God förmiddag

Solen skiner ute så det är jättesynd att sitta inne.
Soluppgång på Teneriffa =)

Fredag igen

Japp, nu vart det fredag igen. Har hunnit med en hel del den här veckan =)

Nu när jag inte jobbar får hästarna mycket mer tid igen, känns så bra att hinna med dem ordentligt. Ska göra lite planer för Lilleman också. Så hans utbildning kommer igång, då blir det ännu mindre tid över till annat.

Solen försöker ta sig igenom molnen just nu, härligt. Jag hejjar på solen, att vintern ska försvinna snart och våren ta över.

Strax dags för sängen

Fattar inte varför jag är så trött hela tiden?

Vädret kanske? Det är dags för våren att leta sig häråt, börjar bli less på vintern nu. Som jag iofs säger dagligen tror jag.

Nä, natti natt!

Mailbombad av facebook

Jag ska aldrig mer föreslå vänner till andra säger jag...

Urtrist väder

Det regnar och är mulet. Blir nog ingen ridning idag trots allt.

Ska kolla arbersförmedlingens hemsida så länge. Kanske finns det några roliga jobb att söka?

Ni nya läsare

Hur hittade ni hit? Alltid roligt att veta =)

Vaddå vår??? Nu snöar det igen...

Och det är inga små flingor heller, det är enorma flingor. Jag som var så glad att våren nog var på väg. Där fick jag för det. Men, men någon gång måste den ju bara komma. Eller hur? Det kan ju inte vara vinter jämt? I så fall tänker jag flytta från Sverige.

God morgon förresten!
Idag blir det nog mest hålla sig inne, hade tänkt åka en sväng till stan men skippar det. Blir väl en ridtur på Cirren också, se till att han är igång tills det blir ridbart på banan så att han kan vara i topptrim till våren.

Ska nog slänga i en maskin tvätt nu och sen fixa en sak som jag fick i uppdrag att göra. Tror inte att det tar alltför lång tid. Någon timme max skulle jag gissa =)

Dags att sova

Japp, nu är det sovdags. Ska upp tidigt imorgon och släppa hästarna. Funderar på om jag ska vara duktig och inte gå och lägga mig igen när de är utsläppta? Man ska ju sova åtta timmar per natt och lägger jag mig nu så blir det ju åtta timmar. Hmm, vi får se vad jag känner för imorgon, men tror att jag ska vara duktig. Ställer klockan för säkerhets skull i alla fall.

Go natt alla läsare, sov gott!

Nyduschad

Nu är jag inne igen efter ridturen, grusvägen är perfekt när det töar och är lite mjukt i marken =)

Har duschat och ska snart gå ner och fixa något att äta och sen titta på Knight Rider som går på TV idag, fråga inte vilken kanal men skulle gissa kanal5.


Stallet igen

Nu ska jag ge mig ut i stallet igen. Hörs kanske senare!

Det gick ju ganska fort faktiskt

Har fixat all disk och städat upp lite. Gick ju riktigt fort. Ska fortsätta att städa lite här uppe och sen tänkte jag rida Cirren när mamma kommit hem. Blir krångligt nu när Loppan inte är okej och går i egen hage för det blir lite svårt att lämna Lilleman ensam, suck, massa extra krångel. Sen blir det ju bra mycket kallare att rida på kvällen också, men nu är det ju plusgrader så idag ska det väl vara ganska okej. Hoppas att det inte blir för mycket klampar bara.


Jag längtar så himla mycket till våren nu


Städa lite??

Jag ska gå ner och städa upp lite i köket och fixa med disken. Jätteroligt va?


Tur att det inte ser ut så här i alla fall =)

Och om jag inte vill titta på SVT då

Nu ska visst SVT lanseras på webben och då blir plötsligt alla datorer med internetuppkoppling tv-mottagare och folk ska betala tv-avgift. Men om man inte vill titta på SVT då? Jag klarar mig utan de kanalerna, eller så kan väl de göra som alla andra kanaler och ha reklam, vem bryr sig?

Läs mer här om ni vill.

Borde ge mig ut nu

Har en massa saker jag borde göra. Börjar med stallet och får se hur mycket till jag hinner med idag?


Victoria och Daniel är förlovade

Jag vet, gårdagens nyheter, men bloggen funkade faktiskt inte som den skulle igår.

Har kollar lite på alla filmer från igår. Måste säga att drottningen är riktigt stel och lam när hon pratar om Daniel, sitter och läser innantill. Tycker att hon kanske kunde talat ur hjärtat???

Läser vidare på aftonbladet

Om tjejen som helt plötsligt hade 10miljarder på sitt konto. Tänk om man hade så mycket pengar? Jag skulle enkelt ut och resa och se världen till att börja med. Shoppa järnet!!! Köpa en fin gård och så klart investera pengarna.

Fatta att det är sjukt mycket pengar ju.

Aftonbladet igår

Kolla här på Aftonbladet

Tur att den inte var på samma ställe som oss. Jag hade inte vågat ge mig ut alls i sånt fall.


Go natt

Bloggen krånglar järnet.

Säkert bara för att jag hade tid och lite motivation att skriva innan. Nu är jag trött och ska lägga mig och sova.

Hörs imorgon!


Lite off

Sitter vid gamla datorn och klurar på hemsidan. Mycket som ska fixas.

Just nu tittar jag igenom alla bilder för att hitta några bra på Smulan att ha till hennes sida. Har nog att göra ett tag till. Men hinner väl med något inlägg då och då kanske.

God morgon

Somnade ganska tidigt igår. Var så trött.

Idag skiner solen ute, funderar på om jag kan ställa Lilleman inne i stallet när jag rider Cirren? Annars får jag väl rida i eftermiddag. Det funkar ju det med. Men det är ju mysigare att rida i solen och inte lika kallt. Får se hur jag gör.

Får väl prata lite med Loppan också, så han inte känner sig alltför ensam i sin lilla hage. Tyckte att han gick lite mjukare imorse i alla fall.

Sen får jag nog sätta mig vid den andra datorn och ta tag i hemsidan, har lovat mamma det.

Lite planer för dagen i alla fall.

Dagen så här långt

Är sååå trött nu. Snart fodra hästarna och sen ska jag fodra.

Fixat hela stallet idag, i styrfart, så det tog en stund. Spånade ett par boxar också, så det tog ju lite extra tid där. Sen tog jag in Loppan en sväng och borstade lite på honom. Han har fått en smäll eller något när han och Lilleman bråkat så han går i egen hage nu. Han är i alla fall öm på ena sidan, hoppas det går över på ett par dagar. Annars får han träffa farbror doktorn.

Har inte gjort mycket mer idag, tittat lite på tv och gjort varma mackor. Och nu sitter jag här framför datorn som vanligt. Men jag funderar på att börja läsa en bok istället för att sitta här och fördriva tiden. Men det får bli imorgon i så fall, för jag är så himla trött nu. Snart fodring sen sova gott.

Hinner inte med

Bloggen får stå tillbaka lite. Måste nog planera min tid lite bättre tror jag.

Ska ge mig ut i stallet strax, så återkommer senare.

Go morgon

Redan vaken =)

Ska ut i stallet och fixa och sen iväg. Men först ska jag äta frukost. Åter söndag kväll eller måndag morgon!

Sova snart kanske

Så man orkar upp imorgon???


Miffins gillar min säng...


Arosfortet fortsättning...

Hann ju inte lägga in så många bilder innan så nu fortsätter vi =)


Lisa blev röd om sina händer i den ena cellen, vi fick klättra på väggarna haha


Två apor =)


Woohoo

Så nu var det inte mycket fler bilder från fortet. Det var grymt kul och något vi måste göra om, fast lite fler folk så man får tävla ännu lite till. Och då ska jag vara frisk också. Var helt slut efter en timme.

Lite bilder från arosfortet

Jag lovade ju att blogga ikapp lite så jag börjar med lite bilder från Arosfortet när jag, Linnea, Lisa, Johanna och Rebecka var där förra lördagen och lekta som små barn =)


Labyrint


Johanna försöker flytta pingisbollar...


Efter att äntligen ha klarat en av cellerna...

Får bli fler bilder senare. Nu blir det tv-soffan

Kallt kallt kallt

Det är kallt ute...

Jag hann rida båda hästarna, blev iofs lite sent med allt annat så de stackars hästarna höll på att svälta ihjäl (sa de i alla fall...). Nu sitter jag inne i värmen och är godissugen. Funderar på var jag kan ha mina skridskor? För vi ska visst ut och offra benen i helgen =). Jag är lika kass på skridskor som på skidor, eller snäppet värre. Tror att mina fotleder ska brytas eller nåt. Får se om jag hittar skridskorna, och vad mina misshandlade knän säger om att åka skridskor?

Ska snart gå ner och sätta mig i soffan och se om det är något bra på tv (troligen inte...) så det får väl bli en film eller nåt?

Choklad, choklad, choklad... Jag vill ha choklad haha.

Solen skiner

Och jag sitter inne? Det är ju inte rätt. Men jag har ätit lite mat och ska snart ge mig ut igen. Det faller visst lite snö från himlen ser jag. Men det spelar inte så stor roll när solen är uppe. Loppan eller Cirren först? Borde vara Loppans tur idag.

Längtar sjukt mycket till våren nu. Börjar verkligen tröttna på all snö och minusgrader. Men som sagt, det måste ju vända snart???

Go morgon

Solen skiner ute!!!

Helt underbart!!!

Borde inte sitta här när det är så fint väder ute, men jag har ett par saker jag måste göra innan jag går ut i solen.

Trött som bara den

Får bli lite bättre uppdaterat här imorgon istället. För nu orkar jag inte. Tänkte ta och sova istället. Australia var grymt bra!!!

Go natt!

Lite tänkvärt kanske???

HUR SKA MAN PRIORITERA?
Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!
Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).
Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.

Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.


När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar.
Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt!

T.ex. duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det , du kommer att behöva det.

Hej hej

Lite svårt att skriva go morgon nu kanske.

Sitter i soffan och funderar på om jag ska ge mig ut i stallet nu, tror att det blir så. Ut och fixa allt i stallet och sen rida Loppan och Cirren, om man inte fryser ihjäl. Det är kallt ute. Snöat har det också gjort.

Ikväll ska jag försöka blogga ikapp lite. Men nu borde jag gå ut och göra klart allt som ska göras.

GRATTIS EMILIE

Emilie klarade sin uppskrivning till BE-körkortet idag!!!

Bra gjort gumman, jag är stolt!!!



Länk också kanske???


Hinner inte med

Jag har massa annat för mig. Så hinner inte med att blogga så mycket just nu. Lovar att försöka blogga ikapp vad som hänt imorgon. Om jag hinner.

Idag har varit lugn slappardag, sovmorgon, promenad och sen tittat på film. Hem och fixa stallet och sen läsa ikapp mail och lite på CIF. Nu sitter jag och pratar med lite folk på msn.

Imorgon ska jag se Australia med mamma och lillasyster. Hoppas att den är bra!

Tisdag

Kom inte på någon bra rubrik...

Hostar fortfarande en massa =( Ute är det svinkallt, har varit ute i stallet och fixat lite men har en hel del kvar. Smulan är id-kollad och chippad nu. Det var inte alls roligt tyckte hon. Sitter och väntar på att klockan ska bli 12 så jag kan ringa ett samtal, grymt irriterande när det är speciella tider man ska ringa.

Ikväll blir det film och mys i alla fall =)

Frusen och sjuk =(

Snörvlar och hostar. Visst är det roligt att vara sjuk???

Hade tänkt skriva om helgen men jag orkar inte. Men vill i alla fall passa på att tacka alla för en rolig lördag. =)

Igår gick jag en sväng på A6 med Lisa och hittade ett par jeans på MQ, tack Lisa för att du hämtar andra storlekar när saker inte passar!!!

På kvällen blev det film, pizza och sen en film till. Mys!!!

Grymt gjort

Hittade den här tråden på ett av forumen där jag brukar läsa. Tycker det var grymt coolt gjort av tjejen!!!

Läs här

I'm alive

Har inte hunnit med bloggen i helgen. Har haft annat för mig. Får uppdatera lite här sen ikväll om jag orkar. Och lägga in lite bilder från i lördags. Ska snart gå ut till stallet och göra iordning allt där. Funderar på om jag orkar rida någon häst idag eller om jag ska ta det lite lugnt så jag blir frisk. Hostar och är täppt i näsan =(

God Morgon på Alla Hjärtans Dag

Jag la mig ju tiiiidigt igår så idag är jag uppe lika tidigt. Sov lite sådär, vaknade mitt i natten och var jättetörstig, sen har jag drömt så konstigt också. Snuvig och lite, lite ont i halsen men än tror jag att jag sluppit febern i alla fall. Jag ska plocka iordning lite grann, för idag på fm kommer Johanna hit. Vi ska som sagt iväg till Arosfortet och leka med Lisa och Linnea och en till tjej. Och det påminner mig om att jag måste ladda batteriet till kameran, tack!

Ska nog äta lite frukost tror jag, sitter här och fryser, så det får bli te idag.

Sova snart kanske

Tänkte sova tidigt idag. Hoppas att sömn fungerar som attack på viruset!!!

Natti natt!

Suck

Jag sitter i soffan med laptopen i knäet och känner mig helt slut. Och då har jag inte gjort mer än nödvändigt idag. Imorgon ska jag leka med tjejerna på Arosfortet i Huskvarna. Sen ska vi hitta på något efter det också. Jag kommer vara helt slut... Men, får knapra några till alvedon och äta nyttig mat. Hoppas att knäet tycker att det är en bra ide också. Det blir platta skor i alla fall, klackarna förra helgen var ju inte uppskattade.

Haha, hela jag är ju skadad ju. Får ta och rehaba lite tror jag.


Haha, inte samma rehab som jag tänkte kanske...

Dumma vintervirus

Jag är less på att vara sjuk. Någon som vet en dunderkur så man slipper bli sjuk mer?

Fredagen den 13e

God morgon alla!

Fast god vet jag inte. Har fortfarande ont i halsen. Tog en alvedon till frukost och sov sen en stund till. Men den hjälpte lite i  alla fall. Fredag den 13e som sagt, jag har respekt för det datumet. Och jag har mina orsaker.

Måste städa klart det sista idag, för imorgon kommer Johanna hit. Hoppas halsen är bra då. Får nog bli en luuuugn dag när jag bara gör det nödvändigaste. Hade tänkt hinna rida, men det får vara tills imorgon. Känner mig i alla fall inte jättedålig. Hoppas det går över fort den här gången.

Ont i halsen =(

Det är nog därför jag fryser så, för jag inte är helt kry. Jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Det räcker för det här året ju. Ska i alla fall leta fram ett extra täcke. Och värma min vetekudde. Göra en varm kopp te och nåt att äta också tror jag.

Stora bröst VS små bröst

Storbröstade kvinnor:

* Kan få tag på en taxi även under rusningstrafik.
* Har ett fräckt ställe att lägga växelpengarna på.
* Har alltid varit medelpunkten inom konsten.
* Har gjort joggning till en åskådarsport.
* Kan hålla veckotidningen torr när hon ligger i badkaret.
* Har större förhandlingsförmåga (med män kortare än dem själva).
* Hittar ofta överblivna popcorn efter bion.
* Kan alltid bära lite extra.
* Flyter alltid bättre.
* Vet var man ska leta efter förlorade örhängen.
* Saknar sällan en danspartner till en tryckare.
* Har ett ställe att sätta glaset när de sitter i en vilstol utan armstöd.

Småbröstade kvinnor:


* Orsakar inte en trafikolycka varje gång hon böjer sig ner på gatan.
* Ser alltid yngre ut.
* Upptäcker att spilld mat hamnar på servetten i knät.
* Kan alltid se sina tår och skor.
* Kan sova på mage.
* Har inga problem att glida in bakom ratten i en liten bil.
* Vet att folk kan läsa hela texten på deras t-shirt.
* Vet att mer än en handfull är bortkastat.
* Kan komma sent till teatern utan att störa en hel rad.
* Kan gå på aerobics utan att riskera att knocka sig själva medvetslösa.

Burr

Det är kallt ute.

Jag har i alla fall varit ute en sväng med Cirren i skogen. Han var som ett ånglok. Vi skrämde en älg på flyckt också. Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska göra en kladdkaka? Men det får nog vänta till helgen tror jag. Har i alla fall varit duktig och ätit mat idag. Sen börjar jag få ont i halsen =(. Inte bli sjuk igen.

På lördag kommer Johanna hit. Ska nog lyckas underhålla dig bruden =)

Inne en sväng

Har varit ute i stallet några timmar, jag är nog ganska lättpåverkad, har jag väl börjat med något fortsätter jag gärna. Så nu blev det lite städat i stallet också. Borde hoppa i ridkläderna och gå ut igen och se till att pojkarna får röra på sig, och det påminner mig om att jag inte hunnit uppdatera den andra bloggen sen sist jag red. Illa...

Har säkert en massa annat jag borde göra också?

Hårda bud

Kollad ju på film igårkväll också.

Den var så grymt dålig, jag ska inte köpa fler filmer tror jag...

Dåligt uppdaterat här

Som jag vet och som Emilie påpekade...

Igår roade jag mig med att städa hela dagen, sen gjorde jag stallet rekordfort tror jag, duschade och klädde på mig. Linnea hämtade upp mig och sen var det bowling ett par timmar! Vårat lag vann!!!! Woohoo, tävlingsmänniska as I am. Det var jag, Lisa, Conny och Kim mot Linnea, Anna, Jonas och Jakob. Sen blev det mat på McDonalds, först skulle vi visst till Jordbron men sen var det visst A6 som var destinationen... Beslutångest grabbs???

Några bilder också =)


Jakob och Kim


Linnea =)


Conny, Kim och Jonas


Linnea and the camera


Linnea satte fast ett klot i rännan haha


Åh, vilka fiiiiiina skor....


Linnea och Anna


Våran resultat tavla


Det blev ölbowling för vissa...


Conny, Linnea, Anna och Lisa


Jonas och Jakob tröttnade på bowlingen och roade sig på annat håll


Våra klot


Slagsmål om kloten


Sen fick alla sin efterlängtade mat...


Polisen var också hungrig

Go morgon

Sitter och funderar på de där sandalerna! Jag vill ha dem ju.

Aja, idag ska jag städa, städa och sen städa lite till. Så jag borde verkligen inte sitta här. Ikväll blir det bowling, kameran ska med =).


Haha, sådär känner jag mig... bild från google

Vill ha

Kolla va fina. Jag vill ha!!!


Jo jag lever

Men har inte hunnit skriva något idag.

Igår blev det film och mys på kvällen och idag har jag först roat (inom situationstecken...) med att städa och röja bland alla papper och saker här hemma. Som tur var räddade Linnea min dag, för hon var rastlös, så vi var på A6 och shoppade lite =). Sen blev det fika på Ikea, lite för mycket... En sväng förbi MediaMarkt (tredje Gilmore Girls boxen fick följa med hem).

Sen har jag fortsatt att städa hela kvällen och det går nog framåt, tror jag. Ser värre ut nu än när jag började, men imorgon ska det väl vara fint hoppas jag. Sängen är full med saker just nu, får lägga det i soffan eller något.

Får se om jag är lika off i bloggandet imorgon också? Ska fixa klart här hemma och på kvällen ska vi och bowla! Ska bli kul, var väl typ ett år sen sist. Kommer ha träningsvärk på torsdag, haha.

Åter till min älskade (not) städning.

Dags att gå ut

Ska ut och ge hästarna lunch och sen fixa allt i stallet och se till att rida Loppan och Cirren.

Men först ska jag nog sätta igång en maskin tvätt.

Sen ska jag städa hela kvällen. Kanske. Eller nej, jag ska städa. Måste ta tag i det nu!


Kolla fin!!!

Planering

Massa saker att göra och massa tid till det. Men blir sakerna gjorda då?

Imorgon ska jag inte sova så länge. Måste börja komma upp på morgonen igen.

Lisa och jag ska på floating någon dag också, en halvtimme är tydligen som en veckas sömn... Då borde jag ju hinna en hel massa om jag inte behöver sova på en vecka, haha.



Läs mer här om floating.

Måndag igen

Än har jag inte tappat koll på vilka dagar det är. Men snart gör jag väl det? Klockan är för mycket för att sitta här egentligen, men jag har pratat med Emilie och ätit frukost... Läser ifatt lite på olika sidor också, och snart ska jag ge mig ut i stallet och rida ett par hästar och fixa iordning allt där.

Sen ska jag nog roa mig med att städa. Kul va? Men måste verkligen få väck en massa som inte är det minsta kul att spara. Har x antal pärmar från gymnasiet som jag aldrig kommer att ens titta i igen liksom. Då kan jag lika väl slänga skiten ju.


Sova snart kanske?

Är grymt trött nu. Det blev lite för få timmars sömn inatt. Det känns...

Har laddat in bilderna från igår, får se om jag lägger upp några här sen, en del ska raderas för alltid i alla fall, haha.

Får bli en sälenbild så länge =)


Hemma igen

Vi hade jättetrevligt igår =) Det blev sent, (eller tidigt) hur man nu vill se det? Tror att vi la oss typ halv fyra. Träffade en massa gamla skolkamrater också, kul! Vi dansade en massa, och det känns i mitt knä idag =( Det blev pizza på vägen hem och sen en film i soffan, som ingen orkade titta på...

Inte lika trevligt är det att det kommit en massa snö inatt, röjning imorse, jag och Lisa sov vidare... Men nu kanske det är lite bättre underlag att rida. Hemma hos Lisa hade det kommit över en dm, bilen var väl gömd under all snö. Passade på att kika på alla hästarna också.

Massa planer för nästa vecka nu också. Ska bli kul!

Ska ladda in alla bilderna sen så får vi se om det kommer upp några här.

Nu ska jag äta något och sen ut till hästarna. Hörs sen =)

Det blev en Loppa istället

Han var närmast grinden så jag tog honom istället. Hinner inte med Cirren idag också, så han får gå imorgon istället. Sen vågar jag inte mer med knäet heller, det är inte hundra bra. Men det är ju inte svullet, eller nåt. Gör bara ont i vissa lägen. Men, men det går väl över det också.

Nu ska jag ta en dusch och fixa iordning mig och sen åka till Lisas jobb. Stackarn jobbar till halv sju. Kameran får följa med idag tror jag.


Puss puss <3

Inne en sväng

För att byta till ridbyxor egentligen, men passade på att äta lite också, men nu borde jag bege mig ut igen. Loppan eller Cirren först? Tror jag börjar med Cirren, han är alltid rolig att ha att göra med. Borde sätta lite fart faktiskt. Ska ju hinna duscha och så sen med. Har i alla fall fixat alla mail som väntat på svar nu. Men har säkert missat något, skulle inte förvåna mig.

Ridbyxor var det...


Morning morning

Varit vaken ett tag redan. Hunnit äta frukost och kolla runt lite på nätet. Vädret är TRIST, det är dimmigt och snö på marken, men det töar sakta bort. Hoppas att allt försvinner den här gången så att det inte blir is överallt igen.
 
Borde inte sitta här utan ta tag i dagen och få allt gjort.

Ska skutta över till den andra datorn och svara på några mail och  sen bege mig ut i stallet.


Emilie och jag på väg till Sälen - stulit fotot från Linnea

Meryl Streep

Är grym i Djävulen bär Prada, jag såg den på bio för x antal år sedan. Den var lika bra idag som då. Men tänk om det var så enkelt att få jobb... Haha

Nu ska jag sova, trött och upp tidigt imorgon tror jag. Sen hade jag tänkt hinna med motion av ett par hästar imorgon innan jag ska till Lisa och sen åker vi vidare mot Tranås.

Nä, sova var det! Natti natt... hörs imorgon


Hmm

Jag har börjat skriva x antal gånger men raderar allt igen. Vet inte vad jag ska skriva...

Får återkomma när jag har något nyttigt att säga.

Tills dess tycker jag att ni kan kika in på Emilies blogg, hon har också lagt upp några bilder från sälen nu.

EMILIE


Snö, snö och så lite till snö

Det snöade idag när jag vaknade. Men bara lite, lite grann. Nu är det istället massa dimma. Ruggigt väder, kallt men ändå inte. Jag borde egentligen gå ut till stallet och göra klart allt där. Hästarna vill ju in om några timmar. Sen ska jag svara på mailet från Finland. Slå lite liv i engelskan igen. Lika bra att fixa det andra mailet när jag ändå håller på i så fall. Jag gjorde min lista igår =), 25 punkter... Det kommer ta ett tag att göra allt. Får nog göra en prioriteringsordning tror jag.

Idag ska jag ta det lugnt, titta på film och sen inte så mycket mer. Försöka undvika att hjälpa till att koppla in nya dvdn... Sen borde jag verkligen städa. Jag hann ju med mer saker när jag jobbade och hade fullt upp med annat ju. Prioritera tiden... Jag ska, jag vill, jag kan!

Något att äta nu kanske?


Bio

Har varit på Walkyria nu på kvällen, handlade om Hitler och andra världskriget. Funkade för att vara en film om krig i alla fall, men den var inte den bästa film jag sett kanske.

Nu ska jag alldeles strax sova och imorgon blir det nog en lugn dag, men kom på att jag nog ska in en sväng till stan och träffa mamma en sväng.

Nä, natti natt nu!

Åhh, vad jag längtar till våren

Jag är så less på det här vädret nu. Ibland funderar jag allvarligt varför man bor kvar i Sverige? Men det finns bra många saker som håller en kvar här, men snart är frågan om det räcker? Vädret de sista åren har ju varit långt ner under godkänd nivån och vädret påverkar ju humöret, eller hur? Snart kommer Sverige vara deprimerat året om...

Vinterdepression...
Höstdepression...
Vårdepression...
Sommardepression...

Fast jag borde inte klaga egentligen, för jag är rätt nöjd med livet just nu. Det är egentligen bara ridunderlaget som fattas så vore allt perfekt ju! Hitta något roligt att plugga också, för nu har jag lite för mycket tid som jag inte gör något med... Jag trivs ju bäst när det är fullspäckat schema och sjukt högt arbetstempo. Just nu så bara är jag, men det funkar faktiskt det också. Gäller bara att ta tillvara på tiden nu också! Ska nog skriva en lista =), jag gillar listor!!! Vad än folk säger, planera is the shit. Jag har provat att leva oplanerat ett tag men det passar inte mig. Jag älskar att planera. Det är mig.

Så listor igen =)

Hmm

Go morgon kan jag ju inte skriva klockan elva på förmiddagen. Men jag har faktiskt varit vaken ett tag.

Jag undrar vem som uppfann snoozningen? Ingen bra uppfinning alls... Den används på felaktigt sätt, haha. Skitenkelt att bara trycka snooze så "sover" man tio minuter till. Jag kan snooza på alldeles för länge. Dags att sluta med det kanske?

Snöar fortfarande ute också. Nä, kolla lite till saker här och sen ge mig ut i kylan.


Snön kan väl höra till "norra" Sverige...

Det är sovdags nu

Är trött som bara den. Så sängen it is =)

Hörs imorgon!


Haha gnäll

Jag borde nog skaffa en gnäll kategori haha.

Fast jag har varit ganska ognällig ett tag nu, bara lite klagande på vädret ju. Och med tanke på hur vädret är så är det berättigat ju.

Men snart måste det ju vara vår ju? Det är i alla fall ljusare på eftermiddagarna nu. Så det går åt rätt håll i varje fall.

Och nu snöar det ute

Jag som vill ha vår.

Kan inte kylan dra någon annanstans istället?

Solen, kom!


Om vi ber ihop Emilie? Tror du att det funkar då?


Jordgubbar och sommar... Ja tack punkt com

Ny design

Eller design och design... Men ny header i alla fall. Vad tycks?

Sälen 2009

Lika bra att skriva om Sälen innan jag glömmer =)


Innan avfärd

Jag träffade ju Linnea och Emilie i Jönköping redan på onsdag eftermiddag, vi handlade mat och var inne en sväng på biltema innan jag och Linnea åkte hem till mig och Emilie åkte till Rickard. Eftersom jag varken hade packat, duschat eller fixat iordning drickat så parkerade jag Linnea framför datorn för att göra lite nya skivor till bilen. Sen fick hon vara smakråd när jag packade... Jag är helt otrolig när jag ska packa väskor, haha, tur att jag har så tålmodiga vänner måste jag säga. Sen hjälptes vi åt att plocka ihop all dricka och lastade allt i bilen. Fixade klart några till skivor och åkte till Anza och hälsade på. Det var sig likt, eller egentligen inte, det nya lagret börjar ta form. Stort var det! Stannade kvar och tjatade där till lite efter elva när vi åkte mot Tenhult för att hämta upp Lisa. Knölade in hennes grejer... Hmm, det var mycket väskor och påsar. Sen åkte vi mot Isaryd, utan vägbeskrivning. Inte helt säkra på vägen så vi ringde Jonas för lite hjälp med vägen. Nästa år kommer vi hitta =)


Absolut finaste vännerna ever! Jag älskar er!!!

Vi packade om bilarna, ett under att alla våra saker fick plats. Haha, cider, öl och annan sprit tog en hel del plats... Precis som förra året kom Emilie och grabbsen sist, typ sladdande in på planen =P. Sen stog vi och beundrade en stor maskin ett tag, eller vi, vi var mest jättetrötta och ville komma iväg. Kallt var det att stå där mitt i natten också. Inga walike-talike i år, lite saknade man de allt. Sen blev bilarna väldigt spridda för folk körde olika fort. Vi var i alla fall uppe en timme innan allt öppnade, så vi satt i bilen och väntade. Skulle ätit frukost på McDonalds men det var bara Rickard som var hungrig så vi åkte bort för att hyra skidor istället.


Mätta och belåtna efter lite lunch

Vi släpade med Lisa bort till långliftarna och åkte genom trollskogen för att Lisa skulle känna in sig. Sen tog vi oss upp på berget och åkte i solen =). Frös inte alls konstigt nog... Jag som alltid fryser. När klockan var typ 15 hämtade vi ut korten till huset och körde bort bilen, eller Conny körde bilen och vi bar skidor och snowboard. Sen lassade vi in alla saker i huset och promenixade bort till afterskin. Mina nya j*vla kängor såg till att jag fick skoskav från hell. Ajajaj, så jag drack bara halva drinken och åkte med Emilie i bilen tillbaka. Handbollen började lagom då, sjukt trött var jag och alla satt och babblade runt omkring, men Sverige vann i alla fall! Gött! Dock var ingen annan intresserad av handbollen, jag var i minoritet, men, jag fick titta i alla fall. Emilie fixade med maten under tiden.


Solen lös i alla fall på toppen =)

Alla var grymt trötta på kvällen, inte konstigt när man varit vaken i typ 38 timmar. Gick och la mig vid tio eller nåt men vaknade vid tolv och kunde inte somna ordentligt sen. Och min säng blev kidnappad när jag var uppe och drack vatten så jag fick sova i soffan, haha. Frukost vid åtta och sen ut i backarna, rejält dimmigt var det nere i dalen, men uppe på toppen var det sol och varmt =). Det blev lite fotograferande och sen åkte vi hela dagen lång, med ett avbrott mitt på dagen för att äta lite lunch. Skippade afterskin för torsdagen var så trist. Så jag och Emilie bastade en stund istället, så himla skönt när man var lite kall. Sen kom grabbsen och klagade på att vi inte hade kläder på oss, haha. Vaddå? Handduk funkar väl också eller!


Linnea stretchar i soffan... Döda mig inte *snälla*

Fixade iordning oss för utekväll på HC. Jag har ALDRIG varit med om mer otrevliga servitriser... Det är ju faktiskt ett serviceyrke, men här var de sura och otrevliga från första stund. Men, men maten var ju god i alla fall. Rydell och Quich spelade senare på kvällen, men började spelningen typ 40 minuter för sent. Jag hatar sånt... Vi hann i alla fall med att dansa på scenen haha! Men shit va trött man var, jag hade gärna lagt mig på någon soffa och sovit. Tyvärr var inte kameran med, så inga festbilder alls. Det var i alla fall inte bara jag som var trött så vi åkte ganska tidigt. Vakterna försökte tvinga på mig en stämpel, haha. Jag ska hem ju, jag vill inte ha någon stämpel. Blev lite till fest i huset innan alla ramlade i säng.


De vi delade hus med =)

Lördag morgon var segt att komma upp. Men det var i alla fall lättare att åka på lördagen, träningsväken i benen var inte så påfallande längre, det gick att svänga och stanna ordentligt igen. Fredagen var det lite si och så med det. Vi åkte lite allihop men delade på oss ganska fort; jag, Linnea och Lisa åker inte i samma hastigheter och backar som de andra... Mitt på dagen möttes vi i alla fall för att grilla korv i trollskogen och sen åkte vi en sväng ihop igen. Linnea gav upp tidigare än mig och Lisa så vi träffdes på afterskin sen istället. När afterskin var slut gick vi för att lämna in pjäxorna och skidorna. När vi tog nummerlappen var det nästan 100 nummer fram till vårat nummer, som tur var stog några andra från gänget i kö och vi joinade oss med de. Sen att mina pjäxor och skidor redan var inlämnade var ju mystiskt. Men, men det blev ju bra till slut.


Korvgrillning i trollskogen

Sen var det fest, eller först bastade vi. De väntade på mig, haha. Emilie gjorde pizza! Gott!!! Sen var det fest... Bra att festa sista kvällen... Eller inte. Men, men. Tror att alla var pigga och glada på söndagmorgonen. Jag mådde i alla fall bra. Men det var inte alls kul att gå upp så tidigt, alarmet ringde lääänge. Sen var det städning av huset för inspektion klockan 9. Huset blev godkänt och vi kunde åka hemåt. Vi stannade i Vansbro och åt pizza och sen följde vi gpsen och hamnade på fel sida vättern, så vi åkte förbi hemmavid. Men det var bara att vinka glatt och åka till andra sidan för att hämta upp bilen som väntade så snällt. Sen körde vi först hem Linnea till Nässjö, sen lämnade jag Lisa hemma hos henne och åkte hem till mig. Helt slut var jag, det är inte skönt att sitta i en bil i så många timmar.

Lägger in lite bilder här i bloggen, vill ni se fler finns det på min facebook, där är nästan alla upplagda!!!

Tack för i år allihopa! Det var grymt kul!


Bilkö i år också....

2009 års låt


I år var det istället den här låten som fastnade i hjärnan

Nostalig 2008


2008 var nog den här låten den mest spelade på resan till och från Sälen

En kopp te och choklad

Teet var välbehövligt. Det är kallt. Men chokladen kunde jag fasen skippat. Aja, någon gång lär jag väl mig (eller så lär jag mig inte).


Fast min mugg rymmer nog tre gånger så mycket te som den här...

Sååå trött är jag

Borde kanske gå ut i stallet så jag får lite frisk luft och kvicknar till. Vädret gör ju inte saken bättre, mulet och trist, marken är stenhård och det är halt nästan överallt. *Gnäll gnäll*

Igår tittade vi på film, en riktigt dålig film som jag inte ens minns vad den hette och sen Gladiator, den var faktiskt ganska bra.

Nä, nu ger jag upp, det här inlägget har legat uppe i typ en timme så det borde vara jäääätte långt.

Kallt

Sitter och fryser i soffan. Ska strax gå ner och ta en varm dusch tänkte jag. Ska iväg sen, så borde inte sitta här.

En hel del att göra har jag också. Får nog skriva mig en lista imorgon.

Ni har visst koll på mig ;)

Besöksantalet har varit låååångt ner nu när jag varit borta i helgen, men nu har det gått upp igen. Kul att ni följer mig, vilka ni nu är.

Hej på er

Har inte hunnit/orkat/haft lust att skriva idag.

Men jag lovar att rapportera om sälen snart. Kanske imorgon om jag hinner. Har lite att göra då.


En bild så länge =)

Hemma igen

Nu är vi hemma på gammal mark igen. Jag är helt slut. Armar, ben och hjärnan vill sova igen all förlorad sömn. Men ska fordra hästarna först i alla fall. Sen blir det sängen.

Ska ladda in alla bilder också, men det får bli imorgon.

Natti natt!

RSS 2.0