varit ute med Cirren och han gick riktigt fint! Så det känns bra inför morgondagens visning. Sen har jag hunnit med att äta och duscha också. Men snart är det dags att sova. Klockan står på kvart i fem. Och nästa vecka är det fullt upp, bokstavligt talat.


Jag har en sak till jag måste göra idag

Annars är det lugnt. Men jag borde verkligen ge mig ut i regnet och se till att Cirren får gå ett till pass på banan. Men först ska jag äta. Så en liten stund till får jag vara kvar inne i värmen.

Måste det regna hela tiden?

Det är kallt och det regnar. Kan det inte bli sol och lite varmare. Jag sitter i alla fall inne vid tvn och värmer mig lite efter att ha varit ute i regnet en sväng. Nu äter jag sockerkaka och tittar på OS, hästhoppning på svt24.

Så åter till tvn.

Go morgon

Eller förmiddag eller lunch eller vad det nu är. Ska inte bli sittande här för länge. Så det får bli mer skrivet senare ikväll.

Ha en fin dag!

GRATTIS EMILIE

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.
Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år!

Hon leve HIPP HIPP

HURRA HURRA HURRA  HURRA

None

Hemma igen

Har precis kommit hem från trädgårdsfesten hos kusinerna. Den började lite tidigare än vad jag trodde så det blev inget bloggat innan vi åkte. Men det var trevligt, först fick vi roa oss med en tävling där man gick till olika stationer och sen grillade vi, och så en massa prat om allt möjligt.

Nu måste jag sova. Har massor som ska göras imorgon. Så go natt!

Tävling i Freijas Mammas blogg

Freijas Mammas blogg



Två lipgloss från märket Dessert Treats (Jessica Simpsons märke) i smakerna,
Banana split och Creamsicle.

Nu har jag vaknat till liv igen

 Ojoj, va trött jag va idag. Vaknade till vid nio men somnade om och sov gott till elva. Men nu är det dags att ta tag i dagen. Den har redan gått alldeles för långt. Har lite saker jag borde hinna göra innan jag ska iväg på fest ikväll. 

  •  Svara på lite mail
  •  Loppan ska filmas under dagens träningspass
  • Cirren ska gå ett dressyrpass idag

Det är i alla fall vad som står på dagens agenda idag, sen får jag se om jag hinner något mer.



Go natt

Klockan är visst över tolv ju, och jag som tänkt lägga mig vid halv tolv. Msn är inte nyttigt alltid.

Go natt och sov så gott!

Det är för lite bilder här i bloggen

Ser jag. Måste se till att skärpa mig på den punkten. Får se till att använda kameran mer. Nästa helg ska den i alla fall få följa med på kanotpaddlingen, hoppas att den överlever. Och där kan det säkert bli lite roliga bilder. Om jag vågar lägga upp de här, men det ska jag nog.


Ny profilbild

Har jag fixat också, från en av alla sommarens shoppingturer. Diggar hatten, kanske tar och köper den om den finns kvar nästa gång jag kommer iväg till stan.

Kanske man borde sova snart?

Börjar bli trött och ska ju hinna med en massa imorgon också ju. I alla fall så blir det nog lite shopping på onsdag. Om det inte kommer annat ivägen. Man vet ju aldrig. Men jag vill ha lite nya kläder, eller vill ha och vill ha, klart jag vill ha, men jag behöver lite nya saker i garderoben. Fast skor ska jag försöka låta bli att köpa den här gången. Haha, det har ju blivit några stycken de sista gångerna.

Lär bli uppe en liten stund till, ska se om jag kan hitta lite roliga bilder att lägga upp här?

Nu har jag tittat på Vantage Point

Och jag diggade den. En lite annorlund film kanske men jag tycker att den var bra. Jag skriver en egen sammanfattning av den.

USAs president blir skjuten under ett möte och jakten på mördaren drar igång. Man får se händelesförloppet från olika vinklar och personers perspektiv så när man sett det från en persons synvinkel, spolas tiden tillbaka och man får se det från en ny sida. Ju fler gånger tiden spolas tillbaka ju fler pusselbitar faller på plats. Men allt är inte vad det ser ut att vara och det märker man ju längre filmen går.

En helt klart sevärd film tycker jag!

2008
Vantage Point
Mamma Mia
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Nu är det dags att äta lite

Har bara hunnit med frukost idag och den åt jag vid halv ett eller nåt sånt och då gick jag ändå upp vid nio tiden.

Så hörs senare!

Kryssning

Japp, nu är allt bokat och klart. Den 29e augusti åker jag och Lisa på kryssning till Helsingfors, ska bli så himla skönt att komma bort ifrån allt en helg och bara vara. Båten lägger ut vid 17 så vi tänkte oss väl att åka upp lite tidigare till Stockholm och shoppa lite, hihi. Jag hoppas att det blir fint väder och inte blåser för mycket. Sen blir det säkert lite shopping i Helsingfors också, och man kommer vara bra trött när vi kommer hem igen (lär ju inte bli så mycket sömn...) .

Vi har inte bestämt om vi åker buss elle om vi ska ta tåget. Får se vad som passar bäst. Vi lyxade i alla fall till det lite med hytten, mest för att jag inte ville bo för långt ner. Men på vilket däck vi bor vet jag faktiskt inte, får höra med Lisa.


Kameran ska med som vanligt så jag hoppas att det blir mycket roliga bilder!

Vantage Point

Ska jag och mamma titta på nu. Ska göra några varma mackor att äta också. Hoppas, hoppas att den är bra, har velat se den länge nu. Det får bli en liten recension sen ikväll om jag orkar då. Men just nu är jag ju pigg och inte det minsta trött. Konstigt för jag var helt slut innan när jag var ute och skrittade med Loppan. Inte för att jag hade tänkt att gå och lägga mig vid åtta, det är väl lite tidigt.

Resten av augusti

Är det i primcip fullt upp. Förutom jobb så har jag hel del annat som är inplanerat.

  • Imorgon är det fest hos kusinerna, 100 års jubileum för deras hus. Det kan nog bli riktigt kul, jag tar med kameran och kanske hinner skriva nåt inlägg när vi är där.
  • På söndag ska jag visa en av hästarna på em.
  • Nästa vecka jobbar jag dag (6-15)
  • På måndag ska Cirren visas för spekulanter
  • Nästa helg ska vi paddla kanot med jobbet, blir väl nästan direkt efter jobbet på fredagen och sen sova i tält *burr*
  • Ska lyckas klämma in nån dag med shopping i veckan också tänkte jag
  • Klippa mig, men vilken frisyr? (om det blir nästa vecka eller veckan efter har jag dock inte hunnit kolla)
  • Hemsidan, (den har jag glömt bort men det är dags att ta tag i den - frågan är när?)
  • 29-31 augusti åker jag och Lisa på kryssning till Helsingfort. Ska bli så skönt att komma iväg och bara vara. Slippa tänka!!! Det behövs just nu

När det finns så mycket...

... man vill göra men tiden inte räcker till? Vad gör man då? Sover lite mindre? Jag tror inte att jag kan sova mindre tid än jag gör. Heter det egentligen mindre? Eller borde jag skrivit kortare? Hur som så räcker tiden inte till för allt jag vill göra just nu, och det gör mig bara ännu mer stressad. Förra helgen var jag helt väck. Det mesta vi pratade om på lördagskvällen är puts borta ur minnet. Och jag som brukar komma ihåg typ allt, även en massa oviktiga detaljer. Nu minns jag knappt ens det mest viktiga. Varva ner? Vad är det? Jag har alldeles för mycket att göra. Så jag ska inte sitta här framför datorn mer, i alla fall inte just nu. Nu är det dags att gå ut.

Hoppas att jag kan börja träna snart i alla fall, tänkte i alla fall ge mig ut på lite promenader, men det är ju inte kul att gå själv men jag har ju min ögonsten som jag kan släpa med mig, inte för att jag tror att hon tycker att det är lika roande, men hon har nog inget val.

Hörs sen!

Jag vill ha

En sån här


Den här blir bra så länge

Shopping är ju nåt av det jag roar mig med när jag har tid så den här passade bra. Faktum är att det var ett tag sen jag var ute och shoppade, det är nog dags för det igen. Men idag är det ju ingen ide och imorgon hinner jag nog inte och på söndag kan jag inte. Måndag är jag uppbokad efter jobbet. Det är mycket nu. Nästa helg går också bort.

Får höra med Lisa eller Linnea om nån av de är med på lite shopping nån dag i veckan.


Jag måste ta tag i allt nu

Tiden snurrar ju bara på, alldeles för fort också. Så nu ska jag ta tag i allt, det är på tiden. Jag har låtit allt vara men inte längre. Det var länge sen jag skrev listor men det är nog dags för det igen.

Ska nog ge mig på en omorganisering av bloggen också. Men jag har mycket annat att göra innan det, men jag ska byta utseende på den nu på direkten, för jag gillar inte riktigt den här rosa. Så nytt utseende får det bli.

Fredag!!!

Ledig idag. Känns bra, men var uppe rätt tidigt i alla fall. Hästarna har fått sina fötter omskötta. Men imorgon blir det nog lång sovmorgon tror jag, fast man vet ju aldrig.

Ska väl ge mig ut egentligen, blir nog ett par skrittrundor i skogen. Lite lagom för jag känner mig seg idag. Sen borde jag ta tag i lite städning också. Men det får vi se hur det blir med.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och titta på en film tror jag.

Go morgon

Ja, ganska god i alla fall. Allt känns så mycket enklare när man vaknar på morgonen. Men vädret har inte varit så roligt. Det har verkligen ösregnat idag. Men nu verkar solen vara på väg igenom och det blåser lite grann.

Nu ska jag hitta på lite annat - kan ju inte sitta här hela morgonen.

Jag är så less

På väldigt mycket just nu. Får se om jag orkar med att skriva här? Eller om jag ska deppa lite i min ensamhet.

Nu ska jag i alla fall sova.


Jag borde inte

Gått ur sängen imorse. Eller rättare sagt jag borde gått och lagt mig vid 13 och sen sovit bort resten av dagen.

Men nu ska jag i alla fall sova. Ska se om det blir ett längre inlägg imorgon innan jobbet, om jag hinner, kommer ha fullt upp. Klockan står på sju så jag borde sova nu, egentligen för en timme sen, men men.


Strax iväg till jobbet

Ska alldeles snart åka iväg till jobbet. Och ikväll är halva arbetsveckan avklarad! Har varit ute med Loppan en sväng i skogen men annars har jag inte hunnit så mycket mer idag. Men imorgon så måste jag ta och städa upp lite i stallet.

Ha en fin dag, så kanske jag orkar skriva ikväll när jag kommer hem.

Första arbetsdagen avklarad

Bara tre kvar. *suck* Men de går förhoppningsvis fort. Är lite avis på syster som är i England nu, åkte igårkväll och ska va borta i två veckor.

Jag och Lisa sitter och pratar lite om en sak vi har planerat ett tag. Ni får snart veta, ska bara bli helt spikat först.

Nu måste jag ge mig ut i stallet, ska ut i skogen med Loppan. Får se om jag hinner in här nåt mer sen.

Ny vecka igen

Tiden går väldigt fort nu för tiden, man hinner ju inte med ens hälften av det man borde ju. Tex så borde jag inte sitta här nu utan slänga i en tvätt, duscha, fixa matlåda och sen är det nog dags att åka till jobbet.

Vädret blir jag inte klok på. Tidigt imorse (långt innan väckarklockan ringde) så hörde jag hur regnet öste ner, sen när jag väl bestämde mig för att gå upp runt halv nio tiden så sken solen, och nu är det mulet och regn i luften igen. Crazy weather!

Nu ska jag göra lite av allt det där som jag borde. Hörs senare!

God natt

Jag orkar inte vara vaken längre. Det är inte klokt men jag är helt slut så det får bli go natt.

Det kan inte va bra

Att vara så trött som jag är hela tiden. Jag skulle gärna sova nu, men jag vet inte om det är så smart för imorgon måste jag ju vara vaken länge. Jobbar ju till tolv och är ju inte hemma förens vid halv ett. Men jag kommer vara helt död efter morgondagens jobb. Fast sova till halv nio kanske? Men det är ju några timmar för mycket. Det sägs väl att man ska sova 7-8 timmar och i så fall ska jag kravla mig upp vid halv sex imorgon om jag släcker ner och somnar nu.

Nån som har tips på hur man gör för att få tillbaka energin? Jag vill ju kunna komma igång med träningen igen, då kanske jag piggnar till igen? Jag får väl helt enkelt vänta ut den envisa sommarförkylningen... Men den börjar ju släppa taget nu i alla fall.

Jag kan ju knappt hålla ögonen öppna så jag kanske skulle sova i alla fall? Sju blir väl rätt lagom att gå upp? Då hinner jag göra lite grann innan jag ska till jobbet också. Men först ska jag kika runt lite på nätet så jag stänger väl ner vid halv elva eller nåt.

Nu har jag varit duktig

och satt ut Loppan och Cirren på annons. Hoppas jag hittar några bra köpare nu. Kommer ju inte hinna med de i vinter och det är dags för herrarna att få visa vad de egentligen går för och inte bara lunka runt här hemma.


En bild från i somras när solen sken och det var varmt!

Jag blir så less på det här vädret

Det bara regnar och regnar. Ska man ut och rida så kommer man tilbaka sjöblöt och ser ut som nåt katten släpat in och hästarna tycker inte att det är särskilt roligt att springa runt i geggan och göra krumelurer... Så jag hoppas att solen snart ser till att återvända, går det på nåt sätt att muta den tror ni? Det skulle i så fall vara trevligt.

Imorgon är det jobb igen, jobbar kväll den här veckan så jag börjar inte förens vid två imorgon, så det blir väl lite sovmorgon i alla fall. Men inte så lockande att jobba till tolv. Får väl se det från den ljusa sidan att det bara är fyra dagar.

Åter till städandet, har ju varit ute på en sväng för att vakna till liv men det hjälpte inte, jag är nästan konstant trött ju. Inte bra alls.

Åh suck

Det går inget bra med städningen, jag har lyckats ta mig igenom garderoben nu, alltså det är inte klokt hur mycket kläder man har som man inte använder. Men nu är det mesta utsorterat i alla fall, så det är bara fortsätta men motivationen är inte den bästa. Men men, det blir ju inte bättre att sitta här egentligen. Fast det kan va skönt med ett avbrott lite då och då.
Aja, åter till städningen!

Mamma Mia

Vi va ju på bío igår, och tittade på Mamma Mia, fanns ju inte mycket platser kvar när jag köpte biljetter så vi satt ju inte bredvid varandra men det funkar ju ändå för man pratar ju inte så mycket under filmerna. I alla fall inte jag, jag vet att det finns de som gör det. Filmen var i alla fall rolig, och man känner ju igen alla låtar också. Så om ni inte sett den så rekommenderar jag den. Sen såg vi ju en del trailers också, flera filmer som man gärna vill se. Näst på tur borde Arn- riktet vid vägens slut vara. Men man vet ju aldrig om det kanske blir nån film emellan. Vi hade ju tänkt gå ut en sväng efter bion men det var ganska dött överallt så vi skippade det.

2008
Mamma Mia
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Go morgon

Jag har iofs varit vaken ett tag redan, men det är ju helg så. Det regnar ute igen.Var tog det fina vädret vägen någonstans? Jag vill ju ha sol ju.

Idag ska jag se till att städa upp lite här hemma, det är lite för stökigt just nu. Sen hoppas jag att det slutar regna så jag kan ge mig ut med hästarna också. Cirren ska gå ett dressyrpass på ridbanan hade jag tänkt. Loppan får nog bli en skogstur med. Då kanske vi hittar lite fler kantareller? Det är massa kantareller, blåbär och lingon utefter våran ridstig.

Strax dags att städa lite

Biokväll

Nu ska jag iväg in till jönköping. Vi ska se Mamma Mia hoppas att den är bra. Får se om jag orkar skriva nåt när jag kommer hem eller om det får bli imorgon.

Ha det fint!

Lördag

Det blev lite för sent igår, många sms och lite snack på msn. Vaknade i morse vid tio i sju av ett par sms som trillade in typ tre timmar efter sändningstid. Men sen somnade jag om och sov till nästa mess väckte mig vid halv elva. Så länge hade jag ju inte tänkt sova egentligen. Men det var nog kanske välbehövligt.

Jag har hoppat lite med Loppan idag. Och han gick ganska bra. Ska ut i skogen med Cirren också tänkte jag, han gick ett dressyrpass på banan igår så han vill ut i skogen och lufsa runt idag. Sen borde jag städa upp lite här också...

Ikväll blir det Mamma Mia, köpte biljetter innan men det var inte många platser kvar. Ska vara i stan om fyra timmar så jag borde egentligen inte sitta här.

Hörs senare

Horoskop

Kräftan

Dagshoroskop - lördag 9 augusti

Du berörs synnerligen djupt av det som händer och sker idag. Dina drömmar och din längtan har något att förmedla.

Veckohoroskop - vecka 32

Redan i början av veckan kan en del utmaningar och orosmoment sätta sin prägel på kommunikationen. Oförutsägbara händelser påverkar yrkeslivet, och mycket tenderar att bli alldeles för oöverskådligt. Men lägger du ner all din energi på att hitta roten till och lösningen på problemen kan du komma tillrätta med alla detaljerna och därmed skapa en mer stabil situation. Ekonomiskt har du en tendens att sticka huvudet i sanden. Nödvändiga utgifter varvas med onödiga, och du kan bara hoppas att de pengar som kommer in också kommer att täcka utgifterna. Men varför inte unna dig att drömma en stund och se om du inte kan leva på att vara snabbtänkt och påhittig.

Månadshoroskop - augusti 2008

Solförmörkelsen den 1 augusti faller i andra huset i ditt solhoroskop, något som varslar om viktiga och positiva förändringar på den ekonomiska fronten och i förbindelse med kreativa och kommunikativa resurser. Det är dock viktigt att du håller båda fötterna på jorden och inte låter dina drömmar bära iväg med dig, för fick din fantasi vara allenarådande, skulle du redan vara miljonär. Du kan känna en lockelse att spendera eller investera i skor skala, men när det kommer till kritan kan konsekvenserna bli mer svårhanterbara än du egentligen är hågad av, så motstå åtminstone driften att köpa högstatusprylar. Med tanke på att månförmörkelsen den 16:e faller konjunkt Neptunus, så är det väldigt lätt att ledas på avvägar.

Inför Solens teckenbyte den 22 augusti får du ett utmärkt tillfälle att verkligen granska dina utgifter och skära i dem där så behövs. Därefter går du in en period då konsumtion blir mindre viktigt för dig, och du kan ägna dig åt att arbeta med praktiska ting och verkligen agera mer verklighetsnära. En sund budget och god organisation är nyckeln till en framgångsrik fas när du får mycket att göra men också är beredd att arbeta hårt.

En stor del av månaden handlar dock om att njuta av livet, och det är inte mycket som förmår hindra dig från att göra just det. Du möter en varm och generös inställning från dem du möter på din väg, och det förgyller tillvaron ännu lite mer. Under månadens sista del kan dock vissa saker fresta på ditt tålamod; gnälliga grannar, resekomplikationer, kommunikationshinder och svårigheter med studier. Med en positiv attityd ordnar sig dock allt till det bästa.

Nu är det helg!!!

Förbaskade dataj*vel. Inlägget jag skrivit försvann.

Nu är andra arbetsveckan slut. Så skönt att det är helg. Imorse ville jag verkligen inte gå upp, fattade inte att det var larmet som ringde, vet inte vad jag trodde att det var? Så jag sov verkligen djupt. Det hade visst åskat inatt men det hade jag inte märkt och datorn satt i också, inte så smart kanske. Men den har klarat sig så. Idag blir det nog läggdags tidigt tror jag. Ska bara ut och rida men sen är det nog dags att sova tror jag. Och sovmorgon imon så skönt.

Nästa vecka är det kväll som gäller på jobbet. Jag är verkligen urled på att skifta nu. Men, men, jag ger det ett tag till. Nu ska jag ge mig ut så vi får väl se om jag orkar skriva mer sen.

Trött, trött

Jag ska alldeles strax sova men tänkte hinna med ett snabbt inlägg här i alla fall. Nu är det bara en dag sen är det helg, ska bli skönt. Jag ska ta det lugnt och sova länge. Och sova är precis vad jag ska göra nu!

Så go natt!

två jobbardagar kvar...

Sen är det helg igen. Så skönt. Den här veckan har inte varit särskilt rolig. Seg och trist.

Har precis kommit upp från duschen och ska stänga ner allt här nu så man kan sova. Är så himla trött på eftermiddagarna när jag kommer hem ju.

Så nu är det go natt. Hade nåt som jag tänkt skriva om men jag minns inte vad så det får bli en annan gång.

Min filmlista

Måste ju hålla min lista igång ju. 51 filmer så här långt i år...

2008
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Alltså det här med rubriker...

Det är ju skitsvårt att hitta på bra ju.

Igår var det riktigt lugnt, jobbade till kvart i fyra och sen var jag jättetrött när jag kom hem plus att regnet vräkte ner så jag orkade inte göra nåt. Skulle städat lite men hmm det blev inte så. Men idag har jag i alla fall hoppat med Loppan och han skötte sig bra, blev lite feg men det fixade till sig så jag är nöjd med honom. Sen har jag mest tagit det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag se till att rida i alla fall Cirren och försöka hinna med Loppan också. Nu sitter jag med laptopen i sängen och bredvid mig har jag Muffins. Min sötis! Bjuder på bild.


Muffins!!!

Söndag

I söndags hann jag med att rida både Loppan och Cirren innan jag åkte iväg in till stan för att gå på The Dark Knight med kusinerna. Så det blev många biobesök i helgen och jag och Lisa ska ju se Mamma Mia också eftersom vi inte fick biljetter till den. Sen blir det ju Arn också, när den haft premiär men den helgen är jag upptagen så det blir ingen premiär där i alla fall. The Dark Knight var en helt okej film, Heath Ledgers sista ju, men han var ju mest sminkade hela filmen, lite synd, men den var som sagt helt okej och vi hade helt okej platser till skillnad mot mig och Lisa, sitt ALDRIG på första raden när ni är på bio...

Älska mer

Reklamen för mer gick samtidigt som vi tog kortet. hihi

Vill ha

Titta en sån fin stol. Sånna ska jag ha när jag flyttar hemifrån. De var faktiskt sköna att sitta på också.


Idiot parkering

Jag höll ju nästan på att glömma, den korkade killen som skulle klämma in en lastbil på en vanlig personbilsparkering... Vi satt och fikade uppe på andra våningen på ikea och dokumenterade med min digitalkamera, men det hade ju helt klart varit roligare med en film istället för bara bilder, men men. Här är ett par stycken.


Jag undrar hur den blå bilen lyckades ta sig ut???


Backar ut och försöker igen...


Ja, det ser ju bra ut... Han var i alla fall nöjd...

Jag undrar om han var i den blå bilen, det var i alla fall inte många millimeter till godo.

Ikea i lördags

Jag har inte haft tid att skriva innan. Igår var jag så trött att jag enkelt hade kunnat gå och lägga mig innan sju... Jag vill verkligen bli frisk nu så jag kan börja träna. Suck.

Jaja, slutgnällt, i lördags träffade jag ju Emilie! Vi har inte träffats på alldeles för länge. Vi gick på Ikea med hennes mamma, pappa och bror. Vi började med lunch och avslutade med fika. Riktigt mysigt. Men tiden gick alltför fort. Skulle egentligen hem emellan och rida Loppan och Cirren men klockan var för mycket när vi va klara på Ikea så det blev en liten shoppingtur istället. Köpte ytterligare ett par skor, (hmm nån får nog se till att jag slutar köpa så mycket skor...), sen blev det ett par jeansshorts på Vila också, har ju letat efter ett par jeansshorts länge och nu hittade jag ju ett par, synd bara att sommaren är slut nu. Jag är i alla fall nöjd med båda inköpen. Sen blev det som sagt bio med Lisa på kvällen.


Borde jag köpt hatten tycker ni?


Hancock med Will Smith

Blev det istället, fanns inga biljetter kvar till Mamma Mia, så den får vi gå på en annan dag. Men Hancock va ganska bra den också. Lite rolig men lite åt science fiction hållet. Vi diggade den i alla fall. Innan bion åt vi pizza och satt vid vättern och pratade.

Mer om ikea och resten av dagen skriver jag imorgon (idag egentligen) för nu ska jag sova.

Mamma Mia

Bio står på schemat ikväll. Mamma Mia ska jag och Lisa se. Vi börjar ju bli värsta biobesökarna nu ju. Ska gå på The Dark Knight med kusinen också och sen har ju Arn premiär om några veckor så den måste man ju också se.

Så massa bio besök på schemat med andra ord.


Träffa Emilie idag!

Det var evigheter sen vi träffades och idag ska vi ses. Och gå på ikea, jag gillar att gå där men man vill ha ett eget place att inreda. Fast det gäller alla inredningsbutiker jag går in i.

Jag borde egentligen göra mig iordning för jag ska nog snart åka. Får se om det blir några fler inlägg idag, har massa inplanerat.

Natti natti

Jag hade ju tänkt mig att skriva några inlägg nu ikväll men jag fastnade på msn. Och nu ska jag sova. Och hoppas att förkylningen försvinner. Så go natt!

Massa med tid över

För en gångs skull. Så jag passar på att skriva lite här. Egentligen har jag en hel del att göra som vanligt men jag är ju lite halv krasslig så jag sitter i sängen med laptopen och surfar och skriver här. Den här bilden tog jag när vi va på Liseberg, jag tycker det är lite kul att de satt en skylt där det står gäster (antar att det stått barn innan). Men tja någon kortväxt person har väl kännt sig diskriminerad eller nåt...


Beslut beslut beslut

Jag har en massa beslut jag borde ta. Men frågan är hur många alternativ det finns egentligen? Och vad man borde välja? Tänk om nån annan kunde välja åt en, det skulle vara mycket enklare.


Jukebox på Liseberg - nån som vill åka dit med mig???

Konstigt, faktiskt

Idag mår jag mycket bättre, märker knappt av förkylningen alls. Kan det vara möjligt? Jaja, jag är nöjd med det. Hoppas på att bli frisk snart så jag kan börja träna lite grann. Idag har det inte varit lika varmt som innan i veckan och nu ska det ju tydligen bli dåligt väder. Trist!

Hinner inte skriva mer just nu, men det kanske blir nåt inlägg senare ikväll. Och så får jag väl rota fram lite bilder också, det blir ju mycket roligare då.

RSS 2.0