No time....

Betyder att jag nog inte hinner med bloggen så mycket nu på ett tag. Måste få lite struktur på dagarna, det har varit svårt nu det sista. Är totalt slut när jag kommer hem efter jobbet och då väntar hästarna, så bloggen har jag inte mycket tid för.

Men ska nog faktiskt köpa en spikmatta!!! Låg och vilade på en innan, så skönt! Jag som aldrig kan ligga på rygg längre än ett par minuter. Nu vet jag inte hur länge jag låg där. Så en sån tror jag att det får bli =)

Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon, ska och spela golf för första gången i mitt liv imorgon efter lunch. Vi får se hur det går. Haha. Och nästa vecka är det 6-15 som gäller så då kanske jag hinner med lite mer efter jobbet, när jag "slutar" en timme tidigare. Men lär väl inte bli mer sömn för det. Åh vad jag önskar att dygnet hade ett par timmar till. Det vore perfekt.

Nu natti natti!

Sovdags strax

Helt totalt jätteslut efter dagen.

Så strax är det dags att sova. Imorgon börjar allt om på nytt igen. Vinna några miljoner kanske???

Sovdags

Blev ingen filt i solen utan en ridtur istället. Nu har jag duschat och hästarna är nattade och nöjda. Klockan står på fem imorgon så jag hinner fixa nåt att äta. Orkar oftast inte göra det på kvällen ju.

Var något mer jag tänkte skriva men det är väck ur minnet =(

Natti natt!


Bild från kryssningen jag och Lisa var på!!!

Sova lite nu skulle inte vara fel

Är sjukt trött. Kanske skulle man ta en filt och lägga sig ute i solen en stund?!


Borde sova nu

Ska ju jobba imorgon, så det är väl egentligen dags för sängen nu. Börjar bli lite trött i alla fall. Det är bra, har varit så pigg på kvällarna det sista.

Jag borde verkligen städa lite....

Det står en tom godispåse och en tom ciderburk på ett av borden. Det ligger godispapper på ett annat bord och kläderna ligger lite överallt...

Hmm, men jag har ingen lust alls är det dumma. Men, men får nog snart ta tag i det tror jag.

Snart ny vecka

Helgen är snart slut. Snart dags att duscha, äta och sova. Men först ska jag nog hinna med en häst till. Beror på vad den onda muskeln säger. För efter att ha sprungit med några hästar så gjorde det sjukt ont. Vid närmare eftertanke(känsla) så får nog sista hästen vila idag. Fasen vad ont det gör. =(

Det är en jävla massa irriterande flugor här och stör mig...

Borde kanske försöka hinna med här lite också

Men, äh, jag har inte orkat ta mig tid att skriva.

Ikväll har jag och mamma varit på bio, Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra faktiskt, men en del överraskningar så jag ryckte väl till några gånger... Som vanligt.

Ska nog snart lägga mig och sova, imorgon kommer det ju en tjej och tittar på Cirren. Och klockan börjar ju bli mycket. Sen är helgen visst slut. Suck alltså.

Jag vill ha ett bubbelbadkar...

Det skulle vara så underbart just nu. Har sjukt ont i hela högersidan av nacke, axel och arm. Axeln gillade verkligen inte bowlingen kombinerat med kvalitetsset två dagar i rad på jobbet är ett som är säkert. Kan ju säga som så att hästarna uttnyttjar att jag inte har någon som helst kraft i armen... Annars brukar de fråga - FÅR jag äta liet här, nu låter det istället - här SKA jag äta... Och inte har jag mycket att sätta emot.

Ska strax ta mig till sängen och hoppas att det hjälper lite. Har nog kommit fram till hur jag ska göra med jobben. Men det tar emot lite kan jag säga. Men får väl försöka se det från den ljusa sidan. Suck!

Bilder bowling onsdag

Okej... Förbered er på bildbomb nu då =)


Val av klot...


Lina och Carro - Blev det en spärr sen Lina?


Lisas klot flyger iväg


Stilstudie på Linnea


Vem leder???


Mackan och Lisa tar sats


En kvar igen...


Hur går det för oss tro???


Linnea hur går det???


Stilstudie på Mackan


Haha, jag flyger ifall ni undrara... =P


Carro slog en strike!!!


Stilstudie på Lina =)


Och Carro


Hur ska det gå???


Woohoo, strike...


Två till och med


Fiiiina vännerna <3


Carro och Nicklas


Inte ens Mackan klarar att få ner de fyra...


Mackan strikade =)

Ett X...


två X...


Och tre X... Haha, jag kommer leva länge på det =P


Colleen fixar godis så klart...

Sådär, lite bilder, attans att vi inte hade med kameran när vi tog oss runt hvs träningsbana i skogen. Det hade nog blivit en del roliga kort där. En annan gång kanske.

=)

Ett hästinlägg...

Har precis ridit ett dressyrpass på ridbanan med Cirren! Så bra han gick!!! Jag är urnöjd, hoppas han går lika bra på söndag när han ska provridas. Känner att jag inte kommer ha tillräckligt med tid för alla hästarna så kan han komma till en duktig tjej som kan träna och tävla med honom så tror jag att han blir lycklig. Han älskar ju att arbeta. Och jag hinner inte med, eller en del tid finns väl men jag är totalt slut när jag kommer hem från jobbet. Men vi får se hur det går på söndag. Ska rida båda imorgon har jag tänkt, men Cirren blir nog en galoppsväng i skogen tror jag.


Uäck

HÄR...

Hungrig

Jag vill ha tacos, men det finns inga tacochips hemma. Och till affären är det för långt. Så det blir nog nåt annat, slutar väl med att jag äter en macka...

Jobb jobb jobb

Blä.

Vaknade imorse vid fyra av att regnet öste ner, tyckte synd om hästarna som var ute första natten för i år. Men de verkade rätt nöjda trots allt när jag gick ut och fodrade. Sen var det bara äta lite och iväg till jobbet. "Stor" order som ska gå på måndag fick vi i tisdags. Det är planering big time... Aja, den är klar i alla fall.

Så nu är det äntligen helg, så skönt!!! Borde ta tag i lite städning, och bestämma mig om jobben. Det lutar starkt åt ett håll. Suck!

Kallt och ruggigt är det också, men just nu skiner solen ute, snart regnar det väl igen...

Får bli lite bilder imorgon istället

Nu ska jag duscha och sen sova. Upp tidigt imorgon och jobba...

Ojoj

Jag är så himla trött Bowlingen igår var rolig! Jag var stressad as hell. Var inte hemma förrens vid typ fem och bowlingen var vid sju. Då skulle jag äta, duscha och åka till Lisa för att titta på hennes fölis. Snacka om kort om tid kan jag säga...

Hjälpte mamma att flytta staket i en hage innan jag stressade in för att duscha och sen slänga i mig ett par mackor. Skyndade vidare ut till bilen och iväg till Lisa. Kikade lite fort på fölis, så söt <3, och spanade in Ronja som borde föla snart hon också. Sen tillbaka till bilen och in till Konsum i Tenhult för att köpa lite godis. Sen full fart ut på 31an, Lisa hann knappt med =P, ringde Linnea för att kolla så vi inte kom typ sist, Nicklas, Mackan och Carro var liksom i tid!!! Men hon hade precis åkt från Nässjö, i Ekhagsrondellen tog jag och Lisa olika vägar, men jag vann!!! Haha, stolt. Lina var inte heller på plats men kom strax efter oss så vi gick in för att prova de utomordentligt snygga skorna...

Själva bowlingen? Vad ska man säga. Första serien gick inget bra alls, men sen skärpte jag till mig lite grann. Men när vi spelade de sista serierna var mina armar döda, kloten var liksom lite för tunga för mig, men min tumme passade inte i medium kloten. Så jag fick ha de tunga och det kändes kan jag lova. De tre sista slagen resulterade i 3!!! strikear. Då hade jag varit KASS de två sista serierna. Mackan vann typ överlägset, Nicklas gick om mig i sista serien och sen har jag ingen jättekoll på the others. Träningsvärken känns idag i alla fall... Vänster skinka (haha) och hela högersida av arm, axel och nacke... Underarmen är helt öm.

För att göra det hela lite roligare efter så har visst HV sin träningsbana precis nedanför i skogen... Så det blev en runda där, jag bangar inte... Det borde väl folk veta eller?! Klättervägg och annat livsfarligt, höll på att slå ihjäl mig, haha. Synd att kameran låg i bilen.

Idag har vi haft öppet hus på stuteiet så nu är jag totalt slut. Och imorgon är det jobb. På lördag är det fritt än så länge, och på söndag kommer några och titta på Cirren. Han och Lilleman raceade järnet innan, så frågan är om jag behöver rida? Orkar inte mycket idag tror jag, orkade inte ens hålla emot imorse när Lilleman tyckte att han skulle beta, fanns ingen kraft i armarna liksom.

Nu blir det lite grillat här. Hörs kanske senare! Ska lägga in lite fler bowlingbilder också.

Tänkte bara skriva att jag lever...

Efter bowling och sen HV71s hinderbana. Jag bangar inte, men det gjorde ett par andra... Haha.

Nu är det sovdags och sen upp tidigt imorgon. Och sen jobb på fredag. Woohoo eller nåt?


Det där är RESPEKT!!! Att jag kan ibland =) (Ni kan ju ignorera de kassa totalpoängen...)

Imorgon blir det bowling

Med några av vännerna på kvällen. Tror att jag ska försöka åka förbi Lisa en säng innan och kika på fölisen!

Idag har jag varit vid bygellinen hela dagen, samma gamla rutiner, men en del har jag lyckats förtränga, haha. Bra det! Roade mig i alla fall med att städa x antal timmar samtidigt som maskinen gick imorse och det började se okej ut. Fortsätter väl imorgon, haha. Så är jag väl klar lagom tills jag slutar.

Nu är det nog dags att ta sig mot duschen och sen sängen. Trötter idag. Och så ont i axeln. Dumma arm. Men den vänjer sig väl förhoppningsvis igen. Jobba på fredag eller inte jobba på fredag? Jag får väl bestämma mig imorgon om det.

Penicillin nu, så jag inte glömmer det, skönt att det inte är många tabletter kvar. Jag mår så illa av de, i alla fall de mitt på dagen. Blä.


Någon satte fast ett klot sist vi bowlade, minns dock inte vem???

John Blund var är du?

Kom till mig nu så jag inte blir uppe hela natten.

Är inte alls trött idag, brukar ju vara helt klubbad. Konstigt eftersom jag gick upp vid kvart i sex imorse. Men kanske är det för att jag "sov" ett par timmar igår på kvällen när jag inte mådde bra? Men måste nog försöka sova snart tror jag, annars blir det inget roligt imorgon.

Är några anmälda till stuteriträffen på torsdag i alla fall, roligt! Så på onsdag blir det till att baka kaka, frågan är vilken tid?? Jag ska ju iväg med vänner och bowla är det tänkt, men det ska nog gå att klämma in. Tänkte göra kladdkaka och det tar ju inte så lång stund.

Har ridit ett träningspass med min stjärna idag =) Han är så duktig!!!


Grattis Lisa och Ann-Marie

Som imorse fick ett stoföl =)

Två av "mina" ston som jag följer har fölat och två är kvar. Så himla spännande. Sen trodde vi väl att Ronja var den som skulle föla först (lät fölklar igår eftermiddag) men Ramilla smet mellan.

Vilat en stund

Så nu mår jag bättre, men fortfarande inte helt okej.

Väntar på att mina scones ska bli färdiga så jag kan gå och lägga mig sen. Alldeles för sent dock. Suck.

=)

Nu har jag svarat på alla mail som jag bara lagt åt sidan ett tag. Mår illa just nu så ska nog ta och vila lite och hoppas att det går över. Har en häst till att rida egentligen. Men får se hur det blir med det...

Hörs kanske senare...

Planering av tid???!!!

Jag har en del saker jag MÅSTE göra idag. Frågan är om jag ska fixa det nu eller skjuta på det tills senare. I så fall blir det väl för lite sömn till imorgon skulle jag gissa. Börjar i alla fall vid kvart i sju imorgon och jobbar till fyra. Mycket bättre att sluta tre dock. Men, men. Har fortfarande inte bestämt hur jag ska göra med jobben, varför kommer allt på samma gång för? Kunde det inte väntat en vecka så jag kunde sagt, tack men tyvärr. Suck!!!

Sovdags här nu

Men först lite av det där tablettmissbruket. Natti natt!

Hörs imorgon =)

Poliskontroller i veckan

Gäller väl att sköta sig lite extra då antar jag... Var visst kontroll i torsdags också, men då åkte jag ju tiiidigt på morgonen och jobbade över några timmar så jag såg i alla fall inga poliser.

Torsdag den 14 maj:
Kontroll av hastighet, beteende och bälte på E4, riksväg 26/47 och riksväg 40. Kontroll av yrkesmässig trafik på riksväg 31/33 och riksväg 32.
Fredag den 15 maj:
Kontroll av hastighet, beteende och bälte på E4
Lördag den 16 maj:
Respektive närpolisområde ansvarar för kontrollen.
Söndag den 17 maj:
Automatisk trafikövervakning på utvalda vägar och gator i länet.
Måndag den 18 maj:
Kontroll av hastighet, beteende och bälte på E4, riksväg 40 och riksväg 31/33.
Kontroll av yrkesmässig trafik på E4 och riksväg 30.
Automatisk trafikövervakning på utvalda vägar och gator i länet.
Tisdag den 19 maj:
Kontroll av hastighet, beteende och bälte på riksväg 31/33. Kontroll av yrkesmässig trafik på E4 och riksväg 26/47. Automatisk trafikövervakning på utvalda vägar och gator i länet.
Onsdag den 20 maj:
Kontroll av hastighet, beteende och bälte på riksväg 31/33. Kontroll av yrkesmässig trafik på E4, riksväg 26 och riksväg 27. Automatisk trafikövervakning på utvalda vägar och gator i länet.
Utöver dessa planerade kontroller sker även kontroller inom respektive närpolisområde.
Källa: Polisen i Jönköpings län

Lite bilder


WTF, den här bilden har jag inte sett innan... Jag kör by the way


haha


Kolla så mysigt... Jag vill också ha eget hus ju!!!


Fiiiiina


Emilie =)


Så fina stenar!!!


Luktar sååå gott!!!


Dags att börja banta??? Eller är det modernt att sätta nålar i kläderna sådär??? Illa HM....


Mjukglass är mums =)

Massor att göra --- men så lite tid

Kan inte dygnet ha några till timmar? Jag hinner ju inte med allt jag ska. Egentligen skulle jag ju kunna strunta i att sitta här men jag har ju knappt suttit vid datorn i veckan, så en liten lugn stund här är jag värd tycker jag. Och smälta maten lite också innan det återigen är full fart. När ska jag hinna leva mitt liv undrar jag?


Bästa vänner i snyggaste klänningarna.... *asg*

Tablettmissbruk...

Haha, det känns som det just nu. Tabletter hit och tabletter dit. Allergitabletter mot pollen och sen penicilling mot fästingbettet, så det är massa tabletter. Igårkväll höll jag på att ta fel tablett också. Bra, liksom. Och idag höll jag på att missa penicillinet mitt på dagen, det är svårt att komma ihåg, annars tar jag det när jag vaknar och när jag lägger mig, men sen är det den där tredje tabletten mitt på dagen. Men än har jag inte helt glömt att ta i alla fall. Och det är inte så många dagar kvar nu. Skönt det!!!

Nu ska jag ner och äta, luktar så himla gott! Grillat is underbart =)


Full fart or what???

Jag har varit så nöjd med det lugna tempot jag kunnat hålla i år. Nu är det helt slut med det. Nu är det återigen full fart. Ibland gillar jag full fart, när man slipper tänka och bara flyter med. Men just nu har jag haft en massa att tänka på. Jag måste snart göra ett val också, och jag har ingen aning om vad jag ska välja än. Det finns så många fördelar och nackdelar åt båda håll. Varje val påverkar ju framtiden också, på ett eller annat sätt.


Prova hattar är roligt, brukar ju bli ett par såna bilder när vi är på stan...


kloka ord





"Good girls don't say no or ask you why
I won't let you love me until you really try
Good girls are sexy like everyday
I'm only sexy when I say it's okay"





1400

Det här är det 1400e inlägget, men nu lär det väl ta evigheter tills jag når 1500...


Once a day

Ja, det blir visst bara ett inlägg per dag nuförtiden. Hinner inte med mer, vilket är trist. Och när jag väl skriver så blir det ett snabbt litet inlägg =(

Kanske dags att ta en paus?

Idag blev det lite övertid på jobbet, eller lite? 2 timmar extra, men det är ju iofs roligt att det är mycket att göra. På måndag går jag upp till gamla vanliga stället.

Jag måste göra ett val också, frågan är vad jag ska välja? Jag vill verkligen inte ångra mig en gång till. Så som jag gjorde sist. Jag vill ha mer tid, dagarna försvinner ju. Jag hinner inte med hästarna, men jag har fått ett bra erbjudande som jag ska svara på imorgon. Så får vi se vad som händer där.

Nu är det dags för penicillinet och sen sängen. Funderar om jag ska börja tidigare imorgon? Lite extra pengar är aldrig fel ju.

Natti natt!


Sängen strax

Ska bara ta in hästarna, sen blir det sängen. Har trott att det är torsdag hela dagen, suck, så det är fortfarande två dagar kvar att jobba den här veckan. =(

Undrar varför jag är så sjukt trött? Det är i alla fall riktigt irriterande.

Penicillin

Ja, först penicillinet, sen ska jag sova.

Ska fundera på hur jag ska göra med jobben också. Nu när man har jobb får man en massa erbjudanden... Inte lätt att veta vad som är rätt val ju. Och bara någon dags betänketid. Jisses liksom.

Men jag säger som vanligt, det är ödet, valet är mitt. Men jag skulle gärna slippa att välja ibland är saken.

Well, nu är det sovdags, upp tidigt imorgon som vanligt. Dagarna bara försvinner =(

Natti natt!


Men då

Jag lät hästarna vila idag för att hinna med lite saker, men det blev inte mycket gjort. Jag har i alla fall skickat iväg mitt banknummer till ett ställe där jag jobbat en timme... Hade tänkt strunta i det, men hon ringde mig innan idag så.

Sen jag började skriva det här inlägget har jag varit ute och tagit in hästarna och duschat... Jag har verkligen inte tillräckligt med tid. Kan vi få lite fler timmar på dygnet kanske? Det vore himla bra alltså!

Men hallå

Var tar tiden vägen???

Jag hinner inte ens kolla mina favvobloggar en gång om dagen, så fatta att det blir mycket att läsa igen nästa gång jag får tid över. Är sjukt trött nu, så ska ta de få stegen bort till sängen och sova. Förresten fick jag en sån där dejavu upplevelse på jobbet idag, visst är sånt sjuk? När man är typ säker på att det hänt tidigare, det var ett tag sen sist, men det händer då och då.

Och sen måste jag skryta om min prins!!! Han är världens coolaste och så enkel!


Vad månde bliva??? Jag har stora förhoppningar på min svarta prins <3

Hmmm

Idag blev det lagom jobbdag, slutade halv fem men kom iväg efter att kvällskiftet fikat. Och när jag slutade var jag HUNGRIG, var nämligen iväg till vårdcentralen i Habo på lunchen med mitt fästingbett, doktorn tyckte att det var ju roligt? hmm vaddå roligt. Nja sa jag, inte så väl, nä det är klart inte för dig svarade han då. Fick i alla fall penicillin utskrivet som jag ska äta i tio dagar, tre gånger om dagen. Som tur var gick det att kombinera med mina allergitabletter, annars hade det nog blivit lite jobbigt. Lila och rött är det stackars benet. Och jag har ont överallt, haha, så blir det när man har helgerna fullbokade till bristningsgränsen.


=(

Jag hinner verkligen inte med att skriva här. Men det är svårt att skriva när man inte är hemma också, i helgen så känns det som det enda jag gjort hemma är att sova, och det är inte många timmar heller. Typ 4½ i fredags och lite längre nu i natt. Imorgon är det ju upp tidigt igen som gäller. Ska ringa vårdcentralen också, en elak fästingjävel bet mig i torsdags och det är svullet och blått = mamma hysterisk...

Nej sovdags nu! Hoppas jag hinner och orkar skriva lite imorgon.


Massage idag vore inte alls fel vill jag lova...

Go natt

Nu måste jag sova.

Upp tidigt imorgon, ska vara hos Lisa vid tio i åtta, så åka vid sju typ. Upp vid sex. Det var den helgen.

Semester nästa helg kanske?

Hemma igen

Har varit borta hela dagen... Så jag är helt slut. Först jobba, sen var jag en sväng hos Annika och vi försökte övertala hennes dator att uppföra sig, det gick väl sådär?! Sen vidare till A6 och IKEA med Emilie!!!

Hinner inte skriva mer nu och frågan är om jag orkar sen? Bloggen hamnar visst långt ner på min prioriteringslista nu igen. Men jag har ju haft en del tid över när jag varit hemma, nu är det jobb så fullt upp med allt.

Ska bjuda på en bild så länge i alla fall.


Vi provade värsta snygga klänningarna, liiiite för stora men orkade inte ens vara seriös och leta efter en XS. Sen drygade vi oss i omklädningsrummet, haha.

Well

Nu ska jag sova!!!

Ladda batterierna inför imorgon. Upp klockan fem senast...

Yeay.... Not....

Fullt upp

Fredag:

Jobba 6-13.30
Möte 14.00
Bio 21.20

Lördag:

Jobba 6-12
Ikea med Emilie? =)

Söndag:

Treårstest hela dagen typ

Suck

Matlåda? Orkar inte. Får bli en fralla eller nåt imorgon.

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det nog sängen. Tror jag.

JAAAA Emilie

Det funkade ju inte att kommentera så jag skriver ett inlägg till bara dig =)

Vad sägs som lördag framåt halv ett någon gång? Jag jobbar 6-12 och på söndag är det treårstest så jag har ingen aning hur länge det håller på. Du får stå ut med mitt gnäll om hur ont i fötterna jag har bara ;) otäcka betonggolv...

Ikea är ett favvoställe!!!


Go natt

Nu säger jag go natt för idag. Orkar knappt hålla ögonen öppna ju.

Full dag

Upp imorse, släppa ut hästarna och försöka äta (vilket inte gick bra...) iväg till Anza, promenera runt där fram till klockan 18 typ, sen tog det väl en timme att ta sig ur huset, haha. Men det finns många att prata med =)

Väl hemma gick jag direkt in och tog på mig ridkläderna och sen ut i stallet och red en häst, blev en galopptur i skogen idag. Härlig luft!

Så nu är typ första gången under dagen som jag sitter ner och andas. Jisses alltså. Så sängen lockar väldigt mycket. Snart så, men borde duscha först ju. Suck!

Natti natt

Sovdags nu. Upp tidigare än man är van vid imorgon ju.

Får se om jag lyckas somna direkt också, börjar piggna till. Borde kanske inte satt mig vid datorn. Men, men, gjort är gjort. Får väl räkna får, haha fult det såg ut...

Plocka fram mina arbetsbyxor också? Skorna har jag redan ställt fram. Och matlådan är klar, jag känner mig duktig =)

För Emilies skull

Jag skulle jobbat på Elmia imorgon och på torsdag, MEN sen ringde Anza imorse (och väckte mig btw). Och ville att jag skulle hoppa in ett par veckor, så imorgon klockan kvart över sju så är jag tillbaka i Bankeryd, ett tag i alla fall.

Blev det klarare vännen?

Ett tänkvärt citat





"Människor kan delas in i två grupper,
en som går före och uträttar något
och en som kommer efter och kritiserar"






Hallå

Varför ska allt komma samtidigt?

Idag var jag ju på intervju och egentligen börjar den introduktionen på måndag, men då jobbar jag. Tillbaks till Anza ett par veckor. Men jag fick istället börja v 24. Så jag blev jättenöjd med det.

Så nu blir det till att fixa matlåda och frukostfika tills imorgon. Liten förflyttning blev det också, den här gången är det lagret som blir arbetsplats. Bara roligt tycker jag.

Så stryk jobben på Elmia, lite synd men det var ju bara några timmar.

Natti natt

Sovdags för mig. Inte tror jag kanske att det hjälper, men man kan ju alltid prova.

Fler listor =)

Hur många gånger har du varit kär? Jag vet ärligt talat inte

Favoritgodis: Choklad!!!

Coolaste stad du har besökt: Men vilken fråga, Clifden är coolt!!!

Action eller Skräck? Jag älskar actionfilmer! Tittar inte på skräck

Vill bli när du var liten: Ingen aning, kanske toppryttare?

När fick du din första kyss: Jag tror att jag var 14

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Seriös pluggis

Vad är du beroende av? hästarna

Dagens roligaste händelse: Lilleman har löshoppat!!!

Dagens tråkigaste händelse: allt blir vad man gör det till, men att åka fram och tillbaka till Jönköping och mata p-automater är ju inte sådär jätteskoj

Dagens humör: Lycklig, glad men funderar en massa

Vilka tv-program följer du? Inget alls

Vad gillar du mest med dig själv? Det mesta faktiskt

Vad gillar du minst? Att jag inte ser det andra ser

Vad är det roligaste du vet? det finns så mycket ju

Har du något motto? Jag tror på ödet (räknas det?)

Hemlig hobby? Hemlig? Det var en bra fråga, och om den är hemlig så lär jag ju inte säga det... Eller hur?

Något vi inte vet om dig? Säkert en massa saker, och så trivs jag med att det är

Vad ångrar du? Varför ska man ångra sig egentligen? Det är ju bara dumt. Och ändå gör man det.

Vad önskar du? Att allt blir som jag tänkt mig ett tag nu

Vad klarar du inte dig utan? mat och vatten?

Vad gör du helst en vardag? vad är det för fråga?

Vad gör du helst en lördagskväll? det beror på vilken lördag det är ju

Vad har du mest av i din garderob? Strumpor kanske?

Drömjobb? Om jag bara visste det


Älskade <3

Lilleman!!!

Han blir bara bättre och bättre och gör mig inte besviken. Jag vet att jag sagt att jag inte skriver om hästarna här, men idag har han löshoppat igen. 60cm skuttade han över, med enkelhet. Och med lagom fart mot. Jag blir så impad av den hästen, varje gång. Så himla glad att jag har honom! Han är en av mina kärlekar. =) Hans mamma är en annan.


Han har vuxit lite sen det här kortet togs, mitt <3


Är ni såna som

Blir galna om det är bilkö? Eller galna är inte rätt ord, men irriterade och stressiga. Som suckar högt om det är kö i mataffären eller i någon annan affär också för den delen?

Själv så bryr jag mig inte nämnvärt om bilköer, jag kommer nog fram tids nog, enda gången jag kan bli sur är om jag har bråttom någonstans. Men jag tror inte att jag förlorar många sekunder på att släppa ut andra stackare från tvärgator etc, har jag knappt styrfart så kan de likaväl få köra före.

Likadant i affärerna, spela roll att det är kö, det blir min tur när det blir. Under tiden kan jag kolla sms och radera lite där, svara på sms som jag lagt åt sidan. Kanske ringa nåt samtal, så istället för att irritera mig på att det är kö så uttnyttjar jag tillfället. Smart va?


Intervju imorgon =)

Så jag ska skriva ihop mitt CV lite snyggt. Vet inte om man borde ha personligt brev med eller inte? Det ligger ju redan på deras sida där jag lagt in CV och sånt innan. Så det räcker kanske med ett vanligt CV med en bild. Så får det nog bli.

Har väl ett par andra saker att skriva in i datorn också. Får nog göra det ikväll.

Blir så hackade dagar nu, som idag, upp tidigt, ingen ide att lägga sig. In till Jönköping (parkeringsavg) hem igen, fixa lite i stallet och äta, in till Jönköping igen (parkeringsavg en gång till) och sen hem igen. Fortfarande trött. Ska nog löshoppa Lilleman nu och sen får jag se om det blir motionering av den bruna hästen också? Borde nog ge mig på det egentligen. Men det känns som jag kommer somna sittande till häst.

en gammal lista

Ska vi se om det hänt nåt nytt sen sist? Förra listan är från 2008-09-19... För den som orkar leta sig tillbaka.

Vilken svordom använder du mest just nu?

hmm svär inte så mycket faktiskt

Äger du en Ipod?

Yepp, en grön liten

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

inställd? gissar på 7.00

Använder du flip-flops?

på teneriffa gjorde jag det

Var köper du dina matvaror ifrån?

Ica brukar det bli

Skulle du hellre ta bilden än vara med på den?

Nja, det är roligt att vara med på bilen jue

Vilken va den senaste filmen du såg?

No country for old men URKASS!!!

Du är ledig. Umgås du hellre med en vän eller med en hel barnfamilj..?

Vän som vän...

Om du vann på lotto, va är det första du skulle köpa?

Hmm, beror ju på hur mycket man vinner, men en resa med vännerna skulle inte sitta fel

Har någon någnsin kallat dig för lat?

Ja det har väl hänt

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

Nope, jag somnar rätt fort som det är

Vilken cd ligger i din cd-spelare just nu?

Den är nog tom, men i bilen sitter en bränd skiva med lite blandad musik

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?

Har inga favoritgrupper/artister - jag gillar bra låtar helt enkelt

Har någon berättat en hemlighet för dig denna veckan, och isåfall VAD?

Japp, jag berättar INTE hemligheter för någon annan, en hemlis är en hemlis

När va senast någon stötte på dig?

Ingen aning

Vad åt du till middag senast?

jättenyttig... pizza

Använder du huvtröjor?

Ja det händer

Kan du vissla?

Jadå vissla kan jag

Vem var den senaste som ringde dig?

Hmm, Nicklas tror jag

Vilken är din favorit åkattraktion på ett nöjesfält? 

adrenalinkickar is the shit!!! I love Uppskjutet på Liseberg

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

ja det är jag övertygad om

Vilket riktnummer befinner du dig i?

0392

Tittade du på tecknat när du va liten?

Det är klart jag gjorde

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?

Stort... A6

Hur många syskon har du?

1 syster

Är du blyg inför de motsatta könet?

Nä klickar oftast bättre med killar än tjejer

Vilken film kan du alla replikerna till?

Ingen tror jag, brukar man kunna sånt?

Äger du några band t-shirts?
Nej,

När flög du senast?

i november någon gång Teneriffa!!!

Hur många stolar står kring ditt köksbord?

6

Läser du för skoj skull?

Ja, när jag har tid, alldeles för sällan

Pratar du några andra språk?

Engelska är jag ganska bra på =)

Diskar du din egna disk?

Ja jag är typ andre diskmaskin för tillfället

Har du en stationär dator eller en laptop?

Laptop! <3

Vill du just nu göra några tatueringar/piercingar?

En faktiskt, får se om det blir så

Försöker du alltid lära dig nya saker?

Ja, lära sig nya saker är ju jättekul, annars blir jag uttråkad...

Kan du kasta macka?

Ja det kan jag

Har du någonsin varit på Jamaica?

Nej inget resmål jag tänkt mig heller

Va har du med dig på bion?

en ramlösa och kanske något att tugga på

Har du dejtat någon av en annan religion?

Tror inte det

Va har du för väder?

Solen skiner men det är lite kallt idag, blåser gör det också - VÅR!!!

Har du en blogg?

Haha, vad är det du läser just nu???

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?

Passar nog, diggade verkligen gymnasiet - det blir vad man gör det till

Vilken är din favoritdrink?

Jag vet i alla fall vilken som INTE är någon favoritdrink.... Marianne på Finlandsbåten

Gillar du din boende situation?

Det funkar väl ett tag till

Hur många timmar måste du sova för att fungera?

Det beror på årstid faktiskt, just nu är jag konstant trött av allergitabletterna jag äter

Är dina dagar fullbokade och stressiga?

Just nu är det rätt lugnt (dock inte den här veckan)

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?

Nej

Vilken är din favoritfrukt?

Vindruvor

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

Nej inte ett dyft, sånt orkar jag inte bry mig om - motionera mera istället...

Hur gammal blir du nästa födelsedag?

23

Är du petig när de komemr till stavning och grammatik?

Ja, pedant var ordet...

Tror du på liv på andra planeter?

Vi kan inte vara ensamma i hela universum...

Vem var den sista personen som gjorde dig arg, riktigt arg?

Jag vet inte när jag var arg senast

Tror du Gud är en man eller kvinna?

Tror inte på gud

Vad var de senaste du åt?

pizza

Va säger du till dig själv när allt känns svårt?

Jag tror på ödet - det finns en mening med det som häner, men jag har faktiskt tagit tag i det där med att när allt känns svårt ser jag en möjlighet istället för hur svårt allt är! Livet har blivit mycket enklare och roligare. Jag är lycklig.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Nej helst inte, men nånsin ska man väl inte säga antar jag, man vet aldrig vad som händer


Seriöst????

Hur kan man vara såhär trött???

Jag vill bara lägga mig i sängen och sova. Allergin är väl kanske boven skulle jag gissa. Ska gå ut och fixa stallet och sen beta Janne lite innan jag åker mot Jönköping igen. Suck, jätteroligt att åka fram och tillbaka... Ska in imorgon igen på intervju på Lernia, håll tummarna, det kan nog bli ett roligt jobb. Varierande om inte annat. Men idag ska jag på info om jobbet på onsdag och torsdag. Får se vad som sägs.

Så jag hade visst lite dålig koll, trodde det var torsdag-fredag men det var ju onsdag och torsdag. Men det gör inte mig något. På fredag är det ju ändå inplanerat bio, den som vill får gärna hänga på! Ju fler ju roligare ju!

Hmm, energi kick nu tack!!!


Åhh, vad jag så jättegärna vill sova!!!

MEN jag är duktig, har fixat klart det sista med deklaratrionen nu. Så den är inskickad, frågan är varför man inte gör sånt direkt när den kommer? Enkelt är det ju oftast.

Är så himla trött nu alltså, men ska ju in till AF om lite mer än en timme. Så somnar jag nu så är det iNTE bra. Får försöka komma i säng i tid på kvällarna. Nu ska jag skriva ihop ett CV till sen idag.

Är inte alls pepp på att behöva åka in en till gång till Jönköping i eftermiddag.


Kliar i ögonen gör det också, förbannade allergi... Nässpray idag då kanske? Används inte varje dag, gillar inte näsblod....

Sova var det

Tänkte jag skulle fixa lite saker innan jag åker in till stan imorgon så INTE lägga sig igen när hästarna är utsläppta. Tror ni jag klarar det?

Jag gissar nej, men då kommer jag ju överraska mig själv i så fall. Imponerande i så fall.

Så nu borsta tänderna, fylla vattenflaskan och sen krypa ner i sängen och sova lite. Drömma drömmar kanske?


En verklig dröm <3

Planer för veckan

Ja, lite planer för veckan har jag. Fullt upp vissa dagar...

Måndag:
Möte på arbetsförmedlingen klockan 9.00. Så måste skriva ut mitt CV imorgon
Möte inför jobbandet på torsdag-fredag klockan 16.

Torsdag:
Elmia

Fredag:
Elmia
Bio på kvällen - Boat that rocked

Lördag:
???

Söndag:
Treårstest Ölmstad, fullt upp hela dagen skulle jag  gissa.

Skulle inte förvåna mig om jag missat något, säg gärna till i så fall!

Imorgon är sista dagen att deklarera... Glöm inte det nu hörrni!!!


Jag kan vara sjukt barnslig =)

Sorry för kassaste uppdateringen på evigheter

Imorgon lär inte bli mycket bättre tyvärr.

Har suttit och kikat tillbaka i bloggen innan, när jag höll på med deklatartionen, perfekt att ha bloggen faktistk. Och titta vad man har jobbat för olika dagar. Och när man varit ledig and so on!

Sjukt trött är jag. Borde sov istället.

Imorgon är full fart.

=)

Sitter i soffan nu, helt totalt slut efter dagen. Sängen är vädligt lockande, kanske skulle man ta en dusch och sen sova. Eller bara sova direkt, det känns som det bästa beslutet faktiskt.

Lär somna sittande snart. Inte klokt. Imorgon ska mamma och jag iväg på stuteriträff, men den börjar inte förrens vid 14 så jag hinner ju egentligen rida innan. Får nog bli så, frågan är hur lång tid det tar att köra.

Nä, sängen var det. Kommer somna och sova gott! Så får vi se hur mycket träningsverk man har imorgon, kände av det i knäna innan. Kanske börja träna dem???


Blaa blaa blaa.... Känns det som jag gör nu.

Natti natt, hörs imorgon!


RSS 2.0