Gott nytt år

Lär väl inte vara hemma sen så jag skriver det nu.

Ta det lugnt med raketer, alkohol och i trafiken.


Kyss

Årets

En liten lista ska vi väl hinna med också =)

Årets Vackraste:

Morgon - det är helt klart morgonen när Smulan föddes, solen var på väg upp, det var kallt men en oförglömlig morgon!

Dag - Uppe på berget i connemara national park, den utsikten slår det mesta...

Kväll - när vi gick strandpromenaden på Teneriffa i storm och jag hade extremt högklackade skor, det var bara solnedgången som var vacker...

Natt - vid en sjö i somras, det var sååå underbart fint där, önskar att jag hade haft kameran med

Årets finaste:

Kommentar du är smart (helt ur tomma intet - såna kommentarer värmer alltid mest)

Gest Jag kan inte välja, det finns många fina människor där ute

SMS - jag har fått massa söta sms i år, Men det här är det bästa:

"Vill bara säga att jag älskar dig. Hoppas du får en fin dag. Kram"

Upplevelse - jag vet inte om det är Irland eller Teneriffa, så de får dela på den platsen. Men Irland ligger nog lite före, för dit åker jag gärna igen

Årets tråkigaste:

Att inte kunna lita på vad folk säger. Att ett löfte inte är värt något alls... Och att det sårar så mycket.

Årets sämsta

Kyss Nån kille på finlandsbåten, Lisa tror att han hette Johan så jag tror på henne

Utekväll en konstig kväll på twin ihop med Lisa, vi smet efter ett par små vita lögner...

Helg Tycker helgerna det här året varit helt okej

Årets bästa

Kyss Teneriffa...

Utekväll Teneriffa igen, få hade förmånen att träffa någon så man kunde gå in VIP, jag hade den förmånen =)

Helg Svårt, paddlingen eller kryssningen. På helt olika sätt.


Jag har ju lovat en sammanfattning av året

2008 började bra, jättebra om man ska vara sån. Firade nyår ihop med några goa vänner. Sen snurrade allt igång, i slutet av januari åkte vi ett stort gäng till sälen, massor av gamla skolkamrater som jag inte träffat sen vi slutade. Det var jättekul att komma iväg, och jag överlevde med benen i behåll.

Tog tag i motivationen efter nyår och kom igång ordentligt med Loppan och Cirren, de utvecklades hela tiden. Sen fick jag ju min dator, laptop är underbart nästan jämt. Jobbade ju ständig kväll fram till mars någon gång då vi fick börja skifta. Det var nog redan här som det började gå utför, det var underbart att vara tillbaka på dagskiftet men kvällarna var inte roliga.

I slutet av mars åkte jag och ett par kompisar till Irland, tredje gången för mig där. Var där på semester 2000 och sen på praktik i 3 veckor 2005. Det var nervöst med bilkörningen men gick över förväntan. Att växla med fel hand och allt. Irland är som en drog, det är sååå underbart vackert där, så 2009 åker vi tillbaka. Vi såg många fina hästar och pratade med alla trevligare irländare, jag bara älskar hur de pratar *kärlek*.


Irland <3

Jag har shoppat järnet i år också, så roligt, lyckats släpa med både Lisa och Linnea och även Emilie och jag har varit på stan nån gång. Emilie som jag träffar alldeles för sällan.

Sommaren kom, eller först kom våren som var solig och fin. Blev solbränd redan i början av maj, men sen, nä allt gick bara rakt utför hela sommaren, jag tappade all motivation på jobbet. Blev sjuk lagom tills jag gick på semester, någon slags förkylningsvirus som håll i sig i sisådär 8-9 veckor. Och det mesta av semestern regnade bort, jättekul, INTE. Sånt gör mig grymt deppig och det tillsammans att jag tröttnat på jobbet var väl ingen höjdarkombination. Här sa magkänslan SÖK NYTT JOBB, men jag valde att strunta i magkänslan och ge det en chans till. Inte bra...

Smulan föddes här en tiiidig morgon i juni. Det var nog årets höjdpunkt!!!


Lilla smulan

Hösten kom och med den fullspäckat schema, jag ljuger inte om jag säger att jag sen augusti bara haft två helt lediga helger. Det började med kanotpaddling med jobbarkompisarna, alldeles för kallt, jag höll på att frysa ihjäl (och jag var inte ensam), sen stack jag och Lisa iväg på kryssning till Finland, jag sov ganska mycket på den resan... Jag hade pojkarna ute på annons och det var fullspäckat schema med visning av de inklämmt mellan allt annat.


Två av mina sjukt goa fd arbetskompisar

Jag har även hunnit med x antal biobesök, jag som egentligen tycker bättre om att titta på film hemma i soffan i myskläder med en påse chips och en dricka. Men Lisa lyckas gång på gång övertala mig (jag är dock inte svårövertalad - och är jag det så ger jag alltsom oftast efter för tjat). Eller om någon säger att jag inte vågar. Tävlingsmänniska som jag är.

Det har visat sig vem som är en riktig vän och vem som inte är det. Att man inte kan lita på alla, vilket jag blivit förvarnad om. Jag har också lärt mig att bara för att man säger en sak så behöver man tydligen inte hålla den? I min värld gör man inte så. Men min värld är visst annorlunda mot många andras. Som tur är har jag har tre vänner som jag aldrig vill släppa taget om, de lyssnar alltid när jag tjatar om allt jobbigt, roligt, tråkigt och galet. Även om det är mitt i natten så finns de där. Och prata är jag bra på.

När jag läser min blogg från i höstas så ser jag att jag verkligen inte mådde bra. Eller ser, jag visste det. Men jag vågade inte göra det jag trodde var bäst, så möjligheten gick mig föbi.

I november så åkte vi äntligen iväg på semester. Jag, Lisa och Linnea det var helt otroligt skönt att komma iväg. Vi badade, solade, drack massa drinkar och turistade. Var nog galna som var ute och gick sent på kvällarna bredvid stranden, men vi klarade oss utan missöden.


Jag vill till solen och bli brun igen

Sen var det december helt plötsligt och jag och Lisa bestämde oss för att boka irlandsresan när biljetterna var jättebilliga. Dagen efter var INTE min dag kan man säga, får CN och det visar sig att hingstpremieringen ligger samma helg som vi är på Irland, skittrist, för att göra det ännu bättre ringer de från jobbet och säger att mitt kontrakt inte kommer att förlängas. Jag tror dock att det var det bästa som kunde hända mig. Mycket av höstdeppigheten har hängt ihop med jobbet så jag ser det här som en nystart på livet.

Så som sagt, året började toppen för att sen vändas nerår och krascha i slutet av december. Jag är dock gladare än på länge. Leendet som bor på mina läppar är inte bara ditklistrat längre, det är äkta. Jag har lärt mig så mycket i år, och är lyckligare än på väldigt länge. Visst saknas det ett par saker i mitt liv, men de kommer nog tids nog.

2009 ska bli ett bra år, och jag känner på mig att det blir det blir det!

Tänkte skriva en lista också =) jag gillar ju listor
 

Med ett leende på läpparna


Äntligen

Har försökt komma in här sen klockan halv åtta imorse. Suck, vad sur jag blir på sånt.

Det är mycket mildare väder idag. Jag hoppas det fortsätter så, så det blir bättre ridunderlag. Imorgon sätter jag igång Loppan och Cirren på allvar. Jag har hur mycket tid som helst så nu är det bara motivationen som ska fixa det sista.

Satt länge och fixade med min nya blogg igår. Så det blev sent. Då är det inte roligt när väckarklockan ringer vid 7 på morgonen. Men jag ska som sagt satsa ordentligt 2009 så lika bra att vänja sig redan nu.

Ska ge mig ut en sväng i stallet nu. Funderar på om jag ska ta ett par skritturer med pojkarna också?

Borde sovit för lääääänge sen

Men är fortfarande vaken. Ska dock stänga ner här nu och lägga  huvudet på kudden, lär somna fortare än fortast... Är jättetrött och så ska jag upp vid sju imorgon. Nyår blir en lååång dag tror jag. Men sen är det nytt år!!! Jag längtar till 2009 nu!

Sov gott nu, för det ska jag! Puss

Nyårsafton imorgon

Fatta, ytterligare ett år har gått.

Man har blivit ett år äldre.

Ett år rikare på erfarenheter.

Ett år med alldeles för många motgångar.

2009 SKA bli ett bra år

Jag tror att man kan styra mycket över sånt med motivation

OCH

inför 2009 har jag massor av motivation!!!


Beslutsångest

Jag sitter här och vet varken ut eller in.

Varför ska allt vara så svårt för?

Jag vill veta nu.

Bläääää

Tråk tråk tråk

Jag är uttråkad. Har egentligen massa saker jag borde göra, MEN jag har ingen lust.

Ska ta tag i allt när det är nytt år. Jag hoppas verkligen att 2009 blir bättre än 2008 annars vet jag inte vad jag gör. 2008 har varit skit, speciellt andra halvan. Men kanske har jag mig själv att skylle lite grann, ska lyssna på magkänslan mer i år. Den har haft så rätt så rätt det här året, men jag har inte lyssnat på den tillräckligt.

Taadaa

Nu ska jag ut i stallet en sväng så får vi se om jag fortsätter att fixa med bloggen sen, men det lutar åt lite andra saker...

Vi hörs

Ny header

Ska jag fixa också, det är ju inte jul längre. Återkommer om en liten stund...

Ojoj

Har inte hunnit skriva nåt idag. Jag har fullt upp med annat. Sitter och finjusterar nya bloggen, hjälpt till med header till en annan och sen varit ute i kylan med hästarna.

Jag måste komma igång igen, ut och gå lite tror jag, kan ta en häst med som sällskap så blir det inte så tråkigt. Och ladda mp3n med musik också.

Imorgon tänkta jag sammanfatta året som gått. Det blir nog ett lååååångt inlägg. Har börjat klura lite på det redan.


Konstigt att ingen vill åka buss...

20 kronor

Det är sinnesjukt att det kostar 20 jävla kronor från östra centrum till A6, hade det inte varit för att det var så förbannat kallt hade jag gått upp. Nu fick jag istället sitta och höra på ett par fjortisar som TJATADE ett par säten bakom mig och bussen som lät som den skulle gå i två delar.

Det säger ju allt om varför jag tar bilen dit jag ska. Där är det varmt, bra musik och den har inga speciella tider att hålla. Underbart!!!

Hemma från stan

Jag har inte köpt något alls.

Det är OVANLIGT för att vara mig.

Det brukar alltid följa med nåt kul hem.

Men inte idag alltså.

Jag var inte på köphumör.

Det är alldeles för kallt.

Det är ISkallt ute

Det var verkligen ingen värme ute innan när jag släppte hästarna. Hade mina mystjockvantar men frös ändå om fingertopparna. Kinderna ska vi inte tala om och det får bli en extra tröja under jackan nu när jag går ut och fixar stallet, för jag tänkte göra det innan vi åker in till stan.

Arbetsförmedlingen är ingen plats jag gillar att gå till, det tar alltid alldeles för lång tid. Och man måste dit så ofta, det tar ändå ett tag att åka dit, sitta och vänta ett tag och sen vänta lite till. Suck, men jag har hittat ett par jobb jag ska söka.

Det är så kul

Att sitta och läsa tillbaka i bloggen. Vilka minnen som dyker upp =)

De allra flesta är bra.

De som inte är det...

Spela roll, de går att strunta i.

The fast and the furious funderar jag på att titta på, såg just inlägget när jag kollat på tokyodrift!

I år har fyran premiär, den ska vi se på bio. Redan bestämt.

Kanske skulle sova nu

Imorgon ska jag som sagt in en sväng till stan.

Sen ska jag nog försöka komma ut på ett par skrittrundor med Loppan och Cirren också. Dags att sätta igång på allvar.

Men nu är det natti natt!

Snart har jag 3!!! bloggar att uppdatera

Haha, vad har jag gett mig in på?

Men det är så himla roligt. Och likaväl som att ha en vanlig dagbok så kan jag ju lika gärna skriva här ju. De andra två bloggarna har dock med hästarna att göra så de är väl inte intressanta för alla mina läsare antar jag, men man vet ju aldrig.

Jag jobbar med finjustering på den ena just nu, men får nog snart ge upp för idag. Börjar bli lite seg och ska ut och mata hästarna strax.

Oj

Det finns ju faktikst ett flertal jobb att söka. Det trodde jag inte. Får väl finslipa lite på mitt cv nu då.

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen

Och skriva in mig där.

Jippie, NOT.

Men, men det blir nog bra.

Någon gång i alla fall.

Jag vill börja plugga.

Men VAD?

och VAR?

Jag tänkte visst skriva nåt här

Frågan är vad?

Jaja, det var väl inte jätteviktigt antar jag.

Kommer kanske på det senare.

Det blir så när man har fullt upp, man klickar upp ett par andra saker och sen är saken bortglömd...

Lite filmer har det hunnit bli också

Jag och Emilie har haft Pirates marathon i helgen =)

Alla tre hann vi igenom, en i fredags och de andra två igår. Snygga pirater!!! Det är ju tal om en fjärde film, kanske blir det av? Skulle ju vara kul, de är ju bra. Men i så fall om skådisarna stannar, annars tappar de charmen.

På tal om snyggingar så såg jag en såååå snygg polis när jag och Lisa var ute i torsdags. Uniform är <3

2008
Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans Förbannels
Pirates of the Caribbean - Död mans kista
Pirates of the Caribbean - Vid världens ände
Yesman
The Contractor
Miami Vice
Bandidas
The watcher
Ett perfekt offer
Deception The last time
DaVinci koden
Systrar i jeans
Hemma bäst
Brokeback Mountain
Snygg, sexig och singel
PS I love you
På smällen
Rallybrudar
In good company
Enough - en kvinnas hämd
Arn - riket vid vägens slut
Vantage Point
Mamma Mia
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren


Nu är jag hemma igen

Har varit en toppen helg hos Emilie. Jag har verkligen varvat ner. Tänk själva...

Ingen msn

Ingen facebook

Ingen blogg

Ingen mobil

Det har varit underbart!!!


Hej i kylan

Det är ruggigt kallt ute. Frost och minusgrader. Jag har varit ute i stallet de senaste timmarna, och tack vare massor av kläder har jag inte frusit något =), snarare tvärtom.

Nu åker jag snart till Emilie och det kommer nog inte bli något uppdaterat här under helgen skulle jag tro. Men man vet aldrig.

På msn, facebook och mobilen är jag i princip okontaktbar... Är det något jätteviktigt så skicka ett mess så ringer jag i så fall. Annars får ni ha en trevlig helg.

Puss

Bio ikväll

Kanske borde fundera på vad jag ska ha på mig? Istället för att sitta här. Och leta reda på den där bruksanvisningen till videon också. Varför, varför, varför lägger man alltid såna saker på ställen som man sen glömmer av?

Aja, skriver kanske här sen, vi får se. Ska leta lite nu istället.

Tycker ni att julen är rolig???

Jag tycker att den tappat allt!!!

Jag skulle hellre slippa den.

Det enda som är kul är att KÖPA julklappar.

Resten är trist.

Maten är iofs god.

I år blev lite annorlunda mot vanligt.

Och det var kul.

Men nästa år skulle jag kunna tänka mig att inte vara i Sverige...

Nån som är med på det?


God morgon

Hoppas alla hade en bra jul. Att ni fick några roliga paket och åt en massa gott. Jag var ute på specialuppdrag och det var riktigt kul. Idag var jag riktigt trött, och ont i musklerna har jag fortfarande, tror inte att den där förkylingen/vad det nu är har släppt än. Suck, trist är det i alla fall.

Idag ska jag och Lisa titta på Yesman och sen tänkte vi gå ut en sväng, får väl se om det går att komma in någonstans vid den tiden. Bion är väl slut runt elva eller nåt. Men innan det ska jag hinna rida Cirren och Loppan, den sistnämnde ska nog även klippas om jag får lite hjälp. Sist var han lite "tittig" mot maskinen. Idag blir det radio i stallet istället för min och mammas sköna sång....

Och imorgon åker jag till EMILIE, då kommer jag vara i princip okontaktbar, mobilen kommer vara med MEN jag kommer INTE att bry mig om att svara på sms eller samtal. Är det viktigt så skicka i så fall ett mess så ringer jag upp, men annars vill jag vara ifred ett tag. Det har varit ett sinnessjukt tempo den här hösten och nu säger jag STOPP!


Världens bästa Emilie!!!

God Jul

Jag vill passa på att önska alla en riktigt god jul.


Klar med julshoppingen

Fick för mig att jag skrev ett inlägg här innan??? Hmm, aja. Det var faktiskt inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Så det gick ganska enkelt att få tag på allt jag skulle ha. Nu ska sakerna bara slås in också. Men det får bli imorgon, sen måste jag leta reda på ett par klappar som jag nog förlagt, suck. Undrar var dem är? Nån som vet?

Aja, skriver nåt här imorgon ska ni se. Ha det fint!

Nu ska jag iväg till stan

Lär väl säkert vara helt ensam där idag, NOT!

Ska köpa ikeakassar till Emilie också =)

Undrar om jag glömt nåt?

Hoppas inte det.

Ska tanka också.

Bilen vill ha lite julmat.

Nä, klä på mig nu kanske?


Go morgon

Varit vaken en stund, kul att vakna med huvudvärk... Speciellt när man ska in till stan och julshoppa, suck. Det är inte bra att spara sånt till sista dagen. Men, men. Det är ju självvalt så.

Kanske skulle sätta lite fart så jag kommer hem någon gång sen.


Först lite frukost!

Nu ska jag stänga ner

Och sova

Är riktigt trött och det känns.

Helt slut efter dagen är jag.

Så lite sömn nu passar bra.

Imorgon blir det shoppa julklappar.

Lite ångest för hur mycket folk det kommer vara.

Men det visar väl sig antar jag...

Natti natt!

Mina stackars ben

Jag har nog gått för mycket i mina osköna arbetsskor idag tror jag, för jag har jääätteont i benen. Knäna är värst, men det spelar ju inte någon roll längre.

Satt och pratade med Lisa innan, det är typ 3 månader till Irland 2009!!! Shit vad jag längtar, det ska bli så skönt att komma iväg en sväng igen. Men innan Irland är det sälen v 5, det närmar sig ju fort. Ska bli superduper kul att umgås med mina tre fina en hel weekend!!! Vi hinner säkert med lite skidåkning också =)


Flashbacks

När jag var ute hos hästarna tänkte jag tillbaka på musikalen vi gjorde i högstadiet och den här låten var med i den och jag gillar den verkligen. Speciellt cause Im your ladyyyyyyyyyy

If I could turn back time

Tänk vad enkelt det kunde vara i så fall. Men det går ju inte, och det är kanske tur, men ibland hade det varit ganska skönt om man kunde göra så. Aja, ingen ide att fundera på nåt som inte går.


Totalt slut

Det blev ju bara några timmars sömn inatt så nu är jag helt slut. Ska ut till hästarna nu och sen sooooova. Sovmorgon imorgon =)

Utstämplad för sista gången

Jaha, då har jag stämplat ut från anza för sista gången. Känns både bra och dåligt. Jag har ju liksom spenderat en hel del av min tid där de sista åren. Med helt underbara människor som fått mig att växa som person. Jag är inte alls samma person som först började på Anza för snart två år sen. Säkert på gott och ont, men allra mest på gott. Det är det här som känns så sjukt, jag ska inte längre gå dit varje dag, inte sitta och fika ihop vid nio, inte äta lunch och sen spela kort, inte säga saker som helt misstolkas, enbart för att det är kul att misstolka. Att säga hejdå till alla var helt klart det jobbigaste. Varför är avsked och avslut alltid det jobbigaste för? Även om vi kommer träffas så blir det ju ändå inte samma sak. Vi har ju träffats typ varje dag i snart två år. Det blir ju som en andra familj. Jag kommer att sakna alla men samtidigt var det nog ödet som sa att nu är det dags att gå vidre.

Och jag hade ändå inte tänkt att stanna på anza hela livet, det var visst dags att avsluta anza-kapitlet i livet nu. Lite tidigare än vad jag tänkt, men det finns säkert en orsak till det. Nu ska jag njuta av julen och ledigheten. Sen nästa år (det är snart...) ska jag ta nya tag. Försöka komma på vad jag vill plugga, för jag känner att det är dags att studera vidare. Jag har verkligen saknat att plugga. Så bara komma på vad nu.

Ni vet att jag älskar er allihopa va? Tack för ett par helt underbara år! Vi ses, det lovar jag!

Inside man

Grymt bra film!

Se den!!!

Dags för mig att sova, ska snart upp igen =(

Vad fort helgen försvann

Det är ju snart måndag igen. Iofs min sista jobbdag, sen blir svårt att hålla reda på dagarna igen. Men, men det känns skönt i alla fall. Idag ska jag titta på film och borde kanske hoppa in i duschen innan filmen annars blir det väl jättesent. Så borde stänga ner här egentligen. Ska bara kolla lite saker först.

Med ett leende på läpparna

Ja, man kan inte annat än att le, tack för att du förgyller min dag =)

Morning på er

Sitter och tittar runt på youtube. En av de finast låtarna...

Aerosmith - I don't wanna miss a thing

När ska det svenska vädret bli normalt igen

Jag minns när jag var yngre, för bara typ 5-10 år sen. Då var det snö och kallt, hela vintrarna. Nu är jag iofs ingen stort fan av vintern, snön och kylan. Men jag fattar inte hur vädret kunnat ändrats på så kort tid. Och jag tror inte alls att det bara har med växthuseffekten att göra. Det måste vara något annat också.

Om det bara slutade att regna hela tiden, skulle jag vara väldigt nöjd. Men det lär väl inte hända.

Nu ska jag nog stänga ner här och sova lite. En dag imorgon och jag tänkte pallra mig upp lite tidigare än idag. Haha.

Haha, bäst

Sitter och läser lite på tjuvlyssnat.se och jag fattar inte vad folk kläcker ur sig. Den här var i alla fall riktigt rolig, haha.

Kille 25+: Ska bli grymt med fotbolls-VM!
Tjej 25+: Verkligen!
Kille 25+: Så mycket bättre med herrfotboll än damfotboll! Såg du, jag kommer inte ihåg om det var EM eller VM sist?
Tjej 25+: Ingen aning..
Kille 25+: Men i alla fall, så såg jag Sverige spela mot Kanada, det var ju pinsamt vad långsamt det går..
Tjej 25+: Då måste det vara VM!
Kille 25+: Va?!
Tjej 25+ (ironiskt): Antingen det eller så har Kanada fått inträde i EU.

Jag ska vara ifred =)

Funderar på att stänga av msn, facebook och alla andra liknande grejer. Mobilen får vara på om det skulle vara något väldigt viktigt. Men jag vill vara ifred och slippa ifrån allt ett tag.

Vill man verkligen få tag på mig så har jag ju en hemtelefon också.

Men det här får väl bli efter nyår. Men när jag är hos Emilie, så ska mobilen vara ljudlös och ligga i sin ensamhet.

Jag tänker dock fortsätta blogga, för det gör jag för min egen skull. Det är kul att titta tillbaka och se vad man haft för sig. Önskar att jag börjat tidigare faktiskt. Men, men.

YESMAN

Jag och Lisa ska på bio.

Jag har ju verkligen fullt upp, men vi klämde in biobesöket samma dag som vi ska ut. Det fanns liksom inga andra dagar som passade... Som sagt fullt upp fram till nyår.

Men sen säger jag STOPP!!! Jag orkar inte med det här tempot längre, dags att sänka hastigheten lite grann.

900 inlägg har det blivit nu

Jag har verkligen bloggat en hel massa nu det sista, men det är säkert för att jag varit sjuk. Har haft tråkigt och inte så mycket att göra. Egentligen finns det hur mycket annat att göra som helst men det är lätt att fastna framför datorn.

Men så fort jag blir frisk så ska jag ta tag i allt, nu när jag har tid för det så känns det mycket enklare!

Fasen va kallt det är ute

Blev fix och trix med staket istället för ridning, och det var så förbannat kallt. Stackars fingrarna.

Men nu är det i alla fall fixat. Ska se om jag hittar nåt att äta nu, de andra har ätit pizza men jag var inte hungrig innan plus att vi äter pizza på måndag.

Hepp, ut i regnet igen.


Hej på er i regnet

Ja, det regnar. Vilken överraskning va? Det har det ju inte gjort de senaste hur många månader som helst... MEN imorse när jag släppte ut hästarna så snöade det och det har ju slutat, så något gott i alla fall. Vill verkligen inte ha snö och kallt nu när jag får massa tid över till hästarna.

Ska ge mig ut till stallet nu och rida en, Loppan eller Cirren först? Jag tror det blir Cirren, han brukar vara enklast. Får se om jag hinner med min lilla bomb också. Hon får väl också bli igångsatt nu när tiden finns. Sen har vi ju Jannefröken också. Fyra hästar att rida och två unghästar att hantera. Jag kommer ha fullt upp hela dagarna =)

Helt slutkörd

Så jag tänker sova nu.

Natti natti allesammans!

Det är ju faktiskt helg

Den här veckan har varit riktigt jobbig för mig, jag är fortfarande inte helt kry. Det har varit full fart på jobbet och sen hästarna när jag kommit hem. Julbak i onsdags. Men det är snart slut och det känns bra.

Herregud säger jag

Facebook är insane ibland. Tror jag ska stänga av att få mail, för det är alldeles för mycket som kastar sig in i brevlådan just nu.

Msn

Jag saknar ett par stycken där ju. Var är ni?

Vem har sagt att det är äkta?

Hur kan ni veta att det inte är ett spel?

Att inte allt är vad det verkar?

Att det faktiskt finns en annan sida?

En sida som många inte vet något om?

Sidan som mycket sällan syns?

Vem har sagt att det är så som det ser ut?

För det är det med all sannolikhet inte!

Nu när jag har "all tid i världen"

Så ska jag prioritera om mitt liv helt och hållet. Som arbetsmarknaden ser ut så kan man ju inte förvänta sig att hitta jobb. Men jag tänket i så fall ta tillvara på min tid.

2009 har jag tänkt mig att hinna med dubbelt så mycket som jag gjort 2008.

Plugga Matte C och Engelska B, jag måste ha de kurserna för att söka utbildningen jag vill.
Stallet här hemma ska byggas klart - några veckors jobb i alla fall
Loppan och Cirren ska sättas i hårdträning och ut och tävlas och sen säljas
Lilleman ska börja sin utbildning


Prio:
1 Jag
2 Jag igen
3 Jag en gång till
4 Hästarna
5 Vännerna

Ni vill inte ens veta hur den där listan sett ut det sista... Jag själv har varit way to far down....

Snart är det nytt år

Jag planerar för ett helt underbart 2009 med en massa skoj. Inga måsten, det ska vara helt på mina villkor. När klockan slår tolv vänder jag ryggen åt 2008 som började bra, men utvecklades så långt åt det negativa hållet det bara gick. Så den 1 januari börjar jag från scratch igen, och jag är så nöjd med det.


2009 - med ett leende på läpparna, men också med ett leende hjärta...

Det är över nu....



Den passar in rätt bra nu...

Nu är det snart över

En dag kvar. Sen börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Ett kapitel som jag tänker se till att styra själv.

Det var sorgligt idag. Att säga hej då, för första gången på säkert ett år så trillade några tårar ner för min kind. Kanske, kanske har det vänt. Jag hoppas det.

Jag kommer sakna alla, även om jag inte kommer sakna jobbet i sig. Det känns konstigt att veta att man inte ska ses varje dag, sitta och fika ihop, äta mat och spela kort.

Men som sagt, det är dags för ett nytt kapitel i livet. Jag tänker inte se bakåt, jag ska bara se framåt.

Nya utmaningar, nya vänner, nya motgångar och svek. Det är ju det som är livet, man kan inte påverka allt MEN man kan påverka lite. Se till att göra det!

Inlägg 888

Jätteoviktigt, haha.


Sen ber jag om ursäkt

Jag har inte hunnit med bloggen de sista dagarna. Kommer dock ha massor av tid till den snart. Och vet ni?

Jag ska börja plugga, jag är nästan säker. Ska läsa upp engelska B och läsa matte C, sen ska jag söka som flygledare. Det är dags att ta tag i livet och det är bara jag som kan ta tag i mitt liv.

Allt känns bra!
Jag är lycklig igen!


Bakar kladdkaka

Ja, just nu har jag en kladdkaka i ugnen och en till som vill in. Vad gör man inte för sina arbetskompisar??? Haha, nä men det är min sista dag ihop med "gänget" imorgon så. Dock är jag helt slut och orkar knappt trycka på tangenterna. Ingen ork alls.

Det blir en lugn helg...

Ska iväg nu

Så borde inte sitta här...

Blir nog ett inlägg ikväll skulle jag tro. Om jag orkar och hinner.

Bye!

Verkar vara nåt krångel

Men jag orkar inte bry mig för jag ska sova nu. Imorgon är det som sagt julbak hos kusinerna så blir nog inte mycket skrivet här...

Go natt allihopa. Sov gott!

Hm

Mitt förra inlägg är visst inte publicerat. Varför???


Choklas <3

Sitter i sängen med datorn i knäet och äter choklad. Borde inte äta egentligen, för jag känner av nötallergin, men det är ju så gott. Korkat? Kanske. Men vem har sagt att man alltid ska vara smart?

Vill sova snart. Är dödstrött. Och ont i huvudet har jag.

Nattinatt

Dags för mig att sova.

Klockan står på kvart över fyra.

Måste fixa matlåda imorgonbitti.

Och nu blev jag hungrig.

Nä, dags att sova!

Strax sova

Svarat på en hel del mail idag också, värsta populär haha.

Ont i huvudet har jag också.

Men vet ni vad?

Det gör inget!

För jag är GLAD!

Looking forward to

Det närmar sig ju jul och nyår och allt vad det är....

Kanske bäst att skriva upp vad man ska göra, annars kommer jag garanterat att dubbelboka mig...

Ons 17e dec - Baka julgodis med kusinerna, TRADITION
Tors 18e dec - Julbord på jobbet
Fre 19e dec - SISTA JOBBDAGEN
Ons 24e dec - Haha, ja justd JULAFTON
Tors 25e dec - Utgång med Lisa =)
Fre 26e dec - ÅKA TILL ÄLSKADE EMILIE, stannar där tills sön
Mån 29e dec - Arbetsförmedlingen
Ons 31 dec - Nyårsafton, Lisa and the girls?

Sen när all hets över jul och nyår lagt sig kan jag se fram emot ett par resor:

Ons 28e jan - SÄLEN mitt i natten åker vi... hemma söndag
Tis 24e mar - IRLAND

Det är visst lite datum att ha koll på... Har jag missat nåt så påminn mig =)
Mitt minne behöver första hjälpen tror jag.
 

Jag ÄLSKAR den här bilden =)

Jag är glad glad glad

Plötsligt känns allt så bra! Och så enkelt!

Så idag är jag GLAD!!!!

Det var läääänge sen jag var glad, men som sagt, allt känns helt plötsligt enkelt. Att jag inte lyssnat på magkänslan innan? Jag tänker aldrig mer strunta i den, den verkar ALLTID ha rätt.

Just nu längtar jag till Irland. 24e mars så, det är typ 3 månader bort, det går fort. Vecka 5 är det sälen, dit kommer det också gå jättefort.

huvudvärk och helt slut

Jisses, ingen jobbig arbetsdag alls egentligen. Hade det inte varit för att jag varit sjuk så hade det varit en supersoft dag.

Men nu är jag istället utmattad och lär inte orka med något mer idag. Så jag ska ta det jättelugnt och kanske sätta igång en film? Har en jag vill se.

Jisses vad med mail man får

Men det är bara roligt. Men nu ska jag försöka sova. Kan nog bli svårt eftersom jag halvslumrade innan idag och just nu är jättevarm. Dumma förkylning eller vad det nu är.

Natti natti i alla fall!

Jag borde försöka sova nu

Klockan står ju på tidigt!

Jag undrar hur länge jag orkar imorgon?
Jag vet att jag inte orkar samma tempo som vanligt.
Men frågan är om jag orkar med?
Jag blir ju anfådd bara av att gå mellan huset och stallet.

Men hey, jag är ju envis, så det ska nog gå. =)

Kolla runt lite till på nätet och svara på lite mail, men sen ska jag försöka sova.

Tomtegröt

Är den godaste gröten som finns. Jag äter ingen annan och ikväll har jag ätit årets första gröt, mums! Socker och kanel ska det vara till.

Annars har jag inte gjort mycket alls i helgen. Skulle ju åkt till Göteborg i fredags, men jag mådde inte alls bra så det fick vara. Det kommer fler chanser om jag vill. Jag ska ta tag i det efter nyår, för när jag slutar på fredag ska jag vara LEDIG i två veckor, jag behöver andas lite. Funderar på att stänga av telefonen? Eller i alla fall inte bry mig om den, och datorn ska nog också stängas av. I alla fall msn, facebook och mailen. Vill man mig något så har jag en hemtelefon eller så får man väl titta förbi här hemma, men det är inte säkert jag är hemma.

Någon gång under min ledighet ska jag till Emilie, vi måste göra våran goda tacos då gumman, och parta lite värre än sist, hihi.

Träningsvärk

Det borde man väl inte lyckas med när man är sjuk, eller?

Jag lyckas! Haha, har träningdvärk i magen av allt hostande. Ska det aldrig ge sig? Jag vill bli frisk igen så jag kan börja träna och rida, jag har inte ridit på över en vecka nu ju, att jag satt på hästarna igår räknas inte...



Kanske en barbackatur eller två idag? Orkar jag det?


Vad tycker ni om min nya design?

Jag döpte den till ego, haha. Kände mig lite ego när jag gjorde den. Men det är många leenden på den också. Och en puss till.


En till ego bild =)

Ni minns väl vad jag skrev igår? Jag kommer i första hand...

Denna jävla hosta

Jag vet inte vad jag ska göra?

Nu mår jag i alla fall inte illa längre, MEN hostan blir jag visst inte av med. Och det är inte roligt att sitta och hosta flera minuter i sträck, det gör ont i lungorna till slut.

Sista jobbveckan nästa vecka, hade ju varit roligt om man var frisk då. Men jag får gå på halvfart så jag orkar med hela veckan. Och hoppas att jag frisknar till.

Julgodisbak på tisdag också, orkar jag med det? Vi får se. Jag ska i alla fall ändå åka hem tidigare än de andra så hästarna får kvällsmat.

Jag har bytt skrivbordsunderlägg

Vad passar bättre än en tomtekyss nu när det snart är jul???


Hej hallå på er

Tänker inte skriva god morgon, dels för att det inte är särskilt kul att ligga och hosta hela tiden och dels för att det knappast kan räknas som morgon längre...

Hade problem att somna igår för jag låg bara och hostade, om jag hostat inatt har jag ingen aning om men hostan fortsatte i alla fall imorse. Nu är det lite lugnt faktiskt, men jag kanske inte ska skriva så?

Jag ska ge mig ut till hästarna och ta tomtefoto, lovat Lina en bild på mara i tomteluva. Och nu är det ju massor av snö också. Så ut till hästarna är det nu. Skönt med lite luft också, illamåendet verkar vara borta. I alla fall för stunden. =)


Att sätta sig själv först!!!

Jag har varit jättestressad det sista. Och det har gjort att jag själv kommit långt ner på priolistan. Det har varit en massa andra och annat som kommit i första hand. Så SKA det INTE vara. Jag måste lära mig att säga NEJ och STOPP. Det ska bli mitt nyårslöfte, sluta vara så snäll. Det slår tillbaka mot en själv och det slår hårt. Är man verkligen beredd på det?

Så prio ett är numer är:


ME MYSELF and I

Allt annat ska komma i andra och tredje hand.

Köpa julklappar

Måste ta tag i det. Men när?

Jag brukade tycka att det var jättekul att shoppa julklappar innan, men kanske är det för att jag är så stressad och inte är helt kry just nu?

Riktigt träffsäkert!!!

Om du inte ljuger behöver du inte ha bra minne...


Haha, jag tycker att det är så jävla bra! Är det därför jag har minne som en guldfisk kanske?


Antar att alla tittar på Idol

Själv sitter jag i sängen, äter choklad och lyssnar på musik. Tänkte sova snart, är helt slut och mår inte bra =(

Ska bara ut och fodra hästarna innan det är sovdags.

Totalt slut efter dagen

Jag mår inte bra. Men varför vänder det inte för?

Har varit i stan en sväng idag, eller sväng och sväng, var hemma vid halv fem och åkte vid halv tio, så hela dagen är väl mer passande.

Var inne på arbetsförmedlingen, lika bra att få det gjort. Ringde Manpower också, men fick inte tag på nån där. Så det får väl bli ett av måndagens uppdrag, ska ringa uniflex också, bra att ha truckkortet nu.

Ska nog sätta igång en film nu och äta choklas =)
och tycka lite synd om mig själv, vill bli frisk nu.

Jag hoppas att ni som är inne här och läser

Kommer tillbaka fler gånger. Så det inte bara är en engångsgrej.

Nu ska jag ta och stänga ner här och sova lite grann. Ska upp relativt tidigt imorgon, in till stan på intervju som sagt, trotsa illamåendet...

Trött och mår illa

Vad är det för fel?

Annars brukar man ju bli bättre, men jag blir ju fasen bara sämre ju.

Imorgon ska jag försöka orka mig in till arbetsförmedlingen på intervju där.

Jag hade kanske på känn att vi inte skulle få vara kvar?

Kan det varit så?

Jag har i alla fall sökt en massa andra jobb INNAN vi fick veta att vi inte får förlängt.

2009

Ska bli ett underbart år!!!!

Jag har bestämt mig, och när jag bestämt mig för något brukar det bli så!

Dags att söka nytt

Jag har ju tänkt det länge, varför lyssnade jag inte på magkänslan i somras?

Aja, det känns faktiskt bra. Konstigt nog.

Jag mår illa!!!

Jag trodde jag var på bättringsvägen men det verkar inte som det. Så fort jag bara gjort nåt som är lite jobbigt så blir jag alldeles trött och mår illa. Usch och fy. Jag vill bli frisk.

Hemsidan

Jag borde verkligen ta tag i den. Kanske skulle sätta mig med den nu, men det är svårt med vanligt tangentbord nu när man är van vid laptopen ju. Aja, får nog ta tag i den tror jag.

Någon som är nyfiken? så finns den här:

Bownty stuteri

Det är fint med snö MEN

Det betyder inte att jag gillar den, inte det minsta. Allt tar så mycket längre tid pga den. Suck!

Fryst eller inte fryst

Det är frågan idag?

Det beror ju på såklart.

Att det ska vara så svårt?

Åh att det ska vara så svårt

Sitter och surfar runt på nätet och tittar vilka hingstar som kan tänkas få äran att träffa mina tjejer nästa vår. Men det är svårt. Ska kika vidare och har Emilie som bollplank just nu =)

Go morgon

Jag har varit vaken sen halv fem eller nåt. Vaknade jäääätte tidigt. Är väl för att jag sovit så mycket det sista, behövde helt enkelt inte mer sömn...

Det är massor av snö ute =(
usch och fy, inte precis vad jag vill ha.

Mår illa igen, suck, hellre förkyld än att må illa.

Irland here we come - again...

Haha, ja. Det blir irland till våren igen. Vi har precis bokat biljetterna. Jag längtar redan.

Vecka 13 sticker vi, den 24e mars, och sen kommer vi hem den 31a mars. Så tisdag till tisdag blir vi borta.

Avundsjuka? Biljetterna var jättebilliga så om någon vill med så kan vi dela bil!

Strax sova

Men först ska jag och Lisa boka flygbiljetter till Irland. Om hon bara kunde dyka upp på msnen... Var är du?

Vi åker tisdag och kommer hem tisdag. Ska bli hur kul som helst, lite party ska vi väl lyckas klämma in också?

Tar tillbaka det där...

Att jag mår bättre, det gör jag visst inte alls. Ont i huvudet, och mår illa. Wiihii, NOT!

Jag orkar verkligen inte det här, varför kan jag inte bara få vara frisk och glad för?

Den där chokladen hade passat bra nu, snyft.

Jävla hosta

Jag känner mig lite bättre nu på kvällen, MEN då har jag börjat hosta en massa istället. Typiskt, det är inte kul att ligga och hosta på nätterna, och sen gör det ont också. =(

Äntligen

Sverige vann mot Makedonien, som nog hade mutat domarna BIG TIME. Så orättvis match var det länge sen jag såg, men tjejerna fixade ju det i alla fall. Imorgon är det match mot Kroatien. Hoppas på en lite mer rättvis match imorgon så ska de nog få ytterligare en vinst, idag har ju anfallsspelet fått fart också!


Jag är sugen på choklad


Den här chokladen är såååå god!!! Vill ha!!!

Handboll snart

Vid kvart över sex så spelar Sverige sin nästa match i EM, jag ska titta, missade ju matchen förra torsdagen, den enda som de faktiskt vunnit, surt!

Men idag ska jag titta i alla fall. Hoppas att de får ordning på anfallsspelet bara. Det har varit under all kritik måste jag säga.

Nåt att äta kanske?

Känner att jag måste äta något, är inte hungrig men kroppen säger att det är dags att äta. Tror att det får bli potatis och morötter, kokta så klart, det är sååå gott!

Härligt

Nyduschad, riktigt skönt, MEN det var lite väl kallt, så det fick bli en snabbdusch, annars kan jag stå lääääänge i duschen. Det är så avslappnande att stå där.

Men ett eget badkar skulle inte vara helt fel. =)

Funderar på om jag

Skulle stalla upp en av pojkarna på nån anläggning med ridhus, så man kommer igång ordentligt?

Det ska vara apelsin juice

Annanas funkar också, men alla andra konstiga blandningar, nej tack! Den jag dricker nu är inte god, men det måste ju vara bra med vitaminer när man är sjuk så jag försöker att få i mig lite. Det är päron, apelsin, morot, äpple och citron (tror att det var det i alla fall). Den smakar egentligen inte illa, men den är inte god heller.


Men vitaminerna borde ju vara nyttiga som sagt.


Hepp

Jag ska gå ner och hänge tvätten som ligger i maskinen, den borde vara klar nu. Får väl sätta igång en till när jag ändå är nere. Men har snart tvättat klart allt, får försöka att hålla lite bättre ordning ett tag nu. Har ju en del kvar att städa också för den delen.

Jag vill inte

Men vågar jag ge upp det jag har nu då?

Jag vill ju verkligen inte längre!

Det är dags att gå vidare.

Ska jag göra det nu?

Jag vill ju verkligen!

Bara massa frågor.

Inga svar.

Sitter och tittar på flygbiljetter

Till Irland, och det är jättebilligt! Kanske skulle vi boka redan nu Lisa?

Vi får väl disskutera det sen ikväll. Ska bli kul att komma iväg igen i alla fall!

Jag ÄR verkligen en guldfisk

Minns ni mitt inlägg för några veckor sen, när jag sa att jag var en guldfisk? Jag tror verkligen att jag håller på att förvandlas till en sån. Emilie budar högst by the way, så det är ingen ide att försöka, hos henne trivs jag också!!!

Jag vill iväg igen

Är det kanske så att när man en gång provat, så är man fast?

Mycket semesterplaner för nästa år....

Sälen v 5
Irland v 13-14 (inte två veckor kanske...)
Aiya Napa (beror på Linnea ;) haha)
Solsemester

Sen är den stora frågan! Linnea, ska vi eller ska vi inte? Jag vill se världen!!!

  
 Irland - vad ska man säga - avgudar det - kärlek BIG TIME
 
Teneriffa - haha, jag bjuder på den här bilden =)

Morning morning

Iofs kanske det inte är morgon längre. Men jag vaknade för en halvtimme sen. Det är skönt när man inte behöver ställa klockan, men de andra dagarna har jag ju faktiskt vaknat runt åtta snåret. Det snöar ute, inte alls vad jag hade velat, jag vill att det ska vara mjukt i marken när jag frisknat till, så jag kan träna pojkarna ordentligt.

Tills jag orkar det så roar jag mig med att städa och surfa runt på nätet, blir knäpp av att bara sitta still, i alla fall om jag inte är helt däckad. Men det blir lite åt gången, för jag orkar inte för mycket i ett svep. Suck, det är inte kul att vara sjuk =(

Natti natti

Nu är det nog sovdags för mig tror jag, trött och inte kry. Sitter här och hostar...

Sov gott allesammans!

The contractor

Jag och mamma tittade på den idag. Jag får en känsla av att jag sett den innan, men eftersom den är från 2007 så vet jag inte om jag har det?

En bra film i vilket fall, jag tycker att ni ska se den om ni inte sett den. I alla fall om ni gillar samma filmer som mig. Haha.

2008
The Contractor
Miami Vice
Bandidas
The watcher
Ett perfekt offer
Deception The last time
DaVinci koden
Systrar i jeans
Hemma bäst
Brokeback Mountain
Snygg, sexig och singel
PS I love you
På smällen
Rallybrudar
In good company
Enough - en kvinnas hämd
Arn - riket vid vägens slut
Vantage Point
Mamma Mia
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Det blev en kladdkaka innan =)

Jag kan om jag bara vill. Kladdkaka är jag grym på. Ni skulle prova den!


Bild från google, för jag har ingen egen

Buda på en guldfisk

Det här är internt. Men den som vill får vara med.

Skicka ett bud vet ja. Hahaha....

Jag vet inte hur jag ska göra

Jag trivs ju inte nu. Men jag kan det jag gör.

Det är det som är lite otäckt, att inte veta om jag klarar det nya?

Men jag är ju envis, så kanske klarar jag det utmärkt.

Men tänk om det inte är något för mig?

Hur ska jag göra?

Varför kan inte någon berätta det för mig?

Varför

kan du inte bo närmare för

Så sugen på kladdkaka

Så jag ska nog kravla mig ur sängen och göra en sån tror jag.

Det har blivit en hel massa inlägg det sista

Men det är för att jag har så mycket jag vill berätta. Och det är faktiskt superroligt att sitta och läsa tillbaka i bloggen. Det mesta vet jag vad det handlar om, men ett par inlägg vet jag faktiskt inte vad det är jag syftar på. Det är lite störande att jag själv inte vet vad det är...

Maybe I will


Ta tillbaka livet

Det känns som att jag inte hunnit med livet det sista, det har bara snurrat på i full fart utan att jag hunnit med. Det SKA ändras. Jag ska ta tillbaka mitt liv. Strukturera upp det och prioritera. Det är dags att börja planera igen.

Jag märker det när jag sitter och tittar tillbaka i bloggen, på allt jag skrivit om det sista året. Att jag behöver planera för att må bra.

19e augusti 2008

Här är ett av inläggen från augusti, jag känner precis likadant fortfarande. Det ska man inte behöva... Jag ska ta tag i det nu!

JAG TROR

att det är dags att göra något nytt. Allt är för inrutat just nu, jag känner mig fast. Eller hur man nu ska uttrycka det. Så dags att släppa taget och gå vidare? Jag tror att det lutar väldigt mycket åt det hållet just nu. Lite sorgligt kanske men just nu känner jag mig så uttråkad? Det är egentligen inte rätt ord, men jag är grymt trött på det just nu. Så trött att det inte finns något roligt i det alls. Jag brukar ju alltid vara positiv men nu är jag inne i en svacka. Kanske kan morgondagens shopping hjälpa lite. I alla fall för stunden, men det är ju inte för stunden det behövs.

Det är kanske det som är fel, jag har varit förkyld och trött i åtta veckor och inte kunnat göra mycket alls. Kan det vara därför? Nej, jag tror nog inte på det men jag vill gärna hitta nån undanflyckt. Men, men att göra nya saker är alltid (nästan) kul så får väl satsa på det.

Back in time

Satt innan och tittade igenom bilder från året, tyvärr eftersom datorn kraschade i somras så har jag ju inte kvar bilderna från innan kraschen, men det har ändå hunnit bli en hel del bilder efter det. Här är några som jag fastnade för:


Smulan bara några dagar gammal


Janne stolt mamma


Smulan på språng


Jag blev riktigt sugen på jordgubbar och grädde när jag såg den här bilden


Var ju på Liseberg när Rainbow kraschade

GRATTIS BLOGGEN 1 ÅR!!!

Idag är det ett år sen jag började blogga, det är inte klokt vad fort tiden gått. Har suttit och läst igenom en hel del nu de sista veckorna. Under det här året har jag nog utvecklats en hel del som människa också. 2007 var ett riktigt dåligt år för mig och 2008 har i alla fall varit snäppet bättre, men jag hoppas att 2009 blir ett toppen år. Och det ska det bli, allt jag kan påverka, det ska jag se till att verkligen påverka också. 2009 ska bli mitt år!!!!



Under dagen ska jag nog hinna med lite återblickar under året som varit. Så håll koll!

Dags att säga go natt

Jag är tröööött.

Och ändå så sov jag till halv nio idag. Men jag är ju inte frisk heller, så det kan ju ha med det att göra. Det kanske är därför jag inte frusit något det sista heller, för att jag inte mått riktigt bra. Jag har bara inte haft tid att lyssna på vad kroppen säger till mig.

Men nu tog det ju stopp i alla fall...

Natti natti.


Lite fler återblickar

Sitter som sagt och läser gamla inlägg i min blogg och hittade en lista som passar in. Den är omgjord och uppdaterad, när jag skrev den var jag nog gladare och på bättre humör än vad jag är nu...

Tycker om:
1. Mina goa hästar
2. Mina underbara vänner
3. Att jag har truckkort nu!
4. Det är snart jul och då är det massa ledigt
5. Att jag äntligen tagit tag i en sak

Tycker inte om:
1. Folk som sviker
2. Skifta - vilken idiot kom på det???
3. Det här urtrista vädret... var är solen?
4. Att jag inte har ork att ta tag i saker
5. Att inte veta

Hur jag mår

Har nästan alltid med vädret att göra.

Nu pratar jag inte om att vara typ förkyld eller så, utan mer psykiskt. Jag mår alltid piss på hösten/vintern och på våren när alla bakslag (snödagar) kommer. Varför är det så?

Jag mådde prima när jag kom hem från Teneriffa, men det sabbades snabbt av diverse olika saker. Så jävla typiskt, för hade jag fått behålla den känslan ett tag så hade jag mått mycket bättre nu. Det hade inte hjälpt helt, men lite i varje fall.

Funderar på om jag ska ta en lång paus över jul och stänga av både dator och mobil? Klarar jag mig? Det är lite frågan.

Bloggen har verkligen blivit som en drog, det var länge sen jag missade att blogga en dag.


Just nu är jag lite nostalgisk och sitter och läser tillbaka på året som gått. Imorgon fyller bloggen 1 år, så då ska vi ta en titt tillbaka, tänkte jag.

Nu är det nog snart dags att sova, mår illa igen, så likabra att försöka sova bort det.

Natti natti, alla bloggläsare där ute!

Återblick i bloggen

14e mars:

You are a warrior. No obstacle can stop you from reaching your goal. You always keep yourself busy. This quality plus your responsibility will eventually bring you success. Your Love, You adore your partner as the number one priority. You value your love one more than yourself. Your love is the greatest of all and your have potential to get married young.

Det är lite otäckt att en hel del av det där stämmer...

Vart tog tiden vägen?

Sist jag tittade på klockan var den halv nio, nu är den halv tio!

Fast spela roll. Jag tror att jag ska sova snart. Har inget bättre för mig, eller kanske skulle kolla på en film? Hade varit mysigare med sällskap, men får se om jag hittar nån bra att titta på.

Photoshop

Jag älskar verkligen photoshop, det är jättekul när man lär sig.


Cool va? Just den här bilden var riktigt rolig att leka med, så den dyker nog upp i fler versioner skulle jag gissa!

Usch

Det är inte bra att få så här mycket tid över. Nu när jag är hemma från jobbet blir det många fler timmar som man har till att fundera. Jag vill inte fundera så mycket längre. Ingenting blir bättre av det. Truckkursen var underbar på det sättet, jag hade all uppmärksamhet på något annat. Jag tänkte inte. Det är så jag vill att det ska vara.

Men jag har börjat skriva dagbok, där skriver jag ner alla mina tankar som är för privata för bloggen, sånt som jag inte vill att alla ska veta. Jag tror att det är bra, det är en första bit på väg i alla fall.

Förresten, jag har sökt en hel massa jobb idag. Jag vill verkligen hitta något nytt nu! Håll tummarna för mig är ni gulliga!

Att känna någon

När man trodde att man kände någon?

Vad fel man kan ha!



Fast iofs, hur många känner mig? Egentligen? Det är nog väldigt få faktiskt!


What to say?

I'm hell of a good actress....

Believe it or not - I don't care...

Eller gör jag det?

Den som verkligen känner mig vet....

Men som sagt, det är få som gör det.

När man vet - men ändå inte???

Jag vet ju så mycket

och ändå

vet jag ingenting...

Det jag trodde att jag visste

visade sig vara sånt jag inte hade en aning om...

Men det jag inte visste

eller trodde att jag inte visste

visste jag visst en hel del om....


Krångliga inlägg??? Ja, det är sån jag är...


Utklassade....

Shit, vad utklassade de blev av Tyskland, INTE okej. Men Matilda Boson har i alla fall fått igång skyttet. Hon har ju haft stolpe ut hela turneringen innan. Men idag var Sverige DÅLIGA. Nästa match är på onsdag klockan 18, då spelar de mot Makedonien, hoppas på bättre spel då...

Katastrof inledning

Jag trodde det var kört efter svenskornas katastrofala inledning, men nu verkar de kommit igång. Men som det varit innan i turneringen så har de varit sämre i andra halvlek, hoppas inte att det är så idag, utan att de fortsätter i samma stil nu.

Åter till tv soffan.

Jag är trött på allt nu

Jag behöver ändring i tillvaron.

Snart!

Annars orkar jag inte mer...

Handboll på TV ikväll =)

Något bra med att vara sjuk i alla fall. Handboll ikväll

Sverige mot Tyskland, det lär bli en rysarmatch....

Inte missa!!!

Julklappar

Vet ni vad ni önskar er?

Jag har ingen aning om vad jag vill ha. Nu får jag försöka komma på något som jag ändå tänkt köpa typ.

Ett par saker vet jag i alla fall,
ett headset till mobilen
och en parfym

men sen står det still i huvudet.

Duktig =)

Jag har varit grymt duktig idag. Fått en del gjort som jag skjutit på ett tag. Inget jobbigt dock, det hade jag inte pallat.

Sitter här och mår illa nu, åt en clementin, för det skulle visst vara bra. Men än har det inte hjälpt i alla fall. Well, vi får väl se.

See yah!

Morning på er

Sitter här i sängen och mår fortfarande inte bra. Tror inte jag pallar att jobba idag. Suck, jag som aldrig brukar vara sjuk ju.

Men ingen mening med att gå till jobbet och sen må ännu sämre, bättre att vila upp sig i så fall.

Sitter och lyssnar

Igenom all musik jag har på datorn, har blivit lite raderat....

Har ju en massa som man inte ens vill lyssna på ju....

Så varför ha kvar det då????

Photoshop

Jag tänker roa mig lite till där =)

Får se om det blir några roliga bilder att visa?

Jag vet vem samtalet var från

Det från England.

Haha, man måste ju vara nyfiken!

Emilie

Underbara gumman!

Jag saknar dig!


BÄSTA VÄNNER!!!

Ny design

Jag håller på att göra om sidan lite, men det funkar bara lite. Behöver nog hjälp från ett proffs!

Johanna! När du ser det här så se till att vara inne på msn samtidigt som mig =)

Inlägg 800!!!

Måste ju få ett eget inlägg, haha, 800 inlägg på ett år, det är en del det. Får se om jag fortsätter i samma stil?

Resten av dagen ska jag ta det luuugnt

Mår inte bra. Fryser och har ont i halsen och är snuvig. Får se om det blir bättre tills imorgon?

Hoppas det.


Truckkort!!!

Nu har jag truckkort. Woohoo, så himla bra! Hade varit kul att ha för typ hjullastare också, men det får bli en annan gång.

Go morgon

Trött, trött, trött.

Sov lite dåligt, i alla fall de sista timmarna innan det var dags att gå upp.

Måste stänga av mobilen på natten, har haft den inställd på möte nu den sista tiden, MEN jag har börjat vakna även nu när den bara ger ifrån sig ett pip. Det förstör nattsömnen, så dags att börja använda riktig väckarklocka igen!

Nu ska jag ner och äta frukost, Lisa kommer snart hit och sen åker vi mot Skara igen. Hoppas att det inte är lika dimmigt idag som igår. Fast idag snöar det så vi får väl se.

Bye bye hörs senare!

Go natt

Jag borde sovit för länge sen. Ska ju upp tidigt imorgon!

Arbetar på en ny design

Den jag har nu är ju underbart fin, men jag tycker om förnyelser, så om det blir bra så blir det nog ny design igen. Vi får se.

Jag är ju pedant också, så det måste bli bra också.

Jag borde verkligen städa

Det är stökigt här, men jag skjuter på det hela tiden. Men snart måste jag ta tag i det. Har fortfarande inte packat upp väskan sen Teneriffa, så om någon har lust att åka iväg på solsemester så är jag på! Haha, behöver ju inte ens packa i så fall...

Sitter här och har ont i halsen och är snörvlig. Ja så klart att man ska bli sjuk nu. Men, kanske bättre nu än framåt jul? Jag som inte varit sjuk på evigheter, men det är väl allt stressande. Sluta pressa mig!

Du vet inte vad du missar

Förrens det är för sent!

Det är väl så det är?

Eller?

Go Sverige!!!

Wiihiii, de klarade Ryssland, lika, iofs, med tanke på hur bra de spelade bakåt och hur många chanser de missade så borde det varit utklassning a la herrlandslaget under deras glansdagar, men det kommer förhoppningsvis. Lite mer rutin och att våga, och få fart.

Jag älskar att titta på handboll!

Som sagt, Go Sverige!

Jullåtar

Det är visst dags för dem nu. Får se om jag får ihop en skiva till bilen?

Samtal från england

I natt ringde mobilen, hade den inställd på möte men vaknade ändå, kollade numret, för jag trodde det var väckarklockan, +44 och så mobilnumret. Kände inte för att prata mitt i natten, när jag ändå inte visste vem det var.

MEN jag är ju nyfiken, i alla fall ibland... Så jag drog iväg ett mess imorse.

Hemma från truckutbildningen =)

Terorin gick bra! Alla i vår grupp blev godkända =).

Men det var verkligen länge sen man gjorde ett prov...

Imorgon är det truckkörning som står på schemat och sen har vi truckkort! Woohoo.


God natt

Haha, det ser helt galet ut här. Ni skulle se!

Jag ska sova nu i alla fall. Det blir inga sovmornar den här helgen, =(

Hörs väl imorgonkväll

Puss puss

Imorgon är det

Truckutbildning!!!

Så jag borde ta och sova.

Ska fixa fram vägbeskrivningen också


Det var katter som drar kärleksgudinnans vagn



Bara så ni vet...

Inte ge upp

Jag fortsätter, så kanske jag når mitt mål?

Det är klart jag gör, det tar bara lite längre tid än jag räknat med.


Göteborg nästa fredag???

Ska jag?

eller

Ska jag inte?



Ska fundera på det i alla fall.


För något som liknar det här, kan man väl säga....

Haha

Min hotmail är numer rosa! haha


Idag var det precis som att Rix fm spelade sin musik för mig...

Alla låtarna som spelades passade så väl in i hur jag känner mig just nu. Till och med en av mina älsklingslåtar som jag aldrig hört på radio innan, spelades!

Snacka om sjukt. Eller hur?

Jag orkar inte mer snart

Allt känns så trist och tråkigt.

Jag vill inte mer!

Det kanske är dags att ge upp?


Haha vad lite bilder på facebook kan göra

23 nya mail, nu när jag kom hem. Inte dåligt det. Iofs var inte alla från facebook, men de allra flesta var faktist det.


Imorse när jag vakna var det 3 meddelanden på displayen =)

Feeling populär idag, haha.

Sova nu kanske?

Det skulle inte vara fel.

Men har några saker att göra innan det är dags att sussa.

Hungrig

Och sugen på choklad är jag också.

Men jag orkar inte ta tag i det....

Laddar upp bilderna från julbordet på facebook

Och det lär väl ta ett litet tag skulle jag tro.

Ska läsa lite på olika forum under tiden. =)

Sen blir det Irland i mars

Datum har vi inte bestämt än, men det är väl snart dags att börja planera! Eller vad säger du Lisa?


Lisa och jag framför "Twelve Bens"


Sälen 2009, here we come

Jag är övertalad.

Det blir sälen vecka fem i vinter igen.

Vi hade ju riktigt kul förra gången, (håller på att skriva förra året - men det var ju faktiskt i år...) vet inte om det är samma gäng?

Men huvudsaken är att Emilie ska med, bästa gumman. Shoppa snart då?!


Får nog sola lite innan vi åker till sälen den här gången... så där blek vill jag inte vara

Mjölksyra???

Eller kanske det är så att jag håller på att bli sjuk?

Jag har ju varit lite seg och off, hela veckan. Jag som annars brukar frysa konstant har knappt frusit alls. Men just nu fryser jag bara för den sakens skull. Inte bli sjuk nu till helgen. Jag ska ju ta truckkort. Wiiihii!!!

Julklappsinköp är det snart dags för?

Frågan är vad man ska köpa?

Jag har ju inte ens en aning om vad jag själv vill ha? Förr var det ju jätteroligt att skriva önskelistor, men jag tycker inte det längre.

Sen funkar inte mitt minne som det ska heller för den delen.

Ingen hör?

Eller är det bara så att folk inte lyssnar?

Ojoj

Det är inte klokt vad tiden går fort. Det är snart jul ju. Typ två veckor kvar, kanske dags att köpa julklappar nu då. Snart ett år sen jag började med min blogg. Satt och lästa lite gamla inlägg häromdagen, kul faktiskt. Himla synd att jag inte började för många år sen. Det hade varit kul att följa faktiskt. Men, men, jag har ju bloggen mycket som en dagbok, men skriver ju inte allt om tankar och känslor, för jag är inte en sån person.


En bild från julafton, tror det var -06?

Hinner inte med mitt liv

Det känns som livet bara rinner iväg, utan att man egentligen uträttar något. Varför känns det så? Är det kanska dags att omprioritera lite i livet? Tänka till lite?

Jag tror faktiskt att jag ska göra så. Det finns så mycket jag vill och kan göra. Det är dags att göra det nu!!!!




Jag på Teneriffa =)

Varför bry sig?

Ingen annan gör ju det.

Så egentligen, varför ska jag göra det?

Tänkvärda ord...


Nu är det go natt

Jag är riktigt trött.

En lugn helg hade inte varit fel, men vi ska ju på truckutbildningen. Annars hade jag behövt sova. Men, men, det kan jag väl göra när jag blir gammal.

Idag har de varit grymt jobbiga mina kära arbetskollegor...

Jaja, sovdags var det!

Puss

Jag är grymt nöjd med mig själv just nu

Jag gör en av de där sakerna som jag sa att jag skulle ta tag i!

Äntligen!

Det känns så grymt bra också. Woohoo!!!

Nu så

Just nu tar jag tag i en av alla saker som jag tänkt göra. Och vet ni? Det känns riktigt bra!

Hoppas bara att det blir som jag vill också. Men det får väl framtiden utvisa antar jag.

Lägger med en bild, för det har varit så trist här utan bilder tycker jag....



Shit va stor den blev haha


Go natt

Imorgon är en ny dag och då ska jag se till att få lite saker gjorda.

Men nu är det dags att sova!

Trött, seg och inte alls i form

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Var inte alls pigg idag på jobbet, det blev i alla fall lite bättre allt eftersom men huvudvärken ligger och lurar. Trött var jag också. Så jag som nästan aldrig är sjuk ska väl lyckas bli det nu istället.

NEJ

Jag SKA börja säga NEJ!

Jag har så grymt svårt för att säga nej. Jag vet inte varför, men jag SKA börja säga NEJ nu.


OM

Varför finns om?

Om inte om hade funnits, hade mitt liv varit mycket enklare. Men där är det, det där om.

Det där om är inget bra.

Jag vet att det är dumt att tänka, att om inte om hade funnits så hade nog mitt liv varit annorlunda. Tror jag?

Haha. L

Rolig historia så här på kvällen =)

Fick den här på msn innan. Delar med mig! Haha.

Magistern till klassen:

- I morgon är det årets viktigaste prov och jag accepterar inga ursäkter för att inte vara med! Möjligen en kärnkraftsolycka, svår personlig skada eller nära anhörigs bortgång!

Hela klassen nickar instämmande, utom klassens lustigkurre som frågar:

- Men om jag skulle komma i morron fullständigt utmattad p.g.a. intensiv sexuell aktivitet då?

Magistern ler sitt vänligaste leende och svarar:

- Då antar jag att du får skriva med andra handen...


Fasen också

Det blev bara oavgjort. 21-21, inte bra alls. De ledde ju för sjutton med 6 mål, och i slutet hade de så mååånga chanser. Damn it. Aja, på torsdag är nästa match. Den ska jag inte missa, sen är det en match på lördag, jag hoppas jag hinner se den, beror på hur lång tid truckutbildningen tar.

Men som sagt, på torsdag är nästa match!

Sportexpressen!!!

Vilken tur att jag tittade i sportdelen till expressen, annars hade jag missat att det är handboll på tv. Sverige leder mot vitryssland, Madde Grundström tog precis en straff! 4-1 till Sverige står det.

Nu ska jag ägna mig helt åt tvn ett tag =)

Ja ser det snöar, ja ser det snöar

Men inte är det roligt...

Det snöade en hel del när jag åkte hem. Trist, jag hade hoppats att det milda vädret skulle hålla sig ett tag i alla fall. Regnet har öst ner hela dagen också. Suck, varför?

Colin Farell är ögongodis

MEN han ska inte ha långt hår ju. Tittade ju på Miami Vice igår, det är min typ av film. Snabba bilar, och action. =)

2008
Miami Vice
Bandidas
The watcher
Ett perfekt offer
Deception The last time
DaVinci koden
Systrar i jeans
Hemma bäst
Brokeback Mountain
Snygg, sexig och singel
PS I love you
På smällen
Rallybrudar
In good company
Enough - en kvinnas hämd
Arn - riket vid vägens slut
Vantage Point
Mamma Mia
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren


Sååå tröött

Är jag nu. Har slumrat i sängen ett tag, hoppades att huvudvärken som var på G skulle försvinna, men inte då. Den är kvar =(

Men ska väl försöka sova snart, det saknas ganska många timmar efter helgen.

Hej i höstmörkret typ

Ja, det är verkligen mörkt ute nu. Nästan hela tiden också. Men, men, det vänder ju snart.

Idag är jag så grymt trött att jag inte vet vad. Vet ju varför iofs, men jag skulle gärna sova nu...

Ska skriva mer om filmen sen, eller i alla fall lägga in den på listan.

RSS 2.0