Måndag

Så var det måndag igen då.

Jag har fixat med stallet nu och ska återigen gå ut. Loppan ska ridas. Men ska ta och stressa ner tempot lite grann. Inget bra att stressa bland hästarna. Lyssnar på en ljudbok; Linda, som i Lindamordet av Leif GW Persson. Den är faktiskt intressant. Om jag fattat det rätt så är den verklighetsbaserad också, och såna böcker gillar jag ytterligare lite till. Dock minns jag inget av det här mordet så man är helt på noll vad den handlar om. Har nästan halva kvar i alla fall så det borde räcka veckan ut. Sen ska jag tigga en ny.

Nu ut till stallet igen. Fullt ös! Hålla sig på ridbanan eller rida ut är frågan? Undrar om han inte blir för stark ute. Vi får se vad jag gör.

På återhörande!


Sängen nästa?

Dags att bege sig mot sängen tror jag.

Imorgon ska jag försöka städa klart. Fast högen med alla papper lär ta ett tag att plöja igenom...

Nähä, börjar bli trött igen. Var superduper trött vid halv åtta? Hmm, mysko.


Nissan Skyline r32 Gts-t.

Klicka för att se nästa bild
Kanske en Skyline??? 56.000:-

Dodge Viper RT/10 -94

Klicka för att se nästa bild
En sån här kan man hitta på blocket 319.000:-

Blocket.se

Johanna har fått mig att sitta och läsa annonser på Blocket.se

Hon letar säng. Jag kikar på det mesta istället.

Shopping

A6...

Köpte ett par hörlurar på Claas Ohlson, sen blev det en julklapp till mamma från mig och Carita. Promenerade igenom x antal affärer på nästan rekordfart, hann med att prova några klänningar också. Alla utom en var för stora, trist för de såg fina ut. Den som passade var en lila i sammet, lite enkel. Vi får väl se?

Sen åt vi pizza på Dragon, det måste vara nåt fel på mig för jag fick inte ens i mig en barnpizza? Jag brukar aldrig ha problem att äta en sån, en vanlig pizza brukar dock vara svårare. Men en barnpizza?

Sen styrde vi mot IKEA! Jag älskar att gå där inne. Det är mys på nåt sätt. Köpte några julklappar, till på fredag när jag ska till Annika på glöggparty. Sen blev det lite småsaker till mig själv också. Tänkte köpa en svart julbock i halm som jag såg när jag och Emilie var där sist, men de fanns inte kvar =( hoppas det kommer in nya!

Funderar på vad jag ska orka med resten av dagen. Har ingen lust att städa mer just nu, men borde väl jaga klart dammråttorna egentligen...

Första advent


Söndag

Full fart!

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort. Idag har jag planer på att åka iväg till A6 en sväng. Kanske även in på MediaMarkt, mina hörlurar till MP3n har pajjat igen. *morr*

Men först är det stall och hästar som gäller och innan det frukost!

Hörs senare!


Var tog dagen vägen?

Nu är det bara söndag kvar. Sen är det ny vecka igen ju. Var tog lördagen vägen tro?

Sov lagom länge idag, efter att det blev lagom sent igår med film och mys. Det blev frukost och en film i soffan, även lite bilspel på playstationet hanns med. Såklart regnade det när jag kom hem. Så jag fortsatte med städandet som blev avbrutet igår när Nicklas, Mackan, Carro, Tea och Liam kom hit ut igår. Har dock en del kvar fortfarande. Får bli morgondagens uppgift, ihop med hästarna och sen tänkte jag ge mig ut på shoppingtur till staden. A6, MediaMarkt och kanske något mer ställe.

Har även hunnit med att skjutsa lillasyster till Huskvarna, de skulle visst ha Tequliarace och sen utgång, hmm. Passade på att ta en sväng in på IcaMaxi när jag ändå var i Jönköping. Fylla på skafferi och kylskåp lite inför veckan.

Nu sitter jag i soffan och har ett glas med alkoholhaltig dryck på bordet. Helt klart godkänd, den andra smaken får jag prova en annan dag. Ögonlocken börjar bli lite väl tunga, men jag tror att jag ska attackera lite damm i hyllorna först? Och plocka ur sängen också. Den är fullbelamrad just nu.

Köpte nya Cosmopolitan idag =) den är nästan alltid lika rolig att läsa!

Operation storstädning

Det går framåt på städfronten =)

Men jag bävar lite för pappershögen som ligger på skrivbordet som jag måste röja upp. Dont like. Men den sparar jag till sist. Ska plocka upp det sista och sen ge mig på att damma hyllorna (dammigt värre där....).

Hittade mina skidglasögen *glad*!!! Så det mesta börjar falla på plats inför skidsemestern. =)




Äntligen helg =)

Wiiiihooo!!!

Nu är det helg. Så himla skönt. Imorgon får det nog bli sovmorgon. Också skönt. Har varit gaaanska trött på morgonen den här veckan. Men värst har det varit när man kommit hem från jobbet. Totalt slut.

Är på städhumör så ska fortsätta roa mig med det nu.

Hörs kanske senare!


Natti natt

Ska sluta skriva för idag.

Och göra mig redo för en dejt med John Blund. Han är trevlig han!!!


På återhörande, någon dag...

Seiösa samtal

På Msn.

Med Emilie <3.

Med vem annars?

Min själsfrände, vi säger samma saker samtidigt. Lite otäckt ibland.


En andra chans?

Är det verkligen värt att ge folk en andra chans?

Hur många tar verkligen tillvara på den utan att såra personen i fråga ytterligare en gång?

Är jag dum i huvudet som så gärna ger folk en andra chans? Att jag så gärna vill att de faktiskt är värda en andra chans?

Kanske är det så att man bara förlorar på det i slutändan i alla fall? Att det inte var något värt. Att den där andra chansen ligger där i papperskorgen och du har återigen blivit sårad.

Hur svårt kan det vara att visa att man bryr sig?



Dags att släppa taget?

Dags att ge upp? Dags att gå vidare? Och inte se tillbaka?

Bad day

Jag är trött.

Jag är ledsen.

Jag fryser.

Det är ingen bra dag med andra ord. Kanske skulle krypa ner under täcket istället?

Prioriteringar?

Imorgon får det nog bli bio. Funderar på att gå redan vid 14.30?

Bloggbomb?

Det har visst blivit en hel massa inlägg. Inte meningen, men jag brukar ju skriva efter humör och känslor.

Dock ger jag upp för idag.

Imorgon är en ny dag, då tar vi nya tag. Nu ska jag släcka lampan, stänga av musiken och krypa ner under täcket. Och idag fryser jag INTE om fötterna! Underbart.

Så natti natt alla läsare. Hörs en annan dag =)


Hmm, en lista...

Var ett tag sen, men så får det bli... Läste Johannas bilddagbok så here we go...

HUR :
Svarar du i telefonen : Beror på vem som ringer, men ah det är Colleen eller bara hallå eller hej
Tycker du om gul-bil-leken: nej
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Eh? En massa 50-öringar, och några sedlar
Mycket är klockan? 22.14 (alldeles för sent)
Många kontakter har du på msn: Ingen aning, de räcker
Spenderar du en regnig dag bäst: Mys och film i sängen

VEM :
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där ? Mamma, Jag jobbar kväll idag, kram
Pussade dig senast? Katten
Vill du kasta en sten i huvudet på?  Sånt gör inte jag
Saknar du mest just nu? Cirren
Ska du träffa imorgon? Alla på jobbet
Vem fick du senast sms av: Linnea

JA- OCH NEJ-FRÅGOR:
Cyklat utan händerna: Yes.

Gråtit en hel natt: Nej
Druckit så du spytt: Nope
Åkt vattenskidor:
Åkt rullstoll: Ja
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja!
Köpt lösgodis för över 50 kr: Haha, ja det händer
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: JA
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej

Bio i helgen?

Jag vill se Luftslottet som sprängdes.

Det får nog bli i helgen. Ska höra om det är någon som vill hänga med. Annars får jag väl gå själv. De andra två filmerna har varit riktigt bra. Synd att författaren dog innan han var klar med den fjärde boken. Trist!

 




Sovdags kanske

Det är väl konstigt att jag piggnar till när det är sängen som gäller?

Jag var supertrött innan vid halv åtta, helt slut. Ögonlocken var superduper tunga. Men nu, nu är jag pigg igen. Inte bra. Känns ju inte heller super att veta att klockan ringer vid kvart över fyra heller. 6 timmars sömn liksom? För lite!

Idag har jag och mamma roat oss med att fixa lite med hemsidan, snart dags att lägga upp allt på nätet igen, sen ska jag försöka att hålla igång den lite bättre. Men det är det där med tid, samt att man ska veta hur man ska göra? Vi får fortsätta en annan dag i alla fall, att titta på alla bilder gör att man blir trött.

Sen vart det fodring och efter det hoppade jag in en snabbis i duschen. Så nu är jag redo för morgondagen. Upp vid typ kvart i fem och ut och släppa hästarna. Ringa och väcka trötter ;) sen in och äta frukost och styra Vera mot Anza. Always the same.

Älskade vänner!


?

Tårar?

Är det värt det?

Ibland tvivlar jag!


Lika barn leka bäst?

Är det så?

Eller är det så att plus och minus blir = ???

Den som lever får se antar jag.


Hoppeliskutt


Photoshop =)

Mitt hjärta


Finaste <3


Fullt ös

Det snurrar fort. Har knappt koll på vad det är för dagar längre.

I helgen ska jag nog bege mig på julklappsjakt tror jag. Ska höra med Linnea om hon vill följa med. Annars får jag väl gå själv. Kan iofs vara lika skönt det. Har dock ingen aning om vad jag ska köpa till någon???

Tål att tänkas på, skicka gärna förslag ;)

trögfattade fack

GS envisas med att skicka inbetalningskort till fackavgiften. Visst, det är väl okej. Om det nu inte var så att att våran fackavgift dras direkt på lönen. Så jag betalar redan. Men har likt förbaskat fått inbetalningskort hela året. Pratade med dem i Juni, då sa killen i andra änden att jag inte behövde bry mig om inbetalningskorten, och att det nog var det sista jag fått. Men nejdå, de har fortsatt att komma och idag hade jag fått ett nytt. Suck! Ännu mer irreterad blev jag när det var en påminnelse. Hallå, jag har inte betalat sen i juni... Är det inte lite sent att komma på att man ska skicka påminnelse nu då? Och påminnelsen var för oktober. De andra månaderna då?

Lagom irriterad så slog jag numret till GS och hamnade i .... Telefonkö!!!

Efter ett par minuter svarade i alla fall en dam i andra änden och jag förklarade för henne, och hon knappade väl inte lite i datorn, sa åt mig att slänga alla inbetalningskort och att det inte skulle komma några fler. Hoppas det blir så nu då. Jag kan dock behärska mig, så även om jag var irriterad var det inget som gick ut över telefondamen. Hon kan ju knappast hjälpa att hennes kollegor i Göteborg är inkompetenta?!




=)

Nya bromsar på lilla Vera. Tur var nog det? De var visst väldigt dåliga. Bromsskivorna var spruckna och han på verkstaden sa att det var sprickor i de, så de hade nog fallit i ett par delar snart? Ajaj, men nu är det så enkelt att bromsa. Me like!


Vera

Ska få nya bromsar imorgon =)

Hoppas det blir superbra. Nu skakar det ju i bilen när man bromsar, men så ska det förhoppningsvis inte vara efter imorgon.

Wii

Sitter och kikar på Wii konsoler, svart! Superfint jue. Ett sånt får det nog bli tror jag.

Sen jag kom hem har jag roat mig med att vila lite, sen ut i stallet och därefter har jag faktiskt ridit i mörkret. Nu har jag fixat matlåda till imorgon och ätit lite också. Så nu är magen mätt och glad =)

Hmmm

Klockan börjar bli mycket. Sitter (typ i alla fall) i sängen och lyssnar på Spotify. Ska strax stänga ner och släcka lampan och bege mig mot drömmarnas land.

Jag har nog inte fattat än? Frågan är om jag någonsin fattar? För jag fattar ju inte, fortfarande, trots att det gått tio år. Är det så att man vänjer sig?

Det snurrar fort

Ja tiden. Var tar den vägen? Var tog sommaren vägen? Var tog hösten vägen? Snart sitter man väl på hemmet och undrar var tog livet vägen?

Fånga dagen? Jovisst, men hur då? Planering? Val?

Stundens fråga är, stuvning eller inte stuvning till makaronerna??? Just nu lutar det åt inte. För jag orkar inte. Det börjar bli dags att dra sig mot sängen. Ska bara borsta tänderna först. Värma vetekudden först kanske? Jag fryser om fötterna hela tiden =(

Jättetrött

Hua, skulle kunna gå och lägga mig nu... Men så kommer det inte bli. Och det är ju låååångt till helgen ju. Aja, jag klarar mig nog.

Igår var det avslutning på buggen, kommer nog inte fortsätta efter jul, mår så sjukt illa av allt snurrande att jag måste sitta ner en stund innan det är dags att åka hem.

Tack Emilie

För att du alltid finns där för mig! Att du lyssnar och får mig att le trots att jag sitter och gråter. Du är underbar! Jag älskar dig gumman!!!

'
Vi är snyggast ju!!!


Lilla hjärtat

Nu har han flyttat hemifrån. Och mellanlandat på Vreta skolan där han ska bo i tre veckor innan han flyttar tills sitt nya hem. Idag var vi ute på en sista skrittur i skogen.


Lite gos för sista gången


Packat Cirrens saker

Imorgon flyttar Cirren hemifrån =(

Så idag har jag plockat ihop lite saker han ska få med sig. Och det går inte stoppa tårarna. Han har ju liksom bott här i åtta år! Min älskade lilla sockerbit, jag kommer sakna honom en hel massa.


Lite städat

Jag har rensat lite i min mail. Eller lite? Just nu ligger 742 mail i papperskorgen. Några stycken med andra ord.

Nu ska jag sova, även om jag inte är trött så kan jag likaväl sova som att sitta här. Kanske är lättare att andas imorgon också?

Så natti natt!

Ett roligt mail jag fick =)

Tro't den som vill men enligt uppgift är det här hämtat från Oslo tingsrätt...Skrattar gör man i alla fall :)


Advokaten: -Är Ni sexuellt aktiv?
Vittnet: -Nej, jag bara ligger där...


Advokaten: -Vilken är Din födelsedag?
Vittnet: -Den 18 Juli.
Advokaten: -Vilket år?
Vittnet: -Varje år.

Advokaten: -Hur gammal är er son, han som fortfarande bor hemma hos er?
Vittnet: -Jag minns inte riktigt, 38 eller 35?
Advokaten: -Hur länge har han bott hos er?
Vittnet: -I 45 år nu...

Advokaten: -Vad var de första er man sa till er i morse?
Vittnet: - Han sa "Vart är jag, Mona?".
Advokaten: -Och varför bekymrade detta er?
Vittnet: - För att mitt namn är Susanne...

Advokaten: - Säg mig, doktor..., är det inte så att om en människa dör i sömnen,
så vet hon inte om det förrän morgonen därpå?
Vittnet: - Blev du verkligen godkänd som advokat?

Advokaten: - Var du närvarande när du blev fotograferad?
Vittnet: - Skojar du med mig?


Advokaten: - Så barnet blev alltså till den 8 Augusti?
Vittnet: - Ja.
Advokaten: - Kan du redogöra för vad du gjorde vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Eh..., jag blev knullad...

Advokaten: - Hon hade alltså tre barn, stämmer det?
Vittnet: - Ja.
Advokaten: - Hur många av dessa var pojkar?
Vittnet: - Ingen av dom.
Advokaten: - Var några av dom flickor?
Vittnet: - Skojar du med mig? Jag tror jag behöver en ny advokat.
Herr Domare, kan jag få en ny advokat?

Advokaten: - Hur avslutades ert äktenskap?
Vittnet: - Genom döden.
Advokaten: - Och vems död var det som avslutade äktenskapet?
Vittnet: - Vems död tror DU avslutade äktenskapet?

Advokaten: - Doktorn, hur många obduktioner har ni genomfört på döda människor?
Vittnet: - Alla mina obduktioner har varit på döda människor? Vill ni att jag
skall upprepa det?

Advokaten: - Minns ni vid vilken tidpunkt ni obducerade den döde?
Vittnet: - Obduktionen påbörjades kring klockan halv nio på kvällen.
Advokaten: - Var herr Danielsen död vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Nej, han satt på bordet och undrade varför jag obducerade honom...

Advokaten: - Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den döde hade någon puls?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni om den döde andades?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv när ni
påbörjade obduktionen?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Hur kan ni vara så säker, doktorn?
Vittnet: - För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet bredvid.
Advokaten: - Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att patienten
fortfarande var vid liv?
Vittnet: - Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv. Och jobbade som
advokat.

Städa ?

Jag hade tänkt städa, men så satte jag igång ett avsnitt av stockholm-arlande på tv3play, egentligen ville jag titta på singingbee, men det hittade jag inte. Så någon städning blev det inte =(

Funderar på att gå på bio imorgon. Trubbel i paradiset hade en klocka på sig och den har ju i alla fall jag velat se. Så funderar på att ta en singeldejt med mig själv. Vi får väl se.

Jag vet vem jag tycker

HÄR


Sitter och spanar

På restresor!

Någonstans där det är sol och varmt, tack!


Avmaskning avklarad

Alla skötte sig så bra så. I alla fall alla jag och mamma avmaskade.

Jag har precis duschat och ska snart stänga ner här och ta en dejt med kudden. Trötter! Trots att jag sov en hel massa timmar igår ju. Får se om jag hostar ihjäl mig också. Hosta är inte skönt...

Host host

Har redan piggnat till men hostar och snuvar en del fortfarande. Så lite seg blir man ju av det. Är dock inte roligt att hosta, lär väl roa mig med det inatt, säkerligen utan att märka något själv. Det brukar vara alla andra som hör. Själv är jag lyckligt ovetande.

Men vill verkligen bli frisk nu!!! Släpper inte allt direkt nu så får det bli ett besök på vårdcentralen. Orkar inte få fler återfall. Skönt i alla fall att inte halsflussen kom tillbaka.


Säger väl go natt

Funderar på något att skriva men det står helt still. Så lika bra att säga go natt.

Kycklinglassange <3

Vaknade relativt pigg imorse. Fortfarande ont i halsen och lite snuvig. Ut och släppa hästarna och sen äta frukost och därefter bege sig till jobbet. Småkrångel hela dagen, vilket inte är så roligt när man är seg och trött och fryser och svettas om varandra. Jag hopppas jag får en lugn dag imorgon!

När jag kom hem idag hade mamma lagat kycklinglassange <3, så gott! UNDERBART! Tog tre bitar, även om de två sista inte var jättestora. Sen öppnade jag ett paket som jag fått på posten. Lillemannens träns =). Ska prova det när jag piggnat till och visa bild. Efter det gick jag upp och kröp ner under täcket för att sova lite. Sov till åtta, välbehövligt. Vaknade och var sugen på lite till kycklinglassange, men det räckte bara till matlådorna. Så det blir morgondagens lunch! Dock fanns det nybakt bröd, så det fick bli ett par skivor av det. Skulle kunna äta några till, men nu ska jag snart stänga ner här, plocka ur linserna och sova igen.

Hoppas jag är piggare imorgon. Ska i alla fall avsluta dagen med alvedon. Precis som dagen började... Det hjälper ju i alla fall för stunden.


<3

Låten - inte videon...


Frusen, halsont och snuvig...

Jag har inte tid att vara sjuk. Jag vill inte! Fast vem vill någonsin vara sjuk?

Intressant jobbardag idag. Rolig start med en trasig maskin, wiihoo, (eller inte), det felet var i alla fall klart till lunch! Men säg den glädje som varar... Nytt fel efter tio minuter och ytterligare lite väntan på reparatören. Maskinen gick rätt bra när vi bytte skift så hoppas den har krånglat klart för den här veckan tack!!!

Sitter här hemma nu och fryser, snuvar och har ont i halsen och det gör att jag mår illa. Så jag tycker nog att det är ganska synd om mig :P. Snuvandet gör att jag har ont i huvudet också. Underbart liksom.

Trött är jag också, har sovit jätteoroligt både lördag och söndag natt. Och igår kunde jag ju inte somna, så stängde nog ner datorn vid tio över elva. Då är det spännande att klockan ringer snart igen. Fattade inte att det var alarmet som ringde heller för den delen. Men gick upp och ut i stallet och släppte ut hästarna. Hade litelite ont i halsen. Och det har blivit värre och värre ju längre dagen gått.

På väg hem från jobbet åkte jag förbi Apoteket i Habo och hämtade ut avmaskningsmedel till hästarna. Och när jag kom hem såg jag att mamma redan var och fixade i stallet. Tack!!! Även hon hade kännt sig lite krasslig och åkt hem tidigare.

Nu tänkte jag fixa lite vitlölsdipp till mina chips och sen ska jag nog krypa upp i tv-soffan och kura ner mig under ett täcke. Lär bli dubbla såna inatt.

Snart ringer väckarklockan ju

Men jag är inte det minsta trött alls.

Lär ju inte vara lika roligt imorgon dock. Fem nya dagar på jobbet innan det äntligen är helg igen... Jag behöver nog lite ledigt. Lite tid att tänka. Lite tid att vara. Lite tid att andas.

Man kan om man vill? Eller hur? Dags att bestämma vad man vill med andra ord!


Tårarna trillar nedför kinden

Jag började städa innan.

Öppnade en gammal skokartong, däri låg en massa minnen.
Minnen från förr.
Minnen som hamnat längre och längre bort.
Minnen som gör så ont.
Men minnen som ändå är så underbara.

Jag saknar dig så det gör ont.
Jag hatar att livet är så orättvist.
Jag önskar så att du fanns här vid min sida.

Tårarna började sakta rinna.
Det gör dem nu igen.
På något sätt så förstår jag inte att du är borta.
Men ändå har det snart gått tio! år.

Du finns föralltid i mitt hjärta.
Det är svårt att förstå att allt kan ändras så fort.
Att världen kan vändas upp och ner på en dag.
Att ingenting är som det en gång var.




Plans for the day

Idag är buggen senare än vanligt. Och två! timmar längre. Får se om man har lust, tid och ork att vara kvar ända till 21.

Ska strax bege mig ut och rida Loppan och Cirren. Lilleman ska lasttränas. Kanske skulle löshoppa också, innan det blir hårt i marken? Smulan vill nog också springa ett par varv i så fall.

Ordna med lite filmer på hästarna också.

Sen skulle jag gissa att dagen är slut. Eller helgen rättare sagt.

Orolig sömn?

Jag har inte sovit så jättebra inatt =(

Vaknat flera gånger inatt och nu vid halv nio tyckte jag att det var lika bra att gå upp annars sover man väl till elva eller nåt.

Igår var det spekulanter på Cirren och han skötte sig så bra. Som han alltid gör. <3

Ny vecka innebär nya tag???

Jag har haft en så bra helg! Ledig fredag, ledig lördag, ledig söndag! Det enda inplanerade var buggen vid klockan 17 igår. Var dock inte med själv utan tittade bara på, sträckningen i ljumsken gjorde sådär ont. Så lika bra att vila den. Nästa söndag är det inte vanliga tiden utan 18-21, fatta att man kommer vara död efter det! 3 timmar??? OMG!!!

Det regnar lite grann ute, burr, men jag har ju mina nya regnbyxor att ha när jag rider, så det är ju inte hela världen. Ska skutta upp ur sängen och sätta på mig lite kläder och sen gå ner och äta frukost. Klockan har gått för fort idag, men jag har suttit och väntat på att det inte ska tuta upptaget hos veterinären. Så vaccinering bokad till Beauty och Plutten i veckan. 4,5 timme tills jobbet börjar så dags att sätta lite fart nu då kanske?


I förvändgalopp i helgen - nyklippt och fin =)

RSS 2.0