Horoskop är alltid kul

Kräftan 21/6 - 23/7


Dagshoroskop - söndag 29 juni

Vänkretsen står fortfarande i centrum och umgänget med dem ger dig förnyad energi. De två lyckobringarna utövar ett gynnsamt inflytande på dina relationer till andra.

Veckohoroskop - vecka 26

Nu när både Solen och Venus uppehåller sig i ditt tecken känner du dig mer som dig själv än du gjort på länge. Du har också lätt för att få människor med dig. Genom att vara dig själv lämnar du utrymme åt andra att också vara mer sanna mot sig själva, och detta är också en period när dina relationer till släkt och familj, vänner och bekanta fungerar som bäst. Du månar verkligen om dem som står dig närmast. Samtidigt är du disciplinerad och välorganiserad, och du ser gärna att allt fungerar efter ritningarna. Det är mycket möjligt att den förmågan behövs när semesterplaner skall göras upp. Oro dig inte, det mesta faller på plats för dig just nu. Kreativa projekt kräver hårt arbete och ett gott förberedelsearbete, men i gengäld går det mesta som smort även på det området.


Månadshoroskop - juni 2008

Under en stor del av månaden föredrar du att hålla låg profil. Fastän det finns människor du behöver träffa och idéer du behöver utbyta, så väljer du också att tillbringa mycket tid för dig själv för att förädla alla de idéer som tar form i ditt psyke. Just nu behöver du inte så mycket input från andra för att utveckla en mångfald kreativa idéer skall. Dessa kan handla om hur du skall kunna tjäna mer - vilka färdigheter du behöver bättra på.

Har du känt att någon radikal process påverkat ditt sätt att förhålla sig till andra människor, så får du lite andrum från mitten av juni. Samtidigt konfronteras du dock med en situation i arbetslivet som du hade hoppats var avklarad, men som nu absolut måste avslutas. Runt den 21:e kulminerar ett skeende på jobbet som kräver av dig att du fattar ett oåterkalleligt beslut. Se till att göra dig av med allt som gör dig eller din position svagare, även om det på kort sikt innebär en förlust. Om en kollega har besvärat dig kanske det har blivit dags för dig att se till att det blir ändring. Generellt sett är detta rätt tid att få slut på dysfunktionella mönster på arbetsplatsen.

Vid samma tid kommer du dock ut ur ditt skal och träder fram ur din självpåtagna isolering för att sätta din prägel på världen. Du har älskvärda personer runt dig som inte bara stödjer dig utan också är beredda att göra en betydande ansträngning för att hjälpa dig att komma till rätta med de praktiska utmaningar som kommer din väg. Detta är en bra tid att bli mer aktiv i en grupp som är djupt engagerad i ett ämne eller en sak. Samarbete med någon stabil och effektiv person i studie- eller bildningssammanhang har också gynnsamma förutsättningar.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hoppas du haft en bra helg :)

2008-06-29 @ 21:24:11
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: N I C O L E

hej! kom in och svara på min fråga om Sommarkafeér :) ha en trevlig kväll Kram N I C O L E

2008-06-29 @ 21:24:48
URL: http://kiwiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0