Snörvel snörvel

Jag har blivit förkyld. Då är det jättekul att det är jättevarmt. Och på jobbet är det över trettiograder. Jippi, man orkar ju knappt när man är frisk och idag har det varit riktigt segt. Så jag är nog inte världens bästa sällskap just nu, varken hemma eller på jobbet, jag kan orka med att skicka lite mess, men där går nog gränsen. Så förlåt om jag inte är världens trevligaste just nu! Idag har jag mest slumrat i sängen sen jag kom hem vid fyra. Men imorgon slutar jag vid två så lite kortare dag. Sen blir det luuugnt i helgen så jag förhoppningsvis frisknar till.

Planen var annars att vi skulle åkt till havet imorgon eftermiddag men jag känner att jag inte är särskilt trevlig att umgås med plus att jag inte vill smitta ner någon, så planen har ändrats. Lite surt men kanske är det fint i några veckor till så vi kan sticka iväg en annan vecka. Och som sagt, planer ändras ju ofta. Fast jag har fullt upp resten av augusti tror jag.

Suck, jag skulle behöva komma bort ett tag. Bara ta det lugnt, slappa och slippa tänka. Kanske senare i höst. Snart ska jag och Lisa iväg på nåt skoj i alla fall, men det berättar jag om när allt är spikat.

Nu ska jag snart stänga ner här och sova. Det måste ju va det bästa - att sova bort förkylningen? Eller vad tror ni?

Nytt utseende

Jag tyckte det var dags för lite nytt utseende här. Vad tycker ni?

Helt slut

Är jag. Trött, förkyld och ingen ork. Jippie. Det funkade bra på jobbet när jag satt ner och jobbade men idag när det var full fart så blev det lite för mycket. Jag trodde inte att jag skulle orka hela dagen. Sen är det väl inte så jättesmart att åka och simma men vem har sagt att man alltid ska vara smart? Åkte direkt till sjön efter jobbet, och det var riktigt skönt i vattnet. Jag som inte badat alls de senaste åren har badat 5 gånger sen i fredags. Och det blir lättare och lättare att komma i vattnet.

Jag funderar på om jag ska gå ner och duscha och sen gå och lägga mig, är helt slut. Men har nog ett par saker att göra först, men som sagt duschen nästa. Kanske blir nåt mer inlägg.

Och en badbild, eller inte riktigt kanske.


Så var andra arbetsdagen avklarad

Det går faktiskt helt okej att jobba igen. Trodde att det skulle ta emot mer men det är inte så farligt. Var däremot ganska trött imorse när klockan ringde, men hann iväg i tid men du pajjar bilen... Perfekt liksom.

Nu på kvällskvisten har jag tränat med Loppan, men det är ju grymt varmt fortfarande vid klockan åtta och blinningar i mängder, men vi kämpar på och han gick riktigt bra. Börjar verkligen bli starkare i galoppen och avsaktningarna är riktigt bra nu.

Nu ska jag kolla runt lite till på nätet och sen är det sussa som gäller. Jag är trött!!! Men det känns faktiskt bra för jag har varit alldeles för pigg på kvällarna det sista.

Imorgon blir det bad direkt efter jobbet om vädret är som idag. Simma och sola, perfekt!

Måndag - back at work

Jaha, klockan ringde ju vid fem imorse men jag kom faktiskt upp relativt enkelt. Trodde jag inte. Äta frukost och sen iväg till jobbet, och faktiskt så kändes det helt okej att vara tillbaka. Dagen gick ganska fort men det blev lite väl varmt efter några timmar. Så det passade bra att åka iväg och bada efter jobbet med Lisa, vi simmade lite som vanligt, kommer bli värsta vältränad, men det är ju det enda jag vågar göra nu när jag inte är riktigt friks.

Nu är det snart dags att sova. Ny arbetsdag imorgon ju.

En bild från i lördags... En leksak för.... just det en pappa.


Hur lyckas man med den här parkeringen då?

Jag undrar hur man lyckas? Passande yrke har hon också...

http://boras.expressen.se/nyheter/1.1244016/forsakringschefens-pinsamma-tabbe

God morgon

Japp, redan vaken och ska snart åka iväg till jobbet. Var inte så svårt att komma upp som jag trodden, men det blir nog värre ju längre veckan går skulle jag gissa...

Jaja, dags att äta frukost. Ha en fin dag allesammans!

Go natt

Nu ska jag sova, ska ju upp tidigt imorgon. Dags att börja jobba igen. Jag saknar skolan eller inte skolan egentligen men sommarloven som hörde skolan till. Jaja, det blir nog bra.

Go morgon

Har varit lite dåligt med uppdatering här nu de sista dagarna... Men jag har tagit till vara på mina sista semesterdagar ju. Imorgon är det dags för arbete igen. Jag undrar hur jag ska lyckas komma upp vid fem? Det har blivit mycket sovmornar nu när jag varit ledig. Men, men det ska nog lyckas.

Nu ska jag ge mig ut i solen, så får vi se om det blir nåt mer skrivet ikväll kanske?

Samsung

Var ju inne i stan idag och passade på att köpa mp3n som jag spanat in. En grön blev det, ser riktigt cool ut tycker jag. Har inget foto på den just nu så det får bli sen. Ända minuset som jag kommit på såhär långt ät att det inte finns nånstans att sätta dit typ halsrem. Men men man kan ju inte få allt här i världen.

Sen blev det en trasmatta på Ikea också, och så passade jag på att hälsa på, på jobbet.

Saker som berör

Den här artikeln på aftonbladet gick rakt in i mitt hjärta.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2961433.ab

Shoppingberoende???

Ja, jag börjar undra det lite? Har precis gjort mig iordning. Ska in till Jönköping med lillasyster. Ikea och expert står på schemat. Hoppas bara att de har kvar mp3n på expert nu, annars blir ju sur. Jag har ju spanat in den ett tag nu. Sen blir det säkert nåt kul på ikea också.

Hörs senare!

Jag är inte trött

Suck, klockan är snart tolv och jag är inte det minsta trött. Och då gick jag ändå upp vid åtta imorse. Hade ju tänkt fösröka lägga tillbaka dygnet lite grann så man inte är helt död på måndag morgon. Men det verkar inte fungera. Jaja, jag ska borsta tänderna och ta med datorn upp till mitt rum i alla fall.

Städa, städa och så sola lite också

Idag har jag roat mig med att städa garederoben. Har ju en massa kläder som jag inte använt på evigheter som bara ligger där och tar plats. Men nu är det mesta bortstädat, och alla nya plagg är på plats. Det har inte gått så fort som det egentligen borde för jag har inte orkat städa hela tiden, har laddat in lite filmer på datorn samtidigt. Och sen var jag ju tvungen att prova en hel del av sakerna också... Så det har tagit hela dagen, men nu är det fint och iordning i alla fall.

Mitt på dagen passade jag på att gå ut och sola lite också. Härligt att solen är tillbaka, jag hoppas den stannar kvar länge nu. Även om jag börjar jobba nästa vecka så finns det ju andra som har semester och jag hoppas att de får njuta av solen, nu när inte jag fick det. Så imorgon blir det lite mer solande så man kan bli lite brun i alla fall.

Och en bild också - tycker flaskan är himla gullig.

Min nya klocka

Här är en bild på min nya klocka. Jag tycker att den är riktigt fin, hade svårt att välja mellan denna och en liten vit, men den här vann till slut.


Idag har jag varit på shoppingtur

Blev en del nya kläder till garderoben. Och en ny klocka som är riktigt nice! Och en ny urläcker bikini. Bilder får bli imorgon om jag hinner. Har massa att göra nu när det bara är några få dagar kvar tills jag börjar jobba igen.

Vad ska man göra med sitt liv?

Jag vill komma på vad jag vill göra med mitt liv? Vad jag vill jobba med, var jag vill bo och alla andra viktiga frågor och beslut som man borde fatta. Men det känns i alla fall lite som det börjat röra på sig. Så vi får väl se vad som händer i framtiden. Men jag vill ju veta nu!

Men just nu vet jag inte alls vad jag vill. Och det är frustrerande. Sådär, lite seriösa tankar så här på kvällskvisten.

Åter till msn...

Så var den här dagen snart slut

Nu börjar jag känna så där igen att tiden bara försvinner. Gör den det? Eller är det bara jag som tror att det är så. Jag skulle ju faktiskt göra en massa nyttigt idag men det har inte blivit mycket gjort. Suck, och godissugen är jag som bara den. Blä, kanske skulle sluta med godis igen. Men det får bli nästa vecka när jag börjar jobba igen.

Jag hade ju tänkt vara seriös och börja träna lite nu när jag varit ledig men jag vågar inte det nu när jag inte är helt frisk. Så jag hoppas att jag ska piggna till så jag kan börja träna igen. Känns inte som ridningen räcker, så jag tänkte börja springa, det är lite trist att springa själv men jag har ju min mp3, och på tal om mp3 så funderar jag på att köpa en ny samsung? Vad tror ni om det? Det var 24 timmars speltid på den, får se om jag kommer iväg till stan nån dag den här veckan, för i så fall blir det garanterat en ny mp3...


Cirren <3


Hopptränat

Har jag gjort nu på förmiddagen med Loppan. Vi hoppade en kombination och han gick riktigt bra. Passar fega mig utmärkt också, för man kommer rätt på sista hindret. Så jag har samma härliga känsla idag som jag hade igår. Hoppas den håller i sig i många veckor nu.

Solen dök ju upp

från ingenstans så jag passade ju på att ge mig ut i det fina vädret. Cirren fick gå ett ordentligt dressyrpass på banan och han gick riktigt bra faktiskt. Så idag var jag sådär riktigt riktigt nöjd, allt kändes rätt och alla knappar funkade! Himla härlig känsla.

Annars har det inte blivit mycket gjort idag, vaknade vid åtta, eller vaknade, klockan ringde då men jag har fallit tillbaka i min ovana att snooza nu när jag haft semester så jag låg kvar i sängen till efter nio, men då började det komma lite sms, så jag pallrade mig upp efter ett tag. Sms är faktiskt trevligare väckning än alarmet. Sen har jag roat mig med att städa lite.

Men jag undrar var tiden tar vägen? Det känns som den bara försvinner iväg? Är det så? Jag har en vecka semester kvar nu, men det känns som jag varit ledig i evigheter! Haha, lite konstigt med tanke på att jag undrar var tiden tar vägen eller hur? Men, men det känns faktiskt bra, men jag har ju inte gjort mycket alls. Varit krasslig hela semestern har jag lyckats med. Och jag som aldrig är sjuk, det var ju typ 2 år sen sist. Men jag tror att det börjar gå åt rätt håll i alla fall. Hoppas det.

Och så hoppas jag på massa sol och värme nu sista veckan så man kan sola och bli brun!


Ja tack!

Tre systrar och en mamma

Tittade jag på igårkväll. Och det var en ganska rolig film men ibland var den sådär jobbigt pinsam... haha



2008
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

dags för en liten update kanske

Jag har inte haft tid och ork att skriva. Sorry.

Tänkte precis börja med att klaga på vädret och att det bara regnar men jag får nog ta tillbaka det för nu när jag tittar ut genom fönstret så skiner faktiskt solen. Så jag ska ge mig ut istället för att sitta inne.

Mer update senare med andra ord!

Kanske man skulle ta och ...

... städa lite. Mamma hjälpte mig att leta efter kvittot och garantin till telefonen och jag hade faktiskt varit duktig och lagt det där jag brukar ha mina kvitton MEN jag trodde att den satt i nån pärm eller nåt så jag letade på en massa andra ställen först. Suck. Jaja, jag hoppas att jag snart har min telefon tillbaka. 

Har i alla fall varit ute på en skogsrunda på Loppan ihop med mamma och Tizzan. Nu ska jag titta runt lite efter pojkvänner till Beauty och Janville inför nästa säsong. Kanske blir det nån film också.  

Min lilla älskling

Är nu inlämnad till reparation. Var inne på MediaMarkt idag och lämnade in telefonen som inte går att stänga av längre... Lite annorlunda fel om man säger så. Två till fyra veckor tar det innan den är lagad. Jag hoppas på att det går fort. Kan kännas att det kändes väldigt konstigt att vara utan telefonen även om det bara var några timmar. Så nu är min gamla Nokia igång igen.

Så där

Nu har jag bloggat ikapp några dagar. Ska försöka skärpa mig lite nu så det inte hamnar så mycket efter.

Semestern göra att man...

... inte har nån koll på vad det är för dagar. Men det är ju faktiskt onsdag, satt just och funderade på vad det var för dag. Har inte gjort så jättemycket idag. Var ju hemma vid halv fyra imorse så jag tänkte sova till tio men vaknade innan klockan ringde och var faktiskt pigg. Men nu börjar jag bli riktigt seg så idag blir det nog läggdags tidigare än vanligt. Har varit ute på en skrittur med Cirren idag men mycket annat har jag nog inte gjort. Ska försöka ta tag i lite saker som behöver göras nu. Snart är ju semestern slut. Och jag är fortfarande lite halvkrasslig. Förkylningsblåsor på tungan är INTE roligt. Jag har lyckats vara lite halvsjuk hela semestern. Suck.

Två till filmer

Jag hamnade som sagt i Bankeryd igårkväll. Vi tittade på Fools Gold, jag har ju redan sett den. Va ju på bio när den gick i våras, men det är ju en himla rolig film så. Och idag har jag och mamma tittat på Wind, en film som handlar om seglingstävlingen Americas cup. Jag tycker att det var en helt okej film faktiskt. Så två filmer till, till min lista även om jag redan sett den ena.


2008
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Liseberg lite kaotiskt...

Igår åkte jag och Lisa till Göteborg och Liseberg. Vi var nere i Göteborg runt elva snåret och inne på Liseberg strax efter halv tolv, var lite fräcka och trängde oss i kön... Ja, vi skäms lite, men bara lite... Köpte åkpass och sen promenerade vi bort till förvaringsboxarna och la in lite grejer där. Sen började vi med jukebox, lagom snurrigt. Sen åkte vi bergbanan en gång innan jag var hungrig! Så vi åt lite strips på väg till kållerado. Klarade oss undan att bli alltför blöta, lyckades lura upp Lisa i uppskjutet men hmm hon mådde inte så bra efter det. Så jag fick åka själv en gång, men den är ju så himla underbar så det var bara kul! Sen bestämde vi oss för att besöka Gasten, jag fick gå först i ledet (lyckades med det förra gången också), inte heller den här gången lyckades spökena skrämma mig. Jag gick mest och skrattade medans de bakom oss skrek som någon höll på att döda dem...


I min absoluta favorit - uppskjutet

Vädret höll sig faktiskt helt okej, men när det började regna så gick vi upp på berget och tittade på Pandavision, 3D film om våran jord och vad som händer med växthuseffekten, trålning av havsbotten och skövling av regnskogen. Intressant film. Sen bestämde vi oss för att åka flumridern men det blev aldrig av. När vi stod där i kön så hörde vi sirener och nyfiken som man är så gick vi mot utgången, och Rainbow hade kraschat och folk satt fortfarande fast. Brandmän arbetade i alla fall med att få ner de som satt kvar.


Rainbow en stund efter kraschen - kolla sätena på bakre raden

Efter det så kändes det ganska olustigt att vara kvar, men vi gick i alla fall runt lite och tittade i alla mysiga butiker och spelade på lite olika chokladhjul och annat. Lisa vann en film men annars hade vi ingen tur i spel.


Jag bjuder på den ;)

Vi hade ju lyckats lägga våra saker i skåpen borta vid rainbow och det var avstängt ända fram till flumridern. Men till slut fick vi i alla fall våra saker så vi åkte hem några timmar tidigare mot vad vi planerat. Men hemma här var jag inte förens vid halv fyra för vi tog en sväng förbi Bankeryd och tittade på en film och ja, det blev ju sent som vanligt.

Ja, det var min lite annorlunda tisdag.


Vy från lisebergstornet

go natt

Nu är det dags att sova. Ska upp ganska tidigt imorgon.


Jag älskar de här söta nallarna!

en lista till

Hittade den på ett forum och tyckte att den va lite rolig...

21 orsaker till att dejta en ryttare

1) Vi har tre hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Istället för att gå ut till stallet så fastnade jag framför videon och gårdagens dressyrpass med Cirren som mamma filmade och när jag ändå satt framför tvn så tittade vi på en film från förra året, han har utvecklats en hel del sen dess, speciellt traven ser mycket trevligare ut. Sen tittade vi på lilleman, så fin han va när han va föl. Får ta och filma honom lite nu när han blivit ett år. Det är ju jätteskoj att ha de här filmerna men man tittar väl inte så ofta på de iofs. Men som sagt, kul att ha.

Kommer precis in från ett dressyrpass med Loppan på banan. Han skötte sig riktigt bra, så jag är nöjd med honom, blir nog ett till pass på onsdag och sen hoppning på torsdag. Lite kombination så man kan höja upp hindren lite. Funderar på om Cirren ska gå ytterligare ett dressyrpass på banan idag eller om han ska få komma ut i skogen? Det märker jag väl sen antar jag.

Och Beauty brunstar, äntiligen, så då är frågan: ska jag skicka iväg henne på betäckning i år i alla fall? Hade ju tänkt strunta i det eftersom jag inte sett några brunster. Men nu är frågan hur jag ska göra. Känns ju lite tråkigt att vänta till nästa år också, men i så fall blir det en till ensam fölunge och det är ju trist för de små gullungarna att inte ha någon kompis att leka med. Vi får se hur jag gör. Det får ni nog veta ikväll i så fall.

Ny vecka

Ja ny vecka igen. Och jag har bestämt mig för att ta den precis som den kommer. Inte planera, i alla fall inte mer än nödvändigt. Vi får väl se om jag lyckas. Jag ska i alla fall ge mig ut till stallet strax och se till att Loppan får röra på sig. det är väl inte att planera? Eller hur?

Hörs senare!

Glömde ju skriva in filmen

Tittade på Nära och kära, en komedi som var helt okej.

2008
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

det blev ingen skogstur

Klockan var lite för mycket så jag tittade på en film istället. Får se till att Loppan får komma ut och röra på sig imorgon på förmiddagen, säger inte morgon för jag sover alldeles för länge nu när jag har semester. Men nu har jag i alla fall börjat vakna när det fortfarande är morgon och inte lunch...

Letade efter nån bild som kunde passa in här men hittade ingen...

Ett dressyrpass på banan

Kommer just in från ett dressyrpass på banan med Cirren, han skötte sig så bra. Gick förvänd galopp och skänkelvikning. Så jag är riktigt nöjd, inget trots alls. Jag ska ge mig ut med Loppan en sväng nu tänkte jag. Frågan är om jag orkar ett pass till på banan eller om det ska bli en sväng i skogen men då lär jag bli blöt för det har regnat riktigt ordentligt idag också, suck. Fast kanske om jag tar en sväng på skogsvägarna och inte ger mig in på stigarna i skogen. Tror inte att jag orkar ett till pass på banan. Hmm, vi får väl se.

Så var det...

Söndag igen. Tiden går riktigt fort. Konstigt nog. Har varit ute en sväng i det fina vädret och mockat en hage. Solen är tillbaka idag, lite skillnad mot gårdagens åskoväder som höll sig kvar runt ikring hela dagen. Två veckors semester kvar nu. Hoppas, hoppas att det blir lite bättre väder nu, jag är trött på regn och moln och kyla. Jag vill att det ska vara sol och klarblå himmel och varmt. Men man får ju inte alltid som man vill. Egentligen är det nog sällan man får det.


Nu ska jag sova

Fast egentligen är jag inte trött. Har sovit för mycket tror jag, men jag har inte mått så bra de senaste dagarna. Jaja, huvudvärken har släppt nu så det blir säkert bra igen.

Nu säger jag go natt! hörs imorgon...

bild från google söt va?


Djävulens advokat

Har jag tittat på nu ikväll. Det är nog en riktigt bra film egentligen men jag gillade den inte. Vet inte varför, men den kändes olustig på något sätt.

2008
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Shopping

Lite shopping blev det idag i alla fall. Hittade ett par byxor, en parfym och ett par smycken. Ska se om det kan bli lite bilder sen. Men nu ska jag gå ut, det är härligt väder ute, i alla fall för tillfället.

God morgon

Tror ni att jag kunde somna igår? Så klart inte. Helt klarvaken blev jag och så börjar man tänka lite så är det kört. Men jag somnade till sist i alla fall, och drömde en konstigt dröm som inkluderade det mesta i mitt liv. Är uppe tidigt idag, delvis tack vare att jag bytte larmsignal på väckarklockan, Gyllene tider - Jag går och fiskar, passar väl bra så här på sommaren, tycker ni inte?

Nej, nu ska jag gå ner och äta frukost sen ut och fixa staket och efter det åka iväg in till Jönköping för lite shopping.

Go natt

Det börjar bli sent. Och jag har varit trött länge nu, så jag ska krypa ner under täcket och sova.

Imorgon blir det en shoppingtur med Lisa på förmiddagen. Bara en snabbsväng men nåt skoj ska jag säkert hinna hitta.

Nu ska jag sova!

Favvoserie på tv

Nu när jag har semester har jag fastnat framför Sjunde himlen igen. Jag tycker att den serien är rikitgt härlig. Jag vet inte ritkigt varför, men jag gillar den.


foto från imdb

Härligt väder...

... har det varit idag och jag har varit inomhus hela tiden. Suck. Men jag hoppas att vädret är lika fint imorgon, i så fall ska jag sola!!! Har inte gjort så mycket mer idag, har suttit en stund nu och tittat på tv4fakta och lite olika program där, bla brottsplats USA. Det som är jobbigt med sånna program är ju att det är taget ur verkligeheten. Men jag har ju ett val, jag behöver ju inte titta. Jaja, det är ofta intressant, men en att en del personer är så sjuka är inte klokt. Hmm, nog om det nu. Känner för att shoppa imorgon, får se om jag får med mig någon. Hoppas!!!

HUR NATURLIG ÄR DU

Du har..

(x) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Fondation över 200 kr - använder inte foundation längre, försöker undvika 
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel - har ett, det räcker för den är bra! 
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

Poäng: 4

Du..

(  ) Använder locktång/plattång varje dag
(  ) Använder fondation varje dag
(  ) Använder mascara varje dag
(  )  Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
(  ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag( om jag kommer ihåg)
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
(  ) Använder hårinpackning varje dag
(  ) Använder hårspray varje dag
(  ) Tränar på Gym
(  ) Klipper dig varannan/varje månad

Poäng: 1

Du har..

( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
( ) Tagit hål i öronen

Poäng: 0



Totalt: 5

------

Jag blev...

0-10 Naturligtvis naturlig tjejen
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15 - 20 kanarie fågel i naturlig miljö
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Torsdag...

Idag har jag och mamma tvättat stallet, så jag är helt slut nu. Men det blir så fint och luktar gott med såpa blandat med hölukten som kommer uppifrån loftet. Annars har jag inte hunnit göra något annat idag. Ska nog se om jag hittar något att äta nu och sen gå ut. Det gäller att passa på nu när det är fint väder. Fast just nu så verkar solen gått i moln men den dyker upp igen hoppas jag.

Det blir säkert nåt mer inlägg senare.

jätte trött är jag

Men tänkte i alla fall skriva ett litet snabbt inlägg här. Har pratat med Lisa på msn hela kvällen, att vi har samtalsämnen dag efter dag är inte klokt. Men, men det finns ju mycket att prata om.

Emilie gumman, jag saknar dig. Hoppas vi kan ses snart!

Nu ska jag sova, go natt!

Träningsverk

Den där mjölksyran från igår har övergått i grym träningsverk... Men, men det stoppade mig inte från att ta ett dressyrpass med Cirren på banan innan. Han skötte sig ganska bra faktiskt. Men han behöver banta, har ätit liiite för mycket nu när han går ihop med Lilleman.

Nu tror jag att jag ska ta en dusch, får se om det blir fler inlägg sen. Man vet aldrig.

Ha en fin kväll!

Var är solen egentligen?

När man har semester så vill man ju sola, bada och grilla. Men som vädret är nu så kan man ju lika gärna tro att det är höst. Kallt, molnigt och så regnar det med jämna (och ojämna) mellanrum... Visst finns det en hel del saker man kan göra i alla fall men solen hör liksom sommaren till tycker jag. Och de senaste åren så verkar solen ha övergett Sverige.


Mjölksyra...

Att plocka av skorna på hästen är inte alls så enkelt som det kan se ut... Bara så ni vet.

måndag är det idag va?

Man tappar lite koll på vad det är för dagar när man har semester...

Idag har jag inte gjort mycket alls. Läst en bok och tagit en ridtur med Loppan i skogen. Så en slappardag med andra ord. Gick en sväng med Lilleman på banan också. Han måste ju börja sin utbildning lite smått. Så vi skuttade över lite bommar på banan och övade att springa lite.

Sex and the city

Jag och Lisa var ju på bio igår också. Vi tittade på sex and the city, en helt okej film. Men man kanske hade fattat allt bättre om man sett serien. Jag har inte sett ett enda avsnitt och inte Lisa heller. Men som sagt, det var en helt okej film.

2008
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Får väl uppdatera lite här

Nu på kvällen när ingen annan är vaken som man kan prata med. Idag har det varit riktigt tråkväder! Regn typ hela dagen. Var helt dyngsur när jag varit ute med Cirren, och kallt var det också. Inte alls roligt. Loppan fick gå ett träningspass på banan och hoppade några skutt också. Nu på kvällen har jag tittat på en riktigt dålig film. Ruby Cairo hette den. Inte något att ha...

Nu ska jag strax sova. Är faktiskt trött fast att klockan inte alls är mycket. Då kanske jag vaknar lite tidigare än vad jag gjort de senaste dagarna.

Bio

Är det snart dags för. Jag och Lisa ska träffas om sisådär en timme. Hoppas bion är rolig och att vädret håller sig på den trevliga sidan.

Idag skiner solen

Och det var riktigt varmt ute. Har varit ute en sväng och fotat hästarna. Pojkarna gjorde till och med en rejäl racingrunda hoppas det blev någon bra bild i alla fall.

Idag ska jag träffa Lisa i stan och så ska vi gå på bio och sen blir det nog att vi går ut en sväng efter det. Kameran ska med i alla fall, batteriet sitter på laddning just nu. Funderar på vad man ska ha på sig? Det blir så varmt med jeans nu, men vi får se. Det är en stor fördel med att bo på landet, jag kan springa runt i vilka kläder jag vill.

Dags att titta på fotona, ha det bäst!

Nu är allt hö inne

Precis innan första regnskuren hann vi få in det. Inte alls lika mycket som det brukar bli men nu är det i alla fall inne. Känns grymt bra!

jag tror

att jag håller på att bli sjuk. :(
Jag har ont i halsen, blä, jag vill inte va sjuk på semestern ju. Då vill jag ju vara pigg och glad. Men nu är jag bara seg och trött. Jaja, snart dags att börja med höet, jobbigt men skönt sen när det väl är inne.

Det börjar bli rätt sent

Jag och Lisa roar oss på msn. Haha, lite sådär oseriöst. Det kan behövas emellanåt. Ni skulle bara veta...

Men snart är det nog dags att sova tror jag. Är ju en dag imorgon också, och imorgon blir det hökörning till sent på kvällen tror jag.

Go natt mina vänner!

Solen skiner ute

Och det är ganska varmt, så egentligen borde jag vara ute och sola men det är så mycket blinningar överallt så de lär äta upp mig... Har istället roat mig med att städa klart höloftet och ställa iordning så allt är klart där. Sen har "Janne" och "Smulan" fått flytta in i en av de stora hagarna så lilltjejen står mest i vindskyddet och tittar på mamma när hon inte hoppar in och ut över en stock.

Motionering av Loppan och Cirren får bli ikväll. Men Cirren skrittas bara för han har lyckats böja en sko. SUCK!

Nu ska jag sova

Hann med två skritturer i skogen med Loppan och Cirren men det blir alldeles för mycket tid över till att tänka. Jag önskar att man kunde stänga av tankarna ibland och bara vara. Jaja, nu ska jag ta och drömma vidare på gårdagens dröm, om det går.

God natt och ha det fint!

Höskörd

Ja, nu är det dags för årets höskörd. Allt är snart slaget, bara ett fält kvar så det blir fullt upp nu några dagar framåt. Ska bli skönt att få det avklarat första semesterveckan faktiskt. Då kan man göra vad man vill sen! Riktigt skönt!

Solen verkar vara på väg tillbaka nu ju, hoppas den stannar ett tag och att det blir lite grann varmare också. Solbrännan från maj är ju redan borta. :(

Nä, dags att ge sig ut i stallet och se till att Loppan och Cirren får komma ut och röra på sig.

Hörs kanske sen!

RSS 2.0