Hej då

Nu styr vi snart mot Landvetter, är vaken och faktiskt inte trött. MEN, det lär väl kännas senare att man sovit för få timmar.

Ha det bäst!

Jag älskar er

Alla mina goa vänner, egentligen skulle jag lägga in bilder men alla skulle inte få plats.


Jag kommer sakna er alla. Ha det underbart!

PUSS

Färdigpackad

Men jag borde sova egentligen. Vi åker hemifrån vid fyra imorgonbitti, flyget lyfter vid tio över åtta. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg. Och jag lovar att om jag hittar nåt internetcafe så ska jag uppdatera lite här i bloggen, annars får ni ha det superbra här hemma i Sverige. Så lovar jag massor av bilder när jag kommit hem igen.

Puss

Ska sova nu tror jag

Är så himla trött. Ska bara prata klart med Lisa.

Go natt!!!

Så trööött

Jag är helt slut idag. Har varit på shoppingtur idag så det var upp tidigt, och det känns nu. Blev i alla fall en massa saker. Får se om jag kan lyckas knäppa lite bilder imorgon.


Suck

Jag har roat mig med att städa istället för att rida. Men, det måste ju också göras. Nu ska jag in till stan och växla pengar, och sen en sväng in på ica maxi tror jag. Har hittat ett par stövlar där som jag ska titta på en gång till. Borde inte köpa fler skor nu ju. Vi får se.

Hörs kanske ikväll, men jag tror att jag ska försöka gå och lägga mig direkt så jag inte är helt död imorgonbitti när vi åker till Gekås.

Imorgon blir det shoppingdag med mamma

Vi åker en sväng till Gekås. Jag ska se om jag hittar en resväska där, annars får det nog bli den rosa på Åhlens. Sen hoppas jag hitta lite annat smått och gott. Kanske en till bikini? Men bara om det är nån fin, annars har jag ju redan några stycken. En kjol också, jag äger ingen kjol, haha, men desto fler klänningar har jag ju, men de används aldrig. Synd egentligen, för de är fina. Ska fundera på om det är nåt mer jag behöver (läs vill ha).

Hej hallå i solskenet!

Ja idag skiner solen ute! Underbart. Men jag antar att det är ganska kallt istället. Men vad gör väl det, solen är ju bra mycket trevligare än allt regn och rusk som varit. So what om det är lite kallare? Jag har massor av saker jag borde göra = jag borde inte sitta här framför datorn. Frågan är om jag hinner allt? Jag har svårt att tro det. Ska väl i alla fall ge mig ut i stallet och se till att Loppan och Cirren får röra på sig.

Innan jobbet ska jag in till stan och växla pengar. Tydligen så skulle man få växla billigare när man bokat resan med Ticket, så jag får väl se om det är så. Frågan är om man ska ha med nåt kvitto eller nåt? Aja, det märker jag väl när jag kommer in dit.

Jag måste verkligen städa upp lite och plocka fram alla kläder som ska med. Att jag hittat nåt här hemma just nu är en gåta... Det är verkligen kaos, men jag ska ta tag i kaoset och se till att det blir ordning igen. Dags att börja planera livet igen, listor is the shit!

Ett till test

Har du goda maner?

resultat:

Du är lite för höflig! Du vet vad som är korrekt och verkar aldrig ignorant. Gammaldags etikett står fortfarande i hög kurs i vissa kretsar av sällskapslivet, men du borde släppa lite på formaliteterna och vara lite mera avslappad. Folk vill jo gärna se personen bakom fasaden.

Dags att sova

Är inte så trött men ska upp tidigt imorgon och hoppas att det är lite bättre väder. Borde rida båda två imorgon, men vi får se, det beror lite på tid, väder och vind. Har haft huvudvärk idag igen, suck, varför? Finns säkert en massa anledningar.

Nu ska jag stänga ner allt här och sussa gott.

Detta tråkiga väder alltså

Jag blir så less på det. Det sabbar ju mina planer ju, inte alls bra. Jag hade tänkt ta ett dressyrpass med Cirren på banan, men nu får jag ju skippa det, för vädret är inte alls på min sida. Ska tag i städningen istället.

God morgon

Jag hade inte tänkt sitta här egentligen men det ösregnade ute så en liten stund att bara kolla runt blev det. Men nu ska jag gå upp och sätta igång en maskin tvätt och sen gå ut i stallet och fixa iordning där, så får vi se om jag rider en häst också, beror på om det fortsätter att regna. Tänker inte bli mer förkyld innan resan.

Skriver väl mer ikväll för jag tror inte att tiden räcker till innan det.

Go dag och go natt

Jag har ju inte hunnit blogga idag. Vaknade vid stax efter sju (eller vaknade och vaknade - klockan ringde och väckte mig). Sen var det fullt upp, hade skrivit ett fint brev till mig själv, vad jag skulle göra idag. Haha, inte sitta vid datorn, hehe, men jag kollade min blogg jättesnabbt. Men sen tog jag tag i dagen och var ute i stallet tidigt och hade ridit Loppan tills klockan var nio och sen longerade jag Cirren och fixade mockning och vatten innan jag gick in och duschade. Sen var det dags att åka.

Handsfree är verkligen toppen, ringde Lisa när jag åkte så vi hann prata lite om semestern. Vi sover hos mig och åker ner på söndagmorgon. Så nu är det bara resväskan kvar och växla pengar.


Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Är nästa ljudbok som jag precis börjat med. Skriven av Magdalena Graaf, än så länge en bra bok men det är sjukt att tjejer tillåter killar att behandla de på det viset. Förra veckan lyssnade jag på Ego Girl av Carolina Gynning och hon blev ju också misshandlad, men där fanns det iofs inget barn med i bilden och inte maffian heller.


Tre filmer till

Vi hade filmmys hos Emilie. Tre filmer hann vi se och vi hade säkert hunnit nån mer men man måste ju prata lite också =)
 
2008
Snygg, sexig och singel
PS I love you
På smällen
Rallybrudar
In good company
Enough - en kvinnas hämd
Arn - riket vid vägens slut
Vantage Point
Mamma Mia
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Ögontjänare

Är vi allihopa... Haha, igår när jag körde ner till Emilie (gick säkert lite för fort) så ser jag en misstänkt bil längre fram och mycket riktigt det är en polisbil såklart. Bilen framför mig har också sett så det är ju bara att släppa på gasen och anpassa sig i ledet. Strax efter kommer en Jaguar och blåser om mig men nitar nästan när han ser polisbilen och så här fortsätter det, bilar kommer i full fart, bromsar och tränger sig in. Tills polisbilen svänger av vid Värnamo. Haha, måste vara kul att vara polis då och vilken respekt det inger... Idag på hemvägen blev jag omkörd av en med blåljus, hoppades nästan att han skulle stanna den dansk registrerade Jeepen som precis blåst om mig (och de blev nog lite skärrade...) men han var nog ute på viktigare uppdrag för han fortsatte vidare med blåljusen mot Jönköpingshållet.


Polisbilen är längst fram i kön även om det inte syns så väl dålig zoom på kameran.

Lite bilder från kvällen också


Vi är så bra!!! Ser väl värsta gott ut? Eller hur!


Choklad är sååå gott! Men nu ska jag låta bli godis ett tag tror jag


Fina gumman!

Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Har varit iväg hemifrån sen halv sex igår morse. Nu sitter jag i sängen och ska snart sova. Trött, trött är jag. Men helgen har varit riktigt bra. Igår jobbade jag på fm och direkt efter jobbet styrde jag bilen mot Värnamo och Emilie. Underbara gumman, vi har inte setts på ett tag och hon har fått ny lägenhet och hästarna hennes har jag inte heller träffat så det var massa nytt. Jag hann i alla fall in en sväng på ica maxi och handla tacos och lite annat smått och gott innan jag åkte.

Det blev som jag redan skrivit myskväll i soffan med några härliga filmer med god mat, godis och cider i massor. Jag har ätit för en hel vecka den här helgen...

Åkte hemåt idag vid halv fyra tiden och direkt till kusinerna, Linn fyller år idag. Grattis gumman! Så det blev mer mat och sen tårta på det. Men nu är jag alltså hemma igen. Jag som trodde att det skulle varit en lugn helg. Helt slut är jag i alla fall. Och proppmätt.

Kvällens skratt


Go dag

Vi tog sovmorgon idag och nu sitter vi och tittar på snygg, sexig och singel. Eller vi tittar inte just nu för vi lagar mat. Typ i alla fall. Uppdatering ikväll om jag orkar och hinner.

Hej allesammans

Jag sitter hemma hos Emilie i hennes lägenhet och här är så fint. Vi har ätit massa mat, värsta kockarna var vi och gjorde tacos och sen har vi ätit lite fööör mycket godis och cidern står i kylen och väntar. Trött som bara den är jag men nu ska vi titta på  PS I love you, så dags att gå. Bilder blir det imorgon för det finns ingen kortplats på datorn.

Puss

Time to sleep

Jag borde gått och lagt mig för timmar sen men jag fastnade ju först här och sen har tiden snurrat iväg. Har plockat iordning lite kläder och så tills imorgon för jag åker direkt efter jobbet.

Men nu ska jag sova är dödstrött! Sov sött kära läsare!

Idol?

Är jag den enda som inte tittar på idol? Jag tittade lite de två första säsongerna, men vad ska jag säga? Det är inget för mig. Det gör ju ont i hjärtat när de på nåt sätt lyckas såga sönder en annars underbar låt. Den här säsongen har jag sett ca 10 minuter och under den tiden hann de såga 4 av mina favoritlåtar. Och när nån idiot började sjunga om CocaCola då hade jag verkligen tappat allt intresse för att titta vidare, så jag nästan sprang ut ur tvrummet och har inte sett något sen dess. Och jag får väl säga att de där 10 minuterna var samma program, det måste ju säga lite om deltagarna...


Men seriöst???

Okej att man vill veta könet på sitt blivande barn kanske? Men att hota läkare går väl lite väl över gränsen eller???

Läs mer HÄR

Och på tal om bilar

Jag har suttit och tittat på annonser en stund. Vilken är snyggast?

Och ja, jag gillar grå bilar...


Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild





Oj, det blev visst några stycken. =)

Jag kan när jag vill

Så klart, vem kan inte det? Jag har vårdat bilen lite nu. I mörkret så mamma hjälpte till att lysa lite med ficklampan. Om vi ska iväg imorgon så kan det ju vara bra att den har all färdkost den behöver, så jag har fyllt på olja, glykol och kollat spolarvätsta. Så nu är Märta klar för en utflykt i helgen. Kanske borde bränna en ny skiva annars blir det väl segt att åka så  länge utan sällskap, men jag tänkte faktiskt ringa Emilie så hon får hålla mig sällskap. =)

Lugn helg? whats that?

Häromdagen trodde jag att det skulle bli en lugn helg, bara vara hemma och inte göra nåt alls. Men inte då, nu är det helt plötsligt fullt upp. Jobbar imorgon, 6-12 så det blir upp tidigt imorgon också, annars hade det varit gött med sovmorgon. När jag slutar ska jag in till stan, tänkte smita in en sväng på Rusta och se om de har några resväskor där, och sen handla lite mat och gott på ica innan jag åker mot Värnamo! Jag ska träffa Emilie.

Sen blir jag kvar hos henne tills på söndag em, då styr jag bilen mot Jönköping och kalas hos kusinerna och sen är helgen slut. Bara hoppas nu att min huvudvärk går över. Jag borde egentligen inte sitta här för jag ska packa lite kläder och sen måste jag duscha. Det blir alldeles för lite sömn inatt också, men disciplinen gör att jag kommer upp på morgonen, men idag var det seeeegt. Snoozade i typ 40 minuter och ändå hann jag koka spagetti till matlådan.


Hmm fullt med saker

Har jag i sängen. En jacka, massa rena kläder, tvättkorgen står där också. Så av det kan man väl utläsa att jag inte behöver alltför mycket egen plats antar jag? Jag måste verkligen ta tag i det och städa upp lite. Tvätta lite inför resan och se vad jag ska ha med mig för något.

Men nu är det dags att sova! Go natt alla där ute!

10 dagar kvar nu

Sen ligger jag på en sandstrand vid havet!!!

Jag längtar...

Så skönt att internet funkar igen

Tjötar med Emilie på msn nu. Det var ju ett bra tag sen eftersom inget har funkat som det ska. Har saknat att prata med henne där. Kanske blir det en tur till Värnamo i helgen? Vi får se hur det blir.


Och ett test också

Hur ond är du???

Vad tror ni? Är jag ond?


Du är 15% ond!








Du är en aningen ond, fast i smyg!


Tydligen så är jag i alla fall lite ond då.


En till lista

Höger eller vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Just för tillfället är jag på riktigt bra humör
Är det något du absolut inte äter? Det jag är allergisk mot
Kläder just nu? adidasbyxor och en huvtröja
Musik just nu? dancemix 2008
Vad sa du senast? ska man minnas sånt? för jag har ingen aning....
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle det vara? Framtiden
Längd och vikt? 172cm och väger runt 56kg
Hur många kuddar sover du med? en tunn
Favoritväder? sol!!!
3 saker att ta med på en öde ö? Säng, god mat och en snygg kille
Spelar du nåt instrument? Nej men jag har spelat piano när jag var liten
Morgon eller nattmänniska? Morgonmänniska helt klart
Sparare eller slösare? Sparare, men jag bränner för mycket pengar då och då
Vem är viktigast för dig? Alla mina vänner
Bästa film? What? Ska man välja en? Det måste vara omöjligt!
Tror på liv på andra planeter? Ja, vi kan ju inte vara helt ensamma i hela universum
Kommer du ihåg din första kärlek? Ja, han hette Robin
Har du några homosexuella vänner? Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Ja, det hoppas jag verkligen, om man inte känner att man kan vara trogen får man ju avsluta
Hur många barn har du/vill ha? Jag nöjer mig med ett barn, men det vet man ju inte
Bio eller promenad? Båda är mysigt ju
Snarkar du? nej
Rädd för insekter? faktiskt inte
Äckligaste insekten? ehm, älgflugor de är otäcka varelser
Bästa bok? Oj, jag älskar att läsa men har inte nån tid för det
Vad vill du jobba som? Om jag bara visste det
Pizza eller hamburgare? Det beror helt på vilket humör jag är på - och nu blev jag sugen på mat
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet osv.) Just nu stökigt grymt stökigt men jag är pedant egentligen
Gungar du på stolen? Det händer
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Man ska aldrig säga aldrig men det är verkligen inget som lockar mig
Hur många syskon har du? en lillasyster
Vad är du mest rädd för? Bra fråga, att förlora någon som betyder mycket för mig
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du maten? Bara om det behövs men saltar inte innan jag provsmakat
Gillar du att sjunga? Bara när ingen annan stackare hör
Vilket gymnasieprogram gick/går du och varför? Gick hästinriktning för det var vad jag tänkt att jobba med, men det blev inte så
Anser du att du är stark? Ja, både fysiskt och psykiskt
Brukar du sola? Ja på somrarna om jag har tid, men snart är det solsemester! Då ska jag sola =)
Vad gör du om du får hicka? Försöker sluta
Röker du? Aldrig i livet
Snusar du? Nej på det också
Kaffe / Te eller inget? Te, dricker inte kaffe

Nu så ska nog anslutningen funka igen

Vi har fått hem en ny gateway så förhoppningsvis ska det inte vara såna extrema problem med anslutningen. Hoppas jag i alla fall. Skrev ett inlägg igårkväll men det kom visst aldrig upp....


Nu får det räcka för idag...

Ska ta och göra en kopp te och en macka och sätta mig framför tvn tror jag. Sen måste jag duscha, men det hinnar jag sen. Eller imorgonbitti kanske.

Rallybrudar

Den var ju riktigt rolig, jag som faktiskt inte gillar svenska filmer, tycker ändå att den var klart sevärd.

2008
Rallybrudar
In good company
Enough - en kvinnas hämd
Arn - riket vid vägens slut
Vantage Point
Mamma Mia
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

In good company

Hette filmen som jag tittade på för ett tag sen. Bra minne jag har, tur att det finna andra som minns när jag inte gör det...

2008
In gEnough - en kvinnas hämd
Arn - riket vid vägens slut
Vantage Point
Mamma Mia
The Dark Knight
Hancock
Tre systrar och en mamma
Wind
Fools Gold
Nära och kära
Djävulens advokat
Ruby Cairo
Sex and the city
End game
American Gangster
Ett monster till svärmor
Girls just want to have fun
Mr 3000
Just like heaven
The upside of anger
På smällen
The forbidden kingdom
We own the night
The Bankjob
What happens in Vegas
National Treasure 2 - Book of secrets
Fools gold
Erin Brockovich
American Beauty
Swat
Jumper
Tree Kings
10.000 BC
The green mile
The Manchurian Candidate
Next
The fast and the furious - Tokyo Drift
Rounders - sista spelet
Fullt hus
Dogma
The Specialist
The art of war
What a girl wants
Förhandlaren
Beauty Shop
Disturbia
Death Proof
I am legend
Domestic Disturbance
The Medallion
High Crimes
Höstlegender
xXx - the next level
Lucky number Slevin
Arn - temelriddaren

Teneriffa 11 dagar kvar

Ska bli så skönt att komma iväg. Och det är inte länge kvar nu. Måste hitta en resväska, annars har jag väl det som behövs. Bikini, klänningar och skor. Kanske skulle jag leta fram mina flipflop? Eller ska man skippa dem? 

Växla pengar kan vara bra också. Typiskt bara att euron ska vara så dyr just nu. Men, men. Måste prata med Linnea också, var ett tag sen. Får höra med henne om hon vill hänga med till stan någon dag. 

 


Äh what the ****

Klart jag inte kan sluta blogga. Det är ju här jag kan lufta mina tankar och funderingar. Tangenterna lyssnar ju alltid. Även om internet inte är lika samarbetsvilligt.

Idag gick det sjukt bra på jobbet, det var länge sen. Men jag hade grymt ont i huvudet, och det höll i sig länge. Men försvann när jag åt en macka och ett par chokladbitar. Haha, tror ni det var mackan eller chokladens förtjänst?

Jag har även hunnit med att klippa pojkarna, Cirren stog som ett ljus men Loppan var lite larvigare, men skötte sig bra ändå. Skönt att få bort lite päls så de inte svettas lika mycket. Förhoppningsvis. Måste fixa nya annonser också. Massor att göra.

Varför

Kan inte allt vara lite enklare bara???

Kvällens fundering, att jag ens kan somna på kvällarna är ju otroligt. Men det är kanske för att jag är helt slutkörd när jag väl går och lägger mig? Men idag har jag tagit det lugnt, ätit gott och tittat på tv. Har inte varit inloggad på msn och mobilen ligger ensam i min säng, och vet ni vad? Det känns j*vligt bra, om det inte var för att jag behöver vara anträffbar skulle jag enkelt stänga av telefonen. Men, men.

Nu ska jag sova. Kanske, kanske skriver jag här imorgon? Man vet aldrig.

Natti natti

Jag fattar inte att jag orkar med

Det går ju inte att komma åt en enda sida... Tar evigheters evigheter. Sidan kan inte visas, vet jag inte hur många gånger jag sett det sista. Kanske skulle ta en paus tills allt funkar som det ska igen. För jag blir bara stressad och irriterad när det inte funkar som det ska. MEN ni som känner mig vet ju att jag är grymt envis, både på gott och ont, men när det kommer till det här är det inte på det minsta gott. Så frågan just nu är: Bloggpaus tills allt funkar igen? Eller fortsätta att vara envis??? Jag ska fundera på det och återkommer väl med svar antar jag, nu ska jag ut och ta in hästarna och natta dem och sen är det nog sovdags för mig också.

Woohoo

Det gick äntligen att logga in! Försökte hela kvällen igår. Men nope, sidan kan inte visas yada yada.

Så nu har jag ju massor att blogga ifatt men det får bli från laptopen, gillar inte rikitigt det här tangentbordet längre. Man har liksom vant sig vid det nya. Så mer uppdatering senare. Tror jag i alla fall.

Trött som bara den är jag, sova tidigt idag tror jag.

Hej på er

Kan ju inte riktigt skriva go morgon idag... Vaknade vid elva, oops, hade inte tänkt sova så länge ju. Men, men. Idag är sista dagen innan älgjakten drar igång så idag blir den ut i skogen med hästarna för sen får man hålla sig hemma på ridbanan ett tag till de skjutit klart.

Får se om jag hinner med lite fler inlägg senare.

Krångel med anslutningen

Har jag haft hela dagen, eller hela dagen är väl att ta i. Men sen jag skrev mitt morgoninlägg i alla fall. Lite surt, men kanske, kanske har Telia tagit tag i problemen vi haft med det trådlösa och det är därför det inte fungerar? För det är det trådlösa som inte funkat. Så nu är min laptop för första gången inkopplad till internet med sladd. Det ni!

Jag ska åka till stan om bara en liten stund. Har min nya stickade myströja! Kanske blir det nån bild ikväll, man vet aldrig. I så fall får ni väl se den imorgon. Jag är ju inte jättemycket för det här med dagens outfit.

Nu ska jag fixa det sista innan det är dags att åka. Hörs kanske senare.

God morgon

Idag har jag fått sova lääänge. Känns så bra. Nu ska jag ta tag i dagen, så idag blir det nog inte så mycket skrivet här.


Visst är det fint på hösten med alla löv i olika färger? Perfekt för promenader!

Jag som har ännu mer att skriva om

Men det får bli imorgon för jag orkar inte mer nu.

Sov gott kära läsare!

Kanske dags att sova nu

Jag har ju varit riktigt trött idag, så det känns som det är dags att sova nu.

Bara lyssna klart på fina låten först!

Everything I do I do it for you - Bryan Adams går på repeat hos mig för tillfället...

I'll call you later???

Jag vet inte hur många gånger jag hört... Jag ringer dig sen eller jag messar senare, jag ringer imorgon and so on.

Varför ens säga så då? Om man ändå inte hör av sig? Jag bryr mig faktiskt inte om att folk inte hör av sig. Det är om man sagt att man ska höra av sig som jag blir less. Eller är det så att man ska utgå från att alla bara säger en sak men sen inte menar det?

Hmm, alldeles för invecklat vid den här tiden på kvällen egentligen.

Eller är det något slags dolt budskap i det hela? Kvällens seriösa fundering.

The Script - The Man Who Can't Be Moved

Äh, det funkar inte idag. Sök på youtube istället...


Hmm, ingen täckning på mobilen

Blir galen när det är så, bara krångel hela tiden. Kanske skulle man stänga av den och vara utan den ett tag. Men jag tror verkligen inte att jag skulle klara mig utan den. Det går ju inte bara att ringa med den, sms kan vara en rolig sysselsättning ibland. Sen är det ju kamera i och musikspelare och miniräknare, riktigt bra att ha på jobbet när man ska räkna ihop antal på pallar och så.

MEN jag är inte jätteberoende av min telefon, så jag skulle säkert klara mig utan den nån vecka, även om man kanske missar en del då.

Så, medans jag skrivit mitt klagande inlägg är täckningen tillbaka, strange...

Trött, tröttare, tröttast

Jag är helt slut. Och ändå har jag knappt gjort nåt idag, mer än brännt pengar. Ska nog snart ta och sova. Är ju en dag imorgon också.


Rallybrudar

Imorgon blir det bio med Lisa. Vi tänkte kolla in Rallybrudar, hoppas den är bra. Jag gillar ju inte svenska filmer egentligen, men Arn filmerna har ju varit helt okej så den här får väl en chans. Annars vill jag gärna se 21 och Street Kings, både finns ju ute på dvd så jag får väl köpa de vid nåt bra tillfälle.

About makeup

Sminkar du dig varje dag? Nope, sminkar mig bara om jag lämnar hemmet.

Hur mycket tid lägger du på att sminka dig till vardags? Oj, inte så lång tid. Det går på rutin. Runt fem minuter kanske?

Hur mycket pengar lägger du på smink varje månad? Hmm, det beror helt på. Använder inte så mycket smink så det blir shopping när något börjar ta slut. Så det varierar från månad till månad.

Föredrar du budget eller lyx när det kommer till smink? Jag har några favoritmärken som jag håller mig till.

Vad använder du för smink till vardags? Mineralpuder, rouge och mascara - sen är jag klar för jobb eller vad nu kan vara.

Om du fick välja endast en produkt, vilken skulle det vara? Svårt att välja men mitt mineralpuder vinner nog faktiskt.


Fredags fräckis

En 85-årig man gick till doktorn och ville få gjort ett spermatest. Doktorn gav mannen en burk och sa: Ta den här burken och kom tillbaka imorgon med ett spermaprov. Nästa dag kom mannen tillbaka och överräckte burken till doktorn. Burken var lika ren och tom som dagen innan.

Doktorn undrade vad som hände och den gamle mannen sa: Jo doktorn! Det är så här Först försökte jag med högra handen, inget hände. Sen försökte jag med vänstra handen, fortfarande hände inget.Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen, fortfarande hände inget. Hon försökte då med munnen, först med tänderna i, sedan utan tänder, fortfarande hände inget. Vi ringde till och med på hos vår granne, Agda. Hon försökte också först med båda händerna, sen i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände.

Doktorn var chockad! Ni kan inte mena allvar! Bad ni verkligen grannen om hjälp? Jo, sa den gamle mannen. Och vad vi än försökte med så fick vi inte av locket på burken.

Snart så är Lilleman är Connemara

Han är iofs connemara nu också, men det har krånglat en massa med diverse olika papper. Men nu ska väl allting äntligen vara i sin ordning så vi borde snart få hem hans pass. Kanska hinner Smulan få sitt innan honom. Det skulle ju iofs inte förvåna mig särskilt mycket.


Jag och Smulan för några veckor sen - Gos i hagen

Dagens fynd

Köpte ju som sagt lite smått och gott idag. Har inga bilder nu. Det får bli senare i så fall.

Hittade i alla fall ett gulligt linne på Gina, vitt med fjärilar, känns som det kan passa på stranden när vi är utomlands! Ett set med BH och trosor hittade jag också. Och en liten gullig väska att ha med på resan.

Och på Bikbok hittade jag äntligen en tröja att ha till mina skjortor, har ju några stycken nu, men inget att ha till men där var den - tröjan som passar! En brun stickad kofta. Äntligen!

En Sex and the city box följde också med hem. Och lite smink.

MEN ingen resväska, och det var ju det jag skulle ha ju.

Rökning och graviditet går inte ihop

Idag när vi satt i bilen på Ikeas parkering kom en höggravid tjej och gick förbi med sin mamma? i handen hade hon en cigarett. Jag är verkligen emot att man som gravid röker, jag tycker inte att det är okej överhuvudtaget. Hon stressade på med rökandet också innan hon klev in i bilen. Jag undrar hur man tänker när man gör så? Visst att man bestämmer över sig själv, men det är ett barn som kan ta skada av det. Är det verkligen så viktigt att röka då? Graviditet tycker jag är ett perfekt tillfälle att sluta röka! Varför man nu börjat ifrån början?

 

Tycker ni att cigg och graviditet hör ihop?


Dodge Viper i krasch på E4an

När jag och syster varit på Eko och kikat på resväska och skulle svänga upp på avfarten till A6 var det jättelång kö bortåt solåsen. Vi hörde ju sirenerna när vi var inne på Eko. Och nu när jag kom hem var jag tvungen att titta vad som hänt och det var som sagt en Dodge Viper som kraschat i mitträcket. Två personer fick föras till sjukhus, tur att Ryhov ligger så pass nära då. Kolla skylten...

Mer kan ni läsa på Jnytts hemsida HÄR.

Sportbilens motor sprack och olja läckte ut på E4:an vid lunchtid.

Jag har i alla fall en massa ideer idag

Så det blir nog en hel del inlägg här ikväll ska ni se.

Hemma igen

Nu är jag hemma från shoppingturen. Den blev många timmar längre än vad jag tänkt mig. Och inte har jag köpt nån resväska heller. MEN, jag hittade en del annat smått och gott. Om jag hinner så blir det foton senare. Nu ska jag ut och fixa det sista i stallet.

Uppe mycket tidigare än vanligt

Ja usch, idag ringde klockan en och en halv timme tidigare än vanligt. Jag ska in till stan en sväng. Lite shopping är inplanerad. Och sen ska jag fixa biobiljetter också.

Hinner inte skriva mer nu, men det blir väl ett inlägg senare. Kanske med bilder på dagens fynd? Man vet aldrig...

Så det nattliga inlägget

Borde egentligen inte sitta här, men, men. Hittade Muffins i sängen nu när jag kom hem. Han hade väl gömt sig så han skulle slippa vara ute inatt. Men jag vill ha sängen för mig själv inatt så han fick gå ut. Lär väl dyka upp här imorgonbitti i alla fall.

Men nu är det sovdags. Ciao!

Dags att åka

Blir väl säkert ett inlägg här inatt, har ju liksom blivit en vana på nåt konstigt sätt.

Ha det fint idag allesammans!


Kanske skulle man byta om

Och äta något innan man sticker iväg till jobbet?


Snart är det dags!

Bonde söker fru

Ni missar väl inte Bonde söker fru? Min gamla skolkamrat Hanna är med. Jag såg inte gårdagens avsnitt eftersom jag jobbade men ska kika på reprisen. Eller om jag tittar direkt i datorn för det gick visst. 

 

Motivationen?

Var är den? Kan den bara ge sig iväg? Bara försvinna? Det känns lite som det just nu.

Ska ta tag i en massa saker imorgon. För då är jag ledig! Woohoo, men ska iofs in till stan tidigt på morgonen, eller tidigt och tidigt, men i alla fall tidigt för mig. Brukar ju sova läänge nu. Men imorgon blir det upp rätt tidigt i alla fall.

Hmm, är det jag som inte fattar???

Eller går det inte att söka bloggar på blogg.se längre? Jag lyckas i alla fall inte hitta något sökfält eller liknande...

Det är fredag

Jag vet att det egentligen inte är fredag, men det är sista arbetsdagen och sen är det helg. Så det brukar bli att det är fredag. Två veckor kvar att jobba!!!

Hmm, ska fixa lite saker men det blir väl nåt mer skrivet här sen.

En dag kvar

Att jobba. Sen är det helg. Skönt!

På fredag blir det seriös shopping, hehe. Ska se om jag hittar en resväska då. Hoppas, hoppas. Frågan är vilken färg jag vill ha? Men, men det är fredagens problem.

Strax på väg till jobbet

Ska strax åka. Håller på att lägga in lite musik i mp3n. Sen blev det en ljudbok också, Död Joker med Anne Holt. Hoppas den är bra.

Hörs senare!

Förkyld också?

Det är inte min vecka...

Kanske skulle dra täcket över huvudet och sova tills på fredag? Känns faktiskt lockande. Men jag ska pallra mig ut istället. Massa att göra.

Puss

Rosa bandet?

Ni har väl köpt ett sånt?

Jag köpte ett igår. Sitter på jackan nu, och där får det väl sitta ett bra tag.


En lista igen

1. Vad heter du? Colleen Junette Jacobsson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Svårt, är väl ganska nöjd med mitt namn
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Åse
4. Vilket stjärntecken är du? Kräfta
5. Vilken årgång är du? -86
6. Vart bor du? Habo
7. Bott utomlands? Nej, men skulle gärna göra det
8. Flyttat antal gånger? En gång bara - lär väl bli fler... 
9. Vart skulle du vilja bo?
 Irland!!!
10. Vilken skolklass? 
Har tagit studenten 
11. Vad vill du bli när du blir äldre?
Om jag bara visste det

UTSEENDE 
1. Hur lång är du?
172cm
2. Hur mycket väger du? 55kg intressant att veta
3. Hårfärg?
brunett
4. Ögonfärg? 
Gröna
5. Mest nöjd med? Ögonen
6. Minst nöjd med? Mina stackars naglar
7. Skostorlek? 39
8. Glasögon? Nja, jag använder linser istället
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Nej, Inte än i alla fall

FAVORITER 
1. Filmer?
Ojoj, välja här? Bourne identity, 10 orsaker att hata dig, Final Call jag skulle kunna fortsätta i evigheter... 
2. Låtar? Det finns sååå många bra
3. Årstider? Sommar så klart
4. Mat/dryck? Hemlagad mat/saft
5. Djur? Häst
6. Färg? Svart, rosa, vitt och grått
7. Parfym? Red Delicious - DKNY
8. Tv-program? Tittar inte på tv längre, men Gilmore Girls var en av mina favoritserier när den gick
9. Ämne i skolan? Svårt.
10. Sysselsättning? En mysig skrittrunda i skogen

KLÄDER 
1. Vad använder du just nu för jacka?
 En svartvit kavaj eller en beige munkjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta gympadojjor
3. Favoritfärg på kläder? Svart.
4. Favoritmaterial på kläder? Bryr mig inte
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Massa nya såklart
6. Favoritaffärer? Hmm, MQ har mycket fint
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?
Det varierar.
8. Favoritmärke? Inget speciellt faktiskt
9. Vad har du för byxstorlek? Jeans? 26/28
10. Vad har du för tröjstorlek? 34

BLANDAT 
1. Vad heter din morfar?
Han hette Arne
2. Var har du i din: 
a) Jackficka just nu?
Ingenting
b) Jobbväska just nu?
Ipod, mp3, bodylotion, flaska, pengar, plånbok
c) Handväska eller liknande just nu? en penna tror jag
3. Vad är du beroende av? Choklad ;)
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du?
Lypsyl
6. Vad tror du på? Vet inte faktiskt
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ingen
8. Vad köpte du senast? En tidning, bröd, vindruvor, saft, choklad och en ost o skinkpaj och Rosa Bandet
9. Har du nåt husdjur? Katt
10. Var bor du?
På landet

rätt slående, eller hur?


Höst depp?

Är det kanske så enkelt?

Jag blir alltid nere på hösten ju. Hur gör man för att slippa det? Sen hjälper det kanske inte att jag kan fundera i all oändlighet och vrida och vända på allt. Men jag jobbar på det.

Ny ljudbok

Jag har lyssnat klar på Svensk Maffia nu. Så det är dags att hitta en ny att lyssna på. Helst tills imorgon, men egentlige orkar jag inte sitta med det just nu. De två böckerna jag lyssnat på har inte varit några romaner, och jag tror att jag vill fortsätta på det spåret, Jenna Jamesons självbiografi var intressant att lyssna på och likadant Svensk Maffia var också riktigt intressant. Så jag vill lyssna på en bok där man kan lära sig något. Frågan är bara vad?

Vad gör man?

När man är trött på det mesta och nästan allt känns fel? När man inte längre har nån lust att kämpa? När man saknar nårgot?

Jag tror att jag går på autopilot just nu...

Släppa taget???

När vet man egentligen att det är dags att släppa taget?

Första frosten och securitas besök

Eller det kanske inte alls är den första frosten, men det var i alla fall första gången jag fick skrapa rutorna på bilen. Bara yttepyttelite, men ändå. Innan det stog vi och pratade en stund med killen från Securitas, bra att sätta igång larmet det sista man gör innan man slutar? Det var inte mitt fel! Men jag fick visa leg i alla fall, för ingen av de andra hade det på sig...

Dagen har funkat okej trots min onda axel. Men min vrickade fot är inte bra än, kände jag när jag stått och gått hela kvällen. Hoppas det blir ganska lugnt imorgon så både fot och axel får vila.


Time to go

Dags att åka till jobbet igen. Suck, jag behöver nog en ändring i tillvaron snart. Vad som helst!

Hörs väl inatt om jag orkar och har lust!

Puss

Aj aj aj

Jag har f*n ont nästan överallt idag. Undrar vad jag har gjort? Min fot känns bättre i alla fall men den gjorde ont de sista timmarna på jobbet igår. Knäet har jag inte kollat hur det ser ut idag men det gör ju bara ont när jag kommer emot. Men idag har jag sjukt ont i axlarna, speciellt den vänstra och vänster handles. Inte kan jag komma på vad jag gjort heller. Ryggen känns i alla fall bra idag men är fortfarande stel i nacken. Massage skulle verkligen inte sitta fel.

Nu ska jag sluta skriva här för det gör så förbannat ont i vänsteraxeln.

Go morgon

Ny dag. Och när den är avklarad är halva arbetsveckan slut! Orkar snart inte med det här mer....

Dags att sussa nu

Så kanske morgondagen känns bättre? Även om jag tvivlar på det.

Trött

På det mesta är jag ikväll. Det är så mycket saker just nu och jag har ingen lust med något.

Nä dags att bege sig ut i solen

Ja, för solen skiner faktiskt utanför fönstret så jag borde ge mig ut nu, fukta fog i sadelkammaren, mocka och fixa stallet och sen rida. Får se om jag hinner båda hästarna idag? Beror på hur lång tid allt tar.

Hörs kanske senare?

Go morgon

Har varit vaken ett bra tag. Hunnit äta frukost och just nu pratar jag med Lisa om våran resa. Det är inte länge kvar nu! Måste hitta en resväska också ju. Undrar om det är nåt annat som behövs? Får fundera lite på det.

Foten känns bättre idag i alla fall. Men det var värre igårkväll, hade somnat så gott men då ringer de från jobbet, iofs var klockan bara 23 men jag hade precis somnat och fattade knappt att det var kväll fortfarande. Och när jag skulle försöka somna igen så bultade det i foten, men jag måste ha somnat till slut i alla fall.

Ryggen är också normal men nacken är stel som bara den och knäet är numer någonslags lilarosa färg. Får ge mig ut och se om det blir bättre när jag rör på mig.

Jag borde ge mig ut nu, för jag har en del att göra.

Dags att sova snart kanske?

Jobbar visserligen kväll nästa vecka men jag har ju lite att göra innan jag åker till jobbet så det är lika bra att gå och lägga sig tidigt, så jag orkar med allt.

Sov gott söta läsare!

Varför???

Ikväll är det frågan.

Min stackars fot

Gör riktigt ont nu. Som tur är funkar det bra att gå i skor så jag ska nog klara mig på jobbet imorgon, men frågan är om det går att rida? Jag märker väl det imorgon antar jag. Knäet gör inte så ont, det ser ju mer ut än vad det är. Vackert är det i alla fall inte. Hoppas det blir bättre tills imorgonbitti nu när både knä och fot får vila inatt. Annars får det väl bli ett ordentlige bandage runt foten antar jag.


Höststorm och regn

Idag har det varit riktigt ruggigt väder. Regn och blåst. Men mitt på dagen så dök faktiskt solen upp, men det märkte inte jag för jag var ju inomhus och kravlade runt med på golvet för att få fogmassan på plats. Hoppas solen dyker upp imorgon också, det ska i alla fall bli ett par turer imorgon. Intervallträning tror jag, tur att det är sandväg så det inte gör något att det regnat så mycket.

Jag är äntligen klar!!!

Med sadelkammaren. Fogarna ska bara blötas ett par dagar nu, men det räknas ju knappt. Så himla skönt, men det känns i ryggen vill jag lova så massage idag hade inte varit helt fel. Idag höll det på att knäcka mig helt. Mitt knä är blått och foten gör ont, lyckades med konststycket att trampa fel i trappan och vips så gjorde foten grymt ont och knäet var misshandlat. Numer är det som sagt blått, kanske skulle ta en bild?

Det blev i alla fall superduperfint! Och jag är stolt över mig själv att jag gjort alltihopa själv. Lite hjälp har jag iofs fått av mamma, men det mesta har jag gjort själv.

Bilder kommer när golvet är skurat. Om ett par dagar om jag orkar annars till nästa helg.

Dagen skratt


God morgon eller nåt

Är väl inte riktigt morgon längre. Kan inte fatta att jag är så trött nu för tiden. Ute regnar det så det blir väl att hålla sig under tak idag. Kanske blir det nån ridtur, får se det.

Nu ska jag äta en något sen frukost.


Nu ska jag sova

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva här egentligen. Tankar och funderingar, men jag känner att det nog inte spelar någon roll. Så idag är jag tyst. Har tittat på en film nu ikväll men jag vet faktiskt inte vad den heter så jag får väl lägga in den imorgon.

Nu är det dock dags att sova.

Good night my friends!

Och Djurens dag

Är det visst också idag. Många dagar att hålla reda på med andra ord.












Några av alla djuren här hemma

Kanelbullens dag

Är det idag. Har ni ätit några? Jag har inte haft tid att varken baka eller åka och handla några så här har det inte blivit några kanelbullar :(


Dressyrpass

Idag gick Cirren riktigt bra. Speciellt den sista delen av ridpasset när vi var på ridbanan. Galoppen kändes så j*vla bra! Vi tog en del bilder idag, både på Loppan och Cirren så jag har ett par nya till deras annonser och det blev ett par bra i alla fall.

Nu ska jag och mamma titta på en film. Blir kanske nåt inlägg här senare. Vi får se.

Helg igen

Inte haft tid att skriva innan. Har precis varit ute och hoppat en häst, funkade bra efter ett tag. Lite olika synsätt på det hela bara. Ska strax ge mig ut igen men på ett dressyrpass den här gången, mycket trevligare att hålla sig på marken. Solen skiner i alla höstlöven så det ser jättevackert ut!

Blev en låååång sovmorgon idag, vaknade inte förens vid halv tolv. Hmm, då har ju nästan halva dagen gått. Men jag var faktiskt uppe vid fem och släppte ut hästarna, de har sovit inne för första gången inatt. Utsläppet blev lite kaos. Lilleman såg nog inte mycket alls i hagen och brakade igenom staketet, jag såg inget heller så det blev lite panik när jag inte såg var han var. Men han lät sig snällt fångas och fick gå tillbaka in i hagen till sina vänner som nu var närmare grinden. Får se hur morgondagens utsläpp går?


Smulan bland höstlöven - kanske skulle man ge sig ut med kameran sen

Det är nog dags att sussa nu

Långa dagar och tidiga mornar = en jättetrött Colleen, speciellt på fredagarna.

Sov gott!

Att tänka på

Vad man säger och gör kan vara smart ibland. Just as you know!

Oj

Blev visst lite bildbombning. Men bilder är ju alltid kul. Jag ska komma ihåg att fota lite till i sadelkammaren imorgon innan jag börjar med fogningen. Måste fixa lite till saker innan jag kan börja foga märkte jag innan. Suck, det tar för mycket tid. Tid som jag egentligen inte har. Varför har man så ont om tid? Och när man väl har tid - varför tar man inte tillvara på den ordentligt?

Kan någon

Snäll själ anlägga några såna här till mig?


Här skulle jag vilja bo

Nån som vill flytta dit med mig?


annars får jag väl leta reda på nån gullig irländare

Kolla vad som gömmer sig i buskarna


Ser det inte helt underbart ut???


Jag längtar till Irland

Om inte om hade funnits. Då hade jag nog bott där nu, eller någon annanstans i vida världen. Men om finns...


Jag hittade en ödla i gräset - den fick snällt ställa upp som fotomodell

söt text


Förbjudna bilskyltar

APA, ARG, BAJ, CUC, CUK, DUM, DYR, ETA, ETT, FAN, FEG, FEL, FEM, FES, FET, FNL, FUC, FUL, GAM, GAS, GAY, GET, GEY, GLO, GOM, GUB, GUC, GUD, GUK, HAL, HAN, HAO, HAR, HAS, HAT, HER, HES, HET, HJO, HKH, HMO, HOM, HON, HOR, HOT, HRA, HUD, HUK, HUS, HUT, JUG, JUK, JUO, JUR, KDS, KUC, KUF, KUG, KUK, KYK, LAM, LAT, LEM, LOJ, LSD, LUS, LUZ, MAD, MAO, MAS, MEN, MES, MLB, KUF, MUS, MUT, NAZ, NEJ, NJA, NOS, NRP, NUP, NYP, NYS, OND, OOO, ORA, ORM, OST, OXE, PAJ, PAP, PES, PKK, PLO, PNS, PRO, PUB, PUC, PUK, PYS, RAS, REA, ROM, RPS, RUG, RUK, RUS, SAB, SAC, SAF, SAP, SAT, SEG, SEK, SEX, SJU, SOP, SOS, SPY, SSU, SUG, SUP, SUR, SWE, SYF, TAJ, TBC, TOA, TOK, TYP, TOT, TRE, UCK, USH, UFF, UPA, USA, UFO, WAM, WAR, WTC, WWW, XTC, XTZ, XXL, XXX, XUK.

Vissa av de kan man ju visserligen förstå, men en del andra kan jag inte fatta.

HET skulle väl va coolt att ha på bilen.

Hej hallå där ute

Blev inget skrivet imorse för jag snoozade en stund extra istället. Grymt trött. Nu har jag roat mig med att städa stallet. Ska koka lite spagetti och sen ge mig ut och lägga fogen, orkade inte det igår. Fast helst skulle jag vilja sova... Men det får bli nån annan gång.

Och nu är det go natt

Bilden är från våran kryssning, om jag sover eller inte? Vad tror ni?


Ladda mp3n kan vara smart

Annars har jag väl inget att lyssna på imorgon på jobbet och då blir det ju tråkigt. Har börjat lyssna på Svensk Maffia nu och kommit en bit på vägen. En del sjuka saker de sysslar med om man säger så. Men det är väl så en del av det verkliga livet ser ut antar jag.

Tips på andra ljudböcker skulle vara kul. Gillar båda böckerna så självbiografier kanske jag skulle leta efter?

Undrar ni ibland hur livet skulle varit...

... om ni hade tagit ett annat beslut då den där gången?

Faktum är att jag nog aldrig tänkt så, jag är nöjd med de flesta av mina beslut. Hmm vet inte vad jag ville, kanske skulle tänka istället för att skriva.

S.O.S Gute

Har jag suttit och tittat på, på kanal 5. Lite intressant att se faktiskt. Men jag tycker nog kanske att det med kustbevakningen var roligare att titta på. För det här är på nåt sätt mer verkligt och jag kan inte hjälpa att jag får en olustkänsla när jag ser bränder och sånt.

Måste kännts konstigt för ambulanspersonalen som fick åka till samma fotbollsmatch två gånger. Och att ledarna inte ens visste hur gammal tjejen var tycker jag är riktigt dåligt. Får se om jag fortsätter titta? Nästa vecka jobbar jag ju kväll så i så fall får det väl bli nån repris eller nåt. En stor anledning till att jag inte tittar på tv längre.

Lilla Smulan

Gosstund och lite posande för kameran ;)


Resväska som sagt

Var tvungen att googla lite för att hitta inspiration. Hihi, till en resväska... I know.


De här var väl coola??? Epic Pop heter den


Eller kanske en sån? Titan X2 heter den här och finns i andra färger...


Eller lila?

Jag får ta en titt i butikerna i stan nästa gång jag ska in dit.


Varför är jag så trött för???

Jag skulle enkelt kunna somna nu, men det känns som halv sju är lite väl tidigt att sova? Har en massa saker jag borde göra egentligen, men jag har ingen lust. Skjuter på det till helgen...

Över till roligare saker, det är bara 24 dagar kvar till vi åker! Typ tre veckor. Underbart! Tills dess måste man ju hinna fixa allt, pass är ju i alla fall i ordning men det finns ju annat som ska fixas. Beridare till hästarna är ordnat i alla fall, lillasyster ställer upp. För jag lär inte hinna sälja nån tills dess antar jag. Sen är det väl inte så mycket annat här hemma tror jag.

Men resväska ska ju inköpas också. Vilken färg är frågan? Svart, silver eller kanske någon rolig färg som rosa? Jag får titta lite närmare på det nån dag. En shoppingdag med Linnea är i alla fall planerat men när har vi inte bestämt. Ett par skor skulle inte vara fel heller.

Hemma från jobbet

Så skönt att åka direkt hem idag. Ska ut med i alla fall en häst sen men tänkte ta det lite lugnt först. Sen ska jag göra det sista i sadelkammaren, om jag hinner allt på en kväll? Dagen fråga, svaret kommer väl ikväll. Bara det inte blir för sent så.

Nä nu ska jag fortsätta skriva på det som jag gav upp med igår kväll. Hörs kanske senare?

God morgon

Ska strax iväg till jobbet, bara äta frukost först. Sen är det lugnt i eftermiddag. Skönt! Har ju varit hemma ganska sent de sista dagarna så det ska bli skönt att åka direkt hem idag.

Hörs senare!

Go natt

Klockan är alldeles för mycket så jag ska sova nu, blir galen på internet just nu så jag får fortsätta med det jag gör imorgon.

Sov gott allihopa!

Hej hallå

Skulle skrivit imorse men det gick inte logga in och efter det har jag inte haft tillgång till dator.

Efter jobbet åkte jag direkt hem och hämtade syster och sen träffade jag Lisa i stan och vi gick runt och tittade lite i olika butiker, jag provade inte ett enda plagg idag, jag orkade inte. Men det fanns mycket fina saker som jag ville ha. Blev lite smått och gott på Åhlens, ett par nagellack, en ansiktsscrub och ett puder, fel nummer såklart.

Vi kollade på lite resväskor också, jag hittade en nice på Åhlens som var rosa. Har ingen resväska så en sån får jag ta och köpa innan vi ska ut och resa. Var även inne en snabbis på synsam och bytta styrka på mina linser.

Skulle möta syster så vi skyndade vi oss till Arbetsförmedlingen, där det var information om Danish Crown, 110 nya platser som ska tillsättas uppe på Torsvik. Lät lite intressant faktiskt, men kalla arbetsförhållanden, 0-5 grader bara, *burr*.

Nu ska jag skriva vidare på mitt cv och svara på lite mail.

RSS 2.0