Hej då!!!

Nu sticker vi!


image24
Måååånga timmar i bil... Sova kanske???

Snart bär det iväg till sälen

Sitter med Linnea i soffan och lyssnar på Maskinen-Alla som inte dansar är våldtäktsmän. Nostalgi!!!

Vi ska snart åka mot Anza, som är första anhalt.

Nästa anhalt är Tenhult.

Sen är det Isaryd, där vi ska möta upp gänget.

Imorgonbitti är vi framme i sälen =)

Inget bloggat i helgen.

Ha det bäst!!!

Mot stan...

Ska strax in till Jönköping. Ska först till AF och sen ska jag gå en sväng på stan och se om jag hittar några kängor. Sen möter Linnea och Emilie upp så ska vi till ICA maxi och handla mat så vi överlever i Sälen =)


Jag är gryyyymt trött, men det får väl funka det också. Stallet är klart, så det är bara att packa och fixa det sista sen när jag kommer hem. Har lovat att titta förbi en sväng på jobbet ikväll också, och sen åker vi till Lisa och därefter till Isaryd, hoppas vi hittar dit i år också. Förra året var det lite si och så med det. Haha.

Det känns som jag glömt något??? Ska äta frukost innan också, har inte hunnit det än. Hmm, sängen ser såååå lockande ut just nu.

Well, frukost var det!

Sovdags

Imorgon blir en tuff dag. Kommer vara helt slut. Hoppas det går att sova lite på vägen upp i alla fall.

Men som sagt, nu är det gonatt.

Puss


Besöksrekord

Kul att det varit många inne idag. Hoppas ni tittar tillbaka fler gånger. Nu blir det i alla fall inte så mycket handboll på ett tag.

Vinst Sverige!!!

Tack!!!

Äntligen en vinst efter tre raka förluster. Spelet i första halvlek var super, nästintill utklassning, men sen vetifan vad som hände i paus, för i andra halvlek så ville man inte titta... 3 mål de första 15 minutrarna. Helt sjukt. Och de fortsatte att missa straffarna, inte en enda straff gick i mål. Sinnessjukt!!!

Såna här matcher är inte bra för nerverna... Doder fick rött kort som nog egentligen skulle varit Kims, men den slovakiske spelaren filmade big tajm, en sån bjässe ramlar inte av en liten knuff. Det skulle ju inte ens jag göra ju. Sen kan man ju förstå Kims reaktion, armarna är ju ganska viktiga för en handbollsspelare.

Skönt i alla fall att de vann!!!

Städat =)

Känns himla bra.

Och nu har jag ju börjat, så då kanske man får lite motivation till att fortsätta.

Vad sägs som alla kontakter i mobilen kanske? En del där behövs verkligen inte... Men det hinner jag inte nu för jag är hungrig så det blir makaroner och något till tror jag och sen är det handboll!!!


Dags att börja rensa lite

Och jag börjar med mina msn-kontakter. Många kommer försvinna, på olika grunder. Varför ha kontakter som ändå inte pratar med, eller för den delen vill prata med? Känns bara onödigt att de ska ta plats och störa...

Därmed inte sagt att alla tar plats och stör. Jag behåller de som betyder något för mig!!!


Handboll ikväll

Måste ju påminna er!!! Så ni inte glömmer.

Klockan 18 börjar försnacket på tv4 och sen är det avkast vid 18.30. Vinst ikväll nu då!!! Hoppas, hoppas.

Hmm, hungrig

Ja, var ju ett tag sen jag åt frukost. Annars brukar jag ju nyss ätit vid den här tiden. Men idag var jag ju uppe tiiiidigt.

Så frågan är: lyder som följer ;)

Vad ska man äta? Just nu är jag sugen på att bara göra en ostmacka och lite choklad till det. Tror att det får bli så faktiskt.

Mitt nya nyttiga liv  får börja i februari istället. Haha.


Onyttigt... Men ack så gott =)

Jag som trodde det var min säng...

Så fel man kan ha....


Han tar ju hela kudden ju...

Men då =(

Kul att de flesta sidorna jag behöver gå in på inte fungerar... Jätteroligt... Eller inte

Jag hatar meddelande

Webbsidan kan inte visas *morr*

Åhh, jag vill

Så gärna lägga mig i sängen och sova lite till. Men jag vet att jag vaknar vid typ elva eller nåt då. Så jag får nog stå emot den där viljan. Ska kika på lite jobb istället.


Haha, den passade ju verkligen in nu ju =)

Go morgon!!!

Jag försöker ställa om lite så jag inte ska vara helt väck i Sälen på morgonen. Så idag har jag varit uppe sen sju, men det känns på kvällarna istället. Haha, får väl sova sen när vi kommer hem från snön och kylan =)

Imorgon blir det stan ett bra tag tror jag. Först Af på morgonen, sen ska jag och Emilie handla mat till sälen, Linnea dyker upp i Jönköping runt två snåret. Ska se om jag hittar ett par kängor, nu ångrar jag att jag inte köpte de snygga jag såg på rean men, men. Jag hittar säkert ett par andra =)

Linnea får hjälpa mig med packningen tror jag, för jag har alltid beslutsångest vad jag ska ta med och vad jag ska lämna hemma. Haha, och då menar jag alltid. Likadant om man ska ut, jag kan prova massa kläder, oftas slutar det med de som jag provade först.... Kanske borde lära mig något av det? Eller vad tror ni? Om två dygn så är vi uppe i sälen!!!


Gissa vem som är bäst på att prata i telefon =)

Har just pratat med Linnea, i två timmar... Haha, vi pratar om allt mellan himmel och jord, teneriffa, sälen, killar och USA. Jag kan iofs prata i evigheter med de flesta. Det finns oftast samtalsämnen att ta till, men just Linnea, Lisa och Emilie kan jag prata med huuuur länge som helst. Sen var det ju ett tag sen vi hördes sist så. Men måste ju planera liiite för sälen i alla fall. Nu vet vi i alla fall när, var och hur. Bra va? Vi träffas vid 1 och åker vid 2, då är vi väl uppe framåt klockan 8, tror att det var då vi var uppe förra året i alla fall. Nu blev jag partysugen som fan ju. På torsdag blir det PARTY!!! Först offra benen i backarna och sen afterski, utgång eller fest i stugorna? Vi får se vad som händer. Åh, jag läääängtar nu ju!

image25
Vill dit nu!!!

Facebook, facebook, facebook...

Hela min första sida på mailen är fullt med mail från Facebook. Kanske skulle ta bort att man får mail, men då lyckas jag väl missa en massa istället... Sen skulle jag ju kunna rensa direkt ockås, istället för att bara låta det vara. Men som sagt, jag ska ju rensa i mitt liv så då passar det ju bra att rensa där samtidigt =)



Journalist för tillfället

Sitter här och skriver en artikel. Men det går inge bra. Jag brukar alltid få till det men idag funkar det inte. Är iofs inte första gången jag ger mig på den här artikeln heller. Men hade tänkt få den klar idag. Vore så skönt att ha en sak mindre att tänka på i sälen ju. Jag har så det räcker i alla fall.

Åter till tangentbordet. Msn avbryter mig med jämna mellanrum...


Hmm äta nåt kanske?

Jag har bara ätit frukost idag så borde kanske fixa lite mat nu.

Har en hel del annat att göra också. Plocka ihop grejerna inför sälen kanske. Vi är fortfarande lyckligt ovetande om när, hur och var vi ska träffas. Bra kommunikation.... Men jag är faktiskt oskyldig till det, det är ju ingen som svarar när jag frågar ju.

Det kan nog bli nyttigt med fyra dagars ledigt från allt. Behöver samla tankarna lite. Det har ju hänt så mycket det sista som man inte hunnit med att fatta riktigt tror jag. Ska börja rensa i mitt liv! Mycket ska bort, bara det viktiga ska vara kvar. Sen startar vi om på nytt och hoppas att 2009 fortsätter vara bra. För om man räknar bort förkylningen som stulit 2½ vecka så har 2009 varit toppen än så länge. Jag är lycklig även om det kommer någon dipp då och då. Jag vet att det finns många som bryr sig! Älskar er alla!


Muffins <3

Hej på er

Det är triiiiiist väder. Isigt överallt. Lycka till att göra något ute.

Borde egentligen inte sitta här, men det är lätt att fastna. Duschen vann över msn igår, men msn kom igen efter duschen och tog revanch, haha. Men sen la internet ner så då sa jag go natt och gick och la mig istället. Trodde att det skulle hjälpa att inte ha datorn vid sängen, men det har ju blivit sent på kvällarna (nätterna) i alla fall. Kan ju iofs bero på sällskapet på msn.


Thailand

Dusch vs Msn

Just nu har msn ett fastare grepp om mig än duschen, men det blir en tripp dit innan det blir sängen. Men jag sov för länge idag... Så jag är inte det minsta trött =(


Åh vad jag längtar till sol, bad och semester

En brasa kanske?

Jag vill bara elda upp all skit. Det är alldeles för mycket saker, papper och annat trist som jag inte vill ha här. Tänk vad underbart att få inreda ett alldeles eget hem! Jag vet ganska väl hur jag vill ha det. Enkelt och stilrent, inte massa saker överallt. Men, men. Det är väl ett tag tills det händer...

Först kanske man skulle skaffa sig ett jobb. Ska leta imorgon som sagt. Måste ringa ett samtal imorgon också. Perfekt att ha massa egen tid imorgon då.



Ensam är stark

Ensam hemma

Japp!!! Imorgon är jag ensam hemma för första gången på evigheter!!! Det ska bli perfekt. Spela musik på superhög volym och vara allmänt galen. Haha. Ska städa lite mer också, tänkte fortsätta ett tag nu och sen ta en dusch innan läggdags.

Kolla på jobb imorgon också. Har ett jag ska söka i alla fall men borde nog söka några till för ska till AF på onsdag hade jag tänkt. Då ska jag och Emilie och shoppa mat inför sälen också.

Det är bara ett par dagar kvar, sen åker vi! Superskönt... Måste kolla packningen också imorgon, så jag inte glömmer något. Tar med eget täcke i år också, haha, jag sover bättre då =)

Så jävla nära ju

Sverige var grymt nära att vinna över Ungern, men det räckte inte hela vägen. Tyvärr, slagna på mållinjen. Ett ynka jävla mål. Men det var bollen Kim gav bort och de tre missade straffarna... Sista matchen mot Slovakien på tisdag. Sen får man väl se fram emot EM nästa år.

Varför bry sig?

Jag ska sluta med det =)

Eller fel, jag ska sluta bry mig om sånt som ändå inte betyder något.


Bästaste Emilie


De andra två finaste!!!

Sen har vi ju alla mina fyrbenta älsklingar också.

Sverige-Ungern idag

Och idag är matchen tidigare än vad den varit inna. Missa inte det...

Försnacket börjar vid 15.45. Jag hoppas de skärper till sig idag.

Jisses vad klockan är mycket

Trodde inte att den var så himla mycket ju...

Ska ta och sova nu istället för att sitta här.

Har varit duktig och flyttat bort datorn från sängen, så nu står den på bordet vid soffan. Inget mer surfande innan lampan släcks med andra ord.

Natti natt! Vi hörs imorgon.

Nu är sängen tom

Eller inte helt... Täcke och kudde väntar på mig =)

Imorgon fortsätter jag med städningen. Jag ska SLÄNGA massa saker nu. Bara skit som tar plats och samlar damm. Vad ska jag med det till? Har massor av gamla papper från gymnasiet, jag lär ju knappast kolla på det ju? Så varför ska det då ta plats, kanske kan jag rensa ut så mina skor kan få ett hyllplan?

När jag skaffar eget hus ska jag ha en walk in closet, en stor fin till alla kläder och skor. Det är Emilie som fått mig på husfunderingar nu, attans alltså. Kan någon vara gullig och ge mig fem miljoner eller nåt så kan jag bygga mitt eget drömhus? Pool också så klart, så man kan ha poolparty =) vilka vill komma?

*dröm dröm*


Jomen visst...

Den här artikeln är ju bara så sjuk...

Nigeria är numer idiotförklarade...

Åter till städningen...

I min säng ligger typ hälften av mina kläder... Så det är lite grann om man säger så, och jag hade tänkt sova i sängen inatt. Haha, soffan är inte lika skön.


Italian job

Gick på tv4+ innan.

Det var en riktig Colleenfilm =)

Action, snygga bilar och inte att förglömma biljakter!!! Me like a lot. Ett par snygga skådisar gör det hela ännu bättre.


Mini cooper vart flycktbilen i den här filmen, haha. Ett ganska ovanligt val va?


Förlust igen =(

Sverige spelade som om fransmännen var elektriskt laddade med dödlig strömstyrka...

Egentligen var de nog inte sämre, men ingen vågade, alla passade ansvaret vidare.

Jag är besviken...


Hoppas på matchen imorgon istället.

Ni missar väl inte handbollen ikväll va???

Försnack vid 18 och sen börjar matchen vid 18.30. Jag tittar, som alltid. Handbollen är helig... Jag undrar vad de säger i Sälen om Sverige spelar då. Det får bli slagsmål om tv-dosan i så fall. (Jag tänker vinna i så fall...)

Idag är det som sagt Frankrike som är motståndarna, svårt. Fransmännen har fortsatt vara på topp, lääänge nu. Men jag hoppas och tror att om Sverige bara kommer igång med skyttet och lyckas stänga igen bakåt så har de chans att vinna den här matchen. Kim MÅSTE börja skjuta, istället för att titta vart han kan passa.


Några ur det svenska laget - bild från google

Var ska jag göra av alla skor???

Har tagit tag i städningen nu. Garderoben stog förts på tur, det ser bra ut, men jag har ingen aning om var jag ska göra av alla skor? Dem står i en fin rad just nu mot väggen. Men det saknas ju plats. Suck!

Sen står det flera par nere vid ingången, där man normalt brukar ha skorna...

Vad segt allt är

Youtube, piratebay, bloggen och säkert fler sidor.

Det kanske är meningen att jag inte ska sitta här mer utan ta tag i dagen?

Städa lite till att börja med. Men första äta frukost.


Garderoben efter nått städryck i somras...

Citat







Concrete Angel - Martina McBride


Go morgon =)

Har varit vaken ett tag redan.

Det regnar ute idag. Suck, det här vädret gör ju inte direkt att man blir motiverad att göra något... Jag längtar bara lååååångt bort ifrån Sverige istället.

Jag ska nog roa mig med att städa istället, i alla fall nu på fm, så får vi se om det slutar regna. Men hästarna kommer ju vara blöta i alla fall =(

Nu är det bara fem dagar kvar till sälen. Däruppe ska det väl i alla fall inte regna. I så fall är det väldigt allvarliga problem med det svenska vädret...

Go natt

Dags för mig att sova!

Vi hörs imorgon...

The Terminal - Tom Hanks

Den har jag och mamma kollat på ikväll. Riktigt bra film =)

Men att den är baserad på en verklig händelse är ju sjukt. Jag blir så frustrerad i början när han inte får någon tolk.

Antar att de flesta redan sett den... Jag har velat se den länge men det har aldrig blivit av, men nu när dvdn pajjat så kan man kolla på gamla vhs, egentligen skulle vi sett World Trade Center, men den var inte inspelad ordentligt på boxern *morr*. Så det får bli en annan gång istället.

Nu ska jag bara vänta på att bli lite trött så jag kan sova... Det lär nog ta ett litet tag. Varför, varför kan jag inte hålla mig vaken på morgonen för? Svar? För att jag inte måste. Jag är bekväm när det inte finns ett måste... Finns det någon som kan tvinga upp mig på mornarna?

Emilie kommer i alla fall väcka mig varje morgon i sälen... Tidigt också. Förrå året fick hon nästan dra mig ur sängen sista dagen, tror faktiskt att hon stal mitt täcke?

Jag längtar nu! Det är så nära...

städa, städa, städa

Jag sitter här och röjer ibland alla mina musikfiler. Det tar en hel del plats på datorn så nu ska lite av det väck i alla fall.

Ska även spara ner alla bilder på den externa hårddisken, har en till musiken och en till alla foton. Och jag är grymt glad att jag hade den externa hårddisken när min dator kraschade i somras, alla irlandsbilder hade varit försvunna annars. Nu var det bara lite andra bilder som jag inte orkat lägga över som försvann i kraschen.

Att jag sätter mig med det här nu är mest för att jag vill spara alla bilder från Teneriffa, så jag kan rensa mina kort till digitalkameran. Har inte vågat radera de än, men det kan ju vara bra att ha tomma kort till sälen. =)

Aj aj då

Sverige möter Frankrike på lördag. De har ju varit grymma förr i alla fall. Hoppas Sverige laddar om och ser till att börja gå mot mål i den matchen. Ungern på söndag, sen vila på måndag och Slovakien på tisdag.

Attans att de inte satte matchen igår, då hade de haft 4 poäng. Nu är det bara två.

Norge, Tyskland och Danmark borde gå vidare från grupp 2, säger jag som inte sett någon av deras matcher. Ett par lag som saknas sen förr är Island och Ryssland. Ryssarna blev ju utslagna, Island vet jag inte ens om de kvalat till VM?

Grupp 1:


Lördag 24 januari:

16:30 Slovakien - Sydkorea
18:30 Frankrike - Sverige
20:30 Ungern-Kroatien.


Söndag 25 januari:

16:30 Sverige - Ungern
18:30 Sydkorea - Frankrike
20:30 Kroatien - Slovakien


Tisdag 27 januari:

16:30 Ungern - Sydkorea
18:30 Slovakien - Sverige
20:30 Frankrike - Kroatien


Grupp 2:

Lördag 24 januari:

15:30 Makedonien - Norge
17:30 Tyskland - Serbien
20:15 Polen - Danmark


Söndagen 25 januari:

15:30 Serbien - Polen
17:30 Norge - Tyskland
20:15 Danmark - Makedonien


Tisdagen 27 januari:

15:30 Makedonien - Serbien
17:30 Tyskland - Danmark
20:15 Polen - Norge



Borde kanske lägga till en handbollskategori =)

Go morgon

Jag är vaken redan, men funderar på att ta en dejt till med kudden. Det blev inte lika sent igårkväll men lite för sent för att jag ska orka upp redan. Lite, lite huvudvärk så frågan är om jag ska stänga av här en stund. Och i så fall är nästa fråga om jag kommer upp när klockan ringer?

Imorgon får jag i alla fall sovmorgon =)

Sovdags

Klockan har blivit för mycket.

Jag borde inte sätta mig vid msn... Tiden försvinner alltid iväg på något konstigt sätt ju.

Men om jag ska orka med morgondagen är det väl bästa att stänga ner här snart och sova lite. 6-8 timmars sömn ska man väl ha. Jag håller på 8 men då skulle jag sovit för två timmar sen... Fel i ekvationen blir det.

Natti natt!

Bloggarna var det ju

Lika bra att ta tag i det, annars hamnar det i att göra listan igen.

Första bloggen jag kollar varje dag är EMILIES min bästa vän.

Sen läser jag som många andra Blondinbella och Kenzas bloggar. Men tycker båda två har blivit sämre det sista, så får se hur länge jag har kvar de bland favoriterna...

Johannas blogg kollar jag också varje dag. Hästarna ger en massa nya vänner och Johanna är en av de.

En annan blogg som jag gillar är den Tyra skriver, hon har mycket intressant och kul i sin blogg.

Tjuvlyssnat är också rolig att titta in i nån gång om dagen. Ibland när jag har tråkigt läser jag i arkivet och det är ju inte klokt vad en del människor kläcker ur sig... Eller gör...

Sen är det några bloggar jag precis börjat följa också, de kanske hamnar på min nästa lista om de fortsätter att blogga om intressanta saker. Och uppdaterar ofta, jag tycker det är skittrist när bloggar inte uppdateras i alla fall någon gång om dagen. Man tittar inte in lika ofta då.

Och på tal om det så borde jag nog rensa min favoritlista. Finns inte bloggarna där så finns de inte i min värld...

Första förlusten...

Lördag 17 januari: Sverige - Kuba, sändningsstart klockan 18.00.
Söndag 18 januari: Sydkorea - Sverige, sändningsstart klockan 18.00.
Måndag 19 januari: Sverige - Spanien, sändningsstart klockan 18.00.
Onsdag 21 januari: Sverige - Kuwait, sändningsstart klockan 18.00.
Torsdag 22 januari: Kroatien - Sverige, sändningsstart klockan 20.00.

Iofs kanske inte hela världen. MEN domarna vågade inte stå upp mot hemmanationen. Lite trist att det var en del felaktiga domslut. Sverige spelade bra, men de måste ju skjuta på mål också. Kim måste skjuta. Annars funkar det inte. De förlorade med 26-30 och var nära att gå ikapp ett flertal gånger. Ledde matchen ett par gånger i första halvlek, men sen gick det sämre.

Måste kolla upp speltiderna som är nu. Vill inte missa det fortsatta spelet nu.

Rysar match ikväll

Lördag 17 januari: Sverige - Kuba, sändningsstart klockan 18.00.
Söndag 18 januari: Sydkorea - Sverige, sändningsstart klockan 18.00.
Måndag 19 januari: Sverige - Spanien, sändningsstart klockan 18.00.
Onsdag 21 januari: Sverige - Kuwait, sändningsstart klockan 18.00.
Torsdag 22 januari: Kroatien - Sverige, sändningsstart klockan 20.00.

Sista matchen i gruppspelet idag. Blir nog en riktig rysare tror jag.

Halv nio börjar matchen, försnack vid klockan åtta som ni ser ovan.

Favoritbloggar

Jag lovade ju det härom veckan. Det inlägget kommer lite senare idag.

På tal om bikini

Jag vill till solen igen. Bort från snö, regn, rusk och kyla. Ladda batterierna, sola och bada och dricka drinkar. Jag vill!!!

Vem kan jag lura med den här gången tro? Restresorna är billiga just nu i alla fall.


Våran balkong var perfekt när det blåste för mycket på stranden =)

Äta något snart???

Tror att det blir köttbullar och makaroner idag. Måste skärpa mig med maten. Men än har jag inte riktigt kommit igång efter min förkylning, men nu är jag typ frisk. Så skönt!!!

Om en vecka är vi i skidbackarna i sälen. Jag och mina underbar tjejer! Det ska bli så himla kul att umgås allihopa!!!

Pratade med Emilie innan, hon såg ju till att jag kom upp ur sängen (alldeles för sent.).. Tur att man har vänner som ser till att man inte sover bort livet =) Vi pratade i alla fall om vad vi ska äta där uppe i snölandskapet, pizza och tacos, as last year. Korv och bröd att grilla i backen, och makaroner och köttbullar. Det var värsta lyxigt förra året =) Emilie var kock och jag hjälpte till så gott jag kunde, (jag är verkligen inget bra på mat... - borde nog gå en kurs eller nåt).

Vi ska basta också, haha, och Emilie skulle visst rulla sig i snön... Det låter lite kallt för min smak, dock. Det finns badhus där uppe också, så jag ska kanske ta med bikinin? Den rosa i så fall =)


Ikväll ska jag försöka att lägga mig tidigt

Efter handbollen, ingen msn.... Satt där till över ett igår och då har man ingen lust att fortsätta vara upp vid halv sju på morgonen när man släppt ut hästarna. Så jag gick och la mig igen, och sov tills Emilie tyckte att jag borde gå in på msn... Då var klockan kvart över tio, opps...

Och nu ska jag ge mig ut i stallet. Hörs senare!

Mina tankar går till Johanna

Jag vet hur det känns gumman. Du vet att jag finns här för dig!

Johannas blogg


Ni är såååå fina ihop gumman!!!

Sova snart kanske?

Börjar bli riktigt trött nu. Msn, sms och lite surfande = trött Colleen.


trött Colleen...

Okej match Sverige, men inte mer

Lördag 17 januari: Sverige - Kuba, sändningsstart klockan 18.00.
Söndag 18 januari: Sydkorea - Sverige, sändningsstart klockan 18.00.
Måndag 19 januari: Sverige - Spanien, sändningsstart klockan 18.00.
Onsdag 21 januari: Sverige - Kuwait, sändningsstart klockan 18.00.
Torsdag 22 januari: Kroatien - Sverige, sändningsstart klockan 20.00.

Ingen toppenmatch idag. Jag hade räknat med riktig utklassning, men de hade ju inget att spela för iofs. Men ändå. Imorgon är det i alla fall en till rysarmatch, Kroatien, på hemmaplan. Räkna med att de kommer ha domsluten på sin sida. Och Sverige kan inte göra så mycket klantiga missar som idag. Bollar slängdes hit och dit och man missade riktigt bra målchanser. Målvakten var i alla fall guld idag. Utan honom hade det kunnat gå illa.

Nu stjäl jag lite bilder från google....


Kim Andersson - lagkapten som får skärpa till sig lite


Oscar Carlén - det var inte riktigt hans dag idag...


Jonas Larholm


Ola Lindgren

och


Staffan Olsson

De gör verkligen ett superjobb som tränare. Staffan är så cool när han står och puschar spelarna vid kanten. Speciellt i spanien-matchen. Underbart att se. Ola Lindgren är mer lugn men det behövs det också.

Morgondagens match ska bli riktigt intressant.

Intervju och reportage

Idag var Anna här som jag skrev tidigare. Hon gjorde ett reportage om mig och stuteriet. Kommer komma ut i Västgötabladet någon gång i februari. Ska bli spännande att läsa. Vi började med lite ridbilder på Cirren som fick ställa upp som modell, han gjorde som han brukade och stirrade, haha, han har inte fått lära sig att det inte är trevligt att stirra ut folk. Men han är så söt när han gör det, så det gör inte så mycket. Vi pratade mycket om mig och hästarna, en del om connemaran allmänt och lite framtidsplaner och så. Hoppas och tror att det blir en bra artikel, kanske inte ultimat underlag/väder för att ha med hästar att göra men man får ju göra det bästa av det. Anna var i alla fall jättetrevlig =)

Så håll utkik i februari!!!

Hej och hå

Det blir ju fler läsare för var dag. Vad kul =)

Ska sammanfatta dagen som varit. Har hänt en hel del. Borde leta reda på lite bilder också, det har varit väldigt dåligt med det, nu det sista.


Får bli en Cirren i snön för tre-fyra år sen - fasen vad tiden går

Ahh vad det var segt

Att gå upp idag. Ville ligga kvar i sängen och sova vidare. Men, näpp ska ut och fixa stallet men hade tänkt äta frukost först. Sen borsta lite på hästarna. De ser ut som snögubbar nu när de har nytt spån i boxarna och det är ju jättekul att försöka borsta ut svansarna då...

Men som sagt frukost och sen får vi se hur mycket jag hinner skriva här idag. Blir i alla fall inlägg ikväll =)

Ha en bra dag allesammans!

Dags att sova snart kanske?

Imorgon kommer Anna hit och ska göra ett reportage om stuteriet. Så upp tiiiidigt och fixa med hästarna.

Har kollat på Zodiac nu på kvällen, en verklighetsbaserad film. Lite halvotäck faktiskt, gömde mig bakom filten ett par gånger (men det får ni inte säga till nån). Och att de aldrig fick tag i mördaren heller. Det var i alla fall en bra film, som jag tycker att ni ska se om ni inte sett den.

Imorgon blir det handboll på tv igen. Me like a lot!!!

Natti natt. Dags att få lite skönhets sömn haha.

Någon borde

Ge mig en ordentlig utskällning. Eller sno min mobil, eller nåt. Jag snoozar alldeles för länge. Det är inte nyttigt. Jag måste sluta med det. Halva dagen försvinner ju.

Ska slänga i en maskin tvätt och sen ta tag i dagen. Blir nog inga inlägg här förrens ikväll. Har alldeles för mycket att göra.

Hörs senare!

Det är ju bara bäst

Lördag 17 januari: Sverige - Kuba, sändningsstart klockan 18.00.
Söndag 18 januari: Sydkorea - Sverige, sändningsstart klockan 18.00.
Måndag 19 januari: Sverige - Spanien, sändningsstart klockan 18.00.
Onsdag 21 januari: Sverige - Kuwait, sändningsstart klockan 18.00.
Torsdag 22 januari: Kroatien - Sverige, sändningsstart klockan 20.00.

Sverige VANN igen. Det är ju ett helt underbart lag alltså. De kämpar och ser till att vinna matchen. Så skönt att de aldrig låg under. Hela tiden i överläge, det är klart att det blir jobbigt för spanjorerna. En del domarmissar idag också, det är trist när det blir så. Men idag grejade de ju det.

Speciellt den puckade kostymnissen som såg till att Sverige fick utvisning för felaktigt byte efter time outen, hallå liksom. Idiot. 

Nu är det vila imorgon (passar mig utmärkt, eftersom jag borde städa lite i stallet imorgon) och sen är det match onsdag och torsdag. Kuwait ska ju inte vara några problem och det vore ju underbart om de kan slå Kroatien också. Men de spelar ju på hemmaplan så då påverkas ju domarna ännu mer. Men Sverige har spelat grymt bra 5-6 så det kan nog gå. Bara alla håller sig friska och skadefria.

Sverige mot Spanien

Ikväll gäller det! Det vore så himla skönt om Sverige kunde trycka till Spanjorerna. Skulle vara super för självförtroendet!

Lördag 17 januari: Sverige - Kuba, sändningsstart klockan 18.00.
Söndag 18 januari: Sydkorea - Sverige, sändningsstart klockan 18.00.
Måndag 19 januari: Sverige - Spanien, sändningsstart klockan 18.00.
Onsdag 21 januari: Sverige - Kuwait, sändningsstart klockan 18.00.
Torsdag 22 januari: Kroatien - Sverige, sändningsstart klockan 20.00.

Vad passar att äta till handboll? Köttbullar och makaroner kanske? Vad tror ni om det?

Motivation, motivation var är du???

Jag har helt tappat motivationen nu när jag varit sjuk =(

Jag var så pepp nu när det var nytt år och allt. Så sabbar den jävla förkylningen allt. Det är inte rättvist. Nu ska jag i alla fall vara frisk lääääänge. Motivationen kan jag nog tvinga tillbaka, men det här vädret hjälper ju inte direkt.

Laddar lite inför Sälen, har tvättat tre maskiner idag. Det började se ut som tja något slags brottsplats eller nåt här i rummet. Kläder överallt... Ligger fortfarande en massa kläder lite här och var, och papper, i mängder. Blä... Men ska reda upp allt nu i veckan.

Nu ska jag se om jag hittar nåt gott att äta och sen är det handboll. =)

Det har snöat inatt

Vet inte om jag skrev det innan? Men det gör ju att underlaget är lite grann bättre nu, så idag blir det ridning på fältet här hemma. Ska ut och fodra nu och sen fixa allt i stallet. Fullt upp med andra ord. Slänga i en maskin tvätt också. Så får jag fortsätta städa lite sen. Eller nåt sånt...

1000!!! Inlägg

Det här är det 1000e inlägget. Helt onödigt men ack så kul. Jag diggar att blogga, konstigt nog känns det som att jag hade mer tid när jag jobbade? Men så är det kanske inte alls.

Igår var i alla fall en insane datordag, tre personer på msn som skrev hela tiden, läsa bloggar, blogga och följa två diskussionsforum SAMTIDIGT! Hur i hela världen lyckades jag med det? För lyckades var precis vad jag gjorde. Men då kan jag ju var säker på att jag kan ha flera bollar i luften samtidigt.

Inte långt till sälen nu. Typ 10 dagar!!! Wiihooo, då blir det fest =) Festa med mina underbara gulliga tjejer. *längtar*

Go morgon

Uppe alldeles för tidigt tycker jag. Nu är klockan iofs halv åtta snart men jag har varit vaken sen klockan kvart över sex. Har grymt mycket grejer att fixa med idag. Frågan är om jag kommer minnas allt? Eller glömma hälften...

På onsdag kommer en tjej från en tidning och ska göra reportage om hästarna. Det blir kul. Så nu måste jag städa upp lite extra i stallet och putsa på hästarna så de ser snygga ut =) snyggare menar jag...

Funderar på var Lisa tagit vägen? Har inte hört något från henne på flera dagar. Får nog ringa henne sen.

Sitter och kikar igenom alla bloggar jag följer, och det är några stycken. En del kompisars och sen en del av de stora bloggarna. Borde nog rensa lite i blogglistan på datorn, för en del kollar jag aldrig.


Way to go Sverige

Vinst igen =)

Jag blir alltid så glad när jag tittar på handbollen. Inte samma utklassning som igår, men jag räknar med att matchen mot Kuwait blir utklassning den också. Imorgon spelar de mot Spanien, hade varit bättre att möta Spanjorerna på onsdag eller torsdag. Men, men. Hoppas alla skador och sjukdomar reder ut sig tills imorgon, blir inte så bra om två av spelmotorerna är skadade/sjuka.

Domarna var kassa i den här matchen, väldigt konstiga utvisningar på speciellt Kim Andersson. Kul att Oscar Karlen vågar ta för sig så mycket.

Men Spanien imorgon, det blir nagelbitare tror jag. Gillar att titta på matcher där Sverige verkligen dominerar, det var så det var när jag började titta =).

Lördag 17 januari: Sverige - Kuba, sändningsstart klockan 18.00.
Söndag 18 januari: Sydkorea - Sverige, sändningsstart klockan 18.00.
Måndag 19 januari: Sverige - Spanien, sändningsstart klockan 18.00.
Onsdag 21 januari: Sverige - Kuwait, sändningsstart klockan 18.00.
Torsdag 22 januari: Kroatien - Sverige, sändningsstart klockan 20.00.




Handboll ikväll

Lägger in Sveriges speltider här för att slippa leta efter de igen.

Sveriges gruppspel:
Lördag 17 januari: Sverige - Kuba, sändningsstart klockan 18.00.
Söndag 18 januari: Sydkorea - Sverige, sändningsstart klockan 18.00.
Måndag 19 januari: Sverige - Spanien, sändningsstart klockan 18.00.
Onsdag 21 januari: Sverige - Kuwait, sändningsstart klockan 18.00.
Torsdag 22 januari: Kroatien - Sverige, sändningsstart klockan 20.00.

Tufft med tre matcher tre dagar i rad. Spanien och Kroatien är väl de svåraste motståndarna, vet inte hur Sydkorea är.

Utklassning igår mot Kuba =) det kändes bra. Hoppas det blir likadant i matchen mot Kuwait och Sydkorea.

Matchen ikväll börjar vid halv sju. Får se om jag tittar på försnacket eller inte.

Åh, jag älskar att ha mycket att göra

Men idag har jag inte ens hunnit kolla alla mina favoritbloggar. Så jag tänkte igenom de nu och sen är det nog dags att sova. Börjar bli trött. Imorgon ska jag hinna med en massa har jag tänkt. Måste ringa om mätning och id-koll också. Och bil till Irland också.

Men samtalen får nog vänta tills på måndag tror jag.

Operation storstädning

Imorgon ska jag ta tag i lite städning. Det är stökigt här, och ligger kläder precis överallt. Jag har inte orkat bry mig nu när jag varit sjuk men eftersom jag känner mig mycket bättre nu är det dags att ta tag i städningen. Sen är det snart dags att packa lite inför sälen också. Massa varma kläder ska med. Jag som alltid fryser, höll ju på att frysa ihäl förra året.

Mina fötter var som isklumpar när vi varit ute på lördagen, och då var vi bara ute halva dagen. Tårarna var inte långt borta då, fötterna gjorde djävulskt ont. Låg och kved i soffan ett bra tag. Hoppas slippa det i år. Håller tummarna för sol och fint väder. =)

Utklassning Sverige!!!

Handbolls VM började idag. Bra koll jag har. Missade första halvlek. De spelade mot Cuba och det var UTKLASSNING!!! Underbart att se. Många nya namn också som man inte känner igen. Nu får jag kolla hur speltiderna ligger till så jag inte missar några andra matcher =).

Innan det körde jag några vänner till Norrahammar. Och resten av dagen har jag spenderat i stallet. Sov lite för länge imorse också.

Fortsätter att hosta så får väl kolla upp det på måndag. Vill ju gärna vara fit for fight till sälen som närmar sig med stormsteg. =)

Fortsättning fredag

Idag var det som sagt AF på morgonen, där träffade jag en gammal jobbarkompis. Gammal är ju egentligen fel ord, för han är lika gammal som jag. Men vi jobbade ihop på Anza, det lät kanske bättre. Stannade en stund på jobbchansen men kände inte att det var nåt för mig. I alla fall inte alla datajobb. Kanske att det skulle funka med ett jobb på konditori? Får kika lite mer på det.

Efter jobbchansen och allt vad det kallades åkte jag till Anza för att hälsa på alla där. Parkeringen var bara halvfull, det som brukar vara omöjligt att få en plats. Blev kvar där länge, så lätt hänt. Pratade lite med "alla" och det känns konstigt att det var fyra veckor sen jag var där sist. Men vet ni vad? Det var grymt skönt att vara där och slippa jobba =) bara glida runt och prata. Jag fick min timrapport. Den ser lite annorlunda ut mot vanligt... Ska se om jag kan ta en bild?

Åkte hem senare än tänkt och fixade stallet, tänkte titta på Las Vegas, men det går visst inte på fredagar. Så det blev en liten stund framför datorn. Och sen lagade JAG mat, haha, ja ni läste rätt. Det blev tacos, med div grönsaker och chips till. Har varit sugen på tacos hela veckan. Så idag känner jag mig värsta bra hihi.

Nu är det snart dags att sova. Börjar bli trött. Tre tidiga mornar så är jag trött på kvällarna igen. Det är väl helt okej va?

Opps

Har visst inte skrivit nåt här idag. Har haft fullt upp med en massa annat.

Började dagen med att snooza... Skäms! - Jag vet, och det värsta var att jag var ganska pigg första gången klockan ringde, men det är så grymt kallt och tråkigt nu ju. Ska försöka lägga av med den lilla ovanan. Kravlade mig upp till slut i alla fall och gick ut i kylan och släppte hästarna.

Sen in och äta frukost, (om nu en macka är frukost?). Förhoppningsvis kommer jag kunna äta mer nu när jag börjar röra på mig igen. Har ju varit väldigt stillasittande det sista. Men är lite orolig för lungorna känns konstiga, innan pep det i halsen när jag andades. Men jag överlever nog tills på måndag? Eller vad tror ni.

Fodring nu så jag fortsätter med ett till inlägg sen =)


Sovdags nu

Dags för mig att sova.

Är ju en dag imorgon också.

Möte på AF imorgon på morgonen.

Sen iväg till Anza och hälsa på tänkte jag.


Natti natt!

Lite bilder kanske?


Visst är de söta!!! Örngott är det...


Haha bunny-ears...


Grr haha....

Trötter =)

Jag är trött! Det var ett tag sen jag var det. Har sovit så mycket nu när jag varit sjuk. Nu har jag ju gått upp tidigt de sista dagarna. Har ingen matlust alls heller, så det gör väl att jag blir trött också antar jag.

Frukost just nu är i princip omöjligt att få i sig. En halv macka på sin höjd. Vad är det som är fel?

Gränspoliserna England

Tänkte jag titta på nu.

Behöver lite avkoppling från allt nu.

Och vad är bättre än tv då?

Imorgon får det bli tacos. Köpte ju allt till det igår eller om det var i förrgår förresten. Så tacos tomorrow =)

Men nu är det TV.


Glädje och sorg

Jag tror att intervjun idag gick bra. Det kändes som det i alla fall!

På vägen in hade det varit en trafikolycka, gamla jobbarkompisen var där på utryckning, såg jag när jag åkte förbi. Jag får alltid en sån olustkänsla när jag åker förbi olyckor. Det var en långtradare som krockat med en liten bil, typ golf. Läste att det var en 20 årig man från Mullsjö som kört bilen, han hade omkommit. Livet är inte rättvist. Jag hoppades när jag såg bilen att föraren hade klarat sig.

Men vad har en golf för chans mot en lastbil? Jag känner mig rätt säker i min Santa Fe, men jag har nog inte mycket chans jag heller mot en lastbil om det skulle vara så. Men det finns ju så många olika omständigheter som avgör. Otäckt är det i alla fall.

Tänkte sammanfatta mina favoritbloggar nån dag

Men det får nog bli till helgen.

Nu ska jag försöka sova lite.

Natti på er!


Hoppas det går att somna lite tidigare idag

Igår var ju nästan omöjligt att somna. Känns ju lite halvjobbigt när man ska upp tidigt. Men börjar bli lite trött i alla fall.

Imorgon är det som sagt fullt upp:

Upp och släppa hästarna och fixa stallet
Iväg på intervju vid klockan 9
Klockan 10 börjar utbildningen och när den är slut ska jag förbi Anza om klockan inte är för mycket. Hälsa på allihopa, en månad sen jag slutade snart, inte klokt vad fort tiden går.


Svartvita bilder blir alltid så fint =) den här är nog 6 år eller nåt tror jag

Dagen som gått

Det blev upp tidigt imorse. Fixade stallet och allt där innan jag åkte in till stan för att gå på första utbildningsdagen. Det var intressant, men jag är inte säker på att det är ett jobb för mig. Men har man inte provat så kan man ju inte veta. Vi var i alla fall klara ganska tidigt så jag var hemma runt två snåret! Perfekt. Hinna med hästarna nu när jag piggnat till.

Strax efter jag kommit hem så ringer mobilen. Från Uniflex. Helt knasigt ju, ska i alla fall dit på intervju imorgon på fm. Det är ju i varje fall sånt typ av jobb som jag kan.

Tänkte att det nog var bäst att förvarna en av mina referenser. Så jag fixade iordning Cirren och red iväg med handsfreen i örat (älska handsfree!!!). Pratade ett tag om lite allt möjligt och sen ringde jag upp underbara Emilie, jag behövde ett bollplank. Och jag vet att hon ALLTID ställer upp för mig. Så vi pratade lääänge, om vad som är säkrast, funkar i längden och känslan. Gå efter magkänslan. Så rätt.

Upp tidigt imorgon också i alla fall. Får se om det blir enklare att somna ikväll. Igår var det omöjligt, har nog sovit för mycket det sista nu.

Colleen ska bli säljare

Börjar redan imorgon. Så det var inte så lång arbetslöshet för mig inte.

Jag hoppas att det är ett jobb som passar mig, men man träffar ju mycket människor och det är ju roligt =)

Men nu kommer jag att få alldeles för lite tid för hästarna igen ju. Trist, men som Emilie sa till mig innan, det blir ljusare på kvällarna snart.

Så Colleen - säljare

hur låter det tycker ni?


The eagle has landed

Haha.

Har inventerat drickat till sälen. Det var lite grann haha. Vi behöver inte vara törstiga i alla fall.

Mot Jönköping snart då

Har gjort klart allt i stallet. Är inte helt 100 frisk än men imorgon ska jag i alla fall rida både Loppan och Cirren hade jag tänkt.

Ut ett par svängar i skogen tror jag, lite galopp så de vaknar till liv.

Nä, kanske skulle klä på mig och göra mig iordning. Hörs senare med uppdatering hur intervjun gått.

Solen kooooooooom

Jag vill ha sol och vår.

NU!

Lär väl inte hända så jag får väl drömma om sommar, sol och bad istället.

Börjar bli trött nu.

Så natti!


Hur ska jag hinna med allt?

Jag måste hinna med Loppan och Cirren nu i vår. Se till att de kommer igång ordentligt så jag kan hitta bra köpare.

Frågan är som sagt

HUR?

Arbetsintervju imorgon

En sak till på schemat då.

Arbetsintervju imorgon.

Får se om det är något?

Får ge det en chans!

=)


Jag ska ALDRIG handla på coop mer

Alltså jag undrar verkligen hur en del folk får jobb i affärer??? Är de inte där för att HJÄLPA kunderna? Inte för att vara otrevliga och bitchiga? Det här är inte första gången heller. Man kanske skulle klaga hos chefen istället.

Har jag en dålig dag får det väl inte gå ut över resten av befolkningen eller? Men jag tror att det här sättet är personen i fråga. Hon är alltid otrevlig. Så jag tänker inte handla där mer.

Sen blir det krångligt när man är van vid ica och deras varor, tex Edet (hushållspapper och toapapper - det finns inte på Coop), strange liksom.

Kvinnan i kassan var i alla fall jättegullig, så där var enda plusset på det besöket.

Sen måste jag undra om man måste kolla alla korkar och skruvar på saker man köper? Det är inte kul att ha diskmedel i hela plastkassen...

Bränt en massa pengar idag =)

Idag har jag SHOPPAT!!! Med Lisa.

Var länge sen jag var på shopping, har inte haft ork eller tid. Men jag är inte lika galen som i höstas. Eller det kanske jag är?

Idag blev det först en tripp till AF, woohoo, vad roligt det är där. Kö, kö, kö, och då passar det ju jättebra att jag hostar en massa. Pinsamt... Jaja, påanmäld till A-kassan och ny tid för det där infomötet. Åh, vad jag älskar AF...

Promenixade sen mot synsam för att uppdatera linsförrådet, var inte många dagar kvar. Lisa mötte upp mig där och sen gick vi på shopping som sagt. Mina vänner borde lärt sig vid det här laget att inte låta mig gå in i en skoaffär... Ett par svarta ballerinaskor följde i alla fall med hem, och det var rea, så jag är inte helt galen. De får stå till sig till sommaren =)

Sen lyckades jag ehm, eller vet ni, det får vara en hemlis som bara Lisa vet. Det var ganska pinsamt.

Hittade en gosig stickad tröja på ONCE som fick följa med hem.

Stadium var vårt sista stopp, skidglasögon kan vara en fördel om det blåser eller är väldigt soligt. Mina är vita för att matcha alla andra skidkläderna som jag köpt. För huvudets skull så köpte vi varsin hjälm också. Haha, så nu är vi redo för sälen och skidbackarna. Och som jag säger:

Kan jag inte åka skidor ska jag faan vara snygg istället =)

Go natt

Ska strax försöka sova. Ska upp relativt tidigt imorgon. Måste hinna fixa stallet på morgonen. Nu när jag frisknat till ska jag ta tag i alltihop. Ska ta med några cvn imorgon också. Kan faktiskt tänka mig att jobba i affär ett tag. Vi får se.

Sova som sagt. Fast jag inte är trött. Suck, kanske blir en liten date med tvsoffan försts då.

Puss

Lite flyt

Pappa var kvar utomlands, så nu har han en lång lista med dricka att handla till oss till sälen resan =)

Passade ju perfekt, slipper vi betala mycket mer här hemma också. We like a lot!

Stan imorgon. På fm tror jag. Lite shopping? Kanske. Med Lisa.

Sorry för att jag skriver konstigt. Är lite less på det. Ska skärpa mig.

Fick den här på msn innan

Sex skäl till sex

Sex har inte bara ett högt underhållningsvärde och utan kan dessutom vara nyttigt och hälsosamt. Ur ett hälsoperspektiv listar Expressen sex andledningar till att ha sex.


Minskar stress

Enligt en studie som publicerades i tidskriften Biological Psychology sänks blodtrycket samt den allmänna stressnivån när man har sex.


Stärker immunförsvaret

Att ha sex regelbundet är hälsosamt. En till två gånger i veckan har fastställts förstärka kroppens immunförsvar då en ökad mängd antikroppar, immunoglobin A, producerats. Något som hjälper kroppen att skydda sig mot förkylningar och infektioner.


Bränner kalorier

Att ha sex i 30 minuter bränner 85 eller mer kalorier. Efter 42 stycken halvtimmespass har du bränt ungefär 3600 kalorier, vilket räcker för att gå ned i vikt.


Minskar risken för prostatacancer

Att ejakulera ofta och regelbundet minskar risken för att drabbas av prostatacancer med en tredjedel. Speciellt för män runt 20 år, visar en australiensisk studie.


Lyfter självförtroendet

En undersökning vid universitet i Texas visar att en återkommande punkt i människors sexliv är självkänslan. Sexologen Gina Ogden motiverar det såhär: "Bra sex börjar med bra självkänsla, och kan även förbättre den speciellt om sexet är kärleksfullt".


Lättare att sova

Efter orgasm frigörs hormonet oxytocin som gör det lättare att somna.

Jag diggar ju matte och för att förbränna de där kalorierna så får man ha sex i ett dygn... Bara så ni vet ;)


Jag vill iväg igen

Jag "råkade" kolla på semesterbilderna från Teneriffa, och sen "råkade" jag kolla på sista minuten resor.

Suck, vill någon följa med mig till sol och bad?

Jag får nog blogga ikapp lite sen

Nu när jag känner mig bättre. Såhär lite brukar jag ju aldrig skriva.

Vet ni? Telefonen har i princip varit på ljudlös sen jag var hos Emilie. Och det är så himla skönt. Jag skulle nog klara mig utan den faktiskt.

Lättroad

Jag?

Kanske det.

Jag har i alla fall suttit och garvat för mig själv hela kvällen. Haha.

Haha

Jag sitter och läser på tjuvlyssnat.se och den här är obetalbar... Man skulle varit med på bussen!!!

En Volvo är på väg att köra om den stillastående bussen som precis släppt på passagerare då busschaffören smäller igen dörrarna och kör gasen i botten, vilket resulterar i att Volvon håller på att dra rätt in i sidan på bussen. Volvon tutar vansinnigt medans busschauffören visar fingret och flinar.
Vid nästa hållplats flyger Volvon förbi, tvärstannar och ut hoppar en vansinnig förare och går på bussen.)
Volvonissen: VAD I HELVETE HÅLLER DU PÅ MED?
Busschauffören: Kör buss ser du väl.
Volvonissen: PASSA DEJ JÄVLIGT NOGA DIN IDIOT, ANNARS SER JAG TILL ATT DU ALDRIG SÄTTER FOTEN PÅ EN BUSS MER I HELA DITT LIV.
Busschauffören (spydigt): Ring polisen då.
Volvonissen: JAG ÄR FÖR I HELVETE POLIS!
Busschauffören (tittar ner i golvet): Jamen... (tyst)

Vilken bil då???

Nästa vecka måste jag ringa och kolla hyrbil inför Irland. Fatta, det kommer snart vara vecka 13, tiden går så himla fort. Det är bara 1½ vecka tills vi sticker till sälen. Upp till snö, kyla och fest. Det blir underbart! Jag, Emilie, Linnea och Lisa, mina tre bästa vänner. =)

Kameran ska med och ska användas mer i år, förra året blev det inte så mycket bilder. Jag är lite kass på att använda den får jag erkänna.

Vi åker i alla fall upp på onsdagnatten om jag har fattat allt rätt. Är ju inte jättemycket saker att packa, men mina nya termobyxor och matchande skidjacka och mössa ligger på min soffa ihop med min resväska. Ska bli kul att inviga de =). Vita med hundtandsmönster, skitsnyggt!!! Och förhoppningsvis kommer jag inte frysa.

Nä, nu ska jag ner och äta lite frukost. Och ta tag i dagen. Hörs senare!


Morning Morning

Jag börjar må lite bättre nu! =)

Bara lite ont i halsen när jag vaknade idag, nu ska jag bara se till att ta det lagom lugnt så jag inte far iväg i 110 knyck som jag brukar. Jag har i alla fall tänkt ge mig ut på galopprundor med hästarna idag. Det var visst det där med 110 knyck... Iofs jobbigt att sitta på också, men jag får väl hoppas att de inte är alltför pigga. Konditionen på mina små tjockisar måste tränas upp nu.

Slutmätning på de ska också fixas. Nästa vecka kanske? Får se vad som hinns med. Nä, vad var det jag sa att om hästarna inte skulle ha så mycket plats i bloggen??? Haha, men just nu har jag inte mycket annat att skriva om.

Host, snörvel och lite hostande till

Konstigt att jag inte fått träningsverk i magen av allt hostande. Jag brukar ju få det.

All snö har töat bort men det är isgata på en del ställen istället.

Jag hoppas att det försvinner också och att det blir bra ridunderlag =)

Börjar må bättre nu i alla fall.

Ska försöka komma ut lite mer imorgon.

Jodå, jag lever

Men det är knappt...

Hostar och hostar och hostar. Det är inte alls kul.

Imorgon så måste jag in till stan också, känns ju jättelockande... eller inte

Har inte mycket annat att skriva och orkar inte skriva mer för den delen heller...

Puss

Youtube =)

Jag har suttit och kollat klipp på youtube, det finns en del galet roliga.
 

Förstår dock inte det roliga med att busringa till 118 118.

Tror att jag ska försöka sova snart. Bort med förkylningen om det går!

hata förkylningar

Jag låg kvar i sängen till efter tolv, sen tvingade jag mig själv att gå upp.

Är helt slut och mår inte alls bra. Suck!

Typiskt nog är det jättefint väder ute också. Varför just när jag är sjuk för?

Orkar inte skriva mer här nu.

Ska kravla mig ner till soffan med täcket och tycka synd om mig själv.

Ha det!

Burr

Jag fryser.

Det är egentligen inte så kallt men jag mår inte bra. Jag var ju nyss sjuk, och jag som aldrig brukar vara sjuk ju. Sitter i sängen med täcke och fleecetröja och fryser i alla fall.

Ska strax ut och fodra och sen ska jag sova. Imorgon ska jag sova lääänge, eller i alla fall tills jag vaknar av mig själv. Inget alarm imorgon med andra ord.

Vaknade vid ett inatt och var törstigare än törstigast. Så det var bara att gå upp, halsen var som öken. Sen var det kallt att lägga sig i sängen igen, vill bli frisk. Suck.

Orkar inte skriva mer nu... Vi hörs.

Faaan då

Jag mår piss. Vill verkligen inte vara sjuk nu.

Imorgon ska jag på möte. Kul att sitta där och snörvla liksom?

Tänkte i alla fall  se om det går att sova bort förkylningen så jag säger go natt nu, trots att klockan inte ens är nio...

7 roliga fakta om sex

7 roliga fakta om sex


Sexexperten Yvonne K Fulbright på tv-kanalen Fox News har listat roliga fakta om sex, uppger Expressen. Här är de sju galnaste.


1. Män vill ha full kontroll

Oftast gifter sig inte män med kvinnor de är störtförälskade i utan föredrar att ha full kontroll på sina känslor. Män är ofta rationella när de väljer partner, menar sexforskaren Shere Hite.


2. Ju närmre stängningsdags, ju sexigare

Enligt forskning upplever människor personer av det andra könet som sexigare ju närmare stängningsdags det är. Detta har, otroligt nog, ingenting att göra med alkohol.


3. Vin är upphetsande

Både kvinnor och män kan bli upphetsade av lukten av vin. Anledningen är att aromen i vin är väldigt feromoner, vilka tros styra påverka människans sexualitet.


4. Barndomsvänner kan inte bli förälskade

Studier visar att män och kvinnor som bott tillsammans vid ålder 3-6 år ofta mister förmågan att bli kära i varandra. Anledningen tros vara att de utvecklar ett syskonförhållande.


5. Kvinnor vill oftast skiljas

I 75 procent av fallen är det kvinnan som tar ut skilsmässa.


6. Män tänder på...

Forskning visar att män blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff och apelsin.


7. Kvinnor tänder på...

Kvinnor tänder på doften av lakrits, gurka, lavendel och babypuder.


morning

Varit vaken en timme eller nåt. Förkyld... Inte kul alls. Snuvig, ont i halsen och huvudvärk. Why?

Ska i alla fall pallra mig ner och äta frukost. Massa C-vitaminer och te borde göra susen! Har ingen som helst lust att vara sjuk nu. Det passar inte i livet för tillfället, det får läggas till framtiden.

Imorgon ska jag ut på vägarna igen. Upp till Nossebro på möte. Tur att det inte är lika långt som till Horred.

Nä, frukost var det!

Fryser om fötterna

Jag har varit ute konstant sen klockan halv tolv och efter två ridturer de sista timmarna så fryser fötterna lite grann... Har vatten kvar att fylla i stallet sen är allt klart där, men ska borsta lite på lilleman ikväll också tänkte jag.

Kanske skulle ta och cykla lite på träningscykeln sen, om jag orkar och har lust.

Men först är det mat, jag börjar bli hungrig. Är ju ett tag sen frukost.

Go förmiddag

Sovmorgon till tio idag. Jag var trött imorse när vi släppte hästarna. Har precis ätit frukost och sitter med en stoooor kopp te just nu. Pratar med Lisa på msn också. Oseriöst värre, men jag får le litegrann.

Ska väl ta tag i dagen nu kanske.

Ojoj

Jag har ju nästan glömt bloggen ju.

Det är för jag har tagit tag i allt nu.

2009 = NYTT LIV!!!

Sen har jag ju blogg nummer två, men den tar inte så mycket tid.

Men nu när jag bara varit hemma så finns det ju inte så mycket att skriva om.

Jag är lycklig igen i alla fall. =)


Kärlek <3


När ska det bli vår?

Ja, jag vet. Det är januari och än är det flera månader till våren. Men jag vill ha vår nu. Vädret som är, är trist, kallt och tråkigt.


God morgon!

Det är soluppgång! Jättefint!

Snön som de pratade om på radion verkar ha uteblivit. Jag är nästan besviken för jag vill ha bättre ridunderlag nu. Det är så skönt att ha massa tid och slippa stressa runt. Utan bara ta allt i lagom takt. Idag ska jag ut och skritta pojkarna igen. Ut och promenera en sväng och hitta på något med Lilleman också. Så jag har nog att göra.

Borde återta mitt nyårslöfte från förra året och sluta snooza. Men, det får nog bli senare... Det är skönt att snooza ibland, om det inte blir för länge bara.

Sen har jag vaknat av mig själv de sista dagarna men tänkt att klockan har ändå inte ringt, så jag har sovit en stund till. Men man blir så trött då. Fast jag vet ju inte vad klockan är när jag vaknar, den kan ju likaväl vara två mitt i natten eller nåt.

Destination Horred

Jag har varit i Horred och vänt. Agerat taxichaufför till Pappa som skulle iväg till Spanien och jobba och lastbilen bor i Horred. Alltid när jag är ute och åker förvånad jag över hur folk beter sig i trafiken, man klämmer sig INTE in framför en bil när det knappt finns utrymme och två ett vägen tar slut. Då lättar man på gasen och går in bakom, men nej, inte då, man tränger sig in och skitar ner bilen bakom så mycket det går. Idioten i bilen förtjänade att bli tutad på kan jag säga... Sen tränger sig puckot vidare in framför bilar och svänger därefter av vid en rastplats... Som sagt man upphör aldrig att förvånas. Men grymt störande är det.

Imorgon ska jag tvätta glasen till ljusen på min bil, de är jätteskitiga så jag ser knappt något när det är mörkt. Jag som var så glad över mina superlysen och nu det sista har de varit jättedåliga, kom på varför när jag kom hem och såg beläggningen på glasen...

Kanske skulle ta ett kort på bilen med, den har ju inte varit med här än.

God Morgon

Varit vaken en stund. Väntar på att det ska bli ljust ute så jag kan ta tag i dagen. Ska strax gå ner och äta frukost och läsa Cosmpolitan, favvo tidning number one!

Sen blir det lite frisering av hästarna idag. Motionering av pojkarna och en promand. Måste hitta min mp3. Var kan jag ha lagt dem?

Kolla upp en vägbeskrivning också.

Och checka lite inför sälen.

Igår bokade vi boende i Clifden, same place as last year! Vi gillade Buttermilk!

Bloggen har verkligen fått mig att utvecklas

Positivt!

Det är det ju, eller hur. Visst beror det väl ibland på hur man utvecklas, men ibland är det så mycket lättare att skriva.

Jag är sååå glad att jag började blogg men tycker det är trist att jag inte började tidigare. Well, jag är fast. =)


Svartvita bilder är fiiiint - Jag en jul för några år sen

Hur mår ni idag

Tydligen så är det så att som man mår idag så kommer man må resten av året

Min dag har varit toppen, motivationen är på topp, jag har varit ute på promenad, hunnit med hästarna och jag är lycklig.

Jag hoppas det fortsätter resten av året! Det vore underbart.


LYCKLIG!!! LEENDE!!!

Irland 2009!!!

Jag och Lisa bokar boende och kollar på bil just nu. Det är så kul, typ 3 månader bort. Sen är vi på Irland igen. Ska bli så roligt. Jag tycker att Irland är underbart, jag vill bo där. Jag älskar hur de pratar. Och alla är trevliga och vänliga. Inte som Sverige...


Bergen swischar förbi oss =)

Nya bloggen

Låter ju som jag ska överge den här... Men det har jag inte tänkt. Inte än i alla fall.

Men jag har fixat en till blogg, där kan du följa mig och hästarna. Så hästarna kommer inte ha så stort utrymme här, det har de iofs inte haft innan heller. Men nu har de en egen blogg.

http://traning.blogg.se/


Kika gärna in där om ni har lust, men den är väl kanske inte intressant för alla läsare antar jag.


2009 inleds med ett leende på läpparna och en mycket lyckligare Colleen

Nytt år

Man får så mycket motivation när det är nytt år. I alla fall jag.

Så idag har jag hunnit med att rida två hästar, en timmes tur på varje i kylan. Det blev termobyxor andra turen... Sen har jag varit ute och gått en sväng också. Fixat lite i stallet och fortsatt med att vänja in Beauty med Smulan och Janne. Mycket mer har jag inte hunnit. Men imorgon ska jag gå upp tidigare än idag.

Bloggen kommer nog att komma längre ner på prioriterninglistan dock, men jag brukar kunna skriva ihop ett inlägg på ganska kort stund om jag vet vad jag ska skriva om. Och förhoppningsvis finns det en massa skoj att skriva om. Ni får väl följa mig i jakten på ett nytt jobb eller om jag kommer på vad jag vill plugga. Det vore det bästa. Men det här året har en del viktiga delar som kanske gör att det är bättre att starta med studierna till nästa höst. Men det är ju 1½ år dit. Långt bort men ändå så nära.

Woohoo nu är det 2009

Det känns så bra!

Var hemma vid kvart i fyra imorse, jättetrött var jag då och somnade så gott och sov sen till kvart över tio.

Gårdagen blev bra =)

Jag och Lisa åt på DalBaffo, gottgott var det, åt kyckling med grönsaker och klyftpotatis. Smaskens! Sen vandrade vi vidare till centrum där vi träffade några tjejer från Linköping, frågan är varför de åkt till Jönköping på nyår? Det undrade de också... Haha. Fick veta att jag tydligen är lik sångaren i Pussy Cat Dolls. Får kolla närmare på det. Sen var vi tydligen saknade i Bankeryd så det blev en sväng dit. 

Har du druckit? Både Putte och Nicklas kommentar när jag pratade med dem strax innan tolvslaget. 

Näpp, ingen alkohol igår, det är så enkelt att jag är lycklig igen.




RSS 2.0